Forum dyskusyjne
5 września 2014, 13:33 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
132 kielonki

Ja tam raczej szybko nie mięknę, ale 132 to musiałyby być bardzo małe.
Ja tam raczej szybko nie mięknę, ale 132 to musiałyby być bardzo małe
Kogucie życie!
6 września 2014, 19:54 [cytuj]
Sory , że tak zmieniam temat , ale dział dobry .
Ukazała się Polska wersja książki Pirlo - Myślę , więc gram . Kosztuje 35 zł , więc chyba szybko sobie ją zakupie . Pirlo był już ostatnio ( rok temu ) łączony z nami , przyjdzie jeszcze do nas?
Kiedy patrzę na jego grę, jestem pewien, że Bóg istnieje. Jest wręcz zawstydzająco dobry - Gianluigi Buffon
Sory , że tak zmieniam temat , ale dział dobry .
Ukazała się Polska wersja książki Pirlo - Myślę , więc gram . Kosztuje 35 zł , więc chyba szybko sobie ją zakupie . Pirlo był już ostatnio ( rok temu ) łączony z nami , przyjdzie jeszcze do nas?
Kiedy patrzę na jego grę, jestem pewien, że Bóg istnieje. Jest wręcz zawstydzająco dobry - Gianluigi Buffon
6 września 2014, 22:24 [cytuj]
Ja jakość do autobiografii piłkarzy przekonany nie jestem. Każdej treść jest podobna czyli "podziękowania przez całą książkę milionowi ludzi, dzięki którym ma kto dzisiaj czytać te wypociny). Jedyna biografia jaka mi się podobała to "Ja. Ibra." W sumie fajną miał jeszcze Denis Rodman. Zbieram się do kupna/przeczytania autobiografii naszego Arrego... Czytał ktoś? Poleca?
Ja jakość do autobiografii piłkarzy przekonany nie jestem. Każdej treść jest podobna czyli "podziękowania przez całą książkę milionowi ludzi, dzięki którym ma kto dzisiaj czytać te wypociny). Jedyna biografia jaka mi się podobała to "Ja. Ibra." W sumie fajną miał jeszcze Denis Rodman. Zbieram się do kupna/przeczytania autobiografii naszego Arrego... Czytał ktoś? Poleca?
7 września 2014, 11:17 [cytuj]
@ Michał; ja czytałem i baaardzo polecam! Książka jest świetna i czyta się ją błyskawicznie. Jedynie "złego" co na nią mogę powiedzieć to, końcówka (czasy w QPR) troszeczkę jest słabsza od reszty ale i tak moja ocena to 9/10

.
@ Michał; ja czytałem i baaardzo polecam! Książka jest świetna i czyta się ją błyskawicznie. Jedynie "złego" co na nią mogę powiedzieć to, końcówka (czasy w QPR) troszeczkę jest słabsza od reszty ale i tak moja ocena to 9/10 :)
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
7 września 2014, 14:42 [cytuj]
Jeszcze nie widziałem osoby która czytała autobiografię Zlatana i żeby w pierwszej kolejności jej nie poleciła

z kartki na kartkę chcesz więcej i więcej
Trzeba będzie jakoś ogarnąć Kinga tylko szkoda że po angielsku
Jeszcze nie widziałem osoby która czytała autobiografię Zlatana i żeby w pierwszej kolejności jej nie poleciła :ok: z kartki na kartkę chcesz więcej i więcej :muza:
Trzeba będzie jakoś ogarnąć Kinga tylko szkoda że po angielsku ;(
7 września 2014, 15:42 [cytuj]
Ja ostatnio przeczytałem biografię Grzegorza Szamotulskiego, sporo zabawnych ciekawostek, historyjek. Luźna lektura zwłaszcza dla osób znających specyfikę szatni piłkarskiej i polskiej piłki nożnej
Ja ostatnio przeczytałem biografię Grzegorza Szamotulskiego, sporo zabawnych ciekawostek, historyjek. Luźna lektura zwłaszcza dla osób znających specyfikę szatni piłkarskiej i polskiej piłki nożnej :)
7 września 2014, 15:53 [cytuj]
Co do tej książki to fajną akcje do pre ordera chyba robili. Szamotulski sam chodził dawał książki dla tego kto zamówił. Kiedys może przeczytam
Co do tej książki to fajną akcje do pre ordera chyba robili. Szamotulski sam chodził dawał książki dla tego kto zamówił. Kiedys może przeczytam
7 września 2014, 17:29 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Jeszcze nie widziałem osoby która czytała autobiografię Zlatana i żeby w pierwszej kolejności jej nie poleciła

z kartki na kartkę chcesz więcej i więcej
Trzeba będzie jakoś ogarnąć Kinga tylko szkoda że po angielsku

książkę pirlo i del piero właśnie juvepoland przetłumaczyło. może u nas ktoś by się zajął przetłumaczeniem ksiązki kinga
książkę pirlo i del piero właśnie juvepoland przetłumaczyło. może u nas ktoś by się zajął przetłumaczeniem ksiązki kinga :D
7 września 2014, 17:51 [cytuj]
Można gdzieś sprawdzić jakie tygodniówki mają nasi piłkarze? albo orientuje się ktoś, który ma najwyższą i ile ona wynosi?
Można gdzieś sprawdzić jakie tygodniówki mają nasi piłkarze? albo orientuje się ktoś, który ma najwyższą i ile ona wynosi?
7 września 2014, 18:00 [cytuj]
smackey powiedział/a:
książkę pirlo i del piero właśnie juvepoland przetłumaczyło. może u nas ktoś by się zajął przetłumaczeniem ksiązki kinga

Może mieli kase z reklam? U nich pewnie o wiele więcej ludzi wchodzi na serwis. Kiedyś obliczałem ile u tłumacza samo tłumaczenie to jakoś 8-10k PLN wyszło

robimy zrzutę?

Może mieli kase z reklam? U nich pewnie o wiele więcej ludzi wchodzi na serwis. Kiedyś obliczałem ile u tłumacza samo tłumaczenie to jakoś 8-10k PLN wyszło :mysli: robimy zrzutę? :skromny::wysmiewacz:
7 września 2014, 18:45 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
może być ciężko, jak nie znamy dokładnych kwot jakie wydaliśmy na zawodników, wiekszość tych kwot to wymysł mediów
może być ciężko, jak nie znamy dokładnych kwot jakie wydaliśmy na zawodników, wiekszość tych kwot to wymysł mediów
7 września 2014, 19:54 [cytuj]
A propos książek, biografia Ibry całkiem całkiem, ale w połowie skończyłem czytać bo w kółko Macieju o tym samym, ta sama historia powtarzana od drugiej strony, potem od trzeciej, a na końcu jeszcze od tyłu.
Bardzo podobała mi się natomiast "Jak nie być profesjonalnym piłkarzem" Paula Mersona. Przy tym to ubawiłem się po pachy (mimo niechęci do piłkarzy Arsenalu), ale to po prostu było świetne! A no i wybryki ciekawsze, a nie 'cięty język Ibry Jugola'
Oczywiście tylko moje zdanie!
P.S. Ciekawe czy "futbol obnażony" to fakty czy jedna wielka ściema!
A propos książek, biografia Ibry całkiem całkiem, ale w połowie skończyłem czytać bo w kółko Macieju o tym samym, ta sama historia powtarzana od drugiej strony, potem od trzeciej, a na końcu jeszcze od tyłu.
Bardzo podobała mi się natomiast "Jak nie być profesjonalnym piłkarzem" Paula Mersona. Przy tym to ubawiłem się po pachy (mimo niechęci do piłkarzy Arsenalu), ale to po prostu było świetne! A no i wybryki ciekawsze, a nie 'cięty język Ibry Jugola'
Oczywiście tylko moje zdanie!
P.S. Ciekawe czy "futbol obnażony" to fakty czy jedna wielka ściema!
7 września 2014, 21:44 [cytuj]
Mnie to ostatnimi czasy FIFA Mafia ciekawi
Mnie to ostatnimi czasy FIFA Mafia ciekawi :P
7 września 2014, 22:17 [cytuj]
http://www.canalplus.pl/sport/oferta-sportowa
Moglibyście zagłosować na Rome ?? Chciałbym obejrzeć powrót swojej ulubinej wloskiej druzyny do LM
http://www.canalplus.pl/sport/oferta-sportowa
Moglibyście zagłosować na Rome ?? Chciałbym obejrzeć powrót swojej ulubinej wloskiej druzyny do LM :hejka:
7 września 2014, 22:42 [cytuj]
eee ja proszę o głosowanie na Bayer. Dużo lepszy mecz od wszystkich innych
eee ja proszę o głosowanie na Bayer. Dużo lepszy mecz od wszystkich innych
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
7 września 2014, 23:40 [cytuj]
Biografia Redknappa ciekawa, bardzo szybko się czyta, aczkolwiek spodziewałem się, że temat Tottenhamu zostanie potraktowany odrobinę ... obszerniej

Dla neutralnych kibiców to oczywiście nie będzie żadną przeszkodą, ale ja jako fan Spurs chciałem jeszcze i jeszcze ...
Wcześniej polecano biografię Mersona ... mi się nie podobała, bardzo fajny materiał do porównań typu "futbol dziś -> futbol kiedyś", ale to wszystko ... za dużo pisania o wybrykach, kupach, gównach, używkach ... ile można?
Biografia Redknappa ciekawa, bardzo szybko się czyta, aczkolwiek spodziewałem się, że temat Tottenhamu zostanie potraktowany odrobinę ... obszerniej ;) Dla neutralnych kibiców to oczywiście nie będzie żadną przeszkodą, ale ja jako fan Spurs chciałem jeszcze i jeszcze ...
Wcześniej polecano biografię Mersona ... mi się nie podobała, bardzo fajny materiał do porównań typu "futbol dziś -> futbol kiedyś", ale to wszystko ... za dużo pisania o wybrykach, kupach, gównach, używkach ... ile można?
8 września 2014, 10:58 [cytuj]
Bayer to przeciętniak. Nie zawsze wychodzi z grupy a jak wychodzi to zbiera srogi wpierdol zaraz po wyjściu. Monaco to chyba ten sezon zalicza jako zeszłoroczny beniaminkowy. Wolę Benfika - Zenit i naszego ukochanego AVB.
Bayer to przeciętniak. Nie zawsze wychodzi z grupy a jak wychodzi to zbiera srogi wpierdol zaraz po wyjściu. Monaco to chyba ten sezon zalicza jako zeszłoroczny beniaminkowy. Wolę Benfika - Zenit i naszego ukochanego AVB
8 września 2014, 13:25 [cytuj]
najrówniej zapowiada sie benfica-zenit, a wygrywa juve-malmo;D
ale na środe zagłosowałem jak wiekszość roma-CSKA
najrówniej zapowiada sie benfica-zenit, a wygrywa juve-malmo;D
ale na środe zagłosowałem jak wiekszość roma-CSKA
8 września 2014, 20:35 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Bayer to przeciętniak. Nie zawsze wychodzi z grupy a jak wychodzi to zbiera srogi wpierdol zaraz po wyjściu. Monaco to chyba ten sezon zalicza jako zeszłoroczny beniaminkowy. Wolę Benfika - Zenit i naszego ukochanego AVB
Co z tego że przeciętniak? Dla neutralnego kibica mecze Bayeru to smakowita rzecz

Chociaż Monaco straaasznie słabe, to minus tego meczu.
Co z tego że przeciętniak? Dla neutralnego kibica mecze Bayeru to smakowita rzecz ;) Chociaż Monaco straaasznie słabe, to minus tego meczu
Offence win games, defence wins titles
8 września 2014, 21:01 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Co z tego że przeciętniak? Dla neutralnego kibica mecze Bayeru to smakowita rzecz

Chociaż Monaco straaasznie słabe, to minus tego meczu
Jeśli chodzi o mecze innych drużyn w europie, to ja staram się oglądać ciekawe mecze. Ciekawe pod względem sportowym i względem naszych hipotetycznych wzmocnień
Jeśli chodzi o mecze innych drużyn w europie, to ja staram się oglądać ciekawe mecze. Ciekawe pod względem sportowym i względem naszych hipotetycznych wzmocnień
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong