Forum dyskusyjne
14 grudnia 2014, 15:14 [cytuj]
Ojej, zaczynam się martwić o Rodgersa
Ojej, zaczynam się martwić o Rodgersa :D
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
14 grudnia 2014, 16:18 [cytuj]
Liverpool to w tym sezonie mój ulubiony "pocieszyciel".
Kiedy obrona Spurs doprowadza mnie do szału, włączam mecz Liverpoolu - od razu lepiej.
Kiedy zastanawiam się, czy Fazio aby na pewno był optymalnym transferem, włączam mecz Liverpoolu i przypominam sobie o istnieniu Lovrena - od razu lepiej.
Kiedy irytuję się kolejnym pudłem Soldado, włączam mecz Liverpoolu i przyglądam się wyczynom Balotelliego - od razu lepiej.
I jest jeszcze ta słynna wypowiedź Rodgersa.
Wprawdzie Liverpool ograł nas bez problemu 3-0, ale nie czepiajmy się szczegółów
Liverpool to w tym sezonie mój ulubiony "pocieszyciel".
Kiedy obrona Spurs doprowadza mnie do szału, włączam mecz Liverpoolu - od razu lepiej.
Kiedy zastanawiam się, czy Fazio aby na pewno był optymalnym transferem, włączam mecz Liverpoolu i przypominam sobie o istnieniu Lovrena - od razu lepiej.
Kiedy irytuję się kolejnym pudłem Soldado, włączam mecz Liverpoolu i przyglądam się wyczynom Balotelliego - od razu lepiej.
I jest jeszcze ta słynna wypowiedź Rodgersa.
Wprawdzie Liverpool ograł nas bez problemu 3-0, ale nie czepiajmy się szczegółów :)
14 grudnia 2014, 18:01 [cytuj]
Jak lubicie taką muzykę to zapraszam do śledzenia mojej EP'ki
https://www.youtube.com/watch?v=ZvKb34XkSTA&list=UUdQT_vPCSkhmiD5lSP1ze5g
Jak lubicie taką muzykę to zapraszam do śledzenia mojej EP'ki
https://www.youtube.com/watch?v=ZvKb34XkSTA&list=UUdQT_vPCSkhmiD5lSP1ze5g
14 grudnia 2014, 23:12 [cytuj]
sa jakies wiesci o nowym stadionie ??
sa jakies wiesci o nowym stadionie ??
15 grudnia 2014, 13:28 [cytuj]
No to gramy z Violą. Mieszane uczucia mam
No to gramy z Violą. Mieszane uczucia mam:glupek:
15 grudnia 2014, 13:30 [cytuj]
Raczej kiepsko, liczyłem na Inter. Nie będzie wstydu jak odpadniemy,a wygrać możemy - po udanym oknie transferowym.
Raczej kiepsko, liczyłem na Inter. Nie będzie wstydu jak odpadniemy,a wygrać możemy - po udanym oknie transferowym
15 grudnia 2014, 13:31 [cytuj]
dla mnie ok, jak odpadniemy to nie będzie siary jak przejdziemy to ok, nie jedziemy na żadne wypizdowia a z włochami całkiem nieźle nam idzie, powinniśmy przejść dalej
dla mnie ok, jak odpadniemy to nie będzie siary jak przejdziemy to ok, nie jedziemy na żadne wypizdowia a z włochami całkiem nieźle nam idzie, powinniśmy przejść dalej
15 grudnia 2014, 13:40 [cytuj]
ciężkie losowanie. Fiorentina to bardzo solidny zespół ,zwłaszcza pomoc maja bardzo dobrą. Ostatnio mają problemy z napadem bo Rossi wiadomo kontuzja,a Gomez po kontuzji nie moze sie odnalezc. Babacar silny mlody ,ale jeszcze niestabilna forma ,bo potrafi przejsc obok pare spotkan ,ale talent ma i np potrafi strzelic takie cudo jak w meczu z Interem. Jest jeszcze Mounir El Hamdaoui, ktorego moze co poniektorzy pamietaja

,ja pamietam jego cudowna asyste z Peace Cupu 2005
ciężkie losowanie. Fiorentina to bardzo solidny zespół ,zwłaszcza pomoc maja bardzo dobrą. Ostatnio mają problemy z napadem bo Rossi wiadomo kontuzja,a Gomez po kontuzji nie moze sie odnalezc. Babacar silny mlody ,ale jeszcze niestabilna forma ,bo potrafi przejsc obok pare spotkan ,ale talent ma i np potrafi strzelic takie cudo jak w meczu z Interem. Jest jeszcze Mounir El Hamdaoui, ktorego moze co poniektorzy pamietaja ;) ,ja pamietam jego cudowna asyste z Peace Cupu 2005
15 grudnia 2014, 13:43 [cytuj]
no dla mnie słabo.. Fiora mocna i zobaczymy.. dobrze, że nie jedziemy do ruskich albo gdzieś. Nie wiem jak patrzeć na tą LE. Bardzo miło byłoby ją wygrać albo powalczyć a nie odpaść znowu w ćwierćfinale ale z drugiej strony liga ponad wszystko..
no dla mnie słabo.. Fiora mocna i zobaczymy.. dobrze, że nie jedziemy do ruskich albo gdzieś. Nie wiem jak patrzeć na tą LE. Bardzo miło byłoby ją wygrać albo powalczyć a nie odpaść znowu w ćwierćfinale ale z drugiej strony liga ponad wszystko
15 grudnia 2014, 13:47 [cytuj]
Pomoc - Guardado, Joaqin, M. Marin, D. Pizarro, patrząc na nazwiska to nie ma co nawet porównywać tej formacji z naszą. Atak równie ubogi jak u nas, ale Rossi może się już wykurować.
Pomoc - Guardado, Joaqin, M. Marin, D. Pizarro, patrząc na nazwiska to nie ma co nawet porównywać tej formacji z naszą. Atak równie ubogi jak u nas, ale Rossi może się już wykurować
15 grudnia 2014, 14:29 [cytuj]
Ej, ludzie, Viola taka mocna, że zajmuje 8. miejsce w coraz słabszej Serie A. Nie przesadzajcie.
Ej, ludzie, Viola taka mocna, że zajmuje 8. miejsce w coraz słabszej Serie A. Nie przesadzajcie
15 grudnia 2014, 14:43 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Raczej kiepsko, liczyłem na Inter. Nie będzie wstydu jak odpadniemy,a wygrać możemy - po udanym oknie transferowym
Po czym??? Zbierz się na odwagę i policz funty wydane przez Łysego w styczniowych okienkach...
Po czym??? Zbierz się na odwagę i policz funty wydane przez Łysego w styczniowych okienkach
Can't Smile Without You!!!
15 grudnia 2014, 14:43 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Ej, ludzie, Viola taka mocna, że zajmuje 8. miejsce w coraz słabszej Serie A. Nie przesadzajcie

:brawo::brawo::brawo:
15 grudnia 2014, 14:51 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Po czym??? Zbierz się na odwagę i policz funty wydane przez Łysego w styczniowych okienkach
Może się uda kogoś tanio wypożyczyć

. Poza tym prezio podobno obiecał Spurs Trust transfery.
Dlatego pisałem, że skład mają mocny na papierze, choć są raczej silniejsi od Interu.Na ta słabą Serie A to wystarczy Mason
Może się uda kogoś tanio wypożyczyć:D. Poza tym prezio podobno obiecał Spurs Trust transfery.
Dlatego pisałem, że skład mają mocny na papierze, choć są raczej silniejsi od Interu.Na ta słabą Serie A to wystarczy Mason :kotek:
15 grudnia 2014, 14:55 [cytuj]
Ja bym bardziej liczył na prosty, konkretny wystrzał tego co już mamy. Patrząc na nasze występy może się to wydać śmieszne, ale... wiele klubów zazdrości nam tego co posiadamy
Ja bym bardziej liczył na prosty, konkretny wystrzał tego co już mamy. Patrząc na nasze występy może się to wydać śmieszne, ale... wiele klubów zazdrości nam tego co posiadamy ;)
15 grudnia 2014, 21:58 [cytuj]
Cuadrado jak coś

,ale raczej są jeszcze przede wszystkim B.Valero ,głownie chodzi ,ze maja mnostwo bardzo dobrze wyszkolonych srodkowych pomocnikow i jak wyjdziemy na srodku z samymi Masonem i Bentalebem to pilki nie powachamy. To nie lm wiec nie wiem na jakiego giganta mielibysmy trafic(pare mocniejszych bylo),ale Viola w formie i z normalnym atakiem, obecnych nas powinna pyknac, na szczescie oni nie sa w optymalnej formie tez, a my mamy czas na poprawe
Cuadrado jak coś ;) ,ale raczej są jeszcze przede wszystkim B.Valero ,głownie chodzi ,ze maja mnostwo bardzo dobrze wyszkolonych srodkowych pomocnikow i jak wyjdziemy na srodku z samymi Masonem i Bentalebem to pilki nie powachamy. To nie lm wiec nie wiem na jakiego giganta mielibysmy trafic(pare mocniejszych bylo),ale Viola w formie i z normalnym atakiem, obecnych nas powinna pyknac, na szczescie oni nie sa w optymalnej formie tez, a my mamy czas na poprawe
16 grudnia 2014, 20:21 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=296991
oby to byla prawda, bo jest nam bardzo potrzebny na zblizajacy sie nawal meczow
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=296991
oby to byla prawda, bo jest nam bardzo potrzebny na zblizajacy sie nawal meczow
16 grudnia 2014, 22:30 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Nie wiem komu kibicujesz w Polsce, ale pewnie komuś za kim podążają tłumy...
Chodziłem dopingować. Ale kiedy ktoś mnie atakuje to nie będę siedział, oddawał barwy i płakał...
A Ty???
pewnie że za tymi którymi jest większość, czyli tak naprawdę za żadną drużyną
jestem taki regionalny patriota, czyli regionalne kluby, jeśli chodzi o Polske, to WKS (jestem z okolic Wrocławia;p)
Ale jak polskie kluby grają w europejskich pucharach to jestem za nimi, tak jak teraz w LE jest legia to jestem za nimi
jedyne co wiem, to legia jest 1, WKS 2, a zawisza dramat i ostatnia, tyle wiem z tej ligi ;d
Co bym zrobił? Nic bo nie dojdzie do takiej sytuacji
Zaczeło sie od zamkniętego stadionu, co do tego mają te akcje? Wiem plus dla tych kibiców
Tylko, że dla mnie problemem jest to ze cześć nie potrafi sie zachować, Legia mogła by dużo bardziej odskoczyć jakby mieli normalniejszych kibiców, bo jednak z racami przepuściliście z dymem całkiem niezłego napadziora
Kibice powinni w koncu nauczyć sie oddzielić to co powinno być na stadionie i po za
To, że ktoś chce się troche pobić, to dlaczego to robi na stadionie, a nie w lesie jak jest ustawka?
Race? jest przepis, to po co sie z nim kopac, "bo tak"
--------------
Jeśli celujemy w LM to Fiorentina nie powinna być dla nas żadnym problemem
pewnie że za tymi którymi jest większość, czyli tak naprawdę za żadną drużyną :rotfl:
jestem taki regionalny patriota, czyli regionalne kluby, jeśli chodzi o Polske, to WKS (jestem z okolic Wrocławia;p)
Ale jak polskie kluby grają w europejskich pucharach to jestem za nimi, tak jak teraz w LE jest legia to jestem za nimi ;)
jedyne co wiem, to legia jest 1, WKS 2, a zawisza dramat i ostatnia, tyle wiem z tej ligi ;d
Co bym zrobił? Nic bo nie dojdzie do takiej sytuacji ;)
Zaczeło sie od zamkniętego stadionu, co do tego mają te akcje? Wiem plus dla tych kibiców;)
Tylko, że dla mnie problemem jest to ze cześć nie potrafi sie zachować, Legia mogła by dużo bardziej odskoczyć jakby mieli normalniejszych kibiców, bo jednak z racami przepuściliście z dymem całkiem niezłego napadziora;)
Kibice powinni w koncu nauczyć sie oddzielić to co powinno być na stadionie i po za;)
To, że ktoś chce się troche pobić, to dlaczego to robi na stadionie, a nie w lesie jak jest ustawka?
Race? jest przepis, to po co sie z nim kopac, "bo tak":ok:
--------------
Jeśli celujemy w LM to Fiorentina nie powinna być dla nas żadnym problemem ;)
17 grudnia 2014, 10:19 [cytuj]
Na stadionie Legii sie nikt nie bije ( chyba ze ktos atakujr, tak jak jaga ). Bylem wielokrotnie, mnostwo rodzin z dziecmi na sektorze ridzinnym, takze to co pisza pismaki z gowna wyborczego ma sie nijak do rzeczywistosci. Generalnie z roku na rok na polskich stadionach jest coraz bexpiecznuej.
Na stadionie Legii sie nikt nie bije ( chyba ze ktos atakujr, tak jak jaga ). Bylem wielokrotnie, mnostwo rodzin z dziecmi na sektorze ridzinnym, takze to co pisza pismaki z gowna wyborczego ma sie nijak do rzeczywistosci. Generalnie z roku na rok na polskich stadionach jest coraz bexpiecznuej
17 grudnia 2014, 12:04 [cytuj]
The Sun understand Tottenham Hotspur Football Club are being lined up by the Qatari government for a £1 billion takeover.
Jakoś się nie ciesze. Jak mamy być kolejnym bezplciowym city czy Realem to wolę walkę o utrzymanie.
The Sun understand Tottenham Hotspur Football Club are being lined up by the Qatari government for a £1 billion takeover.
Jakoś się nie ciesze. Jak mamy być kolejnym bezplciowym city czy Realem to wolę walkę o utrzymanie