Forum dyskusyjne
27 listopada 2014, 23:15 [cytuj]
Mam pytanie dotyczące zakładów bukmacherskich. Dzisiaj zrobiłem kupon, na którym między innymi był zakład na mecz Estoril - PSV. Mecz został anulowany po pierwszej połowie. Nie wiecie czy ten mecz jest pomijany, liczy się wynik po tej połowie czy zwracają mi kasę za kupon? Regulamin jest trochę zagmatwany więc wolę tutaj zapytać.
Mam pytanie dotyczące zakładów bukmacherskich. Dzisiaj zrobiłem kupon, na którym między innymi był zakład na mecz Estoril - PSV. Mecz został anulowany po pierwszej połowie. Nie wiecie czy ten mecz jest pomijany, liczy się wynik po tej połowie czy zwracają mi kasę za kupon? Regulamin jest trochę zagmatwany więc wolę tutaj zapytać
28 listopada 2014, 00:54 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Mam pytanie dotyczące zakładów bukmacherskich. Dzisiaj zrobiłem kupon, na którym między innymi był zakład na mecz Estoril - PSV. Mecz został anulowany po pierwszej połowie. Nie wiecie czy ten mecz jest pomijany, liczy się wynik po tej połowie czy zwracają mi kasę za kupon? Regulamin jest trochę zagmatwany więc wolę tutaj zapytać
Chyba działa to tak jakby mecz się nie odbył

Obstawiałeś wynik do 90 minuty czy do 45?
Chyba działa to tak jakby mecz się nie odbył :) Obstawiałeś wynik do 90 minuty czy do 45?
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
28 listopada 2014, 04:14 [cytuj]
Ostrożnie z tą bukmacherką, bo szanowny minister Kapica atakuje
Ostrożnie z tą bukmacherką, bo szanowny minister Kapica atakuje ;)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
28 listopada 2014, 12:15 [cytuj]
Obstawiłem w Fortunie, Kapica nie ma prawa mnie tknąć
TrueYid powiedział/a:
Chyba działa to tak jakby mecz się nie odbył

Obstawiałeś wynik do 90 minuty czy do 45?
Do 90. Działa tak jakby mecz się nie odbył - czyli po prostu mam dostać kasę z reszty zakładów na tym kuponie czy cały kupon jest anulowany?
Do 90. Działa tak jakby mecz się nie odbył - czyli po prostu mam dostać kasę z reszty zakładów na tym kuponie czy cały kupon jest anulowany?
28 listopada 2014, 13:19 [cytuj]
zależy od buka ,mozesz gdzies poszukac w ich regulaminie ,a najlepiej spytac tam kogos, nie wiem co oni akurat maja dzial pytan czy jak to tam sie u nich nazywa. ja mialem taka sytuacje kiedys na betclic i mi wpierw uznali bez tego zdarzenia(meczu) ,ale potem jednak uznali z.(ja mialem ze obie druzyny strzela,a juz do przerwy mialy strzelone)
zależy od buka ,mozesz gdzies poszukac w ich regulaminie ,a najlepiej spytac tam kogos, nie wiem co oni akurat maja dzial pytan czy jak to tam sie u nich nazywa. ja mialem taka sytuacje kiedys na betclic i mi wpierw uznali bez tego zdarzenia(meczu) ,ale potem jednak uznali z.(ja mialem ze obie druzyny strzela,a juz do przerwy mialy strzelone)
28 listopada 2014, 14:54 [cytuj]
Roy Keane odszedł z AV. Bierzmy go, to jeszcze coś z tej drużyny będzie.
Roy Keane odszedł z AV. Bierzmy go, to jeszcze coś z tej drużyny będzie
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 listopada 2014, 15:29 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Roy Keane odszedł z AV. Bierzmy go, to jeszcze coś z tej drużyny będzie
Chyba po to aby przemówił zawodnikom w sposób konkretny a nie "psychologa potrzeba". Wychowanie bezstresowe już nie jest w modzie :-)
Chyba po to aby przemówił zawodnikom w sposób konkretny a nie "psychologa potrzeba". Wychowanie bezstresowe już nie jest w modzie :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
28 listopada 2014, 16:05 [cytuj]
Zgadnijcie o kim pisze Okoński.
http://okonski.blog.onet.pl/2014/11/28/soldado-saudade/
28 listopada 2014, 16:10 [cytuj]
I pomyśleć że ja myślałem że gorzej nie może być jak przymierzali nam Balotellego
I pomyśleć że ja myślałem że gorzej nie może być jak przymierzali nam Balotellego :D
28 listopada 2014, 16:22 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Jak go lubię, tak wypisuje brednie. Jak Tottenham zacznie grać lepiej i szybciej to nagle zacznie trafiać sam na sam takie jak wczoraj po dośrodkowaniu Lameli albo zwłaszcza po podaniu Lennona w drugiej połowie? Przecież to były 200% sytuacje, jak zawodnik znajduje się w takiej sytuacji to w tym konkretnym momencie nie ma najmniejszego znaczenia gra jego drużyny. Po prostu musi pokonać bramkarza i trafić w bramkę.
Nawet jeśli wczoraj zagralibyśmy najgorszy mecz w historii Spurs to z sytuacji jakie miał powinien strzelić minimum 2 gole.
Jak go lubię, tak wypisuje brednie. Jak Tottenham zacznie grać lepiej i szybciej to nagle zacznie trafiać sam na sam takie jak wczoraj po dośrodkowaniu Lameli albo zwłaszcza po podaniu Lennona w drugiej połowie? Przecież to były 200% sytuacje, jak zawodnik znajduje się w takiej sytuacji to w tym konkretnym momencie nie ma najmniejszego znaczenia gra jego drużyny. Po prostu musi pokonać bramkarza i trafić w bramkę.
Nawet jeśli wczoraj zagralibyśmy najgorszy mecz w historii Spurs to z sytuacji jakie miał powinien strzelić minimum 2 gole
28 listopada 2014, 18:43 [cytuj]
Soldado to już dla mnie dno dna. Nie potrafi trafić w bramkę z 5 metrów, podbiega do niego koleś chce sobie strzelić z nim fotkę to najpierw podstawia nogę, później ściąga z typa ubranie. Nie tak dawno Adebayor płakał jacy to kibice są źli i im jako grajkom jest przykro. Pozbyć się jak najszybciej tej parodii napastnika.
Soldado to już dla mnie dno dna. Nie potrafi trafić w bramkę z 5 metrów, podbiega do niego koleś chce sobie strzelić z nim fotkę to najpierw podstawia nogę, później ściąga z typa ubranie. Nie tak dawno Adebayor płakał jacy to kibice są źli i im jako grajkom jest przykro. Pozbyć się jak najszybciej tej parodii napastnika
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
28 listopada 2014, 20:22 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
Soldado to już dla mnie dno dna. Nie potrafi trafić w bramkę z 5 metrów, podbiega do niego koleś chce sobie strzelić z nim fotkę to najpierw podstawia nogę, później ściąga z typa ubranie.
Gdybyś był kierowcą, a ktoś najpierw by ci się wpierdolił pod koła, a potem robił fotki - to byś się uśmiechał do zdjęcia, a później dał autograf? Czy może od razu rozjebał mu mordę, bo niweczy twoją robotę?
Ja bym mu pysk rozpierdolił za to, że naraża klub na straty i naraża nas na walkower!!! Strasznie dziwne poglądy na sprawę masz, stary. Oni nie byli na pierdolonych podpisach na książeczkach, ale wskoczyli na boisko i przeszkadzali w jego/ich pracy. Jak tą robotę wykonywał/wykonywali to już zupełnie inna para kaloszy.
Gdybyś był kierowcą, a ktoś najpierw by ci się wpierdolił pod koła, a potem robił fotki - to byś się uśmiechał do zdjęcia, a później dał autograf? Czy może od razu rozjebał mu mordę, bo niweczy twoją robotę?
Ja bym mu pysk rozpierdolił za to, że naraża klub na straty i naraża nas na walkower!!! Strasznie dziwne poglądy na sprawę masz, stary. Oni nie byli na pierdolonych podpisach na książeczkach, ale wskoczyli na boisko i przeszkadzali w jego/ich pracy. Jak tą robotę wykonywał/wykonywali to już zupełnie inna para kaloszy
Can't Smile Without You!!!
28 listopada 2014, 20:24 [cytuj]
Fotkę to sobie można strzelić na ulicy, a nie w trakcie meczu. Z tym akurat nie przesadzaj.
O, tuczi mnie uprzedził. W stu procentach się zgadzam.
Fotkę to sobie można strzelić na ulicy, a nie w trakcie meczu. Z tym akurat nie przesadzaj.
O, tuczi mnie uprzedził. W stu procentach się zgadzam
28 listopada 2014, 20:53 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
Soldado to już dla mnie dno dna. Nie potrafi trafić w bramkę z 5 metrów, podbiega do niego koleś chce sobie strzelić z nim fotkę to najpierw podstawia nogę, później ściąga z typa ubranie. Nie tak dawno Adebayor płakał jacy to kibice są źli i im jako grajkom jest przykro. Pozbyć się jak najszybciej tej parodii napastnika
Przecież to zwykłe pojeby które wpadły na genialny pomysł na "prank" film jest na YT.
Przecież to zwykłe pojeby które wpadły na genialny pomysł na "prank" film jest na YT. :bezradny:
Offence win games, defence wins titles
28 listopada 2014, 20:59 [cytuj]
Ja do wczoraj miałem podobne zdanie o Soldado co Okoński, ale po tych dwóch sytuacjach straciłem chyba do końca nadzieję. : ( Sprzedać się go raczej nie opłaca, bo nikt go nie kupi za poważne pieniądze. Szkoda chłopaka.
Ja do wczoraj miałem podobne zdanie o Soldado co Okoński, ale po tych dwóch sytuacjach straciłem chyba do końca nadzieję. : ( Sprzedać się go raczej nie opłaca, bo nikt go nie kupi za poważne pieniądze. Szkoda chłopaka. :zalamka:
28 listopada 2014, 21:41 [cytuj]
Tusk’s eyes occasionally flick to the TV above my head. It is showing football, his third passion after family and politics. “I love football but football doesn’t love me. It was my dream, but . . .” he trails off. Tusk, an Arsenal fan, is also an ardent follower of his local club.
“I suffer. My local team, Lechia Gdansk, they never win. It is worse than Tottenham, you know? We always suffer.” I tell him that the editor of the FT is a Spurs fan. “Fuck!” he exclaims, demonstrating again that his command of English is just fine.
LOLLOLLOLLOLLOL.
Tusk’s eyes occasionally flick to the TV above my head. It is showing football, his third passion after family and politics. “I love football but football doesn’t love me. It was my dream, but . . .” he trails off. Tusk, an Arsenal fan, is also an ardent follower of his local club.
“I suffer. My local team, Lechia Gdansk, they never win. It is worse than Tottenham, you know? We always suffer.” I tell him that the editor of the FT is a Spurs fan. “Fuck!” he exclaims, demonstrating again that his command of English is just fine.
LOLLOLLOLLOLLOL
28 listopada 2014, 22:13 [cytuj]
Co do tego co napisał Okoński - troszkę się zgadzam, otóż gramy za wolno za mało klepką i mało prostopadłych piłek oraz potrzebujemy z powrotem skrzydeł by grać dobry ofensywny futbol. Natomiast czy to pomogło by Soldado ? Wątpię bo 100% okazja to 100% okazja nie zależnie od systemu. Więc w czym miałaby mu pomóc zmiana stylu gry ? Tylko dobry psycholog i ciężki trening z kolegami z drużyny może tu coś dać jeszcze lub zmiana klubu bo tu już nie wielu ma nadzieję na jego bramki
Co do tego co napisał Okoński - troszkę się zgadzam, otóż gramy za wolno za mało klepką i mało prostopadłych piłek oraz potrzebujemy z powrotem skrzydeł by grać dobry ofensywny futbol. Natomiast czy to pomogło by Soldado ? Wątpię bo 100% okazja to 100% okazja nie zależnie od systemu. Więc w czym miałaby mu pomóc zmiana stylu gry ? Tylko dobry psycholog i ciężki trening z kolegami z drużyny może tu coś dać jeszcze lub zmiana klubu bo tu już nie wielu ma nadzieję na jego bramki
29 listopada 2014, 10:22 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
https://vine.co/v/OnZw70ELq0F
https://vine.co/v/OnZw70ELq0F
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
29 listopada 2014, 12:18 [cytuj]
Panowie! Walczę o książkę, będę wdzięczny jeśli mi pomożecie. Co trzeba zrobić? Po prostu wejść w ten link:
http://zzapolowy.com/szkocki-messi-z-portugalii-historia-ryana-gaulda/
Od jakiegoś czasu jestem tam redaktorem, a w zależności od wyświetleń - dostajemy książki. W tej chwili mam remis. Jak chcecie, możecie też zagłębić się w tekst
Swoją drogą, jest to bardzo interesująca strona, polecam, może się Wam spodoba drodzy Spursmaniacy
Koniec ogłoszeń
Panowie! Walczę o książkę, będę wdzięczny jeśli mi pomożecie. Co trzeba zrobić? Po prostu wejść w ten link:
Od jakiegoś czasu jestem tam redaktorem, a w zależności od wyświetleń - dostajemy książki. W tej chwili mam remis. Jak chcecie, możecie też zagłębić się w tekst :)
Swoją drogą, jest to bardzo interesująca strona, polecam, może się Wam spodoba drodzy Spursmaniacy :)
Koniec ogłoszeń :)
29 listopada 2014, 15:18 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Od jakiegoś czasu jestem tam redaktorem, a w zależności od wyświetleń - dostajemy książki. W tej chwili mam remis. Jak chcecie, możecie też zagłębić się w tekst
Swoją drogą, jest to bardzo interesująca strona, polecam, może się Wam spodoba drodzy Spursmaniacy
Koniec ogłoszeń

Czytam kazde wydanie "angielskiego espresso"
Czytam kazde wydanie "angielskiego espresso" :)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.