Forum dyskusyjne
6 lutego 2015, 20:45 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Z takimi sukcesami o LM jak do tej pory to na pewno

Jeśli Poch u nas zostanie, to gra w LM to tylko kwestia czasu.
Jeśli Poch u nas zostanie, to gra w LM to tylko kwestia czasu
6 lutego 2015, 21:54 [cytuj]
Też tak myślę. Dajmy mu czas. Nie od razu Kraków zbudowano. Niech nauczy naszych swojej taktyki, dobierze sobie zawodników i wtedy za sezon/dwa można go oceniać. To nie piekarnia. Po jednym ujowym sezonie mogą sobie zwalniać w Barcelonie, City etc. Tam jest presja must win co miesiąc.
PS ktoś w Łodzi będzie oglądał derby? Jestem aktualnie w łodzi i jakby ktoś coś to chętnie się dołączę
Też tak myślę. Dajmy mu czas. Nie od razu Kraków zbudowano. Niech nauczy naszych swojej taktyki, dobierze sobie zawodników i wtedy za sezon/dwa można go oceniać. To nie piekarnia. Po jednym ujowym sezonie mogą sobie zwalniać w Barcelonie, City etc. Tam jest presja must win co miesiąc.
PS ktoś w Łodzi będzie oglądał derby? Jestem aktualnie w łodzi i jakby ktoś coś to chętnie się dołączę
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
6 lutego 2015, 22:45 [cytuj]
Nacer staje się legendą...
Twitter:
Nacer Chadli @NChadli 13 minutes ago
Who has a good photo of my celebration at "that stadium we do not speak of" you know, where I shut the crowd up... #THFC #THFCvAFC #NC22
Twitter:
Who has a good photo of my celebration at "that stadium we do not speak of" you know, where I shut the crowd up... #THFC #THFCvAFC #NC22
:rotfl:
Can't Smile Without You!!!
6 lutego 2015, 23:34 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Twitter:

Cieszy mnie to ale lepiej niech powtórzy ten wyczyn i wtedy po meczu prowokuje.
Cieszy mnie to ale lepiej niech powtórzy ten wyczyn i wtedy po meczu prowokuje
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
7 lutego 2015, 04:19 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Twitter:

Słabe, taki tani spektakl to niech zostawi Wojtusiowi
Słabe, taki tani spektakl to niech zostawi Wojtusiowi :blee:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 lutego 2015, 10:58 [cytuj]
Z powodów osobistych nie mogę obejrzeć dzisiejszych derbów. Może ktoś już na ten moment jest w stanie powiedzieć, skąd będzie można pobrać cały mecz?
Z powodów osobistych nie mogę obejrzeć dzisiejszych derbów. Może ktoś już na ten moment jest w stanie powiedzieć, skąd będzie można pobrać cały mecz?
7 lutego 2015, 11:49 [cytuj]
Jutro albo dziś późnymi godzinami powinien się pojawić w hd na kickass.so
7 lutego 2015, 11:52 [cytuj]
varba powiedział/a:
Słabe, taki tani spektakl to niech zostawi Wojtusiowi
Pewnie... lepiej otoczyć się bandą pizdeczek, które dostaną sraczki i klekną przed nimi jeszcze przed meczem
Pewnie... lepiej otoczyć się bandą pizdeczek, które dostaną sraczki i klekną przed nimi jeszcze przed meczem :brawo:
Can't Smile Without You!!!
7 lutego 2015, 12:04 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Dziękuję. Co do Chadli'ego - zgadzam się z tuczim. Takie bodźce są potrzebne. Mam nadzieję, że nastawienie w drużynie podobnie naostrzone i te słowa znajdą potwierdzenie na murawie.
Dziękuję. Co do Chadli'ego - zgadzam się z tuczim. Takie bodźce są potrzebne. Mam nadzieję, że nastawienie w drużynie podobnie naostrzone i te słowa znajdą potwierdzenie na murawie
7 lutego 2015, 12:48 [cytuj]
skafander powiedział/a:
Ja zawsze tutaj oglądam
http://www.matchhighlight.com/
Ja zawsze tutaj oglądam :)
http://www.matchhighlight.com/
7 lutego 2015, 16:52 [cytuj]
Zgadnijcie kto dzisiaj wbił brameczkę Łabędziom?
Defoe
Zgadnijcie kto dzisiaj wbił brameczkę Łabędziom?
Defoe :D
7 lutego 2015, 17:16 [cytuj]
To już Soldado wyprzedził. Z jednej strony śmieszne a z drugiej żałosne
To już Soldado wyprzedził. Z jednej strony śmieszne a z drugiej żałosne
7 lutego 2015, 18:07 [cytuj]
City remisuje, Święci remisują. Znakomicie się ta kolejka układa. Jeszcze tylko niech Liverpool straci punkty!
City remisuje, Święci remisują. Znakomicie się ta kolejka układa. Jeszcze tylko niech Liverpool straci punkty!
7 lutego 2015, 18:09 [cytuj]
Święci wygrali kolego
Święci wygrali kolego :)
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
7 lutego 2015, 18:24 [cytuj]
Szkoda tych bramek Świętych i City. A nawet chelsea sie męczyła.
Szkoda tych bramek Świętych i City. A nawet chelsea sie męczyła
7 lutego 2015, 19:24 [cytuj]
Taka ciekawostka (dla hazardzistów?):
8 of Spurs' last 10 league wins:
2-1 v S'land
2-1 v Leicester
2-1 v Burnley
2-1 v Swansea
2-1 v Everton
2-1 v Hull
2-1 v Villa
2-1 v Arsenal
Taka ciekawostka (dla hazardzistów?):
8 of Spurs' last 10 league wins:
2-1 v S'land
2-1 v Leicester
2-1 v Burnley
2-1 v Swansea
2-1 v Everton
2-1 v Hull
2-1 v Villa
2-1 v Arsenal
Tottenham Tottenham, no one can stop them
7 lutego 2015, 20:06 [cytuj]
Wlasnie to jest problem. Nie przeszkadza mi oczywiscie to, ze wygrywamy, ale sposob. Lubie fajny, ciekawy mecz, ale taka rozwalanke tez. W TOP 6 tylko my nie mamy bilansu goli >=15. Najgorzej bedzie jak jeszcze przez to miejsce przegramy.
Wlasnie to jest problem. Nie przeszkadza mi oczywiscie to, ze wygrywamy, ale sposob. Lubie fajny, ciekawy mecz, ale taka rozwalanke tez. W TOP 6 tylko my nie mamy bilansu goli >=15. Najgorzej bedzie jak jeszcze przez to miejsce przegramy
LMAO
7 lutego 2015, 20:27 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Święci wygrali kolego
Kurde faktycznie. Popatrzyłem na livescore że 90. minuta i 0:0 to myślałem że już pewniaczek a jednak strzelili. Spodziewałem się że w końcu wymiękną (nie wspominając już o tym, że wróżyłem im spadek po letnich wyprzedażach

), a oni dalej twardo walczą o top 4, a takie wpadki jak tydzień temu z łabędziami prawie im się nie zdarzają :/
Kurde faktycznie. Popatrzyłem na livescore że 90. minuta i 0:0 to myślałem że już pewniaczek a jednak strzelili. Spodziewałem się że w końcu wymiękną (nie wspominając już o tym, że wróżyłem im spadek po letnich wyprzedażach :rotfl:), a oni dalej twardo walczą o top 4, a takie wpadki jak tydzień temu z łabędziami prawie im się nie zdarzają :/
7 lutego 2015, 21:30 [cytuj]
mamy piękny dzień za sobą, to jeszcze niech mi ktoś tak powie, że można gdzieś obejrzeć dzisiejszy match of the day i poda jakiś link do streama to już będzie w ogóle zajebiście
mamy piękny dzień za sobą, to jeszcze niech mi ktoś tak powie, że można gdzieś obejrzeć dzisiejszy match of the day i poda jakiś link do streama to już będzie w ogóle zajebiście :D
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
8 lutego 2015, 00:00 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
mamy piękny dzień za sobą, to jeszcze niech mi ktoś tak powie, że można gdzieś obejrzeć dzisiejszy match of the day i poda jakiś link do streama to już będzie w ogóle zajebiście
Tutaj jest. Można w każdej chwili zrestartować i puścić od nowa, także jak teraz włączysz to nei znaczy że przegapiłeś nasz mecz
Tutaj jest. Można w każdej chwili zrestartować i puścić od nowa, także jak teraz włączysz to nei znaczy że przegapiłeś nasz mecz :)