Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  28  29  30  31  32    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
13 października 2014, 18:19 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Dziwne,że tak twierdzisz. Wg Kickera tzn. jednej z najważniejszych gazet piłkarskich w europie Holtby z dobrą średnią 3,2 jest najlepszym piłkarzem z pola w HSV. No ale fachowcy też się mogą mylić.

http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/vereine/1-bundesliga/2014-15/hamburger-sv-12/kader.html

Tak Cie Kicker i staty jarają?? Nawet nie che mi się włazić w szczegóły samych kryteriów, ale zadam pytanie , czy aby nie na tej podstawie tworzy się potem te kryteria klasa światowa, międzynarodowa , LIGOWA etc?? Bo LH na dzień dzisiejszy to dla mnie właśnie poziom ligowy, nic ponad to. Czy nas tacy piłkarze mają prawo interesować?? Jeżeli celujemy w miejsca między 8-12, to tak. Ogólnie nie przepadam za takimi argumentami, bo to jakieś tam fakty, ktore do mało rozgarniętych wnioskow mogą doprowadzić. Skoro jest tak dobrze, to dlaczego HSV a nie Dortmund czy Schalke?? Ogólnie skoro jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle??

Zoltrix powiedział/a:
łącznie w Schalke w 79 meczach 13 bramek 18 asyst, nie był średniakiem. Dokladając do tego, że miał wtedy 22/23 lata, no potencjał spory

W dobrych (dla siebie) latach Darren Bent to by go statami nakrył, tak jak skóra żołądź ;) No i tak jakoś bez walki się go Schalke pozbyło?? Pewnie Pani Mieci się papiery na biurku posklejały i nie wiedzieli, że trzeba Lewisowi kontrakt przedłużyć??
Trzech managerów mu szansy nie chciało dać, to oni źli a nie on kiepski?? Błagam was... Na tej zasadzie to trzeba by Bentleyem grać, bo a nuż walnie jak na emiratach z polowy boiska.

Ja mu tam dobrze życzę, niech sie chłop ogranie, niech złapie formę, niech.... no właśnie niech ruszy dupę i coś zrobi.
Tak Cie Kicker i staty jarają?? Nawet nie che mi się włazić w szczegóły samych kryteriów, ale zadam pytanie , czy aby nie na tej podstawie tworzy się potem te kryteria klasa światowa, międzynarodowa , LIGOWA etc?? Bo LH na dzień dzisiejszy to dla mnie właśnie poziom ligowy, nic ponad to. Czy nas tacy piłkarze mają prawo interesować?? Jeżeli celujemy w miejsca między 8-12, to tak. Ogólnie nie przepadam za takimi argumentami, bo to jakieś tam fakty, ktore do mało rozgarniętych wnioskow mogą doprowadzić. Skoro jest tak dobrze, to dlaczego HSV a nie Dortmund czy Schalke?? Ogólnie skoro jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle?? [quote=Zoltrix]łącznie w Schalke w 79 meczach 13 bramek 18 asyst, nie był średniakiem. Dokladając do tego, że miał wtedy 22/23 lata, no potencjał spory
Kogucie życie!
13 października 2014, 18:20 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Czy ktoś ma zastrzeżenia do Holtbiego ?
Po Eriksenie jest to nasz/ był ( ? ) najlepszy pomocnik jakiego mamy .

Liczę osobiście , że Mason wypali

Chyba wiztya w AA przed Tobą ;)
Chyba wiztya w AA przed Tobą ;)
Kogucie życie!
13 października 2014, 19:40 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Czy ktoś ma zastrzeżenia do Holtbiego ?
Po Eriksenie jest to nasz/ był ( ? ) najlepszy pomocnik jakiego mamy .

Liczę osobiście , że Mason wypali

Siła Twoich argumentów jest nie do podważenia. :ok:
Siła Twoich argumentów jest nie do podważenia. :ok:
13 października 2014, 22:06 [cytuj]
Nasi bogowie transferów znowu udowadniają jacy są świetni. Gylfi wsadził dwie bramy Holendrom.
Nasi bogowie transferów znowu udowadniają jacy są świetni. Gylfi wsadził dwie bramy Holendrom
13 października 2014, 22:19 [cytuj]
Ale sieknął!
Ale sieknął!
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
13 października 2014, 22:45 [cytuj]
Słaby ten Siggy :D Pozbycie się go było najlepszym ruchem transferowym ostatnich lat. Na szczęście został Drevninho P8.
Słaby ten Siggy :D Pozbycie się go było najlepszym ruchem transferowym ostatnich lat. Na szczęście został Drevninho P8
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 października 2014, 00:57 [cytuj]
Gylfi sieka w Swansea i jeszcze w reprezentacji.
Ale też bez przesady, bo u nas przez większość czasunie pokazywał nic specjalnego i sami chcieliście się go pozbyć. A z takim Paulinho też mogłoby być podobnie. Odejdzie i zacznie wymiatać.
Gylfi sieka w Swansea i jeszcze w reprezentacji. Ale też bez przesady, bo u nas przez większość czasunie pokazywał nic specjalnego i sami chcieliście się go pozbyć. A z takim Paulinho też mogłoby być podobnie. Odejdzie i zacznie wymiatać
LMAO
14 października 2014, 03:14 [cytuj]
Bez sensu jest krytykowanie sprzedaży Siggiego, mam takie samo zdanie jak Hades. U nas był próbowany na paru pozycjach, wszędzie grał przeciętnie, miał jedynie parę meczów dobrych ale z każdym tak jest. Teraz znajdują się krytycy transferu, którzy sami wypychali Islandczyka gdy był u nas. Nie mam nikogo konkretnego na myśli, piszę ogólnie.
Bez sensu jest krytykowanie sprzedaży Siggiego, mam takie samo zdanie jak Hades. U nas był próbowany na paru pozycjach, wszędzie grał przeciętnie, miał jedynie parę meczów dobrych ale z każdym tak jest. Teraz znajdują się krytycy transferu, którzy sami wypychali Islandczyka gdy był u nas. Nie mam nikogo konkretnego na myśli, piszę ogólnie
14 października 2014, 07:19 [cytuj]
U nas grywał na skrzydle, tak samo jak eriksen. Nie wiem czy się sugerowali ustawiając go tam bo w Swansea zawsze grał na srodku.
U nas grywał na skrzydle, tak samo jak eriksen. Nie wiem czy się sugerowali ustawiając go tam bo w Swansea zawsze grał na srodku
14 października 2014, 10:44 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Nasi bogowie transferów znowu udowadniają jacy są świetni. Gylfi wsadził dwie bramy Holendrom

No, a Mila to strzelił najlepszemu bramkarzowi na swiecie i to całkiem technicznie. Kupmy go.
No, a Mila to strzelił najlepszemu bramkarzowi na swiecie i to całkiem technicznie. Kupmy go
Kogucie życie!
14 października 2014, 11:16 [cytuj]
Najlepszym bramkarzem swiata w tym momencie jest Lloris a nie jakies Nojery.
Najlepszym bramkarzem swiata w tym momencie jest Lloris a nie jakies Nojery
14 października 2014, 11:40 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

obawiam sie ze nie ;p
obawiam sie ze nie ;p
14 października 2014, 12:46 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
No, a Mila to strzelił najlepszemu bramkarzowi na swiecie i to całkiem technicznie. Kupmy go

Chodzi o to, że chłopak w pierwszym sezonie w Anglii grał swietnie, przyszedł do nas i grał chujnie a teraz odszedł i strzela w klubie, jest królem asyst nawet nad Fabregasem który ma ułatwione zadanie bo gra w Chelsea a nie swansea i strzela Holendrów grając w kadrze Islandii.

Jak dla mnie porażka Holendrów z Islandia to większe zaskoczenie niż porażka Niemców z nami. Holendrzy poza zmiana trenera nie mieli żadnej rewolucji a Niemcom odszedł najlepszy obrońca i niestety mają tą samą przypadłość co Hiszpanie, wypalili się.

Ramzes powiedział/a:

Neuer jak dla mnie nadal jest numerem jeden. Głównie dlatego, że na nowo definiuje pozycję bramkarza i robi to swietnie. Jak dla mnie Lloris to numer 1 w Anglii i numer 2 na świecie na ten moment. Nie ma dobrze opanowanej gry nogami i ogólnie gry na przedpolu. Świetnie gra na linii gdzie jest prawie bezbłędny.
Ale tak naprawdę jedyne czego mu brakuje to dobrej defensywy bo aż mi szkoda tych nagród dla niego którego go omijają z powodu jakich Vladow czy kiedyś Dawsonow
Chodzi o to, że chłopak w pierwszym sezonie w Anglii grał swietnie, przyszedł do nas i grał chujnie a teraz odszedł i strzela w klubie, jest królem asyst nawet nad Fabregasem który ma ułatwione zadanie bo gra w Chelsea a nie swansea i strzela Holendrów grając w kadrze Islandii. Jak dla mnie porażka Holendrów z Islandia to większe zaskoczenie niż porażka Niemców z nami. Holendrzy poza zmiana trenera nie mieli żadnej rewolucji a Niemcom odszedł najlepszy obrońca i niestety mają tą samą przypadłość co Hiszpanie, wypalili się. [quote=Ramzes]Najlepszym bramkarzem swiata w tym momencie jest Lloris a nie jakies Nojery
14 października 2014, 15:39 [cytuj]
No i jeszcze Nacer Chadli kontuzjowany na treningu Belgów...
No i jeszcze Nacer Chadli kontuzjowany na treningu Belgów
14 października 2014, 19:15 [cytuj]
Lloris ma być dostępny na City, już nie jest źle.
Lloris ma być dostępny na City, już nie jest źle
14 października 2014, 19:52 [cytuj]
Co do Gylfiego, to nie stwierdziłbym, że klub popełnił błąd, sprzedając tego zawodnika. Koleś dostał naprawdę sporo szans, ale nie był w stanie się przebić. Może po prostu mentalnie nie potrafił sobie poradzić? Nie wiem tego. Po prostu Islandczyk nie pasował do naszego klubu, czy do wizji szkoleniowców.

Równie dobrze można przytoczyć przykład Giovaniego dos Santosa, czy Steeda Malbranque'a.

Na dyspozycję zawodnika sprzyja wiele czynników. Zauważyłem taką tendencję, że niektórzy zawodnicy należą do grona tzw. liderów (tutaj również zaliczyłbym Sigurdssona) i są w stanie pokazać pełnię umiejętności, kiedy mają taką pozycję w drużynie. Może to miało wpływ na niego, tego nie wiem.
Co do Gylfiego, to nie stwierdziłbym, że klub popełnił błąd, sprzedając tego zawodnika. Koleś dostał naprawdę sporo szans, ale nie był w stanie się przebić. Może po prostu mentalnie nie potrafił sobie poradzić? Nie wiem tego. Po prostu Islandczyk nie pasował do naszego klubu, czy do wizji szkoleniowców. Równie dobrze można przytoczyć przykład Giovaniego dos Santosa, czy Steeda Malbranque'a. Na dyspozycję zawodnika sprzyja wiele czynników. Zauważyłem taką tendencję, że niektórzy zawodnicy należą do grona tzw. liderów (tutaj również zaliczyłbym Sigurdssona) i są w stanie pokazać pełnię umiejętności, kiedy mają taką pozycję w drużynie. Może to miało wpływ na niego, tego nie wiem
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
14 października 2014, 23:03 [cytuj]
Muszę przyznać, że podobała mi się dzisiaj reprezentacja Polski, zwłaszcza po wejściu Mili. Tylko jakby ten prostak Hajto nie komentował... Kogoś jeszcze doprowadzały do szału teksty typu "musimy teraz bronić remisu ze Szkocją u siebie"? :glupek::blee::boisie:
Muszę przyznać, że podobała mi się dzisiaj reprezentacja Polski, zwłaszcza po wejściu Mili. Tylko jakby ten prostak Hajto nie komentował... Kogoś jeszcze doprowadzały do szału teksty typu "musimy teraz bronić remisu ze Szkocją u siebie"? :glupek::blee::boisie:
14 października 2014, 23:17 [cytuj]
no to co sprzedajemy dziadka Ade i kupujemy dziadka Mile ?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 października 2014, 16:31 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Sprzedajmy wnuka Kane'a i kupmy wnuka Milika lepiej. Myślę, że jak gość ułoży sobie dobrze karierę, to zajdzie tak daleko jak Lewandowski.
Sprzedajmy wnuka Kane'a i kupmy wnuka Milika lepiej. Myślę, że jak gość ułoży sobie dobrze karierę, to zajdzie tak daleko jak Lewandowski
15 października 2014, 16:33 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=CQPQguCadmA

Gość mi trochę zniknął z radaru, z tego co pamiętam to ostatnio występował na wypożyczeniu w Estorilu Praia.
https://www.youtube.com/watch?v=CQPQguCadmA Gość mi trochę zniknął z radaru, z tego co pamiętam to ostatnio występował na wypożyczeniu w Estorilu Praia
|<  <<  <  28  29  30  31  32    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się