Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  51  52  53  54  55    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
10 lutego 2015, 13:48 [cytuj]
Info z Twittera, wydaje się wiarygodne. Sterling dla Liverpoolu to prawie tak, jak Sanchez dla Arsenalu, więc niech sobie młodzieniaszek zrobi dzień wolnego :muza:
Info z Twittera, wydaje się wiarygodne. Sterling dla Liverpoolu to prawie tak, jak Sanchez dla Arsenalu, więc niech sobie młodzieniaszek zrobi dzień wolnego :muza:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
10 lutego 2015, 13:50 [cytuj]
Wiecie może w jakim sklepie w Poznaniu kupię szalik Tottenhamu?
Wiecie może w jakim sklepie w Poznaniu kupię szalik Tottenhamu?
10 lutego 2015, 14:10 [cytuj]
W Polsce chyba tylko w internecie niestety. Albo jestem slepy
W Polsce chyba tylko w internecie niestety. Albo jestem slepy
10 lutego 2015, 17:38 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11667/9708543/premier-league-louis-van-gaal-produces-a-dossier-full-of-stats-in-a-bid-to-dispel-sam-allardyces-long-ball-united-jibe

A pomyslec, ze niewiele brakowalo zeby ten bufon i arogant byl naszym menago... Nie powiem ze tego nie chcialem, bo bylbym hipokryta, czas pokazuje, ze jednak racje mial - dzieki Bogu - nasz prezes.

Swoja droga kto jak kto ale Big Sam wypominajacy komus prymitywna taktyke jest rownie wiarygodny jak prostytutka zwracajaca uwage zakonnicy, ze ta nie szanuje swojego ciala. Inna sprawa, ze cios byl celny i niewatpliwie zabolal, no i patrzac tylko przez pryzmat tego sezonu, Sam oczywiscie moze sobie na taki komentarz pozwolic. No ale x lat gry na lage jednak tak latwo nie moze pojsc w zapomnienie, panie Allardyce :)
http://www1.skysports.com/football/news/11667/9708543/premier-league-louis-van-gaal-produces-a-dossier-full-of-stats-in-a-bid-to-dispel-sam-allardyces-long-ball-united-jibe A pomyslec, ze niewiele brakowalo zeby ten bufon i arogant byl naszym menago... Nie powiem ze tego nie chcialem, bo bylbym hipokryta, czas pokazuje, ze jednak racje mial - dzieki Bogu - nasz prezes. Swoja droga kto jak kto ale Big Sam wypominajacy komus prymitywna taktyke jest rownie wiarygodny jak prostytutka zwracajaca uwage zakonnicy, ze ta nie szanuje swojego ciala. Inna sprawa, ze cios byl celny i niewatpliwie zabolal, no i patrzac tylko przez pryzmat tego sezonu, Sam oczywiscie moze sobie na taki komentarz pozwolic. No ale x lat gry na lage jednak tak latwo nie moze pojsc w zapomnienie, panie Allardyce :)
11 lutego 2015, 14:34 [cytuj]
http://www1.thesportbible.com/images/content/630w/54da39ec5ed2a.jpg

Przytyło się tej naszej bestii. Widać, że go tam Arry rozpieszcza. :wysmiewacz: :luzik:
http://www1.thesportbible.com/images/content/630w/54da39ec5ed2a.jpg Przytyło się tej naszej bestii. Widać, że go tam Arry rozpieszcza. :wysmiewacz: :luzik:
11 lutego 2015, 15:28 [cytuj]
czy ja wiem, on ogólnie na gebie jest okrągły :D

czas Spurs:
http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2011/4/1/1301670077728/Sandro-007.jpg
czy ja wiem, on ogólnie na gebie jest okrągły :D czas Spurs: http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2011/4/1/1301670077728/Sandro-007.jpg
11 lutego 2015, 16:23 [cytuj]
W porownaniu ze zdjeciem z czasow Spurs, na tym z Hoopsow wyglada jak stary dziad ;)
W porownaniu ze zdjeciem z czasow Spurs, na tym z Hoopsow wyglada jak stary dziad ;)
12 lutego 2015, 12:26 [cytuj]
halabala powiedział/a:

Prawda
Zmęczony życiem :D
Prawda Zmęczony życiem :D
12 lutego 2015, 13:14 [cytuj]
chciałbym poruszyć jeden temat. wczoraj tak sobie pomyślałem co imponowało mi w tottenhamie najbardziej kiedy było ładnie i stabilnie (czyt. za harrego) to była wymienność skrzydeł, której teraz w ogóle nie widzę. bale na prawą lennon na lewą po 20 minutach gry to niemal klasyk był. teraz najczęściej gramy na skrzydłach eriksen - lamela, czyli prawonożny na lewej i odwrotnie. rzadko jest tak by mieli szanse przebiec kilka metrów i dośrodkować z okolic rożnego swoją lepszą nogą. teraz pytanie, czy pocz nie chcę tych wrzutek i liczy na więcej strzałów z dystansów? co by nie mówić od lennon lepszy strzał z dystansu to miał dawson.
taka mała refleksja z rana :)
chciałbym poruszyć jeden temat. wczoraj tak sobie pomyślałem co imponowało mi w tottenhamie najbardziej kiedy było ładnie i stabilnie (czyt. za harrego) to była wymienność skrzydeł, której teraz w ogóle nie widzę. bale na prawą lennon na lewą po 20 minutach gry to niemal klasyk był. teraz najczęściej gramy na skrzydłach eriksen - lamela, czyli prawonożny na lewej i odwrotnie. rzadko jest tak by mieli szanse przebiec kilka metrów i dośrodkować z okolic rożnego swoją lepszą nogą. teraz pytanie, czy pocz nie chcę tych wrzutek i liczy na więcej strzałów z dystansów? co by nie mówić od lennon lepszy strzał z dystansu to miał dawson. taka mała refleksja z rana :)
12 lutego 2015, 13:44 [cytuj]
wiesz, że lennon jest już w Evertonie ?:P
12 lutego 2015, 13:44 [cytuj]
Wydaje mi się, że kilka sezonów temu dużo więcej drużyn grało typowymi skrzydłowymi, tj. lepsza noga zawodnika odpowiadała stronie boiska na której grał. Teraz dużo więcej drużyn stosuje wariant ze schodzacymi skrzydłowymi. Może Poch stara się bardziej dopasować taktykę do przeciwników. Poza tym średnio wyobrażam sobie Eriksena sprintujacego prawą stronę, niczym kiedyś Lennonik, i dosrodkowujacego z końca boiska po minięciu dwójki obrońców. I nie zapominaj, że na ten moment mamy tylko trzech nominalnych skrzydłowych w kadrze, z czego Chadli i Lamela to raczej schodzacy napastnicy, a i Andros, jak wszyscy wiemy, lubi ściąć do środka i łupnąć z lewej nogi.
Wydaje mi się, że kilka sezonów temu dużo więcej drużyn grało typowymi skrzydłowymi, tj. lepsza noga zawodnika odpowiadała stronie boiska na której grał. Teraz dużo więcej drużyn stosuje wariant ze schodzacymi skrzydłowymi. Może Poch stara się bardziej dopasować taktykę do przeciwników. Poza tym średnio wyobrażam sobie Eriksena sprintujacego prawą stronę, niczym kiedyś Lennonik, i dosrodkowujacego z końca boiska po minięciu dwójki obrońców. I nie zapominaj, że na ten moment mamy tylko trzech nominalnych skrzydłowych w kadrze, z czego Chadli i Lamela to raczej schodzacy napastnicy, a i Andros, jak wszyscy wiemy, lubi ściąć do środka i łupnąć z lewej nogi
12 lutego 2015, 13:53 [cytuj]
Robert powiedział/a:

tak, nawet zdaję sobie sprawę, że bale już odszedł :)

Michał powiedział/a:
Wydaje mi się, że kilka sezonów temu dużo więcej drużyn grało typowymi skrzydłowymi, tj. lepsza noga zawodnika odpowiadała stronie boiska na której grał. Teraz dużo więcej drużyn stosuje wariant ze schodzacymi skrzydłowymi. Może Poch stara się bardziej dopasować taktykę do przeciwników. Poza tym średnio wyobrażam sobie Eriksena sprintujacego prawą stronę, niczym kiedyś Lennonik, i dosrodkowujacego z końca boiska po minięciu dwójki obrońców. I nie zapominaj, że na ten moment mamy tylko trzech nominalnych skrzydłowych w kadrze, z czego Chadli i Lamela to raczej schodzacy napastnicy, a i Andros, jak wszyscy wiemy, lubi ściąć do środka i łupnąć z lewej nogi

niby tak ale jakby grać lewe skrzydło townsend/lamela i prawe chadli/eriksen to by mogło zadziałać
tak, nawet zdaję sobie sprawę, że bale już odszedł :) [quote=Michał]Wydaje mi się, że kilka sezonów temu dużo więcej drużyn grało typowymi skrzydłowymi, tj. lepsza noga zawodnika odpowiadała stronie boiska na której grał. Teraz dużo więcej drużyn stosuje wariant ze schodzacymi skrzydłowymi. Może Poch stara się bardziej dopasować taktykę do przeciwników. Poza tym średnio wyobrażam sobie Eriksena sprintujacego prawą stronę, niczym kiedyś Lennonik, i dosrodkowujacego z końca boiska po minięciu dwójki obrońców. I nie zapominaj, że na ten moment mamy tylko trzech nominalnych skrzydłowych w kadrze, z czego Chadli i Lamela to raczej schodzacy napastnicy, a i Andros, jak wszyscy wiemy, lubi ściąć do środka i łupnąć z lewej nogi
12 lutego 2015, 14:41 [cytuj]
myślisz ze dalej nie schodzili by do środka?
myślisz ze dalej nie schodzili by do środka?
12 lutego 2015, 14:49 [cytuj]
żeby strzelać ze swojej słabszej nogi? wątpie
ile bramek strzelił bale z lewej strony? ja pamiętam tylko z arsenalem i united

chodzi o to żeby się wymieniali. jak lamela jest na lewym skrzydle to będzie wrzucał a jak na prawym to strzelał
żeby strzelać ze swojej słabszej nogi? wątpie ile bramek strzelił bale z lewej strony? ja pamiętam tylko z arsenalem i united chodzi o to żeby się wymieniali. jak lamela jest na lewym skrzydle to będzie wrzucał a jak na prawym to strzelał
12 lutego 2015, 15:37 [cytuj]
smackey powiedział/a:

niby tak ale jakby grać lewe skrzydło townsend/lamela i prawe chadli/eriksen to by mogło zadziałać

Może lewa strona jeszcze dałoby radę, ale ani Chadli, ani tym bardziej Eriksen nie widzą mi się na prawym skrzydle. :blee: Szkoda, że Aarona oddaliśmy, bo on tam pasował, jak nikt inny. Może złapałby jeszcze formę... :mysli:
Może lewa strona jeszcze dałoby radę, ale ani Chadli, ani tym bardziej Eriksen nie widzą mi się na prawym skrzydle. :blee: Szkoda, że Aarona oddaliśmy, bo on tam pasował, jak nikt inny. Może złapałby jeszcze formę... :mysli:
12 lutego 2015, 18:35 [cytuj]
smackey powiedział/a:
żeby strzelać ze swojej słabszej nogi? wątpie
ile bramek strzelił bale z lewej strony? ja pamiętam tylko z arsenalem i united

chodzi o to żeby się wymieniali. jak lamela jest na lewym skrzydle to będzie wrzucał a jak na prawym to strzelał

Townsend scgodzi do boku do strzału, ale Lamela tam cały czas schodzi i szuka grania
Townsend scgodzi do boku do strzału, ale Lamela tam cały czas schodzi i szuka grania
12 lutego 2015, 18:49 [cytuj]
http://sport.wp.pl/gid,17254890,kat,1041241,page,4,title,10-najlepszych-pilkarzy-ktorym-koncza-sie-kontrakty,galeria.html

jak to w koncu z nim jest:mysli:
http://sport.wp.pl/gid,17254890,kat,1041241,page,4,title,10-najlepszych-pilkarzy-ktorym-koncza-sie-kontrakty,galeria.html jak to w koncu z nim jest:mysli:
12 lutego 2015, 22:34 [cytuj]
Szkoda , że nie pozyskaliśmy Griezmana - gość co robi u Simeone to miazga ... Z tego co sobie przypominam to poszło ( po raz kolejny ) o milion euro ( ? ) ;(
Szkoda , że nie pozyskaliśmy Griezmana - gość co robi u Simeone to miazga ... Z tego co sobie przypominam to poszło ( po raz kolejny ) o milion euro ( ? ) ;(
12 lutego 2015, 23:51 [cytuj]
U nas od dośrodkowań są boczni obrońcy, to nie jest zadanie ani Lameli, ani Eriksena.
U nas od dośrodkowań są boczni obrońcy, to nie jest zadanie ani Lameli, ani Eriksena
13 lutego 2015, 02:04 [cytuj]
Drugler powiedział/a:

Znając nasze szczęście, u nas grałby gówno :D
Znając nasze szczęście, u nas grałby gówno :D
|<  <<  <  51  52  53  54  55    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się