Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  14  15  16  17  18    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
28 sierpnia 2014, 15:33 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Chyba nie tylko jest od tego ,żeby do arbitra latać?? Mecz to tylko część. To musi być gość z charyzmą i najlepiej etosem pracy. Grający bardzo często i powodujący, że to coś znaczy, a nie tylko noszący opaskę. Akurat bramkarze wiele z tych cech spełniają relatywnie rzadko. Na pewno nie spełnia HL. MA to "coś" Buffon, może za jakiś czas Neuer, miał Iker. Dla mnie od kiedy pamiętam ideałem kapitana był Roy Keane. Viera, który jeździł po większości jak po łysej kobyle, widział ,że Roy mu nigdy niczego nie odpuści. Jaja jak arbuzy i cała ferajna grała jak potrzeba, niezależnie czy to boisko Oldham czy Camp Nou. Teraz już takich graczy nie robią, albo się ich sprzedaje ;)

Do bramkarzy mogę dorzucić Kahna :]
Do bramkarzy mogę dorzucić Kahna :]
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
28 sierpnia 2014, 17:18 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Chciałbym oficjalnie przeprosić za to że optowałem za tym by Benitez został Naszym menago. Przepraszam, szczególnie zwracam honor Barometrowi

Chyba nie widziałeś ani jednego meczu Napoli w poprzednim sezonie?! Benitez zaszczepił ofensywny styl w drużynie spod Wezuwiusza błyskawicznie, Azzuri błyszczeli w ubiegłorocznych rozgrywkach polotem i pomysłem w rozegraniu piłki. Z Ligi Mistrzów odpadli mega pechowo, bo trafili do bardzo trudnej grupy a i tak zgromadzili w niej tyle punktów, że z innych grup spokojnie by awansowali. Ligę skończyli za Juventusem, który finansowo i kadrowo jest poza zasięgiem całej Serie A i Romą, w której zbudowano całkiem niezły skład i można było być prawie pewnym, że z takim fachowcem na ławce, jakim bez wątpienia jest Rudi Garcia, to wypali. Z Liverpoolem zdobył Ligę Mistrzów, z Valencią Puchar UEFA, z Chelsea Ligę Europy. Nie powiodło mu się jedynie w wypalonym i rozbitym po odejściu Mourinho Interze, który do tej pory jest w kryzysie. Moim zdaniem to jest jeden z najbardziej niedocenianych transferów w europejskiej piłce i nie mam pojęcia skąd bierze się ta niechęć do niego.
Chyba nie widziałeś ani jednego meczu Napoli w poprzednim sezonie?! Benitez zaszczepił ofensywny styl w drużynie spod Wezuwiusza błyskawicznie, Azzuri błyszczeli w ubiegłorocznych rozgrywkach polotem i pomysłem w rozegraniu piłki. Z Ligi Mistrzów odpadli mega pechowo, bo trafili do bardzo trudnej grupy a i tak zgromadzili w niej tyle punktów, że z innych grup spokojnie by awansowali. Ligę skończyli za Juventusem, który finansowo i kadrowo jest poza zasięgiem całej Serie A i Romą, w której zbudowano całkiem niezły skład i można było być prawie pewnym, że z takim fachowcem na ławce, jakim bez wątpienia jest Rudi Garcia, to wypali. Z Liverpoolem zdobył Ligę Mistrzów, z Valencią Puchar UEFA, z Chelsea Ligę Europy. Nie powiodło mu się jedynie w wypalonym i rozbitym po odejściu Mourinho Interze, który do tej pory jest w kryzysie. Moim zdaniem to jest jeden z najbardziej niedocenianych transferów w europejskiej piłce i nie mam pojęcia skąd bierze się ta niechęć do niego
28 sierpnia 2014, 18:10 [cytuj]
Czy ktoś z okolic Słupska, Kościerzyny lub Bytowa wie, gdzie można będzie obejrzeć niedzielny mecz? Ewentualnie darmowe wifi w przystępnym miejscu. Jestem na urlopie we wsi na kaszubach i praktyczny brak zasięgu a tym bardziej internetu, powoduje kłopot z transmisją.. :(
Czy ktoś z okolic Słupska, Kościerzyny lub Bytowa wie, gdzie można będzie obejrzeć niedzielny mecz? Ewentualnie darmowe wifi w przystępnym miejscu. Jestem na urlopie we wsi na kaszubach i praktyczny brak zasięgu a tym bardziej internetu, powoduje kłopot z transmisją.. :(
28 sierpnia 2014, 23:04 [cytuj]
Soldado rozjebał system :rotfl:

http://lockerdome.com/geniusfootball/6169917587193921/6923295148868626
Soldado rozjebał system :rotfl: http://lockerdome.com/geniusfootball/6169917587193921/6923295148868626
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 sierpnia 2014, 03:10 [cytuj]
varba powiedział/a:
Soldado rozjebał system :rotfl:

http://lockerdome.com/geniusfootball/6169917587193921/6923295148868626

:D jak to wygląda :wysmiewacz:
:D jak to wygląda :wysmiewacz:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
29 sierpnia 2014, 11:07 [cytuj]
no i rozjebani po całej europie. miałem nadzieje, że jakiś wyjazd może da radę zaliczyć :/
TottenhamTottenham(ENG)
BeşiktaşBeşiktaş(TUR)
PartizanPartizan(SRB)
AsterasAsteras(GRE)
no i rozjebani po całej europie. miałem nadzieje, że jakiś wyjazd może da radę zaliczyć :/ TottenhamTottenham(ENG) BeşiktaşBeşiktaş(TUR) PartizanPartizan(SRB) AsterasAsteras(GRE)
29 sierpnia 2014, 13:39 [cytuj]
Ciężka grupa, słabe to losowanie :blee:
Ciężka grupa, słabe to losowanie :blee:
29 sierpnia 2014, 13:39 [cytuj]
Besiktas, Partizan i Asteras to wcale nie taka łatwa grupa. Besiktas dobrze się zaprezentował w dwumeczu z Arsenalem, a wyjazd do Belgradu na pewno będzie ciężki.
Besiktas, Partizan i Asteras to wcale nie taka łatwa grupa. Besiktas dobrze się zaprezentował w dwumeczu z Arsenalem, a wyjazd do Belgradu na pewno będzie ciężki
spurs88
29 sierpnia 2014, 13:41 [cytuj]
smackey powiedział/a:
no i rozjebani po całej europie. miałem nadzieje, że jakiś wyjazd może da radę zaliczyć :/
TottenhamTottenham(ENG)
BeşiktaşBeşiktaş(TUR)
PartizanPartizan(SRB)
AsterasAsteras(GRE)

To nie miało tak być cholera jasna! Wiadomo, grupa łatwa, ale piłkarsko żenująca, do tego loty po całej Europie. 1 miejsce to mus. Mecz z Partizanem będzie ciekawy, może jakiś serbski talent się objawi? Całkiem dobra wylęgarnia talentów.
To nie miało tak być cholera jasna! Wiadomo, grupa łatwa, ale piłkarsko żenująca, do tego loty po całej Europie. 1 miejsce to mus. Mecz z Partizanem będzie ciekawy, może jakiś serbski talent się objawi? Całkiem dobra wylęgarnia talentów
Offence win games, defence wins titles
29 sierpnia 2014, 13:43 [cytuj]
tradycyjnie trochę polatamy po tej Europie, no ale trudno, taki urok ...

grupa relatywnie łatwa, najtrudniejszym meczem będzie wyjazd do Stambułu i mam nadzieję, że pojedzie tam "drugi garnitur" ;)

obstawiam 16 pkt ;)
tradycyjnie trochę polatamy po tej Europie, no ale trudno, taki urok ... grupa relatywnie łatwa, najtrudniejszym meczem będzie wyjazd do Stambułu i mam nadzieję, że pojedzie tam "drugi garnitur" ;) obstawiam 16 pkt ;)
29 sierpnia 2014, 13:43 [cytuj]
Nie mamy szczęścia z losowaniem grup w LE. Znów dalekie wyjazdy. Cały czas liczyłem,że zagramy z Legią,ale niestety się zawiodłem.
Nie mamy szczęścia z losowaniem grup w LE. Znów dalekie wyjazdy. Cały czas liczyłem,że zagramy z Legią,ale niestety się zawiodłem
29 sierpnia 2014, 14:34 [cytuj]
Młody powiedział/a:
Nie mamy szczęścia z losowaniem grup w LE. Znów dalekie wyjazdy. Cały czas liczyłem,że zagramy z Legią,ale niestety się zawiodłem

Legia wyjdzie z 2 miejsca za Trabzonsporem, Spurs z 1 i zagramy na wiosnę :)
Legia wyjdzie z 2 miejsca za Trabzonsporem, Spurs z 1 i zagramy na wiosnę :)
spurs88
29 sierpnia 2014, 17:23 [cytuj]
Licha ta grupa, wszystko w południowo-wschodniej Europie i jeszcze ciężki wyjazd do Stambułu. Ale i tak powinniśmy wyjść z 1 miejsca nie grając najmocniejszym składem.
Licha ta grupa, wszystko w południowo-wschodniej Europie i jeszcze ciężki wyjazd do Stambułu. Ale i tak powinniśmy wyjść z 1 miejsca nie grając najmocniejszym składem
29 sierpnia 2014, 18:46 [cytuj]
szkoda ze nie Legia , posiedzialo by sie z Januszami ;)i za pol darmo ogladnelo Spurs :)
Grupa jak grupa , to my jestesmy faworytem , pojedyncze spotkania na pewno beda ciezkie ale nie widze tego inaczej niz min 12pktow i awans z 1 miejsca
szkoda ze nie Legia , posiedzialo by sie z Januszami ;)i za pol darmo ogladnelo Spurs :) Grupa jak grupa , to my jestesmy faworytem , pojedyncze spotkania na pewno beda ciezkie ale nie widze tego inaczej niz min 12pktow i awans z 1 miejsca
29 sierpnia 2014, 20:27 [cytuj]
;(
co to qurwa
ciężka grupa?! - przecież mamy wygrać ten puchar kabanosa - musimy wygrywać z każdym
- nie ważne ile pkt zdobędziemy - mamy wyjść z grupy i później już tylko wygrywać
;( co to qurwa ciężka grupa?! - przecież mamy wygrać ten puchar kabanosa - musimy wygrywać z każdym - nie ważne ile pkt zdobędziemy - mamy wyjść z grupy i później już tylko wygrywać
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 sierpnia 2014, 20:54 [cytuj]
yid76 powiedział/a:
szkoda ze nie Legia , posiedzialo by sie z Januszami ;)i za pol darmo ogladnelo Spurs :)
Grupa jak grupa , to my jestesmy faworytem , pojedyncze spotkania na pewno beda ciezkie ale nie widze tego inaczej niz min 12pktow i awans z 1 miejsca

na legie nie ma co sie nastawiać, bo jeszcze skonczą z zamknietymi trybunami za race i transparent ;)
na legie nie ma co sie nastawiać, bo jeszcze skonczą z zamknietymi trybunami za race i transparent ;)
29 sierpnia 2014, 23:27 [cytuj]
Dzisiaj rano, jeszcze przed losowanie tata mi mówił, że oglądał mecz w którym ten Asteras Trypolis wyeliminował Mainz i był pod bardzo dużym wrażeniem ich gry. Z grupy powinniśmy wyjść, ale nie zdziwię się jak nam urwą kilka punkcików bo będziemy grać drugim garniturem. Nie mamy ogórków, więc powinno być dość ciekawie :)
Dzisiaj rano, jeszcze przed losowanie tata mi mówił, że oglądał mecz w którym ten Asteras Trypolis wyeliminował Mainz i był pod bardzo dużym wrażeniem ich gry. Z grupy powinniśmy wyjść, ale nie zdziwię się jak nam urwą kilka punkcików bo będziemy grać drugim garniturem. Nie mamy ogórków, więc powinno być dość ciekawie :)
30 sierpnia 2014, 13:51 [cytuj]
Panowie, czy istnieje możliwość obejrzenia gdzieś potem w internecie powtórki jutrzejszego spotkania z Liverpoolem? Niestety nie będę mógł zobaczyć live, a jakichś C+, które ewentualnie mogłyby takową powtóreczkę puścić, nie posiadam. Nie łudzę się by to było możliwe, ale może ktoś, coś?
Panowie, czy istnieje możliwość obejrzenia gdzieś potem w internecie powtórki jutrzejszego spotkania z Liverpoolem? Niestety nie będę mógł zobaczyć live, a jakichś C+, które ewentualnie mogłyby takową powtóreczkę puścić, nie posiadam. Nie łudzę się by to było możliwe, ale może ktoś, coś?
30 sierpnia 2014, 14:07 [cytuj]
United mocno cisną Burnley. Powinni zaliczyć pierwsze zwycięstwo dzisiaj.
United mocno cisną Burnley. Powinni zaliczyć pierwsze zwycięstwo dzisiaj
LMAO
30 sierpnia 2014, 14:34 [cytuj]
United grają piach totalny, 1 strzal oddany na bramke beniaminka, a Burnley dla porownania 6...
United grają piach totalny, 1 strzal oddany na bramke beniaminka, a Burnley dla porownania 6
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
|<  <<  <  14  15  16  17  18    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 34 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się