Forum dyskusyjne
15 października 2014, 19:21 [cytuj]
Michał powiedział/a:
https://www.youtube.com/watch?v=CQPQguCadmA
Gość mi trochę zniknął z radaru, z tego co pamiętam to ostatnio występował na wypożyczeniu w Estorilu Praia
ja pamiętam go z pre-sezonu w USA - kilka zagrań - MAGIA
.
.
ja pamiętam go z pre-sezonu w USA - kilka zagrań - MAGIA :ok:
.
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 października 2014, 20:01 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=9mf8CKGbsLc
sprzedać P8 - i brać CC do pierwszego składu
na pewno nie stracimy na jakości a do kasy klubu wpłynie jakieś 15 mln euro (jak dobrze pójdzie)
https://www.youtube.com/watch?v=9mf8CKGbsLc
sprzedać P8 - i brać CC do pierwszego składu
na pewno nie stracimy na jakości a do kasy klubu wpłynie jakieś 15 mln euro (jak dobrze pójdzie)
15 października 2014, 22:54 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Sprzedajmy wnuka Kane'a i kupmy wnuka Milika lepiej. Myślę, że jak gość ułoży sobie dobrze karierę, to zajdzie tak daleko jak Lewandowski
To by dopiero głupota była. Kane już niedługo będzie u ans strzelał jak na zawołanie. Świetnie się rozwinął od kiedy widziałem go po raz pierwszy.
To by dopiero głupota była. Kane już niedługo będzie u ans strzelał jak na zawołanie. Świetnie się rozwinął od kiedy widziałem go po raz pierwszy
16 października 2014, 12:48 [cytuj]
Veljkovic wypożyczony do Middlesborough na 3 miesiące. W sumie dobrze, jest młody, widać że coś z niego będzie a jeden z naszych już sobie dobrze radzi w tym zespole.
Veljkovic wypożyczony do Middlesborough na 3 miesiące. W sumie dobrze, jest młody, widać że coś z niego będzie a jeden z naszych już sobie dobrze radzi w tym zespole
18 października 2014, 21:40 [cytuj]
Była w PL jakaś wygrana ośmioma bramkami do dzisiaj od czasu naszego meczu z Wigan? Niech się ktoś wypowie, bo mnie ciekawi a nie pamiętam nic takiego
Była w PL jakaś wygrana ośmioma bramkami do dzisiaj od czasu naszego meczu z Wigan? Niech się ktoś wypowie, bo mnie ciekawi a nie pamiętam nic takiego :)
19 października 2014, 10:44 [cytuj]
[quote=Eidur]Była w PL jakaś wygrana ośmioma bramkami do dzisiaj od czasu naszego meczu z Wigan? Niech się ktoś wypowie, bo mnie ciekawi a nie pamiętam nic takiego

[/quote
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Premier_League_highest_scoring_games
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Premier_League_highest_scoring_games
19 października 2014, 18:03 [cytuj]
Roberto Soldado: "We are producing some good performances and we need to keep this going. I am working hard and I think the goals are coming soon."
Taki żart od Soldado
Roberto Soldado: "We are producing some good performances and we need to keep this going. I am working hard and I think the goals are coming soon."
Taki żart od Soldado :rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
20 października 2014, 18:19 [cytuj]
varba powiedział/a:
Taki żart od Soldado

aż się nóż w kieszeni otwiera... Przecież on chyba sobie kpi z kibiców. To samo mówił po kilku meczach w zeszłym sezonie.
aż się nóż w kieszeni otwiera... Przecież on chyba sobie kpi z kibiców. To samo mówił po kilku meczach w zeszłym sezonie
20 października 2014, 18:32 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
aż się nóż w kieszeni otwiera... Przecież on chyba sobie kpi z kibiców. To samo mówił po kilku meczach w zeszłym sezonie
Być może żyjemy w matrixie i oczekujemy od zespołu dużo więcej niż powinniśmy. Być może ktoś nam wmówił walkę o 4 - 3 miejsce, a my zamiast się cieszyć 5 - 7 miejscem szczekamy jak to jest źle...
Być może żyjemy w matrixie i oczekujemy od zespołu dużo więcej niż powinniśmy. Być może ktoś nam wmówił walkę o 4 - 3 miejsce, a my zamiast się cieszyć 5 - 7 miejscem szczekamy jak to jest źle... :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
20 października 2014, 22:09 [cytuj]
10 miejsce też mnie nie zaskoczy
10 miejsce też mnie nie zaskoczy
20 października 2014, 23:00 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Być może żyjemy w matrixie i oczekujemy od zespołu dużo więcej niż powinniśmy. Być może ktoś nam wmówił walkę o 4 - 3 miejsce, a my zamiast się cieszyć 5 - 7 miejscem szczekamy jak to jest źle...

Ty widziałeś tabelę i kto jest przed nami? Jak będzie 5-6 miejsce premiowane grą w lidze europy, to będę zadowolony. Jak narazie mamy 11 puntów z 8 meczy, czyli mniej niż połowę możliwych. Drużyny które gówno grają w tym sezonie są przed nami. Stoke ma tyle samo punktów co my. West Ham ma więcej od nas. Ja naprawdę nie oczekuje cudów, bycie w tabeli przed Swansea czy West Hamem to nie są jakieś wygórowane oczekiwania, nawet jak na 8 kolejkę
Ty widziałeś tabelę i kto jest przed nami? Jak będzie 5-6 miejsce premiowane grą w lidze europy, to będę zadowolony. Jak narazie mamy 11 puntów z 8 meczy, czyli mniej niż połowę możliwych. Drużyny które gówno grają w tym sezonie są przed nami. Stoke ma tyle samo punktów co my. West Ham ma więcej od nas. Ja naprawdę nie oczekuje cudów, bycie w tabeli przed Swansea czy West Hamem to nie są jakieś wygórowane oczekiwania, nawet jak na 8 kolejkę
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 października 2014, 01:05 [cytuj]
varba powiedział/a:
po tej rewolucji(kadrowej) się ciesz, że nie wąchamy smrodów QPR
po tej rewolucji(kadrowej) się ciesz, że nie wąchamy smrodów QPR :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
21 października 2014, 11:17 [cytuj]
Varba spokojnie, na koniec sezonu muly i labedzie powalcza o srodek stawki a my o puchary. 5 miejsce jest w zasiegu. W tym sezonie nie ma co sie nastawiac na wiecej. A jesli ktos na wiecej liczy to niech zejdzie na ziemie.
Varba spokojnie, na koniec sezonu muly i labedzie powalcza o srodek stawki a my o puchary. 5 miejsce jest w zasiegu. W tym sezonie nie ma co sie nastawiac na wiecej. A jesli ktos na wiecej liczy to niech zejdzie na ziemie
21 października 2014, 20:36 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=292107
jebany skurwysyn. więcej się leczył niż grał, a pieprzy takie głupoty
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=292107
jebany skurwysyn. więcej się leczył niż grał, a pieprzy takie głupoty ;)
24 października 2014, 13:25 [cytuj]
Czy ktoś mógłby polecić jakiś fajny lokal, w okolicach centrum Wrocławia do obejrzenia meczu?
Czy ktoś mógłby polecić jakiś fajny lokal, w okolicach centrum Wrocławia do obejrzenia meczu? :)
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
25 października 2014, 10:01 [cytuj]
Bentaleb nominowany do tytułu Golden Boya. Takie tańce.
Bentaleb nominowany do tytułu Golden Boya. Takie tańce
25 października 2014, 14:53 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Bentaleb nominowany do tytułu Golden Boya. Takie tańce
I Dier również
I Dier również ;)
Offence win games, defence wins titles
25 października 2014, 15:20 [cytuj]
Ależ mecz na Upton!
Ależ mecz na Upton!
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
25 października 2014, 15:38 [cytuj]
Kurde ten West Ham to ładnie ciśnie...
Kurde ten West Ham to ładnie ciśnie
25 października 2014, 15:39 [cytuj]
Można ograć City? Można. Można przeprowadzić dobre transfery? Można.
Można ograć City? Można. Można przeprowadzić dobre transfery? Można
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.