Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  34  35  36  37  38    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
22 listopada 2014, 15:01 [cytuj]
"I have been happy with Younes Kaboul as captain and I am happy with all my players" - Poch odleeeeeeciał...
"I have been happy with Younes Kaboul as captain and I am happy with all my players" - Poch odleeeeeeciał
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
22 listopada 2014, 15:24 [cytuj]
To chyba druga część tabeli jest celem klubu i zawodników skoro można słyszeć/czytać takie wypowiedzi i on nie widzi problemu. A jeśli nie to nie wiem po cholere to mydlenie oczu. Kibice ślepi nie są
To chyba druga część tabeli jest celem klubu i zawodników skoro można słyszeć/czytać takie wypowiedzi i on nie widzi problemu. A jeśli nie to nie wiem po cholere to mydlenie oczu. Kibice ślepi nie są
22 listopada 2014, 21:03 [cytuj]
dla rozluźnienia przed jutrzejszą wtopą informacja dnia :P jest już scrackowany football manager 2015 :P Windowsowcy cieszcie się. Ja z moim macem pofatygowałem się do sklepu i nabyłem oryginał
dla rozluźnienia przed jutrzejszą wtopą informacja dnia :P jest już scrackowany football manager 2015 :P Windowsowcy cieszcie się. Ja z moim macem pofatygowałem się do sklepu i nabyłem oryginał
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
24 listopada 2014, 18:17 [cytuj]
Eriksen chyba się nie obraża, co?

http://www.espnfc.com/tottenham-hotspur/story/2161526/tottenhams-christian-eriksen-hull-victory-proves-i-can-play-for-90-minutes
Eriksen chyba się nie obraża, co? http://www.espnfc.com/tottenham-hotspur/story/2161526/tottenhams-christian-eriksen-hull-victory-proves-i-can-play-for-90-minutes
Can't Smile Without You!!!
24 listopada 2014, 19:17 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Eriksen chyba się nie obraża?, co?

http://www.espnfc.com/tottenham-hotspur/story/2161526/tottenhams-christian-eriksen-hull-victory-proves-i-can-play-for-90-minutes

2,5 roku a słownik dalej nie przekracza 70 słów. To dobrze wróży, że mamy tak wytrwałego trenera.
2,5 roku a słownik dalej nie przekracza 70 słów. To dobrze wróży, że mamy tak wytrwałego trenera
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
24 listopada 2014, 19:23 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/media-juergen-klopp-moze-poprowadzic-liverpool-fc/detfl?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org

A tak po nas jechał Brendonek - że LFC to nie to co TOTT ...:F
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/media-juergen-klopp-moze-poprowadzic-liverpool-fc/detfl?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org A tak po nas jechał Brendonek - że LFC to nie to co TOTT ...:F
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 listopada 2014, 19:31 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
2,5 roku a słownik dalej nie przekracza 70 słów. To dobrze wróży, że mamy tak wytrwałego trenera

Wytrwałego... tak, to odpowiednie słowo ;)

[quote=RAFO THFC http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/media-juergen-klopp-moze-poprowadzic-liverpool-fc/detfl?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org

A tak po nas jechał Brendonek - że LFC to nie to co TOTT ...:F [/quote]

Poczekajmy, czy jutro Bayern nie wyrzuci City z LM. Wtedy, "Klops" może wylądować w nieco innym miejscu ;)
Wytrwałego... tak, to odpowiednie słowo ;) [quote=RAFO THFC] http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/media-juergen-klopp-moze-poprowadzic-liverpool-fc/detfl?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org A tak po nas jechał Brendonek - że LFC to nie to co TOTT ...:F
24 listopada 2014, 23:47 [cytuj]
http://www.coysnews.com/2014/11/spurs-confirm-possible-ground-share-venues/

wygląda na to, że w sezonie 2017/2018 zagramy na jednym z następujących stadionów:

- Upton Park (say what?)
- Wembley (mój faworyt)
- Olympic Stadium
- MK Dons (zdaniem angielskich mediów najbardziej prawdopodobna opcja)
http://www.coysnews.com/2014/11/spurs-confirm-possible-ground-share-venues/ wygląda na to, że w sezonie 2017/2018 zagramy na jednym z następujących stadionów: - Upton Park (say what?) - Wembley (mój faworyt) - Olympic Stadium - MK Dons (zdaniem angielskich mediów najbardziej prawdopodobna opcja)
25 listopada 2014, 04:52 [cytuj]
Milton Keynes jest trochę daleko od WHL, ale Stadion Olimpijski i Wembley to ciekawe opcje. Pomysł Upton Park zostawię bez komentarza :blee:
Milton Keynes jest trochę daleko od WHL, ale Stadion Olimpijski i Wembley to ciekawe opcje. Pomysł Upton Park zostawię bez komentarza :blee:
25 listopada 2014, 09:17 [cytuj]
Ja mysle ze 99,9% kibicow chodzacych regularnie na mecze zaakceptowaloby opcje Upton Park z pocalowaniem reki, byle tylko nie wyladowac w Milton Keynes. Zreszta wtedy WHU bedzie juz chyba gral na Olimpijskim, wiec nie bylby to ground sharing sensu stricto. Z tego co czytalem swego czasu, na dzielenie Stadionu Olimpijskiego nie zgadza sie Wet Spam (byla informacja ze maja mozliwosc zawetowania takiej opcji), z kolei na Wembley problemem sa wydarzenia pozasportowe, na ktore sa juz podpisane umowy (koncerty etc.) i chyba nie byloby za bardzo opcji korzystania tylko z Wembley, a przepisy ligowe nie pozwalaja na korzystanie z dwoch obiektow. O opcji Upton Park pierwszy raz czytalem wczoraj w sprawozdaniu ze spotkania THST z THFC i jesli bylaby do przeprowadzenia, to bylaby zdecydowanie najkorzystniejsza dla kibicow.
Ja mysle ze 99,9% kibicow chodzacych regularnie na mecze zaakceptowaloby opcje Upton Park z pocalowaniem reki, byle tylko nie wyladowac w Milton Keynes. Zreszta wtedy WHU bedzie juz chyba gral na Olimpijskim, wiec nie bylby to ground sharing sensu stricto. Z tego co czytalem swego czasu, na dzielenie Stadionu Olimpijskiego nie zgadza sie Wet Spam (byla informacja ze maja mozliwosc zawetowania takiej opcji), z kolei na Wembley problemem sa wydarzenia pozasportowe, na ktore sa juz podpisane umowy (koncerty etc.) i chyba nie byloby za bardzo opcji korzystania tylko z Wembley, a przepisy ligowe nie pozwalaja na korzystanie z dwoch obiektow. O opcji Upton Park pierwszy raz czytalem wczoraj w sprawozdaniu ze spotkania THST z THFC i jesli bylaby do przeprowadzenia, to bylaby zdecydowanie najkorzystniejsza dla kibicow
25 listopada 2014, 10:13 [cytuj]
Levy jak Tony Soprano http://www.itv.com/news/london/update/2014-11-25/fire-at-factory-on-site-of-new-tottenham-stadium/

Nie wiem halabala czy 99% kibiców zaakceptowałoby rozwiązanie z Upton Park. Na pewno nie kibice z lat 70/80/90' (era ostrego picia w klubach często wspólnie z kibicami), którzy regularnie byli obrażani przez Wet Spam. Może nie tak jak przez Anali ale jednak.
Levy jak Tony Soprano: http://www.itv.com/news/london/update/2014-11-25/fire-at-factory-on-site-of-new-tottenham-stadium/ Nie wiem halabala czy 99% kibiców zaakceptowałoby rozwiązanie z Upton Park. Na pewno nie kibice z lat 70/80/90' (era ostrego picia w klubach często wspólnie z kibicami), którzy regularnie byli obrażani przez Wet Spam. Może nie tak jak przez Anali ale jednak
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
25 listopada 2014, 12:03 [cytuj]
Nie no, pewnie ze nie jest to idealne rozwiazanie a WHU ma kompleks Spurs - ale chyba jednak lepsze takie rozwiazanie niz jezdzenie kilkadziesiat kilometrow na podobniez straszne wygwizdowo, jakim jest Milton Keynes. To jakby dac opcje kibicom z Warszawy czy wola przez rok grac na boisku innego klubu ze stolicy, czy tez jezdzic na mecze 'u siebie' nie wiem, do Lomzy albo Siedlec. No i argument WHU nasz wrog vs. Milton Keynes - posrednio wspieranie 'franchise football club'.

A co do podpalenia, moze Levy znalazl nowa fuche Baldiniemu? Choc zupelnie serio to na bank robota jakichs kibicow.
Nie no, pewnie ze nie jest to idealne rozwiazanie a WHU ma kompleks Spurs - ale chyba jednak lepsze takie rozwiazanie niz jezdzenie kilkadziesiat kilometrow na podobniez straszne wygwizdowo, jakim jest Milton Keynes. To jakby dac opcje kibicom z Warszawy czy wola przez rok grac na boisku innego klubu ze stolicy, czy tez jezdzic na mecze 'u siebie' nie wiem, do Lomzy albo Siedlec. No i argument WHU nasz wrog vs. Milton Keynes - posrednio wspieranie 'franchise football club'. A co do podpalenia, moze Levy znalazl nowa fuche Baldiniemu? Choc zupelnie serio to na bank robota jakichs kibicow
25 listopada 2014, 20:20 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Nie no, pewnie ze nie jest to idealne rozwiazanie a WHU ma kompleks Spurs - ale chyba jednak lepsze takie rozwiazanie niz jezdzenie kilkadziesiat kilometrow na podobniez straszne wygwizdowo, jakim jest Milton Keynes. To jakby dac opcje kibicom z Warszawy czy wola przez rok grac na boisku innego klubu ze stolicy, czy tez jezdzic na mecze 'u siebie' nie wiem, do Lomzy albo Siedlec. No i argument WHU nasz wrog vs. Milton Keynes - posrednio wspieranie 'franchise football club'.

A co do podpalenia, moze Levy znalazl nowa fuche Baldiniemu? Choc zupelnie serio to na bank robota jakichs kibicow

Mało prawdopodobne by to był przypadek niestety. Jeśli to na prawdę któryś z kibiców czy kibice, to to na prawdę idiotyczne. Nawet jeśli nic poważnego nie będzie z tego to i tak smród pozostanie :bezradny:
Mało prawdopodobne by to był przypadek niestety. Jeśli to na prawdę któryś z kibiców czy kibice, to to na prawdę idiotyczne. Nawet jeśli nic poważnego nie będzie z tego to i tak smród pozostanie :bezradny:
Offence win games, defence wins titles
25 listopada 2014, 21:38 [cytuj]
Bayern robi w dziesiątkę pośmiewisko z mistrza Anglii. BPL najlepszą ligą świata? :bezradny:
Bayern robi w dziesiątkę pośmiewisko z mistrza Anglii. BPL najlepszą ligą świata? :bezradny:
25 listopada 2014, 21:58 [cytuj]
Caps powiedział/a:

Man City dziś też gra w dziesiątkę... #JoeHart
Man City dziś też gra w dziesiątkę... #JoeHart
25 listopada 2014, 22:02 [cytuj]
Co do podpalenia...

Panowie, nie zapominajmy o jakiej dzielnicy Londynu jest mowa. Aby nie zagłębiać się w zamierzchłą historię... rok 2011?!

A teraz, po prostu, ludzie już o "naszych" zapomnieli ;P
Co do podpalenia... Panowie, nie zapominajmy o jakiej dzielnicy Londynu jest mowa. Aby nie zagłębiać się w zamierzchłą historię... rok 2011?! A teraz, po prostu, ludzie już o "naszych" zapomnieli ;P
25 listopada 2014, 22:50 [cytuj]
Caps powiedział/a:

Dziwnie łatwo City strzeliło te dwie bramki na koniec. Najpierw piłkarski Profesor Xabi Alonso podaje pod nogi Joveticia, później Boateng przyjmuje sobie piłkę mając pół metra od siebie rywala. Nie umniejszam zasług City, ale przecież Bayern dwa takie błędy to robi przez cały sezon, a nie przez 3 minuty.
Dziwnie łatwo City strzeliło te dwie bramki na koniec. Najpierw piłkarski Profesor Xabi Alonso podaje pod nogi Joveticia, później Boateng przyjmuje sobie piłkę mając pół metra od siebie rywala. Nie umniejszam zasług City, ale przecież Bayern dwa takie błędy to robi przez cały sezon, a nie przez 3 minuty
25 listopada 2014, 23:32 [cytuj]
Harry Redknapp: "I nearly signed Sergio Aguero for Spurs"

Ciekawe.
Harry Redknapp: "I nearly signed Sergio Aguero for Spurs" Ciekawe
COYS!
26 listopada 2014, 00:17 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Harry Redknapp: "I nearly signed Sergio Aguero for Spurs"

Ciekawe

Było że niby przed sezonem w LM Atletico zaakceptowało naszą ofertę za Aguero i Forlana gdzieś koło 40 mln euro, ale City dało wieeelki kontrakt Aguero i sprawa się rypła. Tak mówią, czy prawda? Nie wiadomo
Było że niby przed sezonem w LM Atletico zaakceptowało naszą ofertę za Aguero i Forlana gdzieś koło 40 mln euro, ale City dało wieeelki kontrakt Aguero i sprawa się rypła. Tak mówią, czy prawda? Nie wiadomo
Offence win games, defence wins titles
26 listopada 2014, 08:43 [cytuj]
trzeba podejść jeszcze raz - może wyminią go na Soldado
trzeba podejść jeszcze raz - może wyminią go na Soldado
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
|<  <<  <  34  35  36  37  38    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 43 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się