Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  42  43  44  45  46    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
17 grudnia 2014, 12:35 [cytuj]
A Lewis niby pół miliarda chciał? Może to i łakomy kąsek (Tottenham) bo i stadion się buduje, i od paru ładnych lat trwają przy czołówce.
A Lewis niby pół miliarda chciał? Może to i łakomy kąsek (Tottenham) bo i stadion się buduje, i od paru ładnych lat trwają przy czołówce
17 grudnia 2014, 12:53 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
The Sun understand Tottenham Hotspur Football Club are being lined up by the Qatari government for a £1 billion takeover.

Jakoś się nie ciesze. Jak mamy być kolejnym bezplciowym city czy Realem to wolę walkę o utrzymanie

Ja inwestora przyjme z otwartymi rekami - bylbym hipokryta mowiac, ze wole nie walczyc o trofea, niz o nie walczyc (a we wspolczesnym futbolu walczy o trofea ten, kto ma pieniadze, proste), ale ku.wa mac, byle nie Katar... Jeden z najbardziej zamordystycznych rezimow na swiecie, lamiacy prawa czlowieka, taki kraj mialby sponsorowac nasz klub, zalamka... Od razu dodam komentarz dla niewtajemniczonych - jesli myslicie o Katarze jako o jednym z tych 'normalniejszych' krajow arabskich, oznacza to, ze propaganda i PR stosowany przez ten kraj jest skuteczna (cos jak ten nieszczesny Wroclaw :) ). A jest bardzo skuteczna i pomalutku zlo wcielone, jakim jest ten kraj rozlewa sie na cywilizowany swiat, miedzy innymi przez wchodzenie w rozne zachodnie biznesy, w tym futbol (PSG, Barcelona, oby nie my) i zaczyna byc traktowane jako normalny, niegrozny kraj. A nie jest to normalny, niegrozny kraj tylko promotor najbardziej skrajnej odmiany wojujacego Islamu. Oby to byla tylko plotka...
Ja inwestora przyjme z otwartymi rekami - bylbym hipokryta mowiac, ze wole nie walczyc o trofea, niz o nie walczyc (a we wspolczesnym futbolu walczy o trofea ten, kto ma pieniadze, proste), ale ku.wa mac, byle nie Katar... Jeden z najbardziej zamordystycznych rezimow na swiecie, lamiacy prawa czlowieka, taki kraj mialby sponsorowac nasz klub, zalamka... Od razu dodam komentarz dla niewtajemniczonych - jesli myslicie o Katarze jako o jednym z tych 'normalniejszych' krajow arabskich, oznacza to, ze propaganda i PR stosowany przez ten kraj jest skuteczna (cos jak ten nieszczesny Wroclaw :) ). A jest bardzo skuteczna i pomalutku zlo wcielone, jakim jest ten kraj rozlewa sie na cywilizowany swiat, miedzy innymi przez wchodzenie w rozne zachodnie biznesy, w tym futbol (PSG, Barcelona, oby nie my) i zaczyna byc traktowane jako normalny, niegrozny kraj. A nie jest to normalny, niegrozny kraj tylko promotor najbardziej skrajnej odmiany wojujacego Islamu. Oby to byla tylko plotka
17 grudnia 2014, 16:42 [cytuj]
Ponoć mamy dzisiaj grać drugim garniturem. Głupota.
Ponoć mamy dzisiaj grać drugim garniturem. Głupota
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
17 grudnia 2014, 19:44 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Ja inwestora przyjme z otwartymi rekami - bylbym hipokryta mowiac, ze wole nie walczyc o trofea, niz o nie walczyc (a we wspolczesnym futbolu walczy o trofea ten, kto ma pieniadze, proste), ale ku.wa mac, byle nie Katar... Jeden z najbardziej zamordystycznych rezimow na swiecie, lamiacy prawa czlowieka, taki kraj mialby sponsorowac nasz klub, zalamka... Od razu dodam komentarz dla niewtajemniczonych - jesli myslicie o Katarze jako o jednym z tych 'normalniejszych' krajow arabskich, oznacza to, ze propaganda i PR stosowany przez ten kraj jest skuteczna (cos jak ten nieszczesny Wroclaw :) ). A jest bardzo skuteczna i pomalutku zlo wcielone, jakim jest ten kraj rozlewa sie na cywilizowany swiat, miedzy innymi przez wchodzenie w rozne zachodnie biznesy, w tym futbol (PSG, Barcelona, oby nie my) i zaczyna byc traktowane jako normalny, niegrozny kraj. A nie jest to normalny, niegrozny kraj tylko promotor najbardziej skrajnej odmiany wojujacego Islamu. Oby to byla tylko plotka

Pod względem czysto piłkarskim jestem za jak najbardziej. Podoba mi się bardzo to co dzieję się w PSG. Ale cholerka etycznie nie widzi mi się to ani trochę.
Pod względem czysto piłkarskim jestem za jak najbardziej. Podoba mi się bardzo to co dzieję się w PSG. Ale cholerka etycznie nie widzi mi się to ani trochę
Offence win games, defence wins titles
18 grudnia 2014, 00:46 [cytuj]
mamy Sheiffield Utd w półfinale :tak:
mamy Sheiffield Utd w półfinale :tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 grudnia 2014, 15:41 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/inne-ligi/andre-villas-boas-zdradzil-przyczyny-opuszczenia-tottenhamu-hotspur/s5fzl

AVB najeżdża na Baldiniego i Łysego. Mi to wygląda wiarygodnie, bo Villas-Boas potwierdza to, co większość przypuszczała - Baldini nakupował piłkarzy a Levy kazał mu z nich robić drużynę. Obaj nadal są w naszym klubie, więc ciekawe ile ma do powiedzenia Pochettino.
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/inne-ligi/andre-villas-boas-zdradzil-przyczyny-opuszczenia-tottenhamu-hotspur/s5fzl AVB najeżdża na Baldiniego i Łysego. Mi to wygląda wiarygodnie, bo Villas-Boas potwierdza to, co większość przypuszczała - Baldini nakupował piłkarzy a Levy kazał mu z nich robić drużynę. Obaj nadal są w naszym klubie, więc ciekawe ile ma do powiedzenia Pochettino
18 grudnia 2014, 16:00 [cytuj]
http://www.bbc.com/sport/0/football/30531089

Brzmi znajomo...
http://www.bbc.com/sport/0/football/30531089 Brzmi znajomo
19 grudnia 2014, 15:39 [cytuj]
Pochwale naszego menago i sztab szkoleniowy, ktory z nim przyszedl. Mamy polowe grudnia i - odpukac - wszyscy zdrowi, maja sile zapierdzielac na pelnych obrotach po 90 minut (vide ilosc goli strzelonych w koncowkach), Kyle szybko zostal postawiony na nogi, brawo, dawno (nigdy?) takiej jakosci w tej kwestii nie mielismy!

Po meczu ze Swansea ktorys z pilkarzy wypowiedzial sie, ze tak ciezkiego okresu przygotowawczego jeszcze nie bylo, ale jak widac przynosi to efekt.
Pochwale naszego menago i sztab szkoleniowy, ktory z nim przyszedl. Mamy polowe grudnia i - odpukac - wszyscy zdrowi, maja sile zapierdzielac na pelnych obrotach po 90 minut (vide ilosc goli strzelonych w koncowkach), Kyle szybko zostal postawiony na nogi, brawo, dawno (nigdy?) takiej jakosci w tej kwestii nie mielismy! Po meczu ze Swansea ktorys z pilkarzy wypowiedzial sie, ze tak ciezkiego okresu przygotowawczego jeszcze nie bylo, ale jak widac przynosi to efekt
19 grudnia 2014, 17:07 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Po meczu ze Swansea ktorys z pilkarzy wypowiedzial sie, ze tak ciezkiego okresu przygotowawczego jeszcze nie bylo, ale jak widac przynosi to efekt

O tym Ci już dawno mówiłem Rafo! :D
O tym Ci już dawno mówiłem Rafo! :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
19 grudnia 2014, 19:04 [cytuj]
A ja - ponieważ od jutra przez tydzień będę miał internetu - już teraz chciałbym złożyć wszystkim życzenia kogucich świąt :) Do usłyszenia na krótko przed sylwestrem :)
A ja - ponieważ od jutra przez tydzień będę miał internetu - już teraz chciałbym złożyć wszystkim życzenia kogucich świąt :) Do usłyszenia na krótko przed sylwestrem :)
COYS!
19 grudnia 2014, 19:50 [cytuj]
Eidu powiedział/a:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/inne-ligi/andre-villas-boas-zdradzil-przyczyny-opuszczenia-tottenhamu-hotspur/s5fzl

AVB najeżdża na Baldiniego i Łysego. Mi to wygląda wiarygodnie, bo Villas-Boas potwierdza to, co większość przypuszczała - Baldini nakupował piłkarzy a Levy kazał mu z nich robić drużynę. Obaj nadal są w naszym klubie, więc ciekawe ile ma do powiedzenia Pochettino

Ty w ogóle czytałeś jakich tam bzdur nawypisywali w tym artykule. Że niby Baldini sprzedał Modricia i VdV. Myślałem że jesteś z nami na tyle długo, żeby śmiać się z takich bzdetów. Chyba na tyle kojarzysz fakty, że Baldini przyszedł sezon później na życzenie AVB, który chciał mieć dyrektora techniczego, przynajmniej tak mówił w wywiadach. Inna sprawa to my jesteśmy Tottenham Hotspur, nie stać nas na wszystkich piłkarzy i nie każdy chce do nas dołączyć. AVB mógł zrobić listę alternatywnych piłkarzy, a nie zachowywać się jak rozpieszczony dzieciak. Zresztą ten artykuł to jakaś bzdura niezgodna z rzeczywistością, więc nie ma co się nad nim rozczulać
Ty w ogóle czytałeś jakich tam bzdur nawypisywali w tym artykule. Że niby Baldini sprzedał Modricia i VdV. Myślałem że jesteś z nami na tyle długo, żeby śmiać się z takich bzdetów. Chyba na tyle kojarzysz fakty, że Baldini przyszedł sezon później na życzenie AVB, który chciał mieć dyrektora techniczego, przynajmniej tak mówił w wywiadach. Inna sprawa to my jesteśmy Tottenham Hotspur, nie stać nas na wszystkich piłkarzy i nie każdy chce do nas dołączyć. AVB mógł zrobić listę alternatywnych piłkarzy, a nie zachowywać się jak rozpieszczony dzieciak. Zresztą ten artykuł to jakaś bzdura niezgodna z rzeczywistością, więc nie ma co się nad nim rozczulać
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
19 grudnia 2014, 20:03 [cytuj]
Nic nie pisałem o sprzedaży VdV i Modricia przez Baldiniego, bo rzeczywiście bzdura, nie mógł tego zrobić skoro przyszedł do klubu rok później. Mówię o tym gorszym sezonie, po przyjściu Włocha i odejściu Bale'a bo to tam faktycznie Baldini mógł wtrącić swoje 5 groszy. O sprzedaż Modricia można posądzać AVB lub Levy'ego, lub ich obu(np. prezes obiecał godnego zastępcę Chrwata, a tak nie było), natomiast o sprzedaż VdV już chyba tylko AVB. Więc sorry, nie dopisałem, pisząc o wiarygodności słów Portugalczyka miałem na myśli sytuację po odejściu Bale'a i w większości nieudanych zakupach.
Nic nie pisałem o sprzedaży VdV i Modricia przez Baldiniego, bo rzeczywiście bzdura, nie mógł tego zrobić skoro przyszedł do klubu rok później. Mówię o tym gorszym sezonie, po przyjściu Włocha i odejściu Bale'a bo to tam faktycznie Baldini mógł wtrącić swoje 5 groszy. O sprzedaż Modricia można posądzać AVB lub Levy'ego, lub ich obu(np. prezes obiecał godnego zastępcę Chrwata, a tak nie było), natomiast o sprzedaż VdV już chyba tylko AVB. Więc sorry, nie dopisałem, pisząc o wiarygodności słów Portugalczyka miałem na myśli sytuację po odejściu Bale'a i w większości nieudanych zakupach
20 grudnia 2014, 11:12 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Nic nie pisałem o sprzedaży VdV i Modricia przez Baldiniego, bo rzeczywiście bzdura, nie mógł tego zrobić skoro przyszedł do klubu rok później. Mówię o tym gorszym sezonie, po przyjściu Włocha i odejściu Bale'a bo to tam faktycznie Baldini mógł wtrącić swoje 5 groszy. O sprzedaż Modricia można posądzać AVB lub Levy'ego, lub ich obu(np. prezes obiecał godnego zastępcę Chrwata, a tak nie było), natomiast o sprzedaż VdV już chyba tylko AVB. Więc sorry, nie dopisałem, pisząc o wiarygodności słów Portugalczyka miałem na myśli sytuację po odejściu Bale'a i w większości nieudanych zakupach

Najpierw pomyśl, a nie szukasz potwierdzenia ułomnych teorii. Ogólnie bredzisz tak samo jak nabredzone jest w linku który podałeś. Jak można ufać pojedynczym zdaniom, bez potwierdzenia, skoro cała reszta jest debilna do kwadratu??
Najpierw pomyśl, a nie szukasz potwierdzenia ułomnych teorii. Ogólnie bredzisz tak samo jak nabredzone jest w linku który podałeś. Jak można ufać pojedynczym zdaniom, bez potwierdzenia, skoro cała reszta jest debilna do kwadratu??
Kogucie życie!
20 grudnia 2014, 11:49 [cytuj]
Fakt, może za bardzo uwierzyłem w słowa AVB i źle połączyłem jedno z drugim. Prawda jest taka, że AVB może zwyczajnie bronić własnego tyłka. Nie wierzę też, że rozwiązał kontrakt za porozumieniem stron. Koniec już tego tematu.
Fakt, może za bardzo uwierzyłem w słowa AVB i źle połączyłem jedno z drugim. Prawda jest taka, że AVB może zwyczajnie bronić własnego tyłka. Nie wierzę też, że rozwiązał kontrakt za porozumieniem stron. Koniec już tego tematu
21 grudnia 2014, 15:11 [cytuj]
:rotfl:
:rotfl:
21 grudnia 2014, 19:02 [cytuj]
Ale się podziało na Anfield :rotfl:

PS. Ktoś ma jakieś rozsądną odpowiedź dlaczego teraz mamy 6 dni przerwy przed meczem z Leicester, a później 1 dzień odstępu i mecz z ManU? Rozumiem, ze Boxing Day wypada w piątek, ale to jest chyba lekkie przegięcie rozgrywać całą kolejkę jeszcze w weekend.
Ale się podziało na Anfield :rotfl: PS. Ktoś ma jakieś rozsądną odpowiedź dlaczego teraz mamy 6 dni przerwy przed meczem z Leicester, a później 1 dzień odstępu i mecz z ManU? Rozumiem, ze Boxing Day wypada w piątek, ale to jest chyba lekkie przegięcie rozgrywać całą kolejkę jeszcze w weekend
21 grudnia 2014, 19:18 [cytuj]
Kurde, 7 miejsce, jesteśmy na równi z Arsenalem, siedzimy 5 punktów za Man United - nie jest źle. Jak wygramy 2 kolejne mecze, to może jeszcze coś z tego sezonu będzie. Jeszcze lepiej, gdybyśmy wygrali 3 kolejne mecze, ale Chelsea chyba będzie nie do ogrania. Z tym, że na początek wygrajmy z Leicester.
Kurde, 7 miejsce, jesteśmy na równi z Arsenalem, siedzimy 5 punktów za Man United - nie jest źle. Jak wygramy 2 kolejne mecze, to może jeszcze coś z tego sezonu będzie. Jeszcze lepiej, gdybyśmy wygrali 3 kolejne mecze, ale Chelsea chyba będzie nie do ogrania. Z tym, że na początek wygrajmy z Leicester
LMAO
22 grudnia 2014, 10:38 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Ale się podziało na Anfield :rotfl:

PS. Ktoś ma jakieś rozsądną odpowiedź dlaczego teraz mamy 6 dni przerwy przed meczem z Leicester, a później 1 dzień odstępu i mecz z ManU? Rozumiem, ze Boxing Day wypada w piątek, ale to jest chyba lekkie przegięcie rozgrywać całą kolejkę jeszcze w weekend

Co roku tak jest. Wszyscy grają 26 i 28. W zeszłym sezonie 26 zremisowaliśmy z 1-1 z WBA i 29.12 3-0 z Garncarzami. My graliśmy co prawda 29 ale większość grało 28. Co roku tak jest Walu i dochodzi jeszcze mecz w Nowym Roku dlatego ten okres jest taki trudny zwłaszcza dla świeżo przyjezdnych piłkarzy z kontynenty.
Zobaczymy czy te słynne metody Pocha o których piłkarze tak mówią wreszcie się sprawdzą :-)

A tu małe Schadenfreude http://balls.ie/football/video-christmas-now-cancelled-notoriously-angry-arsenal-fan-claude/?utm_campaign=twitter&utm_medium=twitter&utm_source=twitter :D
Co roku tak jest. Wszyscy grają 26 i 28. W zeszłym sezonie 26 zremisowaliśmy z 1-1 z WBA i 29.12 3-0 z Garncarzami. My graliśmy co prawda 29 ale większość grało 28. Co roku tak jest Walu i dochodzi jeszcze mecz w Nowym Roku dlatego ten okres jest taki trudny zwłaszcza dla świeżo przyjezdnych piłkarzy z kontynenty. Zobaczymy czy te słynne metody Pocha o których piłkarze tak mówią wreszcie się sprawdzą :-) A tu małe Schadenfreude: http://balls.ie/football/video-christmas-now-cancelled-notoriously-angry-arsenal-fan-claude/?utm_campaign=twitter&utm_medium=twitter&utm_source=twitter :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
23 grudnia 2014, 22:37 [cytuj]
Razem z przyjacielem walczymy w konkursie na najładniejszą choinkę na Facebooku o ekspres do kawy, na razie mamy drugie miejsce. Jej przygotowanie kosztowały nas wiele pracy. W końcu 200 butelek piwa samo się nie opróżniło :rotfl: Dziury w butelkach wiertłem do szkła też się nie porobiły (lampki są wewnątrz butelek)

Komu się podoba, prosimy o lajki :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=836964999680685&set=p.836964999680685&type=1
Razem z przyjacielem walczymy w konkursie na najładniejszą choinkę na Facebooku o ekspres do kawy, na razie mamy drugie miejsce. Jej przygotowanie kosztowały nas wiele pracy. W końcu 200 butelek piwa samo się nie opróżniło :rotfl: Dziury w butelkach wiertłem do szkła też się nie porobiły (lampki są wewnątrz butelek) Komu się podoba, prosimy o lajki :) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=836964999680685&set=p.836964999680685&type=1
24 grudnia 2014, 00:05 [cytuj]
Zalajkowane!
Zalajkowane!
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
|<  <<  <  42  43  44  45  46    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 123 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się