Forum dyskusyjne
13 września 2014, 14:01 [cytuj]
Ale szybki mecz póki co ;o, Welbeck miał nawet słupek, ciekaw jestem jak się ten mecz skończy
Ale szybki mecz póki co ;o, Welbeck miał nawet słupek, ciekaw jestem jak się ten mecz skończy
13 września 2014, 15:08 [cytuj]
I już 1-1...
I już 1-1
13 września 2014, 15:33 [cytuj]
2-2
2-2 :ok:
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
13 września 2014, 15:41 [cytuj]
2-2 elegancki wynik
2-2 elegancki wynik;)
13 września 2014, 15:44 [cytuj]
Ale City miało końcówkę.. 2 słupki i pełno okazji, wynik bardzo korzystny, a sam mecz na bardzo dobrym poziomie
Ale City miało końcówkę.. 2 słupki i pełno okazji, wynik bardzo korzystny, a sam mecz na bardzo dobrym poziomie
14 września 2014, 18:54 [cytuj]
no to MU za nami - jeszcze 2 kolejki i będziemy oglądać ich plecy - pościg za CFC się zaczyna! ................... kiedy my zaczniemy się ścigać ??? doczekam tego?
no to MU za nami - jeszcze 2 kolejki i będziemy oglądać ich plecy - pościg za CFC się zaczyna! ................... kiedy my zaczniemy się ścigać ??? doczekam tego? :|
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 września 2014, 21:02 [cytuj]
Kaboul ogłoszony kapitanem, sam nie wiem co o tym myśleć
15 września 2014, 21:30 [cytuj]
Diegomir powiedział/a:
nieee to jest chyba żart... czy mi się wydaje, czy to łączy się z tym, że bedziemy musieli go często w tym sezonie oglądać na boisku?
nieee to jest chyba żart... czy mi się wydaje, czy to łączy się z tym, że bedziemy musieli go często w tym sezonie oglądać na boisku?
15 września 2014, 21:39 [cytuj]
niepokoi mnie nominacja Kaboula na to stanowisko, ffs przecież tak odpowiedzialnej funkcji nie obejmuje rezerwowy ...
pocieszające jest to, że v-ce kapitanem Lloris. Fazio szybko wygryzie Kaboula i opaskę przejmie Hugo, z tym mogę się zgodzić
Ade jako trzeci - lubiany w szatni, mam wrażenie, że pewne rzeczy poukładał sobie w głowie, nie mam nic przeciwko.
ale ... co z Walkerem? Podstawowy skład, charakter, jaja, waleczność ... a tu nic.
niepokoi mnie nominacja Kaboula na to stanowisko, ffs przecież tak odpowiedzialnej funkcji nie obejmuje rezerwowy ...
pocieszające jest to, że v-ce kapitanem Lloris. Fazio szybko wygryzie Kaboula i opaskę przejmie Hugo, z tym mogę się zgodzić ;)
Ade jako trzeci - lubiany w szatni, mam wrażenie, że pewne rzeczy poukładał sobie w głowie, nie mam nic przeciwko.
ale ... co z Walkerem? Podstawowy skład, charakter, jaja, waleczność ... a tu nic
15 września 2014, 21:42 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
A co to za kapitan który siedzi na ławce?
Jak dla mnie ta decyzja to strzał w kolano... w swoje kolano.
A co to za kapitan który siedzi na ławce?
Jak dla mnie ta decyzja to strzał w kolano... w swoje kolano
15 września 2014, 21:42 [cytuj]
Tak czułem, pamięć widzę krótka ale dwa i trzy lata temu Kaboul to był nasz najlepszy obrońca, rok temu przez kontuzje przeskoczył go Verts, ale to i tak fantastyczny, charakterny gość.
Tak czułem, pamięć widzę krótka ale dwa i trzy lata temu Kaboul to był nasz najlepszy obrońca, rok temu przez kontuzje przeskoczył go Verts, ale to i tak fantastyczny, charakterny gość
http://wilczki.tumblr.com/
15 września 2014, 21:43 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Raczej nie wybiera się na kapitana kogoś, kto będzie cały czas siedział na ławie
Raczej nie wybiera się na kapitana kogoś, kto będzie cały czas siedział na ławie ;(
15 września 2014, 21:48 [cytuj]
radeon powiedział/a:
Tak czułem, pamięć widzę krótka ale dwa i trzy lata temu Kaboul to był nasz najlepszy obrońca, rok temu przez kontuzje przeskoczył go Verts, ale to i tak fantastyczny, charakterny gość
To gra się przeszłością czy obecną formą? Przecież z naszych wszystkich stoperów Kaboul obecnie jest chyba najsłabszy. Może nawet za Chirichesem
To gra się przeszłością czy obecną formą? Przecież z naszych wszystkich stoperów Kaboul obecnie jest chyba najsłabszy. Może nawet za Chirichesem
15 września 2014, 21:56 [cytuj]
radeon powiedział/a:
Wcale nie krótka i doskonale pamiętam jak grał Kabs wcześniej, ale teraz to zupełnie nie ta sama jakość, nie widzę go w obronie z rywalami z góry tabeli. Jakoś trudno mi uwierzyć, żeby w przeciągu najbliższych tygodni wróciła jego dawna forma, niestety
Wcale nie krótka i doskonale pamiętam jak grał Kabs wcześniej, ale teraz to zupełnie nie ta sama jakość, nie widzę go w obronie z rywalami z góry tabeli. Jakoś trudno mi uwierzyć, żeby w przeciągu najbliższych tygodni wróciła jego dawna forma, niestety
15 września 2014, 22:48 [cytuj]
Klub sprzedają a tu jakoś tak cichutko o tym.
Klub sprzedają a tu jakoś tak cichutko o tym
Offence win games, defence wins titles
15 września 2014, 22:52 [cytuj]
Jakieś nowe info w tej sprawie się pojawiło?
Jakieś nowe info w tej sprawie się pojawiło? :skromny:
16 września 2014, 00:02 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Jakieś nowe info w tej sprawie się pojawiło?
Oficjalnie nie, ale "
Michał Okoński @michalokonski · 9 godz.
Wytęż wzrok i znajdź na stronie Tottenhamu
http://www.tottenhamhotspur.com/news/rule-2.10-announcement-150914/ … To oznacza, że Cain Hoy istotnie złożyło ofertę kupna klubu."
Coś tam się za kulisami dzieję, a mi się to cholera nie podoba. Jeśli Levy zostanie, będę w miarę spokojny, jeśli nie to na prawdę będę się bał.
Oficjalnie nie, ale "
Michał Okoński @michalokonski · 9 godz.
Wytęż wzrok i znajdź na stronie Tottenhamu: http://www.tottenhamhotspur.com/news/rule-2.10-announcement-150914/ … To oznacza, że Cain Hoy istotnie złożyło ofertę kupna klubu."
Coś tam się za kulisami dzieję, a mi się to cholera nie podoba. Jeśli Levy zostanie, będę w miarę spokojny, jeśli nie to na prawdę będę się bał
Offence win games, defence wins titles
17 września 2014, 20:13 [cytuj]
http://transfery.info/70173,yedlin-zademonstrowal-swoje-moliwosci-co-za-szybkosc-wideo
http://transfery.info/70173,yedlin-zademonstrowal-swoje-moliwosci-co-za-szybkosc-wideo
:cwaniak:
17 września 2014, 20:43 [cytuj]
Dla tych którzy nie czytali a......nie chca wydac kasy
http://niebiescy.pl/?id=16252
Dla tych którzy nie czytali a......nie chca wydac kasy :hejka:
http://niebiescy.pl/?id=16252
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
17 września 2014, 20:44 [cytuj]
Cain Hoy, co to jest?
to jak stanie z Rose przy rożnym to chyba beda padać bramki, chyba ze dalej bedzie tak biegac
Cain Hoy, co to jest?
to jak stanie z Rose przy rożnym to chyba beda padać bramki, chyba ze dalej bedzie tak biegac;P