Forum dyskusyjne
29 listopada 2014, 18:25 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Gdybyś był kierowcą, a ktoś najpierw by ci się wpierdolił pod koła, a potem robił fotki - to byś się uśmiechał do zdjęcia, a później dał autograf? Czy może od razu rozjebał mu mordę, bo niweczy twoją robotę?
Ja bym mu pysk rozpierdolił za to, że naraża klub na straty i naraża nas na walkower!!! Strasznie dziwne poglądy na sprawę masz, stary. Oni nie byli na pierdolonych podpisach na książeczkach, ale wskoczyli na boisko i przeszkadzali w jego/ich pracy. Jak tą robotę wykonywał/wykonywali to już zupełnie inna para kaloszy
No bez jaj

nie porównuj kogoś kto z premedytacją wchodzi Ci pod koła do typka, który chce sobie zrobić z Tobą zdjęcie.
PS Przyznasz tuczi, że gdybyś był ich/jego pracodawcą to takich pracowników byś się już dawno pozbył
MatMar powiedział/a:
Fotkę to sobie można strzelić na ulicy, a nie w trakcie meczu. Z tym akurat nie przesadzaj.
O, tuczi mnie uprzedził. W stu procentach się zgadzam
Myślisz, że ktoś chciałby zdjęcie z naszym "snajperem"?

Rozumiem o co wam chodzi, ale z drugiej strony człowiek, który nie trafia do bramki z 5 metrów powinien chociaż być wyluzowany.
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Przecież to zwykłe pojeby które wpadły na genialny pomysł na "prank" film jest na YT.

Może i pojeby, ale ja sam chciałbym pobiegać po boisku i rozbujać to gówniane widowisko.
trzaskal powiedział/a:
https://vine.co/v/OnZw70ELq0F
Zmieniam zdanie, Soldado jednak jest śmieszkiem
No bez jaj :D nie porównuj kogoś kto z premedytacją wchodzi Ci pod koła do typka, który chce sobie zrobić z Tobą zdjęcie.
PS Przyznasz tuczi, że gdybyś był ich/jego pracodawcą to takich pracowników byś się już dawno pozbył ;P
[quote=MatMar]Fotkę to sobie można strzelić na ulicy, a nie w trakcie meczu. Z tym akurat nie przesadzaj.
O, tuczi mnie uprzedził. W stu procentach się zgadzam
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
29 listopada 2014, 18:31 [cytuj]
[/quote]
Eidur powiedział/a:
Do 90. Działa tak jakby mecz się nie odbył - czyli po prostu mam dostać kasę z reszty zakładów na tym kuponie czy cały kupon jest anulowany?
Dostaniesz całą kasę oprócz tego zakładu, kolega miał podobną sytuację a stawiał w STS i pieniądze dostał. Zapytam go jeszcze i dam znać
[quote=Eidur]Do 90. Działa tak jakby mecz się nie odbył - czyli po prostu mam dostać kasę z reszty zakładów na tym kuponie czy cały kupon jest anulowany?
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
29 listopada 2014, 20:22 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
No bez jaj

nie porównuj kogoś kto z premedytacją wchodzi Ci pod koła do typka, który chce sobie zrobić z Tobą zdjęcie.
PS Przyznasz tuczi, że gdybyś był ich/jego pracodawcą to takich pracowników byś się już dawno pozbył
Ale trzech typków w tych samych koszulkach, z logo pewnej firmy (żadnego klubu piłkarskiego...), nie wbiega tylko po to, aby zrobić sobie zdjęcie

.
I masz rację, pewnie bym się pozbył. Problem polega na tym, że w tej sytuacji (piłkarze), możemy się ich pozbyć jedynie w pewnych "okienkach"
Ale trzech typków w tych samych koszulkach, z logo pewnej firmy (żadnego klubu piłkarskiego...), nie wbiega tylko po to, aby zrobić sobie zdjęcie ;).
I masz rację, pewnie bym się pozbył. Problem polega na tym, że w tej sytuacji (piłkarze), możemy się ich pozbyć jedynie w pewnych "okienkach" ;P
Can't Smile Without You!!!
29 listopada 2014, 20:28 [cytuj]
Diego Costa has been booked for Chelsea against Sunderland this evening, therefore suspended for Wednesday's match against Tottenham.
Diego Costa has been booked for Chelsea against Sunderland this evening, therefore suspended for Wednesday's match against Tottenham
30 listopada 2014, 02:53 [cytuj]
Mam do sprzedania oryginalnego football managera 2014 i 2015 za w sumie nie dużą kwotę 80 zł. Obie gry wiszą na moim koncie steam. Ktoś chętny?
Mam do sprzedania oryginalnego football managera 2014 i 2015 za w sumie nie dużą kwotę 80 zł. Obie gry wiszą na moim koncie steam. Ktoś chętny?
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
30 listopada 2014, 16:55 [cytuj]
A ja mam pytanie co do nieoryginalnego FM-a 2015. Miał ktoś taki problem, że mógł prowadzić reprezentację narodową, a nie mógł prowadzić klubu (w pierwszym dniu po przyjściu do klubu jest crash dump)?
Co jest najlepsze mój kumpel na swoim kompie to obszedł. Ponieważ gdy chciał prowadzić klub gra crashowała mu na dzień dobry, objął jakąś młodzieżówkę czy reprę jakiegoś Kongo (w każdym razie coś gównianego), zwolnił się stamtąd i jako że miał doświadczenie reprezentacyjne z radością zatrudniło go Norwich. I gra bez problemu. A u mnie od razu na spotkaniu z prezesem (Middlesbrough, więc nawet liga się zgadza) jest crash (olanie spotkania nie pomaga).
A ja mam pytanie co do nieoryginalnego FM-a 2015. Miał ktoś taki problem, że mógł prowadzić reprezentację narodową, a nie mógł prowadzić klubu (w pierwszym dniu po przyjściu do klubu jest crash dump)?
Co jest najlepsze mój kumpel na swoim kompie to obszedł. Ponieważ gdy chciał prowadzić klub gra crashowała mu na dzień dobry, objął jakąś młodzieżówkę czy reprę jakiegoś Kongo (w każdym razie coś gównianego), zwolnił się stamtąd i jako że miał doświadczenie reprezentacyjne z radością zatrudniło go Norwich. I gra bez problemu. A u mnie od razu na spotkaniu z prezesem (Middlesbrough, więc nawet liga się zgadza) jest crash (olanie spotkania nie pomaga)
COYS!
1 grudnia 2014, 01:17 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Co jest najlepsze mój kumpel na swoim kompie to obszedł. Ponieważ gdy chciał prowadzić klub gra crashowała mu na dzień dobry, objął jakąś młodzieżówkę czy reprę jakiegoś Kongo (w każdym razie coś gównianego), zwolnił się stamtąd i jako że miał doświadczenie reprezentacyjne z radością zatrudniło go Norwich. I gra bez problemu. A u mnie od razu na spotkaniu z prezesem (Middlesbrough, więc nawet liga się zgadza) jest crash (olanie spotkania nie pomaga)
Rozwiązanie - kup ode mnie oryginał hahaha
tak serio - nie wiem co się dzieje. U mnie na Macu nie ma crash dumpow i nigdy nie było
Rozwiązanie - kup ode mnie oryginał hahaha
tak serio - nie wiem co się dzieje. U mnie na Macu nie ma crash dumpow i nigdy nie było
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
1 grudnia 2014, 08:09 [cytuj]
Rozwiązanie byłoby ok, gdyby nie to, że już raz kupowałem FM-a ze steama. I steam kompletnie nie współpracował, bo 'serwery były zbyt zajęte' i to nie przez jakiś czas tylko permanentnie. W internecie znalazłem, że trzeba usunąć jakieś 2 pliki ze folderu steama na kompie. Ja takich plików nie miałem nawet. I nie ufam steamowi od tego czasu.
Rozwiązanie byłoby ok, gdyby nie to, że już raz kupowałem FM-a ze steama. I steam kompletnie nie współpracował, bo 'serwery były zbyt zajęte' i to nie przez jakiś czas tylko permanentnie. W internecie znalazłem, że trzeba usunąć jakieś 2 pliki ze folderu steama na kompie. Ja takich plików nie miałem nawet. I nie ufam steamowi od tego czasu
COYS!
2 grudnia 2014, 01:10 [cytuj]
Walker is back!
http://www1.skysports.com/football/news/11675/9589086/kyle-walker-plays-67-minutes-for-tottenham-u21-side-on-return-after-more-than-eight-months-out
Oprócz tego po raz pierwszy od marca po kontuzji kolana zagrał Khumalo. Myślałem, że już nie jest naszym piłkarzem
Walker is back! :)
http://www1.skysports.com/football/news/11675/9589086/kyle-walker-plays-67-minutes-for-tottenham-u21-side-on-return-after-more-than-eight-months-out
Oprócz tego po raz pierwszy od marca po kontuzji kolana zagrał Khumalo. Myślałem, że już nie jest naszym piłkarzem :rotfl:
2 grudnia 2014, 08:36 [cytuj]
Dawać nam tu tego walczaka do pierwszego! Czekam i czekam

ponoć miał już zagrać w poprzednim tygodniu a tu na nas dupsko wypieli. Ale lepiej poczekać niż żeby kontuzja się odnowiła... tfu, tfu, tfu!!
Dawać nam tu tego walczaka do pierwszego! Czekam i czekam :bezradny: ponoć miał już zagrać w poprzednim tygodniu a tu na nas dupsko wypieli. Ale lepiej poczekać niż żeby kontuzja się odnowiła... tfu, tfu, tfu!!
2 grudnia 2014, 10:46 [cytuj]
Walker potrzebuje spokojnie jeszcze min. 3 tyg. do powrotu do formy motorycznej i szybkościowej. Nie łudźcie się Panowie, że on będzie lepszy od Naughtona w tym roku. Znając takie kontuzje to uczciwie rzecz biorąc chciałbym aby w ogóle doszedł do formy nie mówiąc o tym, że jeszcze w tym sezonie ją złapie, bo w to nie wierzę.
Walker potrzebuje spokojnie jeszcze min. 3 tyg. do powrotu do formy motorycznej i szybkościowej. Nie łudźcie się Panowie, że on będzie lepszy od Naughtona w tym roku. Znając takie kontuzje to uczciwie rzecz biorąc chciałbym aby w ogóle doszedł do formy nie mówiąc o tym, że jeszcze w tym sezonie ją złapie, bo w to nie wierzę
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
2 grudnia 2014, 11:30 [cytuj]
W tym roku to może i nie ale zaraz będzie nowy

W tym roku to może i nie ale zaraz będzie nowy ;P:D
2 grudnia 2014, 11:57 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Walker potrzebuje spokojnie jeszcze min. 3 tyg. do powrotu do formy motorycznej i szybkościowej. Nie łudźcie się Panowie, że on będzie lepszy od Naughtona w tym roku. Znając takie kontuzje to uczciwie rzecz biorąc chciałbym aby w ogóle doszedł do formy nie mówiąc o tym, że jeszcze w tym sezonie ją złapie, bo w to nie wierzę
Hear hear, wystarczy przywolac jedno nazwisko - Stephen Carr. Dla mlodszych kibicow - przed kontuzja jeden z najlepszych, jesli nie najlepszy prawy obronca w lidze - ciag na bramke i strzal mial niewiele gorszy od Roberto Carlosa (no, moze troche przesadzam, ale nieduzo

), po kontuzji cien zawodnika. Nie pomne jaka mial kontuzje, ale pauzowal dlugo.
Hear hear, wystarczy przywolac jedno nazwisko - Stephen Carr. Dla mlodszych kibicow - przed kontuzja jeden z najlepszych, jesli nie najlepszy prawy obronca w lidze - ciag na bramke i strzal mial niewiele gorszy od Roberto Carlosa (no, moze troche przesadzam, ale nieduzo :) ), po kontuzji cien zawodnika. Nie pomne jaka mial kontuzje, ale pauzowal dlugo
2 grudnia 2014, 12:06 [cytuj]
https://vine.co/v/OvBUDvguVWM
https://vine.co/v/OvBUDvguVWM
:P
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
2 grudnia 2014, 12:16 [cytuj]
http://www.bbc.com/sport/0/football/30289692
Gdy upada poczucie humoru, swiat zmierza w kierunku zaglady.
Jak trzeba miec pos.ane w glowie, zeby robic afere z humorystycznego wykorzystania znanych stereotypow, do tego w slusznej sprawie
I oczywiscie kto sie burzy? No bo przeciez to kalumnia gdy ktos napisze, ze 'skacze wysoko jak Murzyn' i 'zbiera pieniadze jak Zyd'. Pomijam Murzyna, choc gdyby 'retweetowal' to jakis 'przedstawiciel rasy kaukaskiej'

to mialby zapewne dodatkowo na plecach tego idiote z federacji czarnych prawnikow. Ale nie rozumiem wrzuty ze tekst ten byl antysemicki...rece opadaja
O ile jestem w stanie zrozumiec obrazanie sie na nasze haslo Yid Army - oczywiscie jest caly kontekst, ale powiedzmy ze gdyby kibice dajmy na to Slaska Wroclaw, z tego nieszczesnego, syfiastego miasta w ktorym musze aktualnie niestety mieszkac (off topic - ogolnokrajowy PR pana Dutkiewicza to jest najwieksza SCIEMA jaka w zyciu widzialem i z realiami ma tyle wspolnego co polska pilka z Liga Mistrzow i porownujac jakosc uslug publicznych, komunikacji, infrastruktury etc. w tym miescie z tymi wszystkimi rankingami gdzie to miasto bywa nawet pierwsze to pusty smiech mnie ogarnia. Ostatnio Spielberg krecil film i Wroclaw gral Berlin z 1946 roku. Jedyne co musieli zrobic to dorzucic troche gruzu na ulice, poza tym nie wymagalo zadnego przygotowania kamienic i pol miasta tak wyglada

) okreslali sie mianem 'Polaczki' to ktos faktycznie moglby poczuc sie urazony nawet, gdyby bylo to uzyte ironicznie. Nie jestem jednak w stanie zrozumiec jak mozna obrazic sie na dowcipy o polskich zlodziejach samochodow w Niemczech. Jako ze nasi rodacy 'wslawili' sie tym procederem u naszych zachodnich sasiadow, hipokryzja byloby oburzanie sie o to gdy jednoczesnie sami zartujemy z 'ruskich', 'pepikow' czy w wersji hardcore Zydow. Tak samo hipokryzja jest oburzanie sie, ze ktos zartuje z zydowskiej nazwijmy to przedsiebiorczosci w sytuacji, gdy od zawsze Zydzi trudnili sie handlem.
Ech, chyba sie starzeje, ale to co sie dzieje na tym swiecie to sa jakies jaja, tylko ze niestety niesmieszne.
http://www.bbc.com/sport/0/football/30289692
Gdy upada poczucie humoru, swiat zmierza w kierunku zaglady.
Jak trzeba miec pos.ane w glowie, zeby robic afere z humorystycznego wykorzystania znanych stereotypow, do tego w slusznej sprawie :|
I oczywiscie kto sie burzy? No bo przeciez to kalumnia gdy ktos napisze, ze 'skacze wysoko jak Murzyn' i 'zbiera pieniadze jak Zyd'. Pomijam Murzyna, choc gdyby 'retweetowal' to jakis 'przedstawiciel rasy kaukaskiej' :rotfl: to mialby zapewne dodatkowo na plecach tego idiote z federacji czarnych prawnikow. Ale nie rozumiem wrzuty ze tekst ten byl antysemicki...rece opadaja
O ile jestem w stanie zrozumiec obrazanie sie na nasze haslo Yid Army - oczywiscie jest caly kontekst, ale powiedzmy ze gdyby kibice dajmy na to Slaska Wroclaw, z tego nieszczesnego, syfiastego miasta w ktorym musze aktualnie niestety mieszkac (off topic - ogolnokrajowy PR pana Dutkiewicza to jest najwieksza SCIEMA jaka w zyciu widzialem i z realiami ma tyle wspolnego co polska pilka z Liga Mistrzow i porownujac jakosc uslug publicznych, komunikacji, infrastruktury etc. w tym miescie z tymi wszystkimi rankingami gdzie to miasto bywa nawet pierwsze to pusty smiech mnie ogarnia. Ostatnio Spielberg krecil film i Wroclaw gral Berlin z 1946 roku. Jedyne co musieli zrobic to dorzucic troche gruzu na ulice, poza tym nie wymagalo zadnego przygotowania kamienic i pol miasta tak wyglada :| ) okreslali sie mianem 'Polaczki' to ktos faktycznie moglby poczuc sie urazony nawet, gdyby bylo to uzyte ironicznie. Nie jestem jednak w stanie zrozumiec jak mozna obrazic sie na dowcipy o polskich zlodziejach samochodow w Niemczech. Jako ze nasi rodacy 'wslawili' sie tym procederem u naszych zachodnich sasiadow, hipokryzja byloby oburzanie sie o to gdy jednoczesnie sami zartujemy z 'ruskich', 'pepikow' czy w wersji hardcore Zydow. Tak samo hipokryzja jest oburzanie sie, ze ktos zartuje z zydowskiej nazwijmy to przedsiebiorczosci w sytuacji, gdy od zawsze Zydzi trudnili sie handlem.
Ech, chyba sie starzeje, ale to co sie dzieje na tym swiecie to sa jakies jaja, tylko ze niestety niesmieszne
2 grudnia 2014, 13:30 [cytuj]
https://www.facebook.com/pages/Tottenham-Hotspur-FC-Polish-Fans/391376547686571
Stworzyłem funpage poświęcony Tottenhamowi

W razie chęci kliknięcia lajka zapraszam !
Ps. stronka jest świeża ma aż 2 dni
https://www.facebook.com/pages/Tottenham-Hotspur-FC-Polish-Fans/391376547686571
Stworzyłem funpage poświęcony Tottenhamowi ;) W razie chęci kliknięcia lajka zapraszam ! ;)
Ps. stronka jest świeża ma aż 2 dni :P
2 grudnia 2014, 16:56 [cytuj]
Naprawdę Wrocław to taki syf? Kurde, myślałem, że to najfajniejsze miasto w Polsce... szczególnie po lekturze tego posta
http://karol.gajda.com/wroclawnomad/
Naprawdę Wrocław to taki syf? Kurde, myślałem, że to najfajniejsze miasto w Polsce... szczególnie po lekturze tego posta: http://karol.gajda.com/wroclawnomad/
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
2 grudnia 2014, 17:57 [cytuj]
Też się mocno zdziwiłem postem Halabala. Byłem we Wrocławiu 2 razy i bardzo mi się to miasto podoba. Moje drugie ulubione po Krakowie polskie miasto. Źle się tam żyje, czy o co chodzi? Mam sporo znajomych (głównie studenci, którzy przyjechali tam an studia, a nie mieszkają od dziecka) i wszyscy sobie chwalą mieszkanie we Wrocławiu.
Też się mocno zdziwiłem postem Halabala. Byłem we Wrocławiu 2 razy i bardzo mi się to miasto podoba. Moje drugie ulubione po Krakowie polskie miasto. Źle się tam żyje, czy o co chodzi? Mam sporo znajomych (głównie studenci, którzy przyjechali tam an studia, a nie mieszkają od dziecka) i wszyscy sobie chwalą mieszkanie we Wrocławiu
2 grudnia 2014, 18:01 [cytuj]
też nie bardzo wiem gdzie
co do kamienic, cześć jest ładnie odnowiona, a część wiadomo, rudery, ale takich to ja za dużo już nie widze. Ale to chyba jak w każdym mieście, we wrocławiu zapewne lepiej
co do dutkiewicza, w mieście dużo rzeczy sie dzieje, tylko to co zarzucała mu ta kobieta z pisu, czyli niepotrzebnie pompowana kasa ze spółek miasta w śląsk i reklamowanie wrocławia (za dużo idzie), w tych 2 zgadzam sie z nią;p
A reszta myśle ze jest ok, było troche wielkich inwestycji, obwodnica i stadion to pewnie najdroższe, a może też ze rozkopane? no bo cały czas coś remontują ;d
moze mieszkasz na brochowie, wśród cyganerii ;d
też nie bardzo wiem gdzie:P
co do kamienic, cześć jest ładnie odnowiona, a część wiadomo, rudery, ale takich to ja za dużo już nie widze. Ale to chyba jak w każdym mieście, we wrocławiu zapewne lepiej ;P
co do dutkiewicza, w mieście dużo rzeczy sie dzieje, tylko to co zarzucała mu ta kobieta z pisu, czyli niepotrzebnie pompowana kasa ze spółek miasta w śląsk i reklamowanie wrocławia (za dużo idzie), w tych 2 zgadzam sie z nią;p
A reszta myśle ze jest ok, było troche wielkich inwestycji, obwodnica i stadion to pewnie najdroższe, a może też ze rozkopane? no bo cały czas coś remontują ;d
moze mieszkasz na brochowie, wśród cyganerii ;d
2 grudnia 2014, 18:52 [cytuj]
Kocham Wrocław. Kocham Dolny Śląsk.

zawsze miło tam wracam
Kocham Wrocław. Kocham Dolny Śląsk. ;) zawsze miło tam wracam :ok: