Forum dyskusyjne
19 września 2014, 23:46 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/gareth-bale-kiedys-moge-wrocic-do-tottenhamu/fzbe7
już za cztery lata Tott'ham będzie mistrzem świata
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/gareth-bale-kiedys-moge-wrocic-do-tottenhamu/fzbe7
:hejka:
już za cztery lata Tott'ham będzie mistrzem świata :muza:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 września 2014, 00:19 [cytuj]
odgapia od cr
albo przestał lubić kibiców realu jak przekopali mu samochód
odgapia od cr:D
albo przestał lubić kibiców realu jak przekopali mu samochód :rotfl:
20 września 2014, 13:34 [cytuj]
Caulker gol tak jakby. Szła piła prosto w bramkę a Crouch próbował wybijać i się okazuje jemu gola zaliczyli
Caulker gol tak jakby. Szła piła prosto w bramkę a Crouch próbował wybijać i się okazuje jemu gola zaliczyli
20 września 2014, 15:33 [cytuj]
Dzisiaj 3 byłych Kogutów strzeliło w jednym meczu
Caulker, Crouch i Kranjcar
Dzisiaj 3 byłych Kogutów strzeliło w jednym meczu :]
Caulker, Crouch i Kranjcar :cwaniak:
20 września 2014, 15:40 [cytuj]
tego wolnego to ładnie strzelił
tego wolnego to ładnie strzelił
20 września 2014, 15:48 [cytuj]
Prawda. Strzał książkowy
https://vine.co/v/OWYW1umnwFi
Ale tak w ogóle powiem że strasznie marne to QPR. Caulker, Ferdinand czy chociażby Isla to nazwiska po których oczekuje się wiele ale jak tak dalej pójdzie to z hukiem spierdolą się do Conference Premier bo takie słuchy chodzą że wraz ze spadkiem z PL lecą na 5 szczebel
Prawda. Strzał książkowy
https://vine.co/v/OWYW1umnwFi
Ale tak w ogóle powiem że strasznie marne to QPR. Caulker, Ferdinand czy chociażby Isla to nazwiska po których oczekuje się wiele ale jak tak dalej pójdzie to z hukiem spierdolą się do Conference Premier bo takie słuchy chodzą że wraz ze spadkiem z PL lecą na 5 szczebel
20 września 2014, 16:22 [cytuj]
do 5 czy do 4?
Z tego co czytałem dostali 40 mln kary do zapłacenia, bo nie obniżyli budżetu do warunków niższej ligi. Właściciel na to nie poszedł i teraz jak sie nie utrzymają, to lecą dużo niżej.
Dla mnie to jest troche dziwne, bo jak inne kluby(np takie MU) mają sie dopasować do warunków niższej ligi, jedynie wyprzedając prawie cały klub albo wysłać prawie całą kadre na wypożyczenia;d
do 5 czy do 4?
Z tego co czytałem dostali 40 mln kary do zapłacenia, bo nie obniżyli budżetu do warunków niższej ligi. Właściciel na to nie poszedł i teraz jak sie nie utrzymają, to lecą dużo niżej.
Dla mnie to jest troche dziwne, bo jak inne kluby(np takie MU) mają sie dopasować do warunków niższej ligi, jedynie wyprzedając prawie cały klub albo wysłać prawie całą kadre na wypożyczenia;d
20 września 2014, 16:37 [cytuj]
Conference Premier to 5 poziom rozgrywek
bach bach 3 strzały z odbytu i Villa śpi

5 minut 3 bramki i debiutancki Welbecka
Holtby rozegrał całe spotkanie przeciwko Bayernowi. Coś próbował ale bez skutku. Raz może nawet sędzia mu przeszkodził. Ale występ raczej na plus jak całego HSV
Conference Premier to 5 poziom rozgrywek
bach bach 3 strzały z odbytu i Villa śpi :krzyk: 5 minut 3 bramki i debiutancki Welbecka :zly:
Holtby rozegrał całe spotkanie przeciwko Bayernowi. Coś próbował ale bez skutku. Raz może nawet sędzia mu przeszkodził. Ale występ raczej na plus jak całego HSV :pies:
20 września 2014, 18:22 [cytuj]
Mnie zaskakuje postawa Southampton. Dzisiaj wygrali ze Swansea na wyjeździe, są w czubie tabeli ( wiem że to początek sezonu, ale z tyloma nowymi piłkarzami i nowym trenerem?), obyśmy za rok Koemana im nie podbierali...
Mnie zaskakuje postawa Southampton. Dzisiaj wygrali ze Swansea na wyjeździe, są w czubie tabeli ( wiem że to początek sezonu, ale z tyloma nowymi piłkarzami i nowym trenerem?), obyśmy za rok Koemana im nie podbierali
20 września 2014, 18:45 [cytuj]
Zaczyna mnie kurwica strzelać. Widzicie to? 13 minuta WHU 2:0 z Liverpoolem. No żesz kurna jego mać. Mecz z Aston Villą - no co? Każdemu się może zdarzyć myślę, prawie strata punktów z Łudogorcem tak naprawdę przez głupotę bramkarza - no myślę ten Łudogorec nie jest takim ogórasem i dawali sobie rade w LE. Ale kurna dziś... to co jest w takim razie z nami?
Zaczyna mnie kurwica strzelać. Widzicie to? 13 minuta WHU 2:0 z Liverpoolem. No żesz kurna jego mać. Mecz z Aston Villą - no co? Każdemu się może zdarzyć myślę, prawie strata punktów z Łudogorcem tak naprawdę przez głupotę bramkarza - no myślę ten Łudogorec nie jest takim ogórasem i dawali sobie rade w LE. Ale kurna dziś... to co jest w takim razie z nami? :zly:
20 września 2014, 19:38 [cytuj]
z tego co czytałem to meczyliśmy sie w LE, a to jest półka niżej, czyli już chodzimy po dnie
z tego co czytałem to meczyliśmy sie w LE, a to jest półka niżej, czyli już chodzimy po dnie;P
20 września 2014, 20:06 [cytuj]
Ziomuś, jeśli nie oglądałeś a tylko czytałeś sprawozdanie to wygrałeś 1,5 godziny czasu. To wiele mówi. Wiele mówi też to że nasza najciekawsza sytuacja to była 2 minuta i strzał Kane w poprzeczkę.

Tylko się pochlastać
Rok temu cała faza grupowa na stojąco. Miałem wrażenie że tylko czekali aż rywale sami sobie zaczną wbijać gole. LOL Na Tomso, Sheriff czy wyprzedane Anzhi to może i starczyło. W ogóle cud z Dnipro... chociaż nie, cwaniactwo Vertonghena no a Benfika zweryfikowała.
Ziomuś, jeśli nie oglądałeś a tylko czytałeś sprawozdanie to wygrałeś 1,5 godziny czasu. To wiele mówi. Wiele mówi też to że nasza najciekawsza sytuacja to była 2 minuta i strzał Kane w poprzeczkę. :hejka: Tylko się pochlastać
Rok temu cała faza grupowa na stojąco. Miałem wrażenie że tylko czekali aż rywale sami sobie zaczną wbijać gole. LOL Na Tomso, Sheriff czy wyprzedane Anzhi to może i starczyło. W ogóle cud z Dnipro... chociaż nie, cwaniactwo Vertonghena no a Benfika zweryfikowała
20 września 2014, 20:52 [cytuj]
przeczytałem jedynie temat na forum + oglądałem staty z meczu, to przeszła mi chęć oglądania tego meczu w piątek, na żywo jeszcze jakoś by przeszło, ale meczyć sie na retransmisji to juz nie. Trening mnie troche uratował
nasza grupa duzo trudniej nie wygląda, nadal jest taka ze nie ma opcji nie wyjść, jedynie besiktas jest mocniejszy, zamiast anzi z tamtej grupy, pozostałe 2 druzyny to zakładam ze poziom podobny jak tromso czy sheriff
a liverpool po meczu z nami przestał grac;d
3-1 w plecy
przeczytałem jedynie temat na forum + oglądałem staty z meczu, to przeszła mi chęć oglądania tego meczu w piątek, na żywo jeszcze jakoś by przeszło, ale meczyć sie na retransmisji to juz nie. Trening mnie troche uratował :D
nasza grupa duzo trudniej nie wygląda, nadal jest taka ze nie ma opcji nie wyjść, jedynie besiktas jest mocniejszy, zamiast anzi z tamtej grupy, pozostałe 2 druzyny to zakładam ze poziom podobny jak tromso czy sheriff
a liverpool po meczu z nami przestał grac;d
3-1 w plecy
20 września 2014, 22:51 [cytuj]
zdawało mi się czy gdy Kranjcar wybijał rożne to na trybunach slychać było "Yido, Yido..."?
zdawało mi się czy gdy Kranjcar wybijał rożne to na trybunach slychać było "Yido, Yido..."? :)
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
20 września 2014, 23:31 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
zdawało mi się czy gdy Kranjcar wybijał rożne to na trybunach slychać było "Yido, Yido..."?

czyli dobrze słyszałem, nie pasowało mi, bo przecież to było QPR, no ale jednak;d
czyli dobrze słyszałem, nie pasowało mi, bo przecież to było QPR, no ale jednak;d
21 września 2014, 11:10 [cytuj]
QPR musi się wziąć w garść i zacząć w końcu zbierać punkty, bo jak już ktoś pisał spadną i zostaną niżej na długie lata. Najlepsze w tej drużynie jest to, że skład wcale nie jest taki zły. Wczoraj praktycznie cały czas atakowali a Stoke strzelało bramki. Nie wiem czy słyszeliście, ale komentator mówił że Taarabt ma nadwagę i dlatego nie było go nawet na ławie

. A widzieliście co się stało z Fulham? utrzymali praktycznie cały skład, zatrudnili nowego trenera który miał zdziałać cuda, a tu po 8 kolejkach AŻ 1 pkt na ich koncie ;o
QPR musi się wziąć w garść i zacząć w końcu zbierać punkty, bo jak już ktoś pisał spadną i zostaną niżej na długie lata. Najlepsze w tej drużynie jest to, że skład wcale nie jest taki zły. Wczoraj praktycznie cały czas atakowali a Stoke strzelało bramki. Nie wiem czy słyszeliście, ale komentator mówił że Taarabt ma nadwagę i dlatego nie było go nawet na ławie :D . A widzieliście co się stało z Fulham? utrzymali praktycznie cały skład, zatrudnili nowego trenera który miał zdziałać cuda, a tu po 8 kolejkach AŻ 1 pkt na ich koncie ;o
21 września 2014, 11:52 [cytuj]
Zasko z tym Fulham. Po przyjściu Magatha uwierzyłem że są w stanie się utrzymać. Spadli a teraz jeszcze to. A Magath chyba do przyjscia do Fulham nigdy nie spadł? Nie każdy jest Poyetem. Szczerze to trzeba współczuć bo przecież przed sezonem nowy inwestor i miały nadejść zmiany. W sumie nadeszły ale nie takie jak oczekiwano

Jeszcze podzielą los Wolverhampton to już totalna porażka będzie. Chociaż ci po dwóch spadkach zrobili już jeden awans i robią drugi

Nawiasem to chyba wczoraj się dowiedziałem na twitterze Okońskiego i że Solskier poleciał też.
Zasko z tym Fulham. Po przyjściu Magatha uwierzyłem że są w stanie się utrzymać. Spadli a teraz jeszcze to. A Magath chyba do przyjscia do Fulham nigdy nie spadł? Nie każdy jest Poyetem. Szczerze to trzeba współczuć bo przecież przed sezonem nowy inwestor i miały nadejść zmiany. W sumie nadeszły ale nie takie jak oczekiwano :X Jeszcze podzielą los Wolverhampton to już totalna porażka będzie. Chociaż ci po dwóch spadkach zrobili już jeden awans i robią drugi :skromny: Nawiasem to chyba wczoraj się dowiedziałem na twitterze Okońskiego i że Solskier poleciał też
21 września 2014, 14:31 [cytuj]
Drużyny Magatha przeważnie fatalnie zaczynają sezon, a potem grają niewiele lepiej

jego słynna metoda zamęczania piłkarzy podczas okresu przygotowawczego się nie sprawdza
Drużyny Magatha przeważnie fatalnie zaczynają sezon, a potem grają niewiele lepiej:) jego słynna metoda zamęczania piłkarzy podczas okresu przygotowawczego się nie sprawdza :D
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
23 września 2014, 21:35 [cytuj]
a tym czasem Anale przegrywają ze Świętymi 1:2 dobra prognoza przed derbami ?
a tym czasem Anale przegrywają ze Świętymi 1:2 dobra prognoza przed derbami ?
23 września 2014, 22:34 [cytuj]
Raczej bym się dzisiejszym meczem Arsenalu nie sugerował, spójrz na ich defensywę w dzisiejszym meczu
Raczej bym się dzisiejszym meczem Arsenalu nie sugerował, spójrz na ich defensywę w dzisiejszym meczu