Forum dyskusyjne
25 października 2014, 15:48 [cytuj]
West Spam wygrywa - nieźle bIG sAM W TOP4
West Spam wygrywa - nieźle bIG sAM W TOP4
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 października 2014, 17:56 [cytuj]
Oj słabiuchny ten Liverpool słabiuchny...
Oj słabiuchny ten Liverpool słabiuchny
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
25 października 2014, 18:29 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Oj słabiuchny ten Liverpool słabiuchny
Ale na Tottenham z pełnymi majtami starczyło. Do tego ostatnio słabo spisujące się City. Szkoda tych punktów ale co pan zrobisz? Nic pan nie zrobisz
Ale na Tottenham z pełnymi majtami starczyło. Do tego ostatnio słabo spisujące się City. Szkoda tych punktów ale co pan zrobisz? Nic pan nie zrobisz
25 października 2014, 22:21 [cytuj]
Wciąż nie rozumiem, jak mogliśmy tak przerżnąć z tym Liverpoolem. Jedyne wytłumaczenie jest chyba takie, że piłkarze kompletnie nie rozumieli jeszcze wtedy koncepcji Pocha. Bo nie chce mi się wierzyć, że są aż tak słabi. Choć kto to wie...
Wciąż nie rozumiem, jak mogliśmy tak przerżnąć z tym Liverpoolem. Jedyne wytłumaczenie jest chyba takie, że piłkarze kompletnie nie rozumieli jeszcze wtedy koncepcji Pocha. Bo nie chce mi się wierzyć, że są aż tak słabi. Choć kto to wie
26 października 2014, 09:55 [cytuj]
tylko tamten mecz to był chyba juz z miesiac temu, a w miesiac można zyskać stracić forme, zrozumieć taktyke? wiele jest czynników
tylko tamten mecz to był chyba juz z miesiac temu, a w miesiac można zyskać stracić forme, zrozumieć taktyke? wiele jest czynników;P
26 października 2014, 16:30 [cytuj]
Jednak są AŻ TAK słabi.
Jednak są AŻ TAK słabi
27 października 2014, 23:31 [cytuj]
Właśnie obejrzałem mecz QPR z Aston Villą. QPR wygrało 2-0, a obie bramki strzelił Charlie Austin. Gość, który niedawno grał w 9 klasie rozgrywkowej. The Villans od 8 godzin nie strzelili bramki. Jak myślicie, z kim nastąpi przełamanie za tydzień?
Swoją drogą, całkiem nieźle w tym QPR wygląda para Austin - Vargas. Zwłaszcza ten drugi mi się podoba. Ostatnio dwa gole dla Chile, dwa gole strzelił też w tym niezasłużenie przegranym z Liverpoolem tydzień temu, dzisiaj dołożył konkretną asystę i zagrał naprawdę bardzo przyzwoite zawody...
Właśnie obejrzałem mecz QPR z Aston Villą. QPR wygrało 2-0, a obie bramki strzelił Charlie Austin. Gość, który niedawno grał w 9 klasie rozgrywkowej. The Villans od 8 godzin nie strzelili bramki. Jak myślicie, z kim nastąpi przełamanie za tydzień? :)
Swoją drogą, całkiem nieźle w tym QPR wygląda para Austin - Vargas. Zwłaszcza ten drugi mi się podoba. Ostatnio dwa gole dla Chile, dwa gole strzelił też w tym niezasłużenie przegranym z Liverpoolem tydzień temu, dzisiaj dołożył konkretną asystę i zagrał naprawdę bardzo przyzwoite zawody
27 października 2014, 23:46 [cytuj]
myślę, że przełamią się już w pierwszych 15 minutach
myślę, że przełamią się już w pierwszych 15 minutach
28 października 2014, 00:00 [cytuj]
5 meczów pięć porażek, na lepszego rywala nie mogła Villa trafić.
5 meczów pięć porażek, na lepszego rywala nie mogła Villa trafić
28 października 2014, 08:57 [cytuj]
Myślę że wielce prawdopodobne że wygrają z piłkarzami bez godności. Dość często u komentatorów słyszałem że jakiś piłkarz nie mógł się przełamać to akurat z nami potrafił. Ameobi niby nie dał rady to to zrobił. Wcześniej Krul zagrał mecz życia. Teraz AV która jeszcze nie tak dawno miała świetne rozpoczęcie i była chyba w top 4 po 4 kolejkach może się przełamać. Źle się dzieje. Myślałem że takiego wstydu z Newcastle przegrać to nie będzie ale niemożliwe staje się możliwe. Ten klub powinien nosić jakieś motto typu "spodziewaj się niespodziewanego". Chociaż myślę że każdy z nas jednak brał pod uwagę tą przegraną ale nie dopuszczał do siebie tej myśli.
Myślę że wielce prawdopodobne że wygrają z piłkarzami bez godności. Dość często u komentatorów słyszałem że jakiś piłkarz nie mógł się przełamać to akurat z nami potrafił. Ameobi niby nie dał rady to to zrobił. Wcześniej Krul zagrał mecz życia. Teraz AV która jeszcze nie tak dawno miała świetne rozpoczęcie i była chyba w top 4 po 4 kolejkach może się przełamać. Źle się dzieje. Myślałem że takiego wstydu z Newcastle przegrać to nie będzie ale niemożliwe staje się możliwe. Ten klub powinien nosić jakieś motto typu "spodziewaj się niespodziewanego". Chociaż myślę że każdy z nas jednak brał pod uwagę tą przegraną ale nie dopuszczał do siebie tej myśli. :|
28 października 2014, 12:46 [cytuj]
Zdenerwowany kibic Spurs: https://www.facebook.com/video.php?v=10154690075480136. Dobrze powiedział.
Zdenerwowany kibic Spurs: https://www.facebook.com/video.php?v=10154690075480136. Dobrze powiedział
28 października 2014, 12:49 [cytuj]
Tottenham - najlepszy klub dla piłkarzy bez ambicji
Tottenham - najlepszy klub dla piłkarzy bez ambicji
28 października 2014, 16:09 [cytuj]
Naughton w kadrze na jutrzejszy mecz.
Naughton w kadrze na jutrzejszy mecz
28 października 2014, 23:08 [cytuj]
MatMar - uspokoiłeś mnie - teraz to pójdziemy jak burza!
MatMar - uspokoiłeś mnie - teraz to pójdziemy jak burza! :]
29 października 2014, 12:03 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
MatMar - uspokoiłeś mnie - teraz to pójdziemy jak burza!
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
Czy jakakolwiek telewizja będzie transmitowała dzisiejszy mecz?
:rotfl:
Czy jakakolwiek telewizja będzie transmitowała dzisiejszy mecz?
29 października 2014, 12:15 [cytuj]
A widziałeś żeby śmieciopuchar transmitowała jakaś polska tv? Bo ja nie. FA owszem bo na Orange było, nie wiem jak teraz.
A na wyspach pewnie weźmie się BT czy Sky.
A widziałeś żeby śmieciopuchar transmitowała jakaś polska tv? Bo ja nie. FA owszem bo na Orange było, nie wiem jak teraz.
A na wyspach pewnie weźmie się BT czy Sky
29 października 2014, 13:47 [cytuj]
A w którym miejscu wyczytałeś, że chodziło mi o polską tv?
A w którym miejscu wyczytałeś, że chodziło mi o polską tv?
29 października 2014, 13:57 [cytuj]
Bo uznałem że oczywiste raczej jest że mecz będzie pokazywany na wyspach (to tobie nie wyjazd na Cypr co streamu prawie nie można było znaleźć a jak było to gówno warty) i że pytasz o polską
Bo uznałem że oczywiste raczej jest że mecz będzie pokazywany na wyspach (to tobie nie wyjazd na Cypr co streamu prawie nie można było znaleźć a jak było to gówno warty) i że pytasz o polską :X
29 października 2014, 17:14 [cytuj]
To wcale nie jest takie oczywiste. Sky pewnie się rzuci na Man City z Newcastle. A nie wiem czy BT ma prawa do Capital One Cup. Są tylko3 mecze dziś więc miejmy nadzieje, że jakaś stacja się pokusi
To wcale nie jest takie oczywiste. Sky pewnie się rzuci na Man City z Newcastle. A nie wiem czy BT ma prawa do Capital One Cup. Są tylko3 mecze dziś więc miejmy nadzieje, że jakaś stacja się pokusi ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 października 2014, 17:39 [cytuj]
Jest jeszcze np. Viasat. Aczkolwiek powiem tak, na wiziwigu widzę ten mecz więc pozostaje tylko czekać na linkacze.
Jest jeszcze np. Viasat. Aczkolwiek powiem tak, na wiziwigu widzę ten mecz więc pozostaje tylko czekać na linkacze. :pies: