Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  33  34  35  36  37    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
12 listopada 2014, 11:10 [cytuj]
@ Royal; dzięki wielkie za informacje, już wszystko wiem :).
@ playmaker; podpisuje się pod wszystkimi i również polecam. Dostałem ją od Dziewczyny i "pochłonąłem" ją w 3 dni - czyta się rewelacyjnie!
@ Royal; dzięki wielkie za informacje, już wszystko wiem :). @ playmaker; podpisuje się pod wszystkimi i również polecam. Dostałem ją od Dziewczyny i "pochłonąłem" ją w 3 dni - czyta się rewelacyjnie!
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
12 listopada 2014, 12:16 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
"Coraz częściej pojawia się hasło Pochettino OUT . Ok , sam nie jestem co do niego przekonany po tych 3 miesiącach , ale mam 1 pytanie . Kto byłby następny i kto będzie taki głupi aby objąć spurs , kiedy to Levy decyduje o posiadanych zawodnikach ."

dokładnie - kto przyjdzie po nim ??
kto zachce pracować przy takim prezesie?

Mnie to się wydaje że Maurycy powinien zostać do końca sezonu. wiadomo że nie zatrudniamy trenerów z ulicy tylko doświadczonych ludzi. AVB fakt był troche "porobiony" ale Maurycy daje rade. Nowy jest i chce zobaczyc jak każdy gra. Powinien zostać i robić swoje.
Kto powinien być nastepny w razie czego? Ja bym został przy Tim-ie. On chyba najlepiej wie kogo na co stac w naszej druzynie.
Mnie to się wydaje że Maurycy powinien zostać do końca sezonu. wiadomo że nie zatrudniamy trenerów z ulicy tylko doświadczonych ludzi. AVB fakt był troche "porobiony" ale Maurycy daje rade. Nowy jest i chce zobaczyc jak każdy gra. Powinien zostać i robić swoje. Kto powinien być nastepny w razie czego? Ja bym został przy Tim-ie. On chyba najlepiej wie kogo na co stac w naszej druzynie
12 listopada 2014, 22:30 [cytuj]
Dajcie sobie już siana z kolejnymi zmianami trenerów. Czy któraś zmiana od zatrudnienia Redknappa wyszła nam na dobre?... To czemu nagle zmiana Poch'a miałaby nam się opłacić? Trzeba wreszcie komuś dać dużo czasu, bo problem tkwi w piłkarzach, a nie w trenerze.
Dajcie sobie już siana z kolejnymi zmianami trenerów. Czy któraś zmiana od zatrudnienia Redknappa wyszła nam na dobre?... To czemu nagle zmiana Poch'a miałaby nam się opłacić? Trzeba wreszcie komuś dać dużo czasu, bo problem tkwi w piłkarzach, a nie w trenerze
12 listopada 2014, 22:58 [cytuj]
a tymczasem Kyle Walker wrócił do treningów! :brawo:
a tymczasem Kyle Walker wrócił do treningów! :brawo:
13 listopada 2014, 11:09 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Dajcie sobie już siana z kolejnymi zmianami trenerów. Czy któraś zmiana od zatrudnienia Redknappa wyszła nam na dobre?... To czemu nagle zmiana Poch'a miałaby nam się opłacić? Trzeba wreszcie komuś dać dużo czasu, bo problem tkwi w piłkarzach, a nie w trenerze

Ogólnie się zgadzam z tym pozostaniem i czasem ,ale raczej nie zgadzam sie że problem to tylko kopacze. Problemów jest duzo więcej i duzó głębsze niz jakaś skonkretyzowana postać.
Ogólnie się zgadzam z tym pozostaniem i czasem ,ale raczej nie zgadzam sie że problem to tylko kopacze. Problemów jest duzo więcej i duzó głębsze niz jakaś skonkretyzowana postać
Kogucie życie!
13 listopada 2014, 12:23 [cytuj]
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,16959690,Premier_League__Tottenham_i_kryzys__Czy_Pochettino.html#indeks_news - dłuuugi artykuł o Tottenhamie. Dobry. Okońskiego, oczywiście.
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,16959690,Premier_League__Tottenham_i_kryzys__Czy_Pochettino.html#indeks_news - dłuuugi artykuł o Tottenhamie. Dobry. Okońskiego, oczywiście
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
15 listopada 2014, 13:02 [cytuj]
Po przeczytaniu artykuły Pana Okońskiego w końcu się zmobilizowałem do napisania tego co już od dłuższego czasu rodziło się w mojej głowie.
Czytając go serce mi się kraja bo niestety jest to podsumowanie wszystkiego co ostatnimi czasy dzieje się w naszym ukochanym klubie.
Oczywiście zgadzam się z tym iż jednym z głównych powodów naszych problemów jest brak cierpliwości Daniela Levy'ego i mam nadzieję, że tym razem "wytrzyma" i da Pochetino szansę. Ale jak już jesteśmy przy trenerach to krew się we mnie buzuję bo widzę u każdego z nich tą samą wadę, a mianowicie brak elastyczności. Nie mam za dużego pojęcia o prowadzeniu klubu, drużyny itp., wiem jedynie to co uda mi się przeczytać z różnych źródeł lecz to dalej nie jest wiedza praktyczna ale do jasnej cholery... Moim zdaniem, za nim trener zacznie wdrażać swoją filzofię gry powinien przyglądnąć się każdemu zawodnikowi z osobna, następnie jako drużynie i skoro jest specjalistą to nie może wpychać tych ludzi do swojego ostatecznego szablonu, do którego ewidentnie nie pasują. Po tych kilku nieudanych próbach, niech zacznie tworzyć coś pod to co ma. Powinien mierzyć siły na zamiary i z czasem po kilku, może 2/3 okienkach transferowych, jak się znajdą tacy którzy będą pasowali do jego pierwotnej taktyki, wtedy ją wprowadzać ale do tego potrzebny jest czas...
To jakimi trener dysponuje piłkarzami jest głównie "zasługą" Prezesa i Baldiniego ale nie chce mi się wierzyć, że Poch tych zawodników nie chciał.
Skoro Kane strzela bramy w pucharach i w LE to powinien już wcześniej być wystawiany (oczywiście, argument że nie wyróżnia się niczym specjalnym na treningu jest koronny ale gość strzela!). Eriksen skoro jest bez formy, a Holtbiego na własne życzenie się pozbyliśmy to spróbujmy z wystawieniem jako "rozgrywającego" Soldado. Wszyscy wiedzą jak świetnie potrafi podać, a może nowe zadanie na boisku w jakiś sposób zmniejszy jego presję, a jak z czasem coś mu wpadnie to tylko to pomoże - swoją droga dużego wyboru nie mamy. Chadli, strzela więc powinien grać. Tyle w temacie. Na prawej stronie Townsend bo Lamela, chociaż cały czas mam nadzieję, że jeszcze odpali to zaczyna mnie co raz bardziej irytować. Co się dzieje z Lenonem? Tego się już chyba nie dowiemy... o Masonie nie trzeba dużo pisać... Po prostu mu się chcę! Co do def. pomocnika, Capoue nie daje rady, o Stambulim nie wspominając to dlaczego nie spróbujemy z Dembele? Pewnie, nie wiem jak się stara na treningach ale widzę jak się starają zawodnicy w czasie meczu i stąd moja chęć spróbowania czegoś innego. Defensywa... Śmietanka na koniec. Naughton, niech gra na prawej bo nie jest taki zły, w prównaniu z innymi naszymi zawodnikami, którzy ewidentnie nie są w formie. Nasz Kapitan... niech gra, bo skoro już nim został to jeżeli nie ma wielkich umiejętności to przynajmniej powinien gryźć trawę, zachęcać do tego innych i wierzę, że w końcu zacznie TO znowu pokazywać. Drugim środkowy obrońcą neich będzie Fazio, bo Vlada, ani Erica aktualnie sobie nie wyobrażam na tej pozycji. Co do Super Jana, wszyscy widzimy że mamy problemy z lewą stroną. Więc skoro Róża i Davies sobie nie radzą to dlaczego nie wsyatwimy na tej pozycji Janka. Jeżeli to jest taki obrażalski chłopak i MUSI grać jedynie na swojej nominalnej pozycji to Pochetinio powinien jakoś do niego dotrzeć, wejść mu na ambicję, spróbować się dogadać w "jego języku" bo myślę, że na jakis czas by rozwiązał nasz problem. I teraz Król Loris. Napiszę tylko tyle, że gdyby nie on to nie wiem, gdzie teraz ten klub by był w tabeli i mam nadzieję, że z nas nie zrezygnuje.
Uff... Zdaję sobie sprawę, że to wszystko jest bardziej skomplikowane niż to co wyżej napisałem ale już nie wytrzymałem....
Dziękuję wszystkim, którzy dotarli do tego momentu i zapraszam do dyskusji, bo na chwilę obecną tylko to nam pozostało...
Pozdrawiam!
Po przeczytaniu artykuły Pana Okońskiego w końcu się zmobilizowałem do napisania tego co już od dłuższego czasu rodziło się w mojej głowie. Czytając go serce mi się kraja bo niestety jest to podsumowanie wszystkiego co ostatnimi czasy dzieje się w naszym ukochanym klubie. Oczywiście zgadzam się z tym iż jednym z głównych powodów naszych problemów jest brak cierpliwości Daniela Levy'ego i mam nadzieję, że tym razem "wytrzyma" i da Pochetino szansę. Ale jak już jesteśmy przy trenerach to krew się we mnie buzuję bo widzę u każdego z nich tą samą wadę, a mianowicie brak elastyczności. Nie mam za dużego pojęcia o prowadzeniu klubu, drużyny itp., wiem jedynie to co uda mi się przeczytać z różnych źródeł lecz to dalej nie jest wiedza praktyczna ale do jasnej cholery... Moim zdaniem, za nim trener zacznie wdrażać swoją filzofię gry powinien przyglądnąć się każdemu zawodnikowi z osobna, następnie jako drużynie i skoro jest specjalistą to nie może wpychać tych ludzi do swojego ostatecznego szablonu, do którego ewidentnie nie pasują. Po tych kilku nieudanych próbach, niech zacznie tworzyć coś pod to co ma. Powinien mierzyć siły na zamiary i z czasem po kilku, może 2/3 okienkach transferowych, jak się znajdą tacy którzy będą pasowali do jego pierwotnej taktyki, wtedy ją wprowadzać ale do tego potrzebny jest czas... To jakimi trener dysponuje piłkarzami jest głównie "zasługą" Prezesa i Baldiniego ale nie chce mi się wierzyć, że Poch tych zawodników nie chciał. Skoro Kane strzela bramy w pucharach i w LE to powinien już wcześniej być wystawiany (oczywiście, argument że nie wyróżnia się niczym specjalnym na treningu jest koronny ale gość strzela!). Eriksen skoro jest bez formy, a Holtbiego na własne życzenie się pozbyliśmy to spróbujmy z wystawieniem jako "rozgrywającego" Soldado. Wszyscy wiedzą jak świetnie potrafi podać, a może nowe zadanie na boisku w jakiś sposób zmniejszy jego presję, a jak z czasem coś mu wpadnie to tylko to pomoże - swoją droga dużego wyboru nie mamy. Chadli, strzela więc powinien grać. Tyle w temacie. Na prawej stronie Townsend bo Lamela, chociaż cały czas mam nadzieję, że jeszcze odpali to zaczyna mnie co raz bardziej irytować. Co się dzieje z Lenonem? Tego się już chyba nie dowiemy... o Masonie nie trzeba dużo pisać... Po prostu mu się chcę! Co do def. pomocnika, Capoue nie daje rady, o Stambulim nie wspominając to dlaczego nie spróbujemy z Dembele? Pewnie, nie wiem jak się stara na treningach ale widzę jak się starają zawodnicy w czasie meczu i stąd moja chęć spróbowania czegoś innego. Defensywa... Śmietanka na koniec. Naughton, niech gra na prawej bo nie jest taki zły, w prównaniu z innymi naszymi zawodnikami, którzy ewidentnie nie są w formie. Nasz Kapitan... niech gra, bo skoro już nim został to jeżeli nie ma wielkich umiejętności to przynajmniej powinien gryźć trawę, zachęcać do tego innych i wierzę, że w końcu zacznie TO znowu pokazywać. Drugim środkowy obrońcą neich będzie Fazio, bo Vlada, ani Erica aktualnie sobie nie wyobrażam na tej pozycji. Co do Super Jana, wszyscy widzimy że mamy problemy z lewą stroną. Więc skoro Róża i Davies sobie nie radzą to dlaczego nie wsyatwimy na tej pozycji Janka. Jeżeli to jest taki obrażalski chłopak i MUSI grać jedynie na swojej nominalnej pozycji to Pochetinio powinien jakoś do niego dotrzeć, wejść mu na ambicję, spróbować się dogadać w "jego języku" bo myślę, że na jakis czas by rozwiązał nasz problem. I teraz Król Loris. Napiszę tylko tyle, że gdyby nie on to nie wiem, gdzie teraz ten klub by był w tabeli i mam nadzieję, że z nas nie zrezygnuje. Uff... Zdaję sobie sprawę, że to wszystko jest bardziej skomplikowane niż to co wyżej napisałem ale już nie wytrzymałem.... Dziękuję wszystkim, którzy dotarli do tego momentu i zapraszam do dyskusji, bo na chwilę obecną tylko to nam pozostało... Pozdrawiam!
15 listopada 2014, 14:12 [cytuj]
Myślę że Janek jest na wylocie, a jako że Mauricio ma innych lewych obrońców, to nie będzie na siłę tam upychał niechcianego zawodnika. Lotar jesteś chyba jedyną osobą która ma to samo zdanie odnośnie Soldado co ja :) Trzeba mu dać szansę w pUEFA ( dla mnie to zawsze będzie puchar uefa ;p ) z Grekami, jako rozgrywającemu. Gość ma niesamowite no-look-pass(y). Na zmianę pozycji nigdy nie jest za późno.
Ogólnie podpinam się i pod Ciebie i pod Okońskiego.
Myślę że Janek jest na wylocie, a jako że Mauricio ma innych lewych obrońców, to nie będzie na siłę tam upychał niechcianego zawodnika. Lotar jesteś chyba jedyną osobą która ma to samo zdanie odnośnie Soldado co ja :) Trzeba mu dać szansę w pUEFA ( dla mnie to zawsze będzie puchar uefa ;p ) z Grekami, jako rozgrywającemu. Gość ma niesamowite no-look-pass(y). Na zmianę pozycji nigdy nie jest za późno. Ogólnie podpinam się i pod Ciebie i pod Okońskiego
15 listopada 2014, 14:42 [cytuj]
I ja te się podpinam, z tym, że Janka też bym na lewą nie przesuwał, no i przede wszystkim, trzeba mieć świadomość, że byłaby to tylko prowizorka, żeby jakoś dotrwać do możliwości wymienienia kilku zawodników na innych w styczniu (tylko też z umiarem bo poprzedni sezon pokazał jak się kończy wprowadzanie dziewięciu nowych zawodników do składu - 7 transferów + Townsend i Rose wracający z wypożyczeń).
I ja te się podpinam, z tym, że Janka też bym na lewą nie przesuwał, no i przede wszystkim, trzeba mieć świadomość, że byłaby to tylko prowizorka, żeby jakoś dotrwać do możliwości wymienienia kilku zawodników na innych w styczniu (tylko też z umiarem bo poprzedni sezon pokazał jak się kończy wprowadzanie dziewięciu nowych zawodników do składu - 7 transferów + Townsend i Rose wracający z wypożyczeń)
15 listopada 2014, 15:36 [cytuj]
@Lotat, jak przychodzi trener to najpierw dopasowuje taktyke pod zespół nie inaczej, później sobie może stopniowo wymieniać ludzi tak aby przejść na swoją taktyke, ale to po 2 max 3 z 11, a nie jak my to ostatnio zrobiliśmy.

Janek siedzi na ławie bo nie przedłużył kontraktu, tak bodajże Okoński pisał, no i pewnie tak jest, bo słabszy nie jest od innych.
Póki co to Dier jak grał na środku to prezentował sie jak Fazio(+2 czerwone)
@Lotat, jak przychodzi trener to najpierw dopasowuje taktyke pod zespół nie inaczej, później sobie może stopniowo wymieniać ludzi tak aby przejść na swoją taktyke, ale to po 2 max 3 z 11, a nie jak my to ostatnio zrobiliśmy. Janek siedzi na ławie bo nie przedłużył kontraktu, tak bodajże Okoński pisał, no i pewnie tak jest, bo słabszy nie jest od innych. Póki co to Dier jak grał na środku to prezentował sie jak Fazio(+2 czerwone)
15 listopada 2014, 17:15 [cytuj]
sorry ,że tak wchodzę w dyskusję z innym tematem,ale w sumie piszemy tu o wszystkim .przygotowuje się do pisania pracy licencjackiej na temat kibiców w Anglii ,wpływu kibicowania na ich życie itp.znacie może jakieś pozycje książkowe podejmujące ten temat.będę wdzięczny za pomoc :ok:
sorry ,że tak wchodzę w dyskusję z innym tematem,ale w sumie piszemy tu o wszystkim .przygotowuje się do pisania pracy licencjackiej na temat kibiców w Anglii ,wpływu kibicowania na ich życie itp.znacie może jakieś pozycje książkowe podejmujące ten temat.będę wdzięczny za pomoc :ok:
15 listopada 2014, 17:40 [cytuj]
sportowiec07 powiedział/a:

w "Futbolu obnażonym" jest nieco napomknięte o kibicach i ich zachowaniach :)
w "Futbolu obnażonym" jest nieco napomknięte o kibicach i ich zachowaniach :)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
15 listopada 2014, 21:48 [cytuj]

Kilka osób mi mówiła, że w "Ja kibic" jest ciekawie opisane funkcjonowanie kibicowskiego środowiska od środka. Sam jeszcze nie czytałem, ale mam to na liście książek do przeczytania :) Już po przeczytaniu krótkiego opisu książki pewnie stwierdzisz, że może być przydatna.

PS. Bardzo ciekawy temat pracy :brawo:
Kilka osób mi mówiła, że w "Ja kibic" jest ciekawie opisane funkcjonowanie kibicowskiego środowiska od środka. Sam jeszcze nie czytałem, ale mam to na liście książek do przeczytania :) Już po przeczytaniu krótkiego opisu książki pewnie stwierdzisz, że może być przydatna. PS. Bardzo ciekawy temat pracy :brawo:
15 listopada 2014, 23:39 [cytuj]
dzięki za info panowie :ok:
dzięki za info panowie :ok:
16 listopada 2014, 11:55 [cytuj]
@ Walu, Robert; Janek na lewej dla mnie byłby tymczasowym wyborem oraz zdecydowanie pewniejszym niż aktualnie Daniel.

@Gan1982, Robert; jeżeli siedzi na ławce dlatego bo nie przedłużyć kontraktu to uważam to za głupotę. Nie chcę, to nie ale jeżeli mamy zamiar go w przyszłości sprzedać za jakieś godne pieniądze to powinien grać.

@Robert; zgadzam się z Tobą, że tak trener powinien zaczynać pracę w nowym klubie ale czy tak jest? Mnie się wydaje, że w naszym przypadku niestety nie...
A co do wybory Fazia zamiast Diera, wierzę że ten pierwszy ma mimo wszystko większe doświadczenie i jest bardziej ograny. Mimo tych dwóch czerwonych kartek to jego bym widział na środku w obstawie naszych "profesjonalistów" tzn. Janka i Kaobula.
@ Walu, Robert; Janek na lewej dla mnie byłby tymczasowym wyborem oraz zdecydowanie pewniejszym niż aktualnie Daniel. @Gan1982, Robert; jeżeli siedzi na ławce dlatego bo nie przedłużyć kontraktu to uważam to za głupotę. Nie chcę, to nie ale jeżeli mamy zamiar go w przyszłości sprzedać za jakieś godne pieniądze to powinien grać. @Robert; zgadzam się z Tobą, że tak trener powinien zaczynać pracę w nowym klubie ale czy tak jest? Mnie się wydaje, że w naszym przypadku niestety nie... A co do wybory Fazia zamiast Diera, wierzę że ten pierwszy ma mimo wszystko większe doświadczenie i jest bardziej ograny. Mimo tych dwóch czerwonych kartek to jego bym widział na środku w obstawie naszych "profesjonalistów" tzn. Janka i Kaobula
16 listopada 2014, 17:30 [cytuj]
Zwycięzcą Legia Cup u-11 w tym roku został Tottenham Hotspur.
Zwycięzcą Legia Cup u-11 w tym roku został Tottenham Hotspur
17 listopada 2014, 12:59 [cytuj]

Pozycje obowiązkowe to "Hoolifan" (najlepsza rzecz o kibicach jaką czytalem ), dalsze losy czyli "Niesforne lata 90" , "Congratulations, You Have Just Met the I.C.F." - niby legenadrne, ale bywają książki lepsze. Nie wiem jak u Ciebie z angielskim, ale na wyspach jest jeszcze sporo tematów, jednak wiele jest mało poważanych przez konkretniejsze ekipy. Słyszalem, że podobno w miarę prawdziwie wypadają "sprawozdania" Zulusów i AV Hardcore. Raczej bym odpuścił temat filmów, bo to często jest bliżej Hoolywood niż rzeczywistości. Jeśli już to FF jest blizej prawdy, cale te układy, cpanie, kobity etc. niż Green Street Hooligans, bo to strasznie pierdołowate jest. I.D. mi się widział.
Pozycje obowiązkowe to "Hoolifan" (najlepsza rzecz o kibicach jaką czytalem ), dalsze losy czyli "Niesforne lata 90" , "Congratulations, You Have Just Met the I.C.F." - niby legenadrne, ale bywają książki lepsze. Nie wiem jak u Ciebie z angielskim, ale na wyspach jest jeszcze sporo tematów, jednak wiele jest mało poważanych przez konkretniejsze ekipy. Słyszalem, że podobno w miarę prawdziwie wypadają "sprawozdania" Zulusów i AV Hardcore. Raczej bym odpuścił temat filmów, bo to często jest bliżej Hoolywood niż rzeczywistości. Jeśli już to FF jest blizej prawdy, cale te układy, cpanie, kobity etc. niż Green Street Hooligans, bo to strasznie pierdołowate jest. I.D. mi się widział
Kogucie życie!
17 listopada 2014, 18:36 [cytuj]
Lotar, nie jesteśmy Belgią aby rzucić Janka na lewą bo mamy kilku środkowych, my w zasadzie lepszych albo na podobnym poziomie nie mamy;/

Jeśli byśmy grali stałą 2 śo to bym zrozumiał, ale ze co chwile gramy inną to nie rozumiem, bo jak by była stała dwójka to zrozumiałbym bo chodzi o zgranie, a ten jak odejdzie to niech siedzi i tyle, a teraz to jest dziwnie :P
Co do trenera to niestety nie jest ze dopasował taktyke pod ludzi co ma, a jak dopasował to w ch nie potrafi tego przekazać zawodnikom.
Dier wydaje sie być bardziej pasującym do angli jak fazio, co do doświadczenia, to fazio jednak ma troche wieksze ;)
Lotar, nie jesteśmy Belgią aby rzucić Janka na lewą bo mamy kilku środkowych, my w zasadzie lepszych albo na podobnym poziomie nie mamy;/ Jeśli byśmy grali stałą 2 śo to bym zrozumiał, ale ze co chwile gramy inną to nie rozumiem, bo jak by była stała dwójka to zrozumiałbym bo chodzi o zgranie, a ten jak odejdzie to niech siedzi i tyle, a teraz to jest dziwnie :P Co do trenera to niestety nie jest ze dopasował taktyke pod ludzi co ma, a jak dopasował to w ch nie potrafi tego przekazać zawodnikom. Dier wydaje sie być bardziej pasującym do angli jak fazio, co do doświadczenia, to fazio jednak ma troche wieksze ;)
22 listopada 2014, 14:10 [cytuj]
"I still want Arsenal to lose and Spurs to win" - Bale swój chłop, mam nadzieję, że kiedyś wróci...
"I still want Arsenal to lose and Spurs to win" - Bale swój chłop, mam nadzieję, że kiedyś wróci
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
22 listopada 2014, 14:46 [cytuj]
Polisa ubezpieczeniowa w razie kiedy w Realu zacząłby grać gorzej od Soldado to zawsze może wrócić do Tottenhamu :P Niech tam sobie całuje herb Realu bo w takiej samej formie jak był u nas albo lepszy to do nas nie wróci :X
Polisa ubezpieczeniowa w razie kiedy w Realu zacząłby grać gorzej od Soldado to zawsze może wrócić do Tottenhamu :P Niech tam sobie całuje herb Realu bo w takiej samej formie jak był u nas albo lepszy to do nas nie wróci :X
|<  <<  <  33  34  35  36  37    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 22 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się