Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  31  32  33  34  35    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
2 listopada 2014, 13:22 [cytuj]
http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/eden-hazard-actually-thinks-league-4553110

Strawberry! Hazard rozjebał :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/eden-hazard-actually-thinks-league-4553110 Strawberry! Hazard rozjebał :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
2 listopada 2014, 13:49 [cytuj]
E tam, problem z akcentem.
E tam, problem z akcentem
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
4 listopada 2014, 17:28 [cytuj]
Gary Neville o duecie Soldado-Ade:

They are not a pair. They have played together few times last 18 months. There's no link between them there's no partnership. Kane would be the better partner for both of them.
Gary Neville o duecie Soldado-Ade: They are not a pair. They have played together few times last 18 months. There's no link between them there's no partnership. Kane would be the better partner for both of them
4 listopada 2014, 22:36 [cytuj]
Arsenal to zawsze potrafi człowieka pocieszyć :rotfl:
4 listopada 2014, 22:52 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

Bezsprzecznie:D
Bezsprzecznie:D
COYS!
4 listopada 2014, 23:46 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Właśnie obejrzałem mecz QPR z Aston Villą. QPR wygrało 2-0, a obie bramki strzelił Charlie Austin. Gość, który niedawno grał w 9 klasie rozgrywkowej. The Villans od 8 godzin nie strzelili bramki. Jak myślicie, z kim nastąpi przełamanie za tydzień? :)

Wykrakałeś w sumie. :brawo::ok::X
A opis Charliego Austina jakoś kojarzy mi się z Grzegorzem Piechną.
Wykrakałeś w sumie. :brawo::ok::X A opis Charliego Austina jakoś kojarzy mi się z Grzegorzem Piechną
LMAO
5 listopada 2014, 00:42 [cytuj]
Anderlecht fans were chanting "Oh when the Spurs, go marching in..." At the Emirates!

Na swoim stadionie też to śpiewali. Mamy jakąś "zgodę" z kibicami Anderlechtu czy po prostu robili na złość rywalowi?
Anderlecht fans were chanting "Oh when the Spurs, go marching in..." At the Emirates! Na swoim stadionie też to śpiewali. Mamy jakąś "zgodę" z kibicami Anderlechtu czy po prostu robili na złość rywalowi?
5 listopada 2014, 13:05 [cytuj]
pewnie na złość, nie wiem czy kibice angielscy w ogóle uznają jakieś 'zgody'. poza tym nikt nie lubi arsenalu :D
pewnie na złość, nie wiem czy kibice angielscy w ogóle uznają jakieś 'zgody'. poza tym nikt nie lubi arsenalu :D
5 listopada 2014, 21:44 [cytuj]
Strasznie podoba mi sie zaangażowanie trenera Romy w to co się dzieje na boisku, gość cały czas przy linii, drze morde ile sił, gestykuluje, naszym grajkom by się coś takiego przydało, może niektórzy nie przechodzili by obok meczu, jakby cały czas byli pod "ostrzałem" trenera
Strasznie podoba mi sie zaangażowanie trenera Romy w to co się dzieje na boisku, gość cały czas przy linii, drze morde ile sił, gestykuluje, naszym grajkom by się coś takiego przydało, może niektórzy nie przechodzili by obok meczu, jakby cały czas byli pod "ostrzałem" trenera
5 listopada 2014, 21:55 [cytuj]
znałem takiego gościa - mój wuj - Romek - non stop gadka do ekranu - a jak piłka wyprzedzała kamerzystę zaglądał za telewizor, żeby zobaczyć czy dla nas jest róg ...

....
a najlepsze było to ???
obstwak przed meczem Polska - Anglia
-- wuju ile stawiasz
?
5-0 albo 6-0 dla Polski
optymizm z najcztstszej postaci
pokój jego duszy..
znałem takiego gościa - mój wuj - Romek - non stop gadka do ekranu - a jak piłka wyprzedzała kamerzystę zaglądał za telewizor, żeby zobaczyć czy dla nas jest róg ... .... a najlepsze było to ??? obstwak przed meczem Polska - Anglia -- wuju ile stawiasz ? 5-0 albo 6-0 dla Polski optymizm z najcztstszej postaci pokój jego duszy
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
5 listopada 2014, 23:08 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

poch tak robił na sparingach, darł sie, gwizdał, a teraz sie uwalił na p i nawet nie mrugnie
poch tak robił na sparingach, darł sie, gwizdał, a teraz sie uwalił na p i nawet nie mrugnie
5 listopada 2014, 23:48 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Bo On emocje ukazuje dopiero w łóżku :P
Bo On emocje ukazuje dopiero w łóżku :P
Offence win games, defence wins titles
8 listopada 2014, 19:57 [cytuj]
Ale ładnie gra QPR! Może uda się urwać punkty City :)
Ale ładnie gra QPR! Może uda się urwać punkty City :)
8 listopada 2014, 20:26 [cytuj]
Dobry ten Charlie Austin. Naszych napastników to bije na łeb na szyję :brawo:
Dobry ten Charlie Austin. Naszych napastników to bije na łeb na szyję :brawo:
8 listopada 2014, 20:54 [cytuj]
jak zagrał Sandro? strasznie słabo? bo jak widze zmieniony w przerwie
8 listopada 2014, 23:37 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Oglądałem tylko drugą połowę, ale z tego co mówili jak wchodził Barton to raczej kiepsko.
Oglądałem tylko drugą połowę, ale z tego co mówili jak wchodził Barton to raczej kiepsko
9 listopada 2014, 09:02 [cytuj]
dzieki, to szkoda, ale widziałem ze coraz wiecej czasu dostaje do grania ;)
dzieki, to szkoda, ale widziałem ze coraz wiecej czasu dostaje do grania ;)
9 listopada 2014, 09:21 [cytuj]
Witam,
nie wiem czy ten temat był już poruszany na forum ale czy mógłby ktoś mi przypomnieć o co chodzi z tymi czerwonymi przypinkami do koszulek czy marynarek?
Kiedyś znalazłem info, że w ten sposób piłkarze i trenerzy wspierają jakąś fundację lecz niestety pamięć już zawodzi ;).
Z góry dzięki!
Witam, nie wiem czy ten temat był już poruszany na forum ale czy mógłby ktoś mi przypomnieć o co chodzi z tymi czerwonymi przypinkami do koszulek czy marynarek? Kiedyś znalazłem info, że w ten sposób piłkarze i trenerzy wspierają jakąś fundację lecz niestety pamięć już zawodzi ;). Z góry dzięki!
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
9 listopada 2014, 10:58 [cytuj]
Też ostatnio się nad tym zastanawiałem to mam motywację żeby poszukać info :)

"The poppy of wartime remembrance is the red corn poppy. This poppy is a common weed in Europe and is found in many locations, including Flanders Fields. This is because the corn poppy was one of the only plants that grew on that battlefield (Flanders, W.W.1). It thrives in disturbed soil, which was abundant on the battlefield due to intensive shelling. During the few weeks the plant blossomed, the battlefield was coloured blood red, not just from the red flower that grew in great numbers but also from the actual blood of the dead soldiers that lay scattered and untended to on the otherwise barren battlegrounds. Thus the plant became a symbol for the dead World War I soldiers. The poppy has been adopted as a symbol by The Royal British Legion in their Poppy Appeal. Artificial, paper or plastic versions of this poppy are worn to commemorate the sacrifice of veterans and civilians in World War I and other wars, during the weeks preceding Remembrance Day on November 11. A donation is given for each poppy bought from the representatives/members of the Royal British Legion
The Royal British Legion, is the United Kingdom's leading charity providing financial, social and emotional support to millions who have served or who are currently serving in the British Armed Forces, and their dependants. "

"(...) During this time, it is an unwritten rule that all public figures and people appearing on television must wear them;"

po Polsku pokrótce jest tutaj też wyjaśnione:
http://www.polska-anglia.co.uk/czerwone%20maki.htm
Też ostatnio się nad tym zastanawiałem to mam motywację żeby poszukać info :) "The poppy of wartime remembrance is the red corn poppy. This poppy is a common weed in Europe and is found in many locations, including Flanders Fields. This is because the corn poppy was one of the only plants that grew on that battlefield (Flanders, W.W.1). It thrives in disturbed soil, which was abundant on the battlefield due to intensive shelling. During the few weeks the plant blossomed, the battlefield was coloured blood red, not just from the red flower that grew in great numbers but also from the actual blood of the dead soldiers that lay scattered and untended to on the otherwise barren battlegrounds. Thus the plant became a symbol for the dead World War I soldiers. The poppy has been adopted as a symbol by The Royal British Legion in their Poppy Appeal. Artificial, paper or plastic versions of this poppy are worn to commemorate the sacrifice of veterans and civilians in World War I and other wars, during the weeks preceding Remembrance Day on November 11. A donation is given for each poppy bought from the representatives/members of the Royal British Legion The Royal British Legion, is the United Kingdom's leading charity providing financial, social and emotional support to millions who have served or who are currently serving in the British Armed Forces, and their dependants. " "(...) During this time, it is an unwritten rule that all public figures and people appearing on television must wear them;" po Polsku pokrótce jest tutaj też wyjaśnione: http://www.polska-anglia.co.uk/czerwone%20maki.htm
9 listopada 2014, 16:29 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=Ieq339hBS7k#t=183

Polecam obejrzeć oszołomów i zobaczyć jak Szechter z Wybiórczą zachwycają się "pokojową demonstracją".
https://www.youtube.com/watch?v=Ieq339hBS7k#t=183 Polecam obejrzeć oszołomów i zobaczyć jak Szechter z Wybiórczą zachwycają się "pokojową demonstracją"
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
|<  <<  <  31  32  33  34  35    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się