Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  41  42  43  44  45    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
14 grudnia 2014, 15:14 [cytuj]
Ojej, zaczynam się martwić o Rodgersa :D
Ojej, zaczynam się martwić o Rodgersa :D
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
14 grudnia 2014, 16:18 [cytuj]
Liverpool to w tym sezonie mój ulubiony "pocieszyciel".

Kiedy obrona Spurs doprowadza mnie do szału, włączam mecz Liverpoolu - od razu lepiej.

Kiedy zastanawiam się, czy Fazio aby na pewno był optymalnym transferem, włączam mecz Liverpoolu i przypominam sobie o istnieniu Lovrena - od razu lepiej.

Kiedy irytuję się kolejnym pudłem Soldado, włączam mecz Liverpoolu i przyglądam się wyczynom Balotelliego - od razu lepiej.

I jest jeszcze ta słynna wypowiedź Rodgersa.

Wprawdzie Liverpool ograł nas bez problemu 3-0, ale nie czepiajmy się szczegółów :)
Liverpool to w tym sezonie mój ulubiony "pocieszyciel". Kiedy obrona Spurs doprowadza mnie do szału, włączam mecz Liverpoolu - od razu lepiej. Kiedy zastanawiam się, czy Fazio aby na pewno był optymalnym transferem, włączam mecz Liverpoolu i przypominam sobie o istnieniu Lovrena - od razu lepiej. Kiedy irytuję się kolejnym pudłem Soldado, włączam mecz Liverpoolu i przyglądam się wyczynom Balotelliego - od razu lepiej. I jest jeszcze ta słynna wypowiedź Rodgersa. Wprawdzie Liverpool ograł nas bez problemu 3-0, ale nie czepiajmy się szczegółów :)
14 grudnia 2014, 18:01 [cytuj]
Jak lubicie taką muzykę to zapraszam do śledzenia mojej EP'ki

https://www.youtube.com/watch?v=ZvKb34XkSTA&list=UUdQT_vPCSkhmiD5lSP1ze5g
Jak lubicie taką muzykę to zapraszam do śledzenia mojej EP'ki https://www.youtube.com/watch?v=ZvKb34XkSTA&list=UUdQT_vPCSkhmiD5lSP1ze5g
14 grudnia 2014, 23:12 [cytuj]
sa jakies wiesci o nowym stadionie ??
sa jakies wiesci o nowym stadionie ??
15 grudnia 2014, 13:28 [cytuj]
No to gramy z Violą. Mieszane uczucia mam:glupek:
No to gramy z Violą. Mieszane uczucia mam:glupek:
15 grudnia 2014, 13:30 [cytuj]
Raczej kiepsko, liczyłem na Inter. Nie będzie wstydu jak odpadniemy,a wygrać możemy - po udanym oknie transferowym.
Raczej kiepsko, liczyłem na Inter. Nie będzie wstydu jak odpadniemy,a wygrać możemy - po udanym oknie transferowym
15 grudnia 2014, 13:31 [cytuj]
dla mnie ok, jak odpadniemy to nie będzie siary jak przejdziemy to ok, nie jedziemy na żadne wypizdowia a z włochami całkiem nieźle nam idzie, powinniśmy przejść dalej
dla mnie ok, jak odpadniemy to nie będzie siary jak przejdziemy to ok, nie jedziemy na żadne wypizdowia a z włochami całkiem nieźle nam idzie, powinniśmy przejść dalej
15 grudnia 2014, 13:40 [cytuj]
ciężkie losowanie. Fiorentina to bardzo solidny zespół ,zwłaszcza pomoc maja bardzo dobrą. Ostatnio mają problemy z napadem bo Rossi wiadomo kontuzja,a Gomez po kontuzji nie moze sie odnalezc. Babacar silny mlody ,ale jeszcze niestabilna forma ,bo potrafi przejsc obok pare spotkan ,ale talent ma i np potrafi strzelic takie cudo jak w meczu z Interem. Jest jeszcze Mounir El Hamdaoui, ktorego moze co poniektorzy pamietaja ;) ,ja pamietam jego cudowna asyste z Peace Cupu 2005
ciężkie losowanie. Fiorentina to bardzo solidny zespół ,zwłaszcza pomoc maja bardzo dobrą. Ostatnio mają problemy z napadem bo Rossi wiadomo kontuzja,a Gomez po kontuzji nie moze sie odnalezc. Babacar silny mlody ,ale jeszcze niestabilna forma ,bo potrafi przejsc obok pare spotkan ,ale talent ma i np potrafi strzelic takie cudo jak w meczu z Interem. Jest jeszcze Mounir El Hamdaoui, ktorego moze co poniektorzy pamietaja ;) ,ja pamietam jego cudowna asyste z Peace Cupu 2005
15 grudnia 2014, 13:43 [cytuj]
no dla mnie słabo.. Fiora mocna i zobaczymy.. dobrze, że nie jedziemy do ruskich albo gdzieś. Nie wiem jak patrzeć na tą LE. Bardzo miło byłoby ją wygrać albo powalczyć a nie odpaść znowu w ćwierćfinale ale z drugiej strony liga ponad wszystko..
no dla mnie słabo.. Fiora mocna i zobaczymy.. dobrze, że nie jedziemy do ruskich albo gdzieś. Nie wiem jak patrzeć na tą LE. Bardzo miło byłoby ją wygrać albo powalczyć a nie odpaść znowu w ćwierćfinale ale z drugiej strony liga ponad wszystko
15 grudnia 2014, 13:47 [cytuj]
Pomoc - Guardado, Joaqin, M. Marin, D. Pizarro, patrząc na nazwiska to nie ma co nawet porównywać tej formacji z naszą. Atak równie ubogi jak u nas, ale Rossi może się już wykurować.
Pomoc - Guardado, Joaqin, M. Marin, D. Pizarro, patrząc na nazwiska to nie ma co nawet porównywać tej formacji z naszą. Atak równie ubogi jak u nas, ale Rossi może się już wykurować
15 grudnia 2014, 14:29 [cytuj]
Ej, ludzie, Viola taka mocna, że zajmuje 8. miejsce w coraz słabszej Serie A. Nie przesadzajcie.
Ej, ludzie, Viola taka mocna, że zajmuje 8. miejsce w coraz słabszej Serie A. Nie przesadzajcie
15 grudnia 2014, 14:43 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Raczej kiepsko, liczyłem na Inter. Nie będzie wstydu jak odpadniemy,a wygrać możemy - po udanym oknie transferowym

Po czym??? Zbierz się na odwagę i policz funty wydane przez Łysego w styczniowych okienkach...
Po czym??? Zbierz się na odwagę i policz funty wydane przez Łysego w styczniowych okienkach
Can't Smile Without You!!!
15 grudnia 2014, 14:43 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Ej, ludzie, Viola taka mocna, że zajmuje 8. miejsce w coraz słabszej Serie A. Nie przesadzajcie

:brawo::brawo::brawo:
:brawo::brawo::brawo:
15 grudnia 2014, 14:51 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Po czym??? Zbierz się na odwagę i policz funty wydane przez Łysego w styczniowych okienkach

Może się uda kogoś tanio wypożyczyć:D. Poza tym prezio podobno obiecał Spurs Trust transfery.
Dlatego pisałem, że skład mają mocny na papierze, choć są raczej silniejsi od Interu.Na ta słabą Serie A to wystarczy Mason :kotek:
Może się uda kogoś tanio wypożyczyć:D. Poza tym prezio podobno obiecał Spurs Trust transfery. Dlatego pisałem, że skład mają mocny na papierze, choć są raczej silniejsi od Interu.Na ta słabą Serie A to wystarczy Mason :kotek:
15 grudnia 2014, 14:55 [cytuj]
Ja bym bardziej liczył na prosty, konkretny wystrzał tego co już mamy. Patrząc na nasze występy może się to wydać śmieszne, ale... wiele klubów zazdrości nam tego co posiadamy ;)
Ja bym bardziej liczył na prosty, konkretny wystrzał tego co już mamy. Patrząc na nasze występy może się to wydać śmieszne, ale... wiele klubów zazdrości nam tego co posiadamy ;)
15 grudnia 2014, 21:58 [cytuj]
Cuadrado jak coś ;) ,ale raczej są jeszcze przede wszystkim B.Valero ,głownie chodzi ,ze maja mnostwo bardzo dobrze wyszkolonych srodkowych pomocnikow i jak wyjdziemy na srodku z samymi Masonem i Bentalebem to pilki nie powachamy. To nie lm wiec nie wiem na jakiego giganta mielibysmy trafic(pare mocniejszych bylo),ale Viola w formie i z normalnym atakiem, obecnych nas powinna pyknac, na szczescie oni nie sa w optymalnej formie tez, a my mamy czas na poprawe
Cuadrado jak coś ;) ,ale raczej są jeszcze przede wszystkim B.Valero ,głownie chodzi ,ze maja mnostwo bardzo dobrze wyszkolonych srodkowych pomocnikow i jak wyjdziemy na srodku z samymi Masonem i Bentalebem to pilki nie powachamy. To nie lm wiec nie wiem na jakiego giganta mielibysmy trafic(pare mocniejszych bylo),ale Viola w formie i z normalnym atakiem, obecnych nas powinna pyknac, na szczescie oni nie sa w optymalnej formie tez, a my mamy czas na poprawe
16 grudnia 2014, 20:21 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=296991

oby to byla prawda, bo jest nam bardzo potrzebny na zblizajacy sie nawal meczow
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=296991 oby to byla prawda, bo jest nam bardzo potrzebny na zblizajacy sie nawal meczow
16 grudnia 2014, 22:30 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Nie wiem komu kibicujesz w Polsce, ale pewnie komuś za kim podążają tłumy...

Chodziłem dopingować. Ale kiedy ktoś mnie atakuje to nie będę siedział, oddawał barwy i płakał...

A Ty???

pewnie że za tymi którymi jest większość, czyli tak naprawdę za żadną drużyną :rotfl:

jestem taki regionalny patriota, czyli regionalne kluby, jeśli chodzi o Polske, to WKS (jestem z okolic Wrocławia;p)
Ale jak polskie kluby grają w europejskich pucharach to jestem za nimi, tak jak teraz w LE jest legia to jestem za nimi ;)
jedyne co wiem, to legia jest 1, WKS 2, a zawisza dramat i ostatnia, tyle wiem z tej ligi ;d

Co bym zrobił? Nic bo nie dojdzie do takiej sytuacji ;)

Zaczeło sie od zamkniętego stadionu, co do tego mają te akcje? Wiem plus dla tych kibiców;)
Tylko, że dla mnie problemem jest to ze cześć nie potrafi sie zachować, Legia mogła by dużo bardziej odskoczyć jakby mieli normalniejszych kibiców, bo jednak z racami przepuściliście z dymem całkiem niezłego napadziora;)

Kibice powinni w koncu nauczyć sie oddzielić to co powinno być na stadionie i po za;)
To, że ktoś chce się troche pobić, to dlaczego to robi na stadionie, a nie w lesie jak jest ustawka?
Race? jest przepis, to po co sie z nim kopac, "bo tak":ok:

--------------
Jeśli celujemy w LM to Fiorentina nie powinna być dla nas żadnym problemem ;)
pewnie że za tymi którymi jest większość, czyli tak naprawdę za żadną drużyną :rotfl: jestem taki regionalny patriota, czyli regionalne kluby, jeśli chodzi o Polske, to WKS (jestem z okolic Wrocławia;p) Ale jak polskie kluby grają w europejskich pucharach to jestem za nimi, tak jak teraz w LE jest legia to jestem za nimi ;) jedyne co wiem, to legia jest 1, WKS 2, a zawisza dramat i ostatnia, tyle wiem z tej ligi ;d Co bym zrobił? Nic bo nie dojdzie do takiej sytuacji ;) Zaczeło sie od zamkniętego stadionu, co do tego mają te akcje? Wiem plus dla tych kibiców;) Tylko, że dla mnie problemem jest to ze cześć nie potrafi sie zachować, Legia mogła by dużo bardziej odskoczyć jakby mieli normalniejszych kibiców, bo jednak z racami przepuściliście z dymem całkiem niezłego napadziora;) Kibice powinni w koncu nauczyć sie oddzielić to co powinno być na stadionie i po za;) To, że ktoś chce się troche pobić, to dlaczego to robi na stadionie, a nie w lesie jak jest ustawka? Race? jest przepis, to po co sie z nim kopac, "bo tak":ok: -------------- Jeśli celujemy w LM to Fiorentina nie powinna być dla nas żadnym problemem ;)
17 grudnia 2014, 10:19 [cytuj]
Na stadionie Legii sie nikt nie bije ( chyba ze ktos atakujr, tak jak jaga ). Bylem wielokrotnie, mnostwo rodzin z dziecmi na sektorze ridzinnym, takze to co pisza pismaki z gowna wyborczego ma sie nijak do rzeczywistosci. Generalnie z roku na rok na polskich stadionach jest coraz bexpiecznuej.
Na stadionie Legii sie nikt nie bije ( chyba ze ktos atakujr, tak jak jaga ). Bylem wielokrotnie, mnostwo rodzin z dziecmi na sektorze ridzinnym, takze to co pisza pismaki z gowna wyborczego ma sie nijak do rzeczywistosci. Generalnie z roku na rok na polskich stadionach jest coraz bexpiecznuej
17 grudnia 2014, 12:04 [cytuj]
The Sun understand Tottenham Hotspur Football Club are being lined up by the Qatari government for a £1 billion takeover.

Jakoś się nie ciesze. Jak mamy być kolejnym bezplciowym city czy Realem to wolę walkę o utrzymanie.
The Sun understand Tottenham Hotspur Football Club are being lined up by the Qatari government for a £1 billion takeover. Jakoś się nie ciesze. Jak mamy być kolejnym bezplciowym city czy Realem to wolę walkę o utrzymanie
|<  <<  <  41  42  43  44  45    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się