Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  19  20  21  22  23    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
10 września 2014, 22:36 [cytuj]
Soldado nie był super hiper? No a okolice 20 bramek napierdalał. Ale tam są ronaldy, messie ponad jakąkolwiek konkurencją. Biedy nie było tylko u nas zapomniał.

24/4
17/3
18/3
16/3

Pod względem bramek porównywalni są obaj Soldado z Kiesslingiem tylko że Niemiec chyba wiecej asystuje. Soldado cała kariera w Hiszpanii, zasmakował wysp i nocnik. Kiessling też cały czas w Niemczech siedzi. Może czekamy na zimowe okno i Rodrigueza? Możliwe
Soldado nie był super hiper? No a okolice 20 bramek napierdalał. Ale tam są ronaldy, messie ponad jakąkolwiek konkurencją. Biedy nie było tylko u nas zapomniał. 24/4 17/3 18/3 16/3 Pod względem bramek porównywalni są obaj Soldado z Kiesslingiem tylko że Niemiec chyba wiecej asystuje. Soldado cała kariera w Hiszpanii, zasmakował wysp i nocnik. Kiessling też cały czas w Niemczech siedzi. Może czekamy na zimowe okno i Rodrigueza? Możliwe
10 września 2014, 23:58 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
Gylfi to świetny zawodnik, ale śmiem twierdzić, że u nas nigdy nie grałby chociaż w 75% tak dobrze jak potrafi. Swansea to idealny klub dla Islandczyka. Co do Bena Davies'a... też uważam, że jest lepszy od DR, ale argument, że zaliczył asystę w meczu z Andorrą do mnie kompletnie nie przemawia :D

Po prostu my nie potrafiliśmy wykorzystać talentu Islandczyka. Nie przemawia do mnie argument, że on tylko i wyłącznie w Swansea potrafi grać w piłkę. Kto normalny daje takiego zawodnika na skrzydło?

Nie mówię, że asysta w meczu z Andorą zrobiła na mnie mega wielkie wrażenie, ale wkurza mnie fakt, że kupiono lewego obrońcę, który jeszcze ani razu nie zagrał w wyjściowej jedenastce, a myślałem, że jego zakup spowoduje, że już nigdy więcej nie zobaczę Rose'a... Eidur nie przesadzajmy też, że Rose zagrał dwa bardzo dobre mecze. Z West Hamem szału nie było, a idąc takim tokiem myślenia, nie ma się co podniecać asystą z Queens Park Rangers ;) Nie mówiąc już o totalnej porażce z Liverpoolem. Przecież tam dał się kręcić jak dziecko.
Po prostu my nie potrafiliśmy wykorzystać talentu Islandczyka. Nie przemawia do mnie argument, że on tylko i wyłącznie w Swansea potrafi grać w piłkę. Kto normalny daje takiego zawodnika na skrzydło? Nie mówię, że asysta w meczu z Andorą zrobiła na mnie mega wielkie wrażenie, ale wkurza mnie fakt, że kupiono lewego obrońcę, który jeszcze ani razu nie zagrał w wyjściowej jedenastce, a myślałem, że jego zakup spowoduje, że już nigdy więcej nie zobaczę Rose'a... Eidur nie przesadzajmy też, że Rose zagrał dwa bardzo dobre mecze. Z West Hamem szału nie było, a idąc takim tokiem myślenia, nie ma się co podniecać asystą z Queens Park Rangers ;) Nie mówiąc już o totalnej porażce z Liverpoolem. Przecież tam dał się kręcić jak dziecko
11 września 2014, 00:37 [cytuj]
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/tottenham-up-sale-owner-joe-4197493
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/tottenham-up-sale-owner-joe-4197493
Offence win games, defence wins titles
11 września 2014, 10:04 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
idąc takim tokiem myślenia, nie ma się co podniecać asystą z Queens Park Rangers ;) Nie mówiąc już o totalnej porażce z Liverpoolem. Przecież tam dał się kręcić jak dziecko

ja nie twierdzę, że Rose jest lepszy od Davies'a, po prostu myślę, że są na to inne dowody niż asysta z Andorrą. Davies powinien grać w pierwszym składzie wg mnie :)

PatricziwwersjiBet powiedział/a:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/tottenham-up-sale-owner-joe-4197493[/quote]

dzisiaj rano zobaczyłem tą informację, nie wiem co o tym myśleć, ale wątpię, żeby ktokolwiek tyle zapłacił za Spurs :bezradny:
ja nie twierdzę, że Rose jest lepszy od Davies'a, po prostu myślę, że są na to inne dowody niż asysta z Andorrą. Davies powinien grać w pierwszym składzie wg mnie :) [quote=PatricziwwersjiBeta]http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/tottenham-up-sale-owner-joe-4197493
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
11 września 2014, 10:28 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Nie mówię, że asysta w meczu z Andorą zrobiła na mnie mega wielkie wrażenie, ale wkurza mnie fakt, że kupiono lewego obrońcę, który jeszcze ani razu nie zagrał w wyjściowej jedenastce, a myślałem, że jego zakup spowoduje, że już nigdy więcej nie zobaczę Rose'a... Eidur nie przesadzajmy też, że Rose zagrał dwa bardzo dobre mecze. Z West Hamem szału nie było, a idąc takim tokiem myślenia, nie ma się co podniecać asystą z Queens Park Rangers ;) Nie mówiąc już o totalnej porażce z Liverpoolem. Przecież tam dał się kręcić jak dziecko

Przyjście Daviesa faktycznie nie sprawiło, że nie musiałeś patrzeć na Rose'a ale sprawiło, że przestałeś oglądać Rose'a z poprzedniego sezonu. Moim zdaniem z West Hamem zagrał przyzwoicie a z QPR bardzo dobrze. Beznadziejnie zagrał w meczu w którym każdy tak zagrał. Jakoś mi sie nie wydaje, że Davies w meczu z Live zagrałby o wiele lepiej od Anglika, to raczej nie jest Bale, który gra zajebiście gdy inni grają kaszanę. Sam od początku byłem za wystawianiem Daviesa kosztem Rose'a ale chyba nie ma narazie poważnych powodów.

Sorry za zepsucie strony ale zrobiłem wszystko jak trzeba :bezradny:
Przyjście Daviesa faktycznie nie sprawiło, że nie musiałeś patrzeć na Rose'a ale sprawiło, że przestałeś oglądać Rose'a z poprzedniego sezonu. Moim zdaniem z West Hamem zagrał przyzwoicie a z QPR bardzo dobrze. Beznadziejnie zagrał w meczu w którym każdy tak zagrał. Jakoś mi sie nie wydaje, że Davies w meczu z Live zagrałby o wiele lepiej od Anglika, to raczej nie jest Bale, który gra zajebiście gdy inni grają kaszanę. Sam od początku byłem za wystawianiem Daviesa kosztem Rose'a ale chyba nie ma narazie poważnych powodów. Sorry za zepsucie strony ale zrobiłem wszystko jak trzeba :bezradny:
11 września 2014, 10:49 [cytuj]

to co on liczy sobie że trzeba mu zapłacić za stadion na który cześć kasy daje londyn?

wydał 22 mln, chce 1 mld, to ja sie nie dziwie ze nasz klub nie generował strat i on nic nie dokładał, szkoda tylko ze wziął sobie ten klub do zrobienia kasy;/
to co on liczy sobie że trzeba mu zapłacić za stadion na który cześć kasy daje londyn? wydał 22 mln, chce 1 mld, to ja sie nie dziwie ze nasz klub nie generował strat i on nic nie dokładał, szkoda tylko ze wziął sobie ten klub do zrobienia kasy;/
11 września 2014, 10:54 [cytuj]
Tą cenę to chyba sobie Levy wymyślił :X to już wiadomo co i jak
11 września 2014, 13:46 [cytuj]
Marcin napraw strone! :krzyk:
Marcin napraw strone! :krzyk:
11 września 2014, 14:19 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

Joe Lewis
Joe Lewis
11 września 2014, 14:28 [cytuj]
Po naradzie z Levym :wysmiewacz:
Po naradzie z Levym :wysmiewacz:
11 września 2014, 15:23 [cytuj]
Lewis chce nas sprzedać za 1 bilion Ł ? :plask:
powodzenia
Lewis chce nas sprzedać za 1 bilion Ł ? :plask: powodzenia
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
11 września 2014, 17:26 [cytuj]
Gorzej jak nikt nie kupi a Lewis wyłoży na to laskę bo dłużej już nie ma ochoty zajmować się Spurs...
Gorzej jak nikt nie kupi a Lewis wyłoży na to laskę bo dłużej już nie ma ochoty zajmować się Spurs
11 września 2014, 21:09 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Lewis chce nas sprzedać za 1 bilion Ł ? :plask:
powodzenia

Zawsze mogą znaleźć się jakieś szalone Mehmedy, które zdecydują się wyłożyć miliard na klub, który po kwartale, góra pół roku im się znudzi. Mam nadzieję, że nie dojdzie u nas do czegoś takiego. Wgl nie chcę tu Arabów, nawet jakbyśmy mieli się stać drugim City i włączyć o mistrzostwo.
Zawsze mogą znaleźć się jakieś szalone Mehmedy, które zdecydują się wyłożyć miliard na klub, który po kwartale, góra pół roku im się znudzi. Mam nadzieję, że nie dojdzie u nas do czegoś takiego. Wgl nie chcę tu Arabów, nawet jakbyśmy mieli się stać drugim City i włączyć o mistrzostwo
11 września 2014, 21:35 [cytuj]
Tyle to my nawet fanów chyba nie mamy, żeby się po funcie składać na kupno klubu. Jak to Levy ugra będzie mistrzem

EDIT

Fajna ta nowa fifa 15
Tyle to my nawet fanów chyba nie mamy, żeby się po funcie składać na kupno klubu. Jak to Levy ugra będzie mistrzem EDIT Fajna ta nowa fifa 15
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
12 września 2014, 00:35 [cytuj]
Michał powiedział/a:
. Mam nadzieję, że nie dojdzie u nas do czegoś takiego. Wgl nie chcę tu Arabów, nawet jakbyśmy mieli się stać drugim City i włączyć o mistrzostwo

:brawo:

PS. Komuś jeszcze nie działa facebook?
:brawo: PS. Komuś jeszcze nie działa facebook?
12 września 2014, 16:44 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Zawsze mogą znaleźć się jakieś szalone Mehmedy, które zdecydują się wyłożyć miliard na klub, który po kwartale, góra pół roku im się znudzi. Mam nadzieję, że nie dojdzie u nas do czegoś takiego. Wgl nie chcę tu Arabów, nawet jakbyśmy mieli się stać drugim City i włączyć o mistrzostwo

- wcześniej też byłem podobnego zdania, ale od pewnego czasu nie!! Jest mi obojętne, czy właścicielem będzie łysy zgarbiony Lewis czy Arab w kefij, Fidżyjczyk czy Aborygen --- może być nawet Alf z planety Melmac -- byle inwestował w klub miliardy funtów. Nie może zmienić tylko barw klubowych i nazwy zespołu! W tej chwili wygląda to tak - MU, MC, CFC wojują czołgiem - Arsenal z karabinu przechodzi na armatę - Liverpool podobnie --- tylko my napierdalamy z szabelką! (nie wspomnie już pozostałych których stać co najwyżej na kije) ..................................................
- wcześniej też byłem podobnego zdania, ale od pewnego czasu nie!! Jest mi obojętne, czy właścicielem będzie łysy zgarbiony Lewis czy Arab w kefij, Fidżyjczyk czy Aborygen --- może być nawet Alf z planety Melmac -- byle inwestował w klub miliardy funtów. Nie może zmienić tylko barw klubowych i nazwy zespołu! W tej chwili wygląda to tak - MU, MC, CFC wojują czołgiem - Arsenal z karabinu przechodzi na armatę - Liverpool podobnie --- tylko my napierdalamy z szabelką! (nie wspomnie już pozostałych których stać co najwyżej na kije)
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
12 września 2014, 19:56 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
- wcześniej też byłem podobnego zdania, ale od pewnego czasu nie!! Jest mi obojętne, czy właścicielem będzie łysy zgarbiony Lewis czy Arab w kefij, Fidżyjczyk czy Aborygen --- może być nawet Alf z planety Melmac -- byle inwestował w klub miliardy funtów. Nie może zmienić tylko barw klubowych i nazwy zespołu! W tej chwili wygląda to tak - MU, MC, CFC wojują czołgiem - Arsenal z karabinu przechodzi na armatę - Liverpool podobnie --- tylko my napierdalamy z szabelką! (nie wspomnie już pozostałych których stać co najwyżej na kije)

Przyjście szejka wiązałoby się z wielkimi pieniędzmi, ale niosłoby ze sobą też wiele minusów. Przede wszystkim ucierpiałby wizerunek klubu. Postronni kibice nie przepadają za drużynami, które w łatwy sposób kupują sukces ściągając do siebie za ogromne kwoty najlepszych zawodników i trenerów. Poza tym moglibyśmy zapomnieć o widywaniu takich zawodników jak Kane, Bentaleb czy Rose w pierwszym składzie. Wychowankowie nie mieliby najmniejszych szans na otrzymanie jakiejkolwiek szansy z uwagi na zapewne niesamowicie szeroką kadrę. Poza tym tego typu właściciel wiązałby się z tonami sezonowców, kibicującymi Tottenhamowi "od zawsze". Dla niektórych mogą być to mało ważne aspekty i sukces by im to wszystko wynagrodził, ale dla mnie są na tyle istotne, że gdyby nie one, to kibicowałbym City czy Chelsea, a nie Tottenhamowi.
Przyjście szejka wiązałoby się z wielkimi pieniędzmi, ale niosłoby ze sobą też wiele minusów. Przede wszystkim ucierpiałby wizerunek klubu. Postronni kibice nie przepadają za drużynami, które w łatwy sposób kupują sukces ściągając do siebie za ogromne kwoty najlepszych zawodników i trenerów. Poza tym moglibyśmy zapomnieć o widywaniu takich zawodników jak Kane, Bentaleb czy Rose w pierwszym składzie. Wychowankowie nie mieliby najmniejszych szans na otrzymanie jakiejkolwiek szansy z uwagi na zapewne niesamowicie szeroką kadrę. Poza tym tego typu właściciel wiązałby się z tonami sezonowców, kibicującymi Tottenhamowi "od zawsze". Dla niektórych mogą być to mało ważne aspekty i sukces by im to wszystko wynagrodził, ale dla mnie są na tyle istotne, że gdyby nie one, to kibicowałbym City czy Chelsea, a nie Tottenhamowi
12 września 2014, 21:01 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Poza tym moglibyśmy zapomnieć o widywaniu takich zawodników jak Kane, Bentaleb czy Rose

Kane i owszem, ale Bentaleb i Rose na obronie mogliby dla mnie w ogóle nie występować(co byłoby oczywiście z pożytkiem dla klubu)
Kane i owszem, ale Bentaleb i Rose na obronie mogliby dla mnie w ogóle nie występować(co byłoby oczywiście z pożytkiem dla klubu)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
12 września 2014, 21:55 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Chodzi mi o sam fakt widywania wychowanków. Poza tym z Bentaleba będą jeszcze ludzie a i Rose się w tym sezonie mocno ogarnął. Poza tym na ławkę są jak ulał, podobnie jak Hurricane.
Chodzi mi o sam fakt widywania wychowanków. Poza tym z Bentaleba będą jeszcze ludzie a i Rose się w tym sezonie mocno ogarnął. Poza tym na ławkę są jak ulał, podobnie jak Hurricane
13 września 2014, 13:57 [cytuj]
http://proudlilywhites.wordpress.com/ - wiedziałem, kurwa, że ten moment nadejdzie...

Nie mogę się już nalewać z Gay Gunners :(
http://proudlilywhites.wordpress.com/ - wiedziałem, kurwa, że ten moment nadejdzie... Nie mogę się już nalewać z Gay Gunners :(
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
|<  <<  <  19  20  21  22  23    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 13 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się