Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
1 września 2014, 10:21 [cytuj]
dzieki, to bedzie trzeba to zrobić i oglądac na tym albo na sopcascie, bo wczoraj myslałem ze mnie coś trafi jak wszystkie sopcasty padły i szukałem flashowych. Jak pokazało ze kanał wyłączony/zbanowany, ale i tak najpierw chwile trzeba było czekać bo reklamy zasłaniały wszystko. Ale najlepsze jest przełączenie sie strony na jakieś dziadowskie konkursy/reklamy
dzieki, to bedzie trzeba to zrobić i oglądac na tym albo na sopcascie, bo wczoraj myslałem ze mnie coś trafi jak wszystkie sopcasty padły i szukałem flashowych. Jak pokazało ze kanał wyłączony/zbanowany, ale i tak najpierw chwile trzeba było czekać bo reklamy zasłaniały wszystko. Ale najlepsze jest przełączenie sie strony na jakieś dziadowskie konkursy/reklamy
2 września 2014, 22:58 [cytuj]
Jak już piszecie o wszystkim i o niczym. Mam takie pytanie: Co sądzicie o sprzedaży Coulibalego i o wypożyczeniu Holtbiego .. Czy to aby na pewno dobre ruchy.. Nie wspominając juz o sprzedażny Sandro do QPR :bezradny:
Jak już piszecie o wszystkim i o niczym. Mam takie pytanie: Co sądzicie o sprzedaży Coulibalego i o wypożyczeniu Holtbiego .. Czy to aby na pewno dobre ruchy.. Nie wspominając juz o sprzedażny Sandro do QPR :bezradny:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
3 września 2014, 00:41 [cytuj]
Sandro - debilizm, zobaczycie jak chwile pogra to będziemy mocno żałować ze odszedł
Holtby - głupota, jak juz ma sie ogrywać to dlaczego w niemczech, zresztą nie wiem po co go wypożyczać
Culibuly - z niego chyba juz nic nie bedzie
Sandro - debilizm, zobaczycie jak chwile pogra to będziemy mocno żałować ze odszedł Holtby - głupota, jak juz ma sie ogrywać to dlaczego w niemczech, zresztą nie wiem po co go wypożyczać Culibuly - z niego chyba juz nic nie bedzie
3 września 2014, 10:33 [cytuj]
Culibuly - z niego chyba juz nic nie bedzie

Co do Culibuly miałem największe nadzieje ze ten piłkarz w skoczy na odpowiedni tor. A tu nagle sprzedaż. Jak dla mnie powinien jeszcze zostać na 2 sezony, w tedy by się określiło czy będzie go na coś stać. Bo w wieku 19 lat go sprzedawać to trochę głupota. Będziemy tego żałować jak zaskoczy. :blee:
Culibuly - z niego chyba juz nic nie bedzie Co do Culibuly miałem największe nadzieje ze ten piłkarz w skoczy na odpowiedni tor. A tu nagle sprzedaż. Jak dla mnie powinien jeszcze zostać na 2 sezony, w tedy by się określiło czy będzie go na coś stać. Bo w wieku 19 lat go sprzedawać to trochę głupota. Będziemy tego żałować jak zaskoczy. :blee:
3 września 2014, 15:08 [cytuj]
Ja nie wiem czy QPR to dobry klub na odbudowanie się? :mysli: raczej nam Sandro nie pokaże że wiele straciliśmy :)
Ja nie wiem czy QPR to dobry klub na odbudowanie się? :mysli: raczej nam Sandro nie pokaże że wiele straciliśmy :)
3 września 2014, 17:45 [cytuj]
Z Couliboboliego chyba już więcej nie dało rady wykrzesać, przyszedł jaki wielki talent ale na tym się skończyło. Wielu młodych pukało do składu w pucharach i LE siedząc na ławce, taki np. Coulthirst, nie pamiętam żeby Iworyjczyk kiedyś usiadł na ławce albo zagrał w sparingu. Nie ma raczej co żałować. A oddanie Sandro i Holtby to głupota której obyśmy nie żałowali.
Z Couliboboliego chyba już więcej nie dało rady wykrzesać, przyszedł jaki wielki talent ale na tym się skończyło. Wielu młodych pukało do składu w pucharach i LE siedząc na ławce, taki np. Coulthirst, nie pamiętam żeby Iworyjczyk kiedyś usiadł na ławce albo zagrał w sparingu. Nie ma raczej co żałować. A oddanie Sandro i Holtby to głupota której obyśmy nie żałowali
3 września 2014, 21:30 [cytuj]
Ależ brameczka Lameli :brawo:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
3 września 2014, 21:47 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:

Wszytsko się idealnie składa dla Lameli, powrót do składu, od razu powołanie i jeszcze gol. Będą z Niego ludzie.
Wszytsko się idealnie składa dla Lameli, powrót do składu, od razu powołanie i jeszcze gol. Będą z Niego ludzie
Offence win games, defence wins titles
4 września 2014, 10:25 [cytuj]
Jak oglądałem na żywo, to nie mogłem uwierzyć, że to ten sam piłkarz, co kilka dni wcześniej grał na WHL ;)
Jak oglądałem na żywo, to nie mogłem uwierzyć, że to ten sam piłkarz, co kilka dni wcześniej grał na WHL ;)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
4 września 2014, 10:47 [cytuj]
No Lamela pokazał ze jest świetnie wyszkolony Technicznie.Klasa to uderzenie, ale i to pokaże czy mu wyszło jedno na tysiąc, czy potrafi to powtórzyć w PL z nie byle przeciwnikiem. :cwaniak:
No Lamela pokazał ze jest świetnie wyszkolony Technicznie.Klasa to uderzenie, ale i to pokaże czy mu wyszło jedno na tysiąc, czy potrafi to powtórzyć w PL z nie byle przeciwnikiem. :cwaniak:
4 września 2014, 12:39 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:

on to zrobił z niemcami, to nie powinno być problemu;P

wszystko zależy od reszty drużyny, sam może szarpać ale nic nie zrobi jak reszta bedzie grać piach
on to zrobił z niemcami, to nie powinno być problemu;P wszystko zależy od reszty drużyny, sam może szarpać ale nic nie zrobi jak reszta bedzie grać piach
4 września 2014, 14:17 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

Ja już się przyzwyczaiłem do tego, że piłkarz gra zajebiście wszędzie tylko nie w Tottenhamie :D
Ja już się przyzwyczaiłem do tego, że piłkarz gra zajebiście wszędzie tylko nie w Tottenhamie :D
4 września 2014, 14:29 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:

Najlepszym przykładem jest niejaki Malbranque
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
4 września 2014, 18:24 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Akurat Malbranque to zawsze zostawiał serducho dla Tottenhamu. Jeden z moich ulubionych piłkarzy w Spurs.

Bardziej pasuje mi tu np. Sigurdsson. Albo Darren Bent :D
Akurat Malbranque to zawsze zostawiał serducho dla Tottenhamu. Jeden z moich ulubionych piłkarzy w Spurs. Bardziej pasuje mi tu np. Sigurdsson. Albo Darren Bent :D
4 września 2014, 19:04 [cytuj]
niech mi ktoś to wytłumaczy ...

na koniec okienka Kulibobuli odszedł do Serie B, a tymczasem ... jego nazwisko znajduje się na liście "u21" przesłanej do FA. O co tu chodzi?

http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/2014-15/sep/premier-league-squad-lists-2014-2015.html
niech mi ktoś to wytłumaczy ... na koniec okienka Kulibobuli odszedł do Serie B, a tymczasem ... jego nazwisko znajduje się na liście "u21" przesłanej do FA. O co tu chodzi? http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/2014-15/sep/premier-league-squad-lists-2014-2015.html
4 września 2014, 22:30 [cytuj]
Może Tottenham zatrudnił panią z Legii bo ją chyba zwolnili, to wolna była ;d
Może Tottenham zatrudnił panią z Legii bo ją chyba zwolnili, to wolna była ;d
4 września 2014, 23:59 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
niech mi ktoś to wytłumaczy ...

na koniec okienka Kulibobuli odszedł do Serie B, a tymczasem ... jego nazwisko znajduje się na liście "u21" przesłanej do FA. O co tu chodzi?

http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/2014-15/sep/premier-league-squad-lists-2014-2015.html

Odszedł? Na wypożyczenie? Jeśli to wypożyczenie, musimy takowych zawodników chyba zgłaszać FA(w liście zawodników klubu) Zawodnicy u21 nie muszą być nigdzie zgłoszeni w kwestii zgłaszania ich do składu na sezon czy na EU League.
Odszedł? Na wypożyczenie? Jeśli to wypożyczenie, musimy takowych zawodników chyba zgłaszać FA(w liście zawodników klubu) Zawodnicy u21 nie muszą być nigdzie zgłoszeni w kwestii zgłaszania ich do składu na sezon czy na EU League
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
5 września 2014, 00:17 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Odszedł? Na wypożyczenie? Jeśli to wypożyczenie, musimy takowych zawodników chyba zgłaszać FA(w liście zawodników klubu) Zawodnicy u21 nie muszą być nigdzie zgłoszeni w kwestii zgłaszania ich do składu na sezon czy na EU League

Odszedł na zasadzie transferu definitywnego.
Odszedł na zasadzie transferu definitywnego
Offence win games, defence wins titles
5 września 2014, 10:15 [cytuj]
To co dzisiaj wypada zaśpiewać STO LAT i jednego kielonka walnąć. :kwiatek:
Kogucie życie!
5 września 2014, 11:11 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:

132 kielonki :tak:
132 kielonki :tak:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 11 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się