Forum dyskusyjne
8 września 2014, 22:59 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
Biografia Redknappa ciekawa, bardzo szybko się czyta, aczkolwiek spodziewałem się, że temat Tottenhamu zostanie potraktowany odrobinę ... obszerniej

Dla neutralnych kibiców to oczywiście nie będzie żadną przeszkodą, ale ja jako fan Spurs chciałem jeszcze i jeszcze ...
Wcześniej polecano biografię Mersona ... mi się nie podobała, bardzo fajny materiał do porównań typu "futbol dziś -> futbol kiedyś", ale to wszystko ... za dużo pisania o wybrykach, kupach, gównach, używkach ... ile można?
Przecież Merson to arse scum , nie wiem czego się spodziewałeś po tej pozycji

, ja nawet przed arsenalistą Nickiem Hornby mam obiekcje.
Tymczasem Welbeck trafia dla Anglii, co musi niepokoić, żeby tylko nie był w formie.
Przecież Merson to arse scum , nie wiem czego się spodziewałeś po tej pozycji:bezradny:, ja nawet przed arsenalistą Nickiem Hornby mam obiekcje.
Tymczasem Welbeck trafia dla Anglii, co musi niepokoić, żeby tylko nie był w formie
9 września 2014, 08:23 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Co z tego że przeciętniak? Dla neutralnego kibica mecze Bayeru to smakowita rzecz

Chociaż Monaco straaasznie słabe, to minus tego meczu
Dla mnie wystarczy że wolałem na finishu żeby to Wolfsburg wszedł do LM z 4 miejsca niż ten Bayer

jin_tae powiedział/a:
Jeśli chodzi o mecze innych drużyn w europie, to ja staram się oglądać ciekawe mecze. Ciekawe pod względem sportowym i względem naszych hipotetycznych wzmocnień
A kogo widzisz tam jako nasze potencjalne wzmocnienie?
Boyd powiedział/a:
Tymczasem Welbeck trafia dla Anglii, co musi niepokoić, żeby tylko nie był w formie
To on ostatecznie już odbytem jest? Pogubiłem się przez tą prośbę o przedłużenie okienka o 1 dzień
Dla mnie wystarczy że wolałem na finishu żeby to Wolfsburg wszedł do LM z 4 miejsca niż ten Bayer :blee:[quote=jin_tae]Jeśli chodzi o mecze innych drużyn w europie, to ja staram się oglądać ciekawe mecze. Ciekawe pod względem sportowym i względem naszych hipotetycznych wzmocnień
9 września 2014, 10:22 [cytuj]
przeszedł za 20 mln
przeszedł za 20 mln
9 września 2014, 10:56 [cytuj]
No to interes życia mułów

coś mi się zdaje że Kolumbijski połamaniec za dużo nie pogra
No to interes życia mułów :rotfl: coś mi się zdaje że Kolumbijski połamaniec za dużo nie pogra
9 września 2014, 11:48 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
A kogo widzisz tam jako nasze potencjalne wzmocnienie?
Kiesling i Son. Obaj napastnicy. Jeden napastniko-skrzydłowy drugi typowy killer. W Monaco jest Moutinho. Skoro Poch chce Guarina, to moim zdaniem można spróbować z moutinho. Nie ma juz Violetty Villas Boas, ale może się skusi na grę w Anglii.
Kiesling i Son. Obaj napastnicy. Jeden napastniko-skrzydłowy drugi typowy killer. W Monaco jest Moutinho. Skoro Poch chce Guarina, to moim zdaniem można spróbować z moutinho. Nie ma juz Violetty Villas Boas, ale może się skusi na grę w Anglii
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
9 września 2014, 11:54 [cytuj]
Dla mnie Kiessling taki sam kot w worku o gre na wyspach jak Soldado. Sona to trzeba było brać jak HSV siedział, a Moutinho? Fakt, AVB już tu nie ma ale jest gdzieś gdzie płaci Gazprom
Serio to nie czuję tego jaranka Kiesslingiem. Koleś za pół roku 31 lat konczy
Dla mnie Kiessling taki sam kot w worku o gre na wyspach jak Soldado. Sona to trzeba było brać jak HSV siedział, a Moutinho? Fakt, AVB już tu nie ma ale jest gdzieś gdzie płaci Gazprom
Serio to nie czuję tego jaranka Kiesslingiem. Koleś za pół roku 31 lat konczy
9 września 2014, 14:32 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Kiesling i Son. Obaj napastnicy. Jeden napastniko-skrzydłowy drugi typowy killer. W Monaco jest Moutinho. Skoro Poch chce Guarina, to moim zdaniem można spróbować z moutinho. Nie ma juz Violetty Villas Boas, ale może się skusi na grę w Anglii
Brałbym I Guarina i Moutinho. Pierwszy to taki box-to-box, który z wywiązuje się znakomicie zarówno z zadań defensywnych, jak i ofensywnych, zaś drugi mógłby być niezłym rozgrywający, a po odejściu Holtby'ego brakuje nam zastępcy dla Eriksena. Problemem może być fakt, że Joao gra w klubie wystepującym w LM, a Freddy'm się takie interesują i nie wiadomo czy by chcieli do nas przyjść. Ale myślę, że obu spokojnie można by mieć w pakiecie za 35-40 mln euro.
Brałbym I Guarina i Moutinho. Pierwszy to taki box-to-box, który z wywiązuje się znakomicie zarówno z zadań defensywnych, jak i ofensywnych, zaś drugi mógłby być niezłym rozgrywający, a po odejściu Holtby'ego brakuje nam zastępcy dla Eriksena. Problemem może być fakt, że Joao gra w klubie wystepującym w LM, a Freddy'm się takie interesują i nie wiadomo czy by chcieli do nas przyjść. Ale myślę, że obu spokojnie można by mieć w pakiecie za 35-40 mln euro
9 września 2014, 16:14 [cytuj]
wczoraj jak patrzyłem na skład monaco po odejściu Falcao i Jamesa, to tam sporo nieznanych mi ludzi, a jak znam to starzy, to nie wiem czy za rok beda mieć LM
wczoraj jak patrzyłem na skład monaco po odejściu Falcao i Jamesa, to tam sporo nieznanych mi ludzi, a jak znam to starzy, to nie wiem czy za rok beda mieć LM;P
9 września 2014, 16:20 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=EAcP1gxNQZw
--
zobaczcie kto grał w ten pamiętny wieczór u nas: Palacios, Jenas, Crouchinho
---
jeśli ktoś czytał Harry Redknapp Always Managing to wiem, że nasz wujek jest zdania, że lepiej mieć w składzie 3 bardzo dobrych zawodników kosztem jednej mega-gwiazdy .... ten mecz wywraca tą teorię do góry nogami ... nie zgadzam się z tym choć po przeczytaniu połowy książki jeszcze bardziej szanuje naszego ex-trenera ... szkoda, że nie prowadzi już Spurs - wielka szkoda....

https://www.youtube.com/watch?v=EAcP1gxNQZw
--
zobaczcie kto grał w ten pamiętny wieczór u nas: Palacios, Jenas, Crouchinho
---
jeśli ktoś czytał Harry Redknapp Always Managing to wiem, że nasz wujek jest zdania, że lepiej mieć w składzie 3 bardzo dobrych zawodników kosztem jednej mega-gwiazdy .... ten mecz wywraca tą teorię do góry nogami ... nie zgadzam się z tym choć po przeczytaniu połowy książki jeszcze bardziej szanuje naszego ex-trenera ... szkoda, że nie prowadzi już Spurs - wielka szkoda....:|:|:|
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 września 2014, 18:14 [cytuj]
Robert powiedział/a:
wczoraj jak patrzyłem na skład monaco po odejściu Falcao i Jamesa, to tam sporo nieznanych mi ludzi, a jak znam to starzy, to nie wiem czy za rok beda mieć LM

Moutinho, Toulalan, Kurzawa, Kondogbia, Carvalho, Ocampos, Ferreira-Carasco, czy w końcu nasz dawny znajomy Dimitar Berbatov. Na walkę o podium w Ligue 1 to wystarczy, choć w Lidze Mistrzów nie wróżę im powodzenia.
Moutinho, Toulalan, Kurzawa, Kondogbia, Carvalho, Ocampos, Ferreira-Carasco, czy w końcu nasz dawny znajomy Dimitar Berbatov. Na walkę o podium w Ligue 1 to wystarczy, choć w Lidze Mistrzów nie wróżę im powodzenia
9 września 2014, 18:53 [cytuj]
Ja to się dziwię w ogóle że zgarneli 80 baniek za Hamesa i żadnych głośnych nazwisk nie było
Ja to się dziwię w ogóle że zgarneli 80 baniek za Hamesa i żadnych głośnych nazwisk nie było
9 września 2014, 21:51 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Bo Szefuńciu wkładał nie tylko nos w nie swoje sprawy, żona się dowiedziała i połowa majątku w pizdu poszła
Bo Szefuńciu wkładał nie tylko nos w nie swoje sprawy, żona się dowiedziała i połowa majątku w pizdu poszła :P
Offence win games, defence wins titles
10 września 2014, 07:39 [cytuj]
Faktycznie. To tego nie słyszałem. Żeby ponad 4 miliarda w cholere poszło

Faktycznie. To tego nie słyszałem. Żeby ponad 4 miliarda w cholere poszło :X:lezkawoku:
10 września 2014, 12:44 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Dla mnie Kiessling taki sam kot w worku o gre na wyspach jak Soldado.
Trzeba zaryzykować. Jak będziemy szukali napastników ogranych w Anglii, to będziemy kupowali Jelaviców, Naismithów i innych przeciętniaków. Trzeba myśleć jak City(tylko na naszą miarę) Tam się bali że Jovetic, Aguero czy Balotelli nie wypalą? Nie! Kupowali uznane marki, a kolega Kiesling to bardzo uznana marka w Niemczech. Porównujesz go do Soldado, ale Solado nigdy nie był super mega hiper napadziorem. Od samego początku pisałem, że robimy błąd(dlatego City kupiło Negredo a nie jego)
Trzeba zaryzykować. Jak będziemy szukali napastników ogranych w Anglii, to będziemy kupowali Jelaviców, Naismithów i innych przeciętniaków. Trzeba myśleć jak City(tylko na naszą miarę) Tam się bali że Jovetic, Aguero czy Balotelli nie wypalą? Nie! Kupowali uznane marki, a kolega Kiesling to bardzo uznana marka w Niemczech. Porównujesz go do Soldado, ale Solado nigdy nie był super mega hiper napadziorem. Od samego początku pisałem, że robimy błąd(dlatego City kupiło Negredo a nie jego)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
10 września 2014, 13:38 [cytuj]
@Michał, z tych co wymieniłeś to 4 kojarzę, w tym 3 to już piłkarska emerytura,a Moutinho pewnie odejdzie jak ktoś sie zgłosi, reszty nie kojarzę, to nie wiem czy bedą na LM
@jin, Soldado jednak walił troche bramek w tej Hiszpani ;p
czy Negredo jest lepszy, nie wiem, troche lepszy start miał w Anglii. Ale nie wiele to dało jak poszedł teraz na wypożyczenie do Hiszpanii. Po jego wypowiedzi jak tam szedł, można dojść do wniosku ze do MC to on nie wróci ;p
@Michał, z tych co wymieniłeś to 4 kojarzę, w tym 3 to już piłkarska emerytura,a Moutinho pewnie odejdzie jak ktoś sie zgłosi, reszty nie kojarzę, to nie wiem czy bedą na LM:P
@jin, Soldado jednak walił troche bramek w tej Hiszpani ;p
czy Negredo jest lepszy, nie wiem, troche lepszy start miał w Anglii. Ale nie wiele to dało jak poszedł teraz na wypożyczenie do Hiszpanii. Po jego wypowiedzi jak tam szedł, można dojść do wniosku ze do MC to on nie wróci ;p
10 września 2014, 13:42 [cytuj]
wygrajmy ten puchar kabanosa i w czerwcu zapytajmy Ibrę (32) co sądzi o grze w Spurs ... jeśli PSG nie da mu do tego czasu umowy będzie to ostatni moment żeby na min zarobić .. myślę, że 25 mln euro plus 30 mln na 3 letni kontrakt Szweda - w ciągu 3 lat połowę tego transferu odrobimy na sprzedaży koszulek
- do tego czasu trzeba pozbyć się kogoś z dwójki Ade - Soldżer
wygrajmy ten puchar kabanosa i w czerwcu zapytajmy Ibrę (32) co sądzi o grze w Spurs ... jeśli PSG nie da mu do tego czasu umowy będzie to ostatni moment żeby na min zarobić .. myślę, że 25 mln euro plus 30 mln na 3 letni kontrakt Szweda - w ciągu 3 lat połowę tego transferu odrobimy na sprzedaży koszulek :mysli:
- do tego czasu trzeba pozbyć się kogoś z dwójki Ade - Soldżer
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 września 2014, 14:09 [cytuj]
A Gylfi znowu strzela i asystuje - tym razem w reprezentacji.
A Ben Davies zaliczył asystę. Ale i tak w następnym meczu pewnie znowu zagra Rose...
A Ben Davies zaliczył asystę. Ale i tak w następnym meczu pewnie znowu zagra Rose
10 września 2014, 19:52 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
A Ben Davies zaliczył asystę. Ale i tak w następnym meczu pewnie znowu zagra Rose
Gylfi to świetny zawodnik, ale śmiem twierdzić, że u nas nigdy nie grałby chociaż w 75% tak dobrze jak potrafi. Swansea to idealny klub dla Islandczyka. Co do Bena Davies'a... też uważam, że jest lepszy od DR, ale argument, że zaliczył asystę w meczu z Andorrą do mnie kompletnie nie przemawia
Gylfi to świetny zawodnik, ale śmiem twierdzić, że u nas nigdy nie grałby chociaż w 75% tak dobrze jak potrafi. Swansea to idealny klub dla Islandczyka. Co do Bena Davies'a... też uważam, że jest lepszy od DR, ale argument, że zaliczył asystę w meczu z Andorrą do mnie kompletnie nie przemawia :D
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
10 września 2014, 20:18 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
. Od samego początku pisałem, że robimy błąd(dlatego City kupiło Negredo a nie jego)
To brzmi jakby MC kupiło Negredo dlatego że Ty tak pisałeś
To brzmi jakby MC kupiło Negredo dlatego że Ty tak pisałeś :rotfl:
10 września 2014, 21:53 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Sadzanie Rose'a na ławę po dwóch bardzo dobrych meczach i jednym beznadziejnym w którym każdy zagrał do dupy byłoby bardzo nie fair wobec Anglika. Może cała jedenastka niech pójdzie na ławkę rezerwowych bo źle zagrali z Live a Davies musi zagrać bo asystował w meczu z Andorą. Nie przesadzajmy.
Sadzanie Rose'a na ławę po dwóch bardzo dobrych meczach i jednym beznadziejnym w którym każdy zagrał do dupy byłoby bardzo nie fair wobec Anglika. Może cała jedenastka niech pójdzie na ławkę rezerwowych bo źle zagrali z Live a Davies musi zagrać bo asystował w meczu z Andorą. Nie przesadzajmy