Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  27  28  29  30  31    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
10 października 2014, 16:57 [cytuj]
Holtby definitywnie w HSV :bezradny:

http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/613199/artikel_hsv-kauft-holtby-und-zahlt-spaeter---kreuzer-gekuendigt.html
Holtby definitywnie w HSV :bezradny: http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/613199/artikel_hsv-kauft-holtby-und-zahlt-spaeter---kreuzer-gekuendigt.html
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
10 października 2014, 20:11 [cytuj]
Kane strzela dla Anglii u21... może czas postawić na niego?
10 października 2014, 23:22 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:

W tym sezonie gra na prawdę dobrze. Myślę, że gorszy od zawodzącego ostatnio Ade by nie był.
W tym sezonie gra na prawdę dobrze. Myślę, że gorszy od zawodzącego ostatnio Ade by nie był
10 października 2014, 23:29 [cytuj]
na pewno by walczył i dawał z siebie wszystko, to pewne. Ja liczę na tego chłopaka nawet jeżeli miałby grać tylko w LE w fazie grupowej, ma potencjał.
na pewno by walczył i dawał z siebie wszystko, to pewne. Ja liczę na tego chłopaka nawet jeżeli miałby grać tylko w LE w fazie grupowej, ma potencjał
11 października 2014, 00:20 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Holtby definitywnie w HSV :bezradny:

http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/613199/artikel_hsv-kauft-holtby-und-zahlt-spaeter---kreuzer-gekuendigt.html

Obawiam się, że Holtby może być kolejnym zawodnikiem z "Syndromem Gylfiego". U nas zawsze imponował ambicją, ale to było za mało. Brakowało mu umiejętności, żeby zrobić różnicę, no i nie było wiadomo jak go ustawić, za napastnikiem, czy głębiej i jakie przydzielić mu zadania. Ta jego uniwersalność i wszędobylskość była u nas takim jego małym przekleństwem. W żadnym elemencie gry nie jest świetny, ale w wielu jest niezły. Widzę pewne podobieństwa do Paulinho. Na HSV to wystarcza i może kiedyś będzie tam gwiazdą.

Rozsądna byłaby sprzedaż Holtby'ego i kupienie w jego miejsce ofensywnego pomocnika z prawdziwego zdarzenia (a nie takiego jak Paulinho :rotfl:) jako cover, czy nawet rywala do wyjściowej jedenastki dla Eriksena. Ostatnio duńczyk trochę spuścił z tonu i solidna konkurencja mogłaby mu dobrze zrobić. Hatem Ben Arfa marnuje się w rezerwach Newcastle i jest do wyjęcia (albo go gdzieś wypożyczyli?), a jeśli zamierzalibyśmy sypnąć kasą, to może... Mata? Ktoś pisał, ze niby jest na wylocie z ManU, ale nie wiem jakie było źródło. Jeśli to prawda, to myślę, że warto się nim poważnie zainteresować.

A skoro już o Gylfim wspomniałem, to dzisiaj strzelił taką bramkę. :brawo:

http://www.dailymotion.com/video/x27ozs0_goal-sigurdsson-latvia-0-1-iceland-10-10-2014_sport
Obawiam się, że Holtby może być kolejnym zawodnikiem z "Syndromem Gylfiego". U nas zawsze imponował ambicją, ale to było za mało. Brakowało mu umiejętności, żeby zrobić różnicę, no i nie było wiadomo jak go ustawić, za napastnikiem, czy głębiej i jakie przydzielić mu zadania. Ta jego uniwersalność i wszędobylskość była u nas takim jego małym przekleństwem. W żadnym elemencie gry nie jest świetny, ale w wielu jest niezły. Widzę pewne podobieństwa do Paulinho. Na HSV to wystarcza i może kiedyś będzie tam gwiazdą. Rozsądna byłaby sprzedaż Holtby'ego i kupienie w jego miejsce ofensywnego pomocnika z prawdziwego zdarzenia (a nie takiego jak Paulinho :rotfl:) jako cover, czy nawet rywala do wyjściowej jedenastki dla Eriksena. Ostatnio duńczyk trochę spuścił z tonu i solidna konkurencja mogłaby mu dobrze zrobić. Hatem Ben Arfa marnuje się w rezerwach Newcastle i jest do wyjęcia (albo go gdzieś wypożyczyli?), a jeśli zamierzalibyśmy sypnąć kasą, to może... Mata? Ktoś pisał, ze niby jest na wylocie z ManU, ale nie wiem jakie było źródło. Jeśli to prawda, to myślę, że warto się nim poważnie zainteresować. A skoro już o Gylfim wspomniałem, to dzisiaj strzelił taką bramkę. :brawo: http://www.dailymotion.com/video/x27ozs0_goal-sigurdsson-latvia-0-1-iceland-10-10-2014_sport
12 października 2014, 15:30 [cytuj]
Nikt nie komentuje wczorajszego wyczynu Polaków?:) Ja tam świętuję do teraz ;)
Nikt nie komentuje wczorajszego wyczynu Polaków?:) Ja tam świętuję do teraz ;)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
12 października 2014, 16:53 [cytuj]
MatMar, wszyscy wiedzieli ze wygramy to nie ma ekscytacji:rotfl:
MatMar, wszyscy wiedzieli ze wygramy to nie ma ekscytacji:rotfl:
12 października 2014, 17:03 [cytuj]
tylko gylfi zawodził a holtby moim zdaniem nie. chujowo, owinien zostać. na bank lepszy niż paulinho, bentaleba itd.
tylko gylfi zawodził a holtby moim zdaniem nie. chujowo, owinien zostać. na bank lepszy niż paulinho, bentaleba itd
12 października 2014, 19:40 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Obawiam się, że Holtby może być kolejnym zawodnikiem z "Syndromem Gylfiego". U nas zawsze imponował ambicją, ale to było za mało. Brakowało mu umiejętności, żeby zrobić różnicę, no i nie było wiadomo jak go ustawić, za napastnikiem, czy głębiej i jakie przydzielić mu zadania. Ta jego uniwersalność i wszędobylskość była u nas takim jego małym przekleństwem. W żadnym elemencie gry nie jest świetny, ale w wielu jest niezły. Widzę pewne podobieństwa do Paulinho. Na HSV to wystarcza i może kiedyś będzie tam gwiazdą.

Rozsądna byłaby sprzedaż Holtby'ego i kupienie w jego miejsce ofensywnego pomocnika z prawdziwego zdarzenia (a nie takiego jak Paulinho :rotfl:) jako cover, czy nawet rywala do wyjściowej jedenastki dla Eriksena. Ostatnio duńczyk trochę spuścił z tonu i solidna konkurencja mogłaby mu dobrze zrobić. Hatem Ben Arfa marnuje się w rezerwach Newcastle i jest do wyjęcia (albo go gdzieś wypożyczyli?), a jeśli zamierzalibyśmy sypnąć kasą, to może... Mata? Ktoś pisał, ze niby jest na wylocie z ManU, ale nie wiem jakie było źródło. Jeśli to prawda, to myślę, że warto się nim poważnie zainteresować.

A skoro już o Gylfim wspomniałem, to dzisiaj strzelił taką bramkę. :brawo:

http://www.dailymotion.com/video/x27ozs0_goal-sigurdsson-latvia-0-1-iceland-10-10-2014_sport

Holtbiemu nikt nigdy prawdziwej szansy nie dał. Nikt mi nie powie, że Lewis nie miał umiejętności zwłaszcza patrząc jak grał w S04. Wielokrotnie pokazywał u nas, że ma możliwości - nieszablonowe podania, przyjęcie piłki i waleczność. Mi osobiście bardzo go szkoda.
Holtbiemu nikt nigdy prawdziwej szansy nie dał. Nikt mi nie powie, że Lewis nie miał umiejętności zwłaszcza patrząc jak grał w S04. Wielokrotnie pokazywał u nas, że ma możliwości - nieszablonowe podania, przyjęcie piłki i waleczność. Mi osobiście bardzo go szkoda
13 października 2014, 01:16 [cytuj]
ja podzielam zdanie Trzaskala, zawsze będę bronił Holtby'ego bo moim zdaniem nie dostał on tutaj odpowiedniej szansy. Siggiego trochę szkoda ale wpadł w taki czas naszej drużyny, gdzie ciężko było pokazać coś kreatywnego z przodu. Miał kilka ładnych bramek, ale Demps pokazał się jednak lepiej od niego a umiejętności chyba mniejsze. Mówi się poważnie o tym, że chcemy się pozbyć naszych świetnych napastników w styczniu, mowa tu o Huntelaarze, Berahino i dziś ukazała się informacja, że chcielibyśmy ściągnąć Wissama Ben Yeddera z Toulousy za 5 baniek.
ja podzielam zdanie Trzaskala, zawsze będę bronił Holtby'ego bo moim zdaniem nie dostał on tutaj odpowiedniej szansy. Siggiego trochę szkoda ale wpadł w taki czas naszej drużyny, gdzie ciężko było pokazać coś kreatywnego z przodu. Miał kilka ładnych bramek, ale Demps pokazał się jednak lepiej od niego a umiejętności chyba mniejsze. Mówi się poważnie o tym, że chcemy się pozbyć naszych świetnych napastników w styczniu, mowa tu o Huntelaarze, Berahino i dziś ukazała się informacja, że chcielibyśmy ściągnąć Wissama Ben Yeddera z Toulousy za 5 baniek
13 października 2014, 12:47 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Holtbiemu nikt nigdy prawdziwej szansy nie dał. Nikt mi nie powie, że Lewis nie miał umiejętności zwłaszcza patrząc jak grał w S04. Wielokrotnie pokazywał u nas, że ma możliwości - nieszablonowe podania, przyjęcie piłki i waleczność. Mi osobiście bardzo go szkoda
trzaskal powiedział/a:

Rozumiem, że tak jak śledziłeś go w Schalke, tak teraz wiesz jak gra w HSV??
[quote=trzaskal]Holtbiemu nikt nigdy prawdziwej szansy nie dał. Nikt mi nie powie, że Lewis nie miał umiejętności zwłaszcza patrząc jak grał w S04. Wielokrotnie pokazywał u nas, że ma możliwości - nieszablonowe podania, przyjęcie piłki i waleczność. Mi osobiście bardzo go szkoda
Kogucie życie!
13 października 2014, 13:29 [cytuj]
Zgadza się Marcus.Bundesligę 1 ,2 i 3 śledzę od 82 roku ponieważ sam grałem w MSV Duisburg i F95 także mnie tu nie zaskoczysz.
Zgadza się Marcus.Bundesligę 1 ,2 i 3 śledzę od 82 roku ponieważ sam grałem w MSV Duisburg i F95 także mnie tu nie zaskoczysz
13 października 2014, 14:04 [cytuj]
Wiem ,że grałeś. Ja się raczej pytam, na jakiej podstawie chcesz mu tą szansę dawać? Osobiście w Schalke jakoś szczególnie mi się nie zapisał w pamięci, ot grajek jakich wielu. No, ale jakieś tam perspektywy były możliwe. To co jest w HSV to jest bieda z nędza. Może i chce, ale jest totalnie bez formy. Jeżeli podobnie się prezentował u nas... To ja się cieszę, że go ktokolwiek chciał , nawet na "loan'a" zabrać.
Wiem ,że grałeś. Ja się raczej pytam, na jakiej podstawie chcesz mu tą szansę dawać? Osobiście w Schalke jakoś szczególnie mi się nie zapisał w pamięci, ot grajek jakich wielu. No, ale jakieś tam perspektywy były możliwe. To co jest w HSV to jest bieda z nędza. Może i chce, ale jest totalnie bez formy. Jeżeli podobnie się prezentował u nas... To ja się cieszę, że go ktokolwiek chciał , nawet na "loan'a" zabrać
Kogucie życie!
13 października 2014, 14:34 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Wiem ,że grałeś. Ja się raczej pytam, na jakiej podstawie chcesz mu tą szansę dawać? Osobiście w Schalke jakoś szczególnie mi się nie zapisał w pamięci, ot grajek jakich wielu. No, ale jakieś tam perspektywy były możliwe. To co jest w HSV to jest bieda z nędza. Może i chce, ale jest totalnie bez formy. Jeżeli podobnie się prezentował u nas... To ja się cieszę, że go ktokolwiek chciał , nawet na "loan'a" zabrać

Dziwne,że tak twierdzisz. Wg Kickera tzn. jednej z najważniejszych gazet piłkarskich w europie Holtby z dobrą średnią 3,2 jest najlepszym piłkarzem z pola w HSV. No ale fachowcy też się mogą mylić.

http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/vereine/1-bundesliga/2014-15/hamburger-sv-12/kader.html
Dziwne,że tak twierdzisz. Wg Kickera tzn. jednej z najważniejszych gazet piłkarskich w europie Holtby z dobrą średnią 3,2 jest najlepszym piłkarzem z pola w HSV. No ale fachowcy też się mogą mylić. http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/vereine/1-bundesliga/2014-15/hamburger-sv-12/kader.html
13 października 2014, 14:48 [cytuj]
a ja dodam od siebie to, że w Schalke nie był w mojej opinii jednym z wielu, grał tam naprawdę dobry futbol i przychodził do nas jako 23 latek, który potrafi dobrze asystować. Bardzo fajny gracz, walczak i nie jest przeciętym, uniwersalnym grajkiem.
a ja dodam od siebie to, że w Schalke nie był w mojej opinii jednym z wielu, grał tam naprawdę dobry futbol i przychodził do nas jako 23 latek, który potrafi dobrze asystować. Bardzo fajny gracz, walczak i nie jest przeciętym, uniwersalnym grajkiem
13 października 2014, 15:09 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:
a ja dodam od siebie to, że w Schalke nie był w mojej opinii jednym z wielu, grał tam naprawdę dobry futbol i przychodził do nas jako 23 latek, który potrafi dobrze asystować. Bardzo fajny gracz, walczak i nie jest przeciętym, uniwersalnym grajkiem

Dobra średnia:

http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/vereine/1-bundesliga/2012-13/fc-schalke-04-2/kader.html
Dobra średnia: http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/vereine/1-bundesliga/2012-13/fc-schalke-04-2/kader.html
13 października 2014, 15:41 [cytuj]
łącznie w Schalke w 79 meczach 13 bramek 18 asyst, nie był średniakiem. Dokladając do tego, że miał wtedy 22/23 lata, no potencjał spory
łącznie w Schalke w 79 meczach 13 bramek 18 asyst, nie był średniakiem. Dokladając do tego, że miał wtedy 22/23 lata, no potencjał spory
13 października 2014, 16:35 [cytuj]
Ja Lewisa lubiłem bo grał bardzo podobnie do keano. Walka bieganie, jego występy były dość widowiskowe zawsze, a do tego potrafił sobie zjednac kibiców. Jednak podobnie jak Keano wydaje się być piłkarzem tylko na pewien poziom. Keano w LFC Nie dał rady tak jak w Interze. Bo tam oprócz zaangażowania potrzebna była dyscypliną taktyczna. Nie przez przypadek szybko wylatywal. U nas karierę robil bo długo nie prezentowaliśmy wybitnego poziomu jednak wkrótce przy lepszych graczach zaczął marniec. Myślę że Holtby ma.identyczny problem. Byłby u nas gwiazda 10 lat temu, dziś może wojowac w HSV
Ja Lewisa lubiłem bo grał bardzo podobnie do keano. Walka bieganie, jego występy były dość widowiskowe zawsze, a do tego potrafił sobie zjednac kibiców. Jednak podobnie jak Keano wydaje się być piłkarzem tylko na pewien poziom. Keano w LFC Nie dał rady tak jak w Interze. Bo tam oprócz zaangażowania potrzebna była dyscypliną taktyczna. Nie przez przypadek szybko wylatywal. U nas karierę robil bo długo nie prezentowaliśmy wybitnego poziomu jednak wkrótce przy lepszych graczach zaczął marniec. Myślę że Holtby ma.identyczny problem. Byłby u nas gwiazda 10 lat temu, dziś może wojowac w HSV
13 października 2014, 17:29 [cytuj]
Dos Santos moim zdaniem jeszcze lepszy. W Tottenhamie miał pozycje na równi z bufetową.
Dos Santos moim zdaniem jeszcze lepszy. W Tottenhamie miał pozycje na równi z bufetową
13 października 2014, 18:03 [cytuj]
Czy ktoś ma zastrzeżenia do Holtbiego ?
Po Eriksenie jest to nasz/ był ( ? ) najlepszy pomocnik jakiego mamy .

Liczę osobiście , że Mason wypali .
Czy ktoś ma zastrzeżenia do Holtbiego ? Po Eriksenie jest to nasz/ był ( ? ) najlepszy pomocnik jakiego mamy . Liczę osobiście , że Mason wypali
|<  <<  <  27  28  29  30  31    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się