Forum dyskusyjne
8 października 2014, 19:23 [cytuj]
Posiadałby ktoś koszulkę ... Bale`a z ostatniego sezonu na WHL na sprzedaż ?
8 października 2014, 19:54 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Miałem, ale po tym jak przeszedł do Realu Madryt, to nie zostało mi nic innego jak ją spalić
Żartuję

Nie mam i raczej bym nie chciał mieć. Ale może ktoś inny ma
Miałem, ale po tym jak przeszedł do Realu Madryt, to nie zostało mi nic innego jak ją spalić :P
Żartuję :) Nie mam i raczej bym nie chciał mieć. Ale może ktoś inny ma :P
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
8 października 2014, 20:51 [cytuj]
co sądzicie o karierze Cecha w Chelsea? odejdzie czy nie?
co sądzicie o karierze Cecha w Chelsea? odejdzie czy nie?
8 października 2014, 21:54 [cytuj]
Ma 32 lata, spokojnie mógłby jeszcze pograć 3-4 lata w jakimś dobrym klubie w lidze mistrzów, a z Courtois przegra rywalizację. Chelsea pewnie też go na siłę trzymać nie będzie. Jeśli tylko ktoś dorówna jego żądaniom finansowym to odejdzie.
Ma 32 lata, spokojnie mógłby jeszcze pograć 3-4 lata w jakimś dobrym klubie w lidze mistrzów, a z Courtois przegra rywalizację. Chelsea pewnie też go na siłę trzymać nie będzie. Jeśli tylko ktoś dorówna jego żądaniom finansowym to odejdzie
9 października 2014, 06:19 [cytuj]
No po ich sezonie przychodzi Yedlin więc zimą
No po ich sezonie przychodzi Yedlin więc zimą
9 października 2014, 07:24 [cytuj]
Paweł, A skąd wiesz? W oficjalnej nocie było napisane ahead of 2015/16,oby było jak piszesz ale czy to potwierdzony news?
Paweł, A skąd wiesz? W oficjalnej nocie było napisane ahead of 2015/16,oby było jak piszesz ale czy to potwierdzony news?
9 października 2014, 16:22 [cytuj]
na stronie Seattle Sounders była informacja, że pozostanie w klubie do zakończenia sezonu i wówczas dołączy do Tottenhamu, więc na czystą logikę - na ich stronie piszą, że ma dołączyć do nas po zakończeniu ICH sezonu, czyli listopad/grudzień 2014. Gdyby miał dołączyc na zakończenie naszego sezonu, to przecież musiałby grać w Seattle przez 3 miesiące kolejnego sezonu. Myślę, że po prostu nieprecyzyjnie został napisany news na stronie głównej Tottenhamu, chcieli napisać jedno, a napisali tak, że nie wiadomo o co chodzi
na stronie Seattle Sounders była informacja, że pozostanie w klubie do zakończenia sezonu i wówczas dołączy do Tottenhamu, więc na czystą logikę - na ich stronie piszą, że ma dołączyć do nas po zakończeniu ICH sezonu, czyli listopad/grudzień 2014. Gdyby miał dołączyc na zakończenie naszego sezonu, to przecież musiałby grać w Seattle przez 3 miesiące kolejnego sezonu. Myślę, że po prostu nieprecyzyjnie został napisany news na stronie głównej Tottenhamu, chcieli napisać jedno, a napisali tak, że nie wiadomo o co chodzi
9 października 2014, 17:26 [cytuj]
No to jeżeli tak to bardzo dobra wiadomość!
No to jeżeli tak to bardzo dobra wiadomość!
9 października 2014, 18:23 [cytuj]
ponoć Lloris - kontuzja pachwiny
ponoć Lloris - kontuzja pachwiny :|
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 października 2014, 18:44 [cytuj]
no to leżymy i kwiczymy...
no to leżymy i kwiczymy
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
9 października 2014, 18:59 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
no to leżymy i kwiczymy
Ja tam wierzę w Vorma. Wprawdzie nie ta sama półka co Hugo, ale wciąż to solidny i bardzo dobry bramkarz. A co do Yedlina, to też zacieram ręce i na niego czekam, a Kyle N. będzie wtedy pewnie na wylocie.
Ja tam wierzę w Vorma. Wprawdzie nie ta sama półka co Hugo, ale wciąż to solidny i bardzo dobry bramkarz. A co do Yedlina, to też zacieram ręce i na niego czekam, a Kyle N. będzie wtedy pewnie na wylocie
9 października 2014, 19:29 [cytuj]
A najbliższy mecz kiedy? Za tydzień z city czy wcześniej z Tripolisem? Ile taka kontuzja trwa średnio?
A najbliższy mecz kiedy? Za tydzień z city czy wcześniej z Tripolisem? Ile taka kontuzja trwa średnio?
9 października 2014, 19:49 [cytuj]
teraz są reprezentacje, dwa mecze czw-nd,pt-pn,sb-wt(chyba tak), my gramy z City w sobotę ,czyli bodajze 18go pazdziernika,potem Tripolis w czwartek
teraz są reprezentacje, dwa mecze czw-nd,pt-pn,sb-wt(chyba tak), my gramy z City w sobotę ,czyli bodajze 18go pazdziernika,potem Tripolis w czwartek
9 października 2014, 20:19 [cytuj]
Dobrze tyle z tego że chociaż wiekowy Friedel na budzie nie stanie. Ciekawe czy on będzie na rezerwie czy np. Archer?
Dobrze tyle z tego że chociaż wiekowy Friedel na budzie nie stanie. Ciekawe czy on będzie na rezerwie czy np. Archer?
9 października 2014, 22:38 [cytuj]
zależy co on zrobił z tą pachwiną ;p
nie byłbym taki pewny ze Naughton odejdzie;p
Walker nie wiadomo kiedy wróci i jak wtedy bedzie grac
zależy co on zrobił z tą pachwiną ;p
nie byłbym taki pewny ze Naughton odejdzie;p
Walker nie wiadomo kiedy wróci i jak wtedy bedzie grac
10 października 2014, 11:22 [cytuj]
Nie piszcie ze ktos bedzie na wylocie, bo czesto to sie nie sprawdza. Na wylocie mieli byc i Kaboul i Rose a sa z nami i jak narazie wygrywaja konkurencje z nowymi nabytkami. A wrecz ta konkurencja na nich dobrze wplywa, takze ja bym Naughtona za wczesnie nie skreslal.
Nie piszcie ze ktos bedzie na wylocie, bo czesto to sie nie sprawdza. Na wylocie mieli byc i Kaboul i Rose a sa z nami i jak narazie wygrywaja konkurencje z nowymi nabytkami. A wrecz ta konkurencja na nich dobrze wplywa, takze ja bym Naughtona za wczesnie nie skreslal
10 października 2014, 12:13 [cytuj]
Townsend co za bramka
Townsend co za bramka :P
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
10 października 2014, 12:54 [cytuj]
w końcu coś strzelił, jak Townsend strzela w reprze to my wygrywamy z Niemcami
w końcu coś strzelił, jak Townsend strzela w reprze to my wygrywamy z Niemcami :D
10 października 2014, 14:49 [cytuj]
DeAndre Yedlin has said there's every possibility he could join Spurs in January if he is successful in gaining a Latvian passport.
DeAndre Yedlin has said there's every possibility he could join Spurs in January if he is successful in gaining a Latvian passport
10 października 2014, 16:16 [cytuj]
no tak, jeżeli otrzyma paszport to najprawdopodobniej w styczniu u nas.
no tak, jeżeli otrzyma paszport to najprawdopodobniej w styczniu u nas