Forum dyskusyjne
9 listopada 2014, 18:29 [cytuj]
Według mnie ten sezon skończymy ~~10 miejscu ( myląc się o 3 pozycje ) , w poprzednim sezonie 6 miejsce dał nam tylko Eriksen który rozegrał kapitalnie końcówkę sezonu .
Ktoś może powiedzieć , że sezon jest jeszcze długi i możemy jeszcze spaść / zdobyć mistrza . Do top 4 udało nam się dostawać posiadając Bale , VDV , Keana , Berbatova , Modrica , King - teraz posiadamy takie supergwiazdy jak Townsend , Dembele , Ade , Soldado , Chadli , Kaboul + dodatek od naszego MR Levego w postaci 2 najlepszych boków obrony w lidze . Oczywiście ich nazwisk nie muszę wypisywać .
Levy zniszczył nasz klub oddając za krocie nasze gwiazdy i sprowadzając ich tanie podróbki , których nie chcieli menadżerowie ( rzecz jasna nasi ) .
Coraz częściej pojawia się hasło Pochettino OUT . Ok , sam nie jestem co do niego przekonany po tych 3 miesiącach , ale mam 1 pytanie . Kto byłby następny i kto będzie taki głupi aby objąć spurs , kiedy to Levy decyduje o posiadanych zawodnikach .
Według mnie ten sezon skończymy ~~10 miejscu ( myląc się o 3 pozycje ) , w poprzednim sezonie 6 miejsce dał nam tylko Eriksen który rozegrał kapitalnie końcówkę sezonu .
Ktoś może powiedzieć , że sezon jest jeszcze długi i możemy jeszcze spaść / zdobyć mistrza . Do top 4 udało nam się dostawać posiadając Bale , VDV , Keana , Berbatova , Modrica , King - teraz posiadamy takie supergwiazdy jak Townsend , Dembele , Ade , Soldado , Chadli , Kaboul + dodatek od naszego MR Levego w postaci 2 najlepszych boków obrony w lidze . Oczywiście ich nazwisk nie muszę wypisywać .
Levy zniszczył nasz klub oddając za krocie nasze gwiazdy i sprowadzając ich tanie podróbki , których nie chcieli menadżerowie ( rzecz jasna nasi ) .
Coraz częściej pojawia się hasło Pochettino OUT . Ok , sam nie jestem co do niego przekonany po tych 3 miesiącach , ale mam 1 pytanie . Kto byłby następny i kto będzie taki głupi aby objąć spurs , kiedy to Levy decyduje o posiadanych zawodnikach
9 listopada 2014, 18:42 [cytuj]
mistrza to chyba już sie nie da, jak chelsea sie nie obsra to sporo przed koncem sezonu zdobądą mistrza
lepiej by było jak by ten klub kupiły petrodolary zamiast łysej skąpej dyńki i starca z baham, czy gdzie on tam sie bawi
mistrza to chyba już sie nie da, jak chelsea sie nie obsra to sporo przed koncem sezonu zdobądą mistrza
lepiej by było jak by ten klub kupiły petrodolary zamiast łysej skąpej dyńki i starca z baham, czy gdzie on tam sie bawi
9 listopada 2014, 18:51 [cytuj]
To wszystko zależy od tego czy Levy chce dalej napędzać ten pierdolnik, czyli wymiany trenerów. Czy jednak będzie cierpliwy? Myślę że idealnym dla nas kandydatem przy ewentualnej wyianie jest Pulis który w ostatnim Premier League World mówił ze przypięta została do niego łatka trenera który nie spada i chciałby objąć jednak zespół który waczy o inne cele. Szkoda że dwa dni przed rozpoczęciem sezonu sam olał Palace a nie np. dwa dni po sezonie.
To wszystko zależy od tego czy Levy chce dalej napędzać ten pierdolnik, czyli wymiany trenerów. Czy jednak będzie cierpliwy? Myślę że idealnym dla nas kandydatem przy ewentualnej wyianie jest Pulis który w ostatnim Premier League World mówił ze przypięta została do niego łatka trenera który nie spada i chciałby objąć jednak zespół który waczy o inne cele. Szkoda że dwa dni przed rozpoczęciem sezonu sam olał Palace a nie np. dwa dni po sezonie
9 listopada 2014, 18:52 [cytuj]
Przynajmniej nasz ulubiony klub na A znów rwie się do poprawiania humoru kibicom Spurs...
Przynajmniej nasz ulubiony klub na A znów rwie się do poprawiania humoru kibicom Spurs
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
9 listopada 2014, 19:29 [cytuj]
zobacz ile tam wpadło żółtych, wiekszość pewnie za faule, czyli sie starali nie to co tottenham;/
zobacz ile tam wpadło żółtych, wiekszość pewnie za faule, czyli sie starali nie to co tottenham;/
9 listopada 2014, 19:37 [cytuj]
"Coraz częściej pojawia się hasło Pochettino OUT . Ok , sam nie jestem co do niego przekonany po tych 3 miesiącach , ale mam 1 pytanie . Kto byłby następny i kto będzie taki głupi aby objąć spurs , kiedy to Levy decyduje o posiadanych zawodnikach ."
dokładnie - kto przyjdzie po nim ??
kto zachce pracować przy takim prezesie?
"Coraz częściej pojawia się hasło Pochettino OUT . Ok , sam nie jestem co do niego przekonany po tych 3 miesiącach , ale mam 1 pytanie . Kto byłby następny i kto będzie taki głupi aby objąć spurs , kiedy to Levy decyduje o posiadanych zawodnikach ."
dokładnie - kto przyjdzie po nim ??
kto zachce pracować przy takim prezesie?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 listopada 2014, 19:39 [cytuj]
Najlepiej jakiś trener kibic Spurs vel Masochista
Najlepiej jakiś trener kibic Spurs vel Masochista
9 listopada 2014, 19:39 [cytuj]
nic nam nie pozostało - jak wierzyć w Pochettino... ten sezon jest stracony - to już wiemy, ale może warto dać mu popracować 2 - 3 lata
nic nam nie pozostało - jak wierzyć w Pochettino... ten sezon jest stracony - to już wiemy, ale może warto dać mu popracować 2 - 3 lata
9 listopada 2014, 19:44 [cytuj]
Żeby to od nas zależało... to pewnie wielu z nas by tak postąpiło ale tu wszystko zależy od pewnej osoby która z anielskiej cierpliwości nie słynie
Żeby to od nas zależało... to pewnie wielu z nas by tak postąpiło ale tu wszystko zależy od pewnej osoby która z anielskiej cierpliwości nie słynie
9 listopada 2014, 20:03 [cytuj]
moim zdaniem mimo wszystko nie mamy zawodników słabych ,czy nawet średnich.to są piłkarze którzy byli naprawdę świetni w poprzednich klubach.wiadomo ,że eriksen to nie van der vaart ,lamela to nie bale,czy dembele to nie modric,ale z takimi piłkarzami spokojnie moglibyśmy grać co sezon o top4. przykład liverpoolu.rodgers stworzył w poprzednim sezonie świetną drużynę,wiem ze duzo zawdzieczali suarezowi ,ale cala druzyna funkcjonowala kapitalnie grajac ofensywny futbol. i czy oni mieli wtedy az tak cudownych pilkarzy?nie wydaje mi sie.ci zawodnicy dopiero stali sie swietnymi pod wplywem trenera ktory mial wizje.a tak na marginesie nadal trzymam sie swojego zdania ze rozwiazanie wspolprace z avb bylo bledem.co sie dzialo w jedo pierwszym sezonie?pomijajac koncowke w ktorej zawsze ratowal nas geniusz bale'a jak graliśmy ten sezon?graliśmy bardzo dobrze.dominowalismy w kazdym meczu ze slabymi i srednimi druzynami i strzelalismy sporo bramek.koncowka meczu na goodison park ,wiecej koncentracji ,spokoju.....szkoda ale pamietam tamten mecz strasznie i nie moge zapomniec.tamten sezon byl naprawde dobry.sprzedalismy bale'a zaczela sie kaszana.co sie dzieje z liverpoolem? to samo co z nami rok temu ,tylko oni beda bardziej cierpliwi i dadza rodgersowi czas i to na pewno zaprocentuje
moim zdaniem mimo wszystko nie mamy zawodników słabych ,czy nawet średnich.to są piłkarze którzy byli naprawdę świetni w poprzednich klubach.wiadomo ,że eriksen to nie van der vaart ,lamela to nie bale,czy dembele to nie modric,ale z takimi piłkarzami spokojnie moglibyśmy grać co sezon o top4. przykład liverpoolu.rodgers stworzył w poprzednim sezonie świetną drużynę,wiem ze duzo zawdzieczali suarezowi ,ale cala druzyna funkcjonowala kapitalnie grajac ofensywny futbol. i czy oni mieli wtedy az tak cudownych pilkarzy?nie wydaje mi sie.ci zawodnicy dopiero stali sie swietnymi pod wplywem trenera ktory mial wizje.a tak na marginesie nadal trzymam sie swojego zdania ze rozwiazanie wspolprace z avb bylo bledem.co sie dzialo w jedo pierwszym sezonie?pomijajac koncowke w ktorej zawsze ratowal nas geniusz bale'a jak graliśmy ten sezon?graliśmy bardzo dobrze.dominowalismy w kazdym meczu ze slabymi i srednimi druzynami i strzelalismy sporo bramek.koncowka meczu na goodison park ,wiecej koncentracji ,spokoju.....szkoda ale pamietam tamten mecz strasznie i nie moge zapomniec.tamten sezon byl naprawde dobry.sprzedalismy bale'a zaczela sie kaszana.co sie dzieje z liverpoolem? to samo co z nami rok temu ,tylko oni beda bardziej cierpliwi i dadza rodgersowi czas i to na pewno zaprocentuje
9 listopada 2014, 20:06 [cytuj]
Czemu za slabego Eriksena nie gra Gylfi ? aha zapomnialem, toz byzbylismy sie go lekka reka. Tyle w temacie naszych trenerow wynalazkow...
Czemu za slabego Eriksena nie gra Gylfi ? aha zapomnialem, toz byzbylismy sie go lekka reka. Tyle w temacie naszych trenerow wynalazkow
9 listopada 2014, 20:50 [cytuj]
dobre -" trener-wynalazek "
mam nadzieje, że Poch przerwie tą serię
dobre -" trener-wynalazek "
mam nadzieje, że Poch przerwie tą serię
9 listopada 2014, 20:54 [cytuj]
Ja po cichu takze, ale z meczu na mecz moje nadzieje umieraja w katorgach.
Ja po cichu takze, ale z meczu na mecz moje nadzieje umieraja w katorgach
10 listopada 2014, 14:27 [cytuj]
Panowie, czytał ktoś może biografię 'Arrego? Bo przymierzam się by kupić, ale może ktoś odradzi albo poleci ?
Panowie, czytał ktoś może biografię 'Arrego? Bo przymierzam się by kupić, ale może ktoś odradzi albo poleci ? :)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
10 listopada 2014, 15:26 [cytuj]
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/s720x720/10352331_310135252514058_4106392228912609015_n.png?oh=951f988dc20bf03764c6027818647601&oe=54D3F945&__gda__=1423955483_a51d59bdeab2acdc4dc2312564a4a122
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/s720x720/10352331_310135252514058_4106392228912609015_n.png?oh=951f988dc20bf03764c6027818647601&oe=54D3F945&__gda__=1423955483_a51d59bdeab2acdc4dc2312564a4a122
10 listopada 2014, 16:16 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
Panowie, czytał ktoś może biografię 'Arrego? Bo przymierzam się by kupić, ale może ktoś odradzi albo poleci ?
Bardzo dobra. Polecam!
Bardzo dobra. Polecam!
10 listopada 2014, 22:52 [cytuj]
Również polecam - IMO dla fana Tottenhamu pozycja obowiązkowa!
Również polecam - IMO dla fana Tottenhamu pozycja obowiązkowa!
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
11 listopada 2014, 00:32 [cytuj]
http://gfycat.com/GrizzledSoggyEkaltadeta
http://gfycat.com/GrizzledSoggyEkaltadeta
:rotfl:
11 listopada 2014, 11:43 [cytuj]
playmaker powiedział/a:

biografia kapitalna ,dużo humoru, dużo ciekawych sytuacji opisanych ,ale przede wszystkim przedstawiony obraz super gościa jakim jest Harry
biografia kapitalna ,dużo humoru, dużo ciekawych sytuacji opisanych ,ale przede wszystkim przedstawiony obraz super gościa jakim jest Harry :tak:
11 listopada 2014, 23:18 [cytuj]