Forum dyskusyjne
21 marca 2015, 00:08 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Przeczytałem plotkę jakoby były jakieś zgrzyty na linii Twarowski - Nahorny, podobno będą coraz rzadziej komentować razem. Ktoś coś więcej słyszał na ten temat?
Przepraszam, że zmieniam temat bezczelnie

Twaro nie tak dawno narozrabiał po %%. Wystartował do kogoś z łapkami na firmowej imprezie. Dlatego miał przerwę w komentowaniu i prowadzeniu ligi+ ekstra. Pewnie dlatego ludzie tworzą jakieś dziwne ploty.
Podpytam Artka :p w końcu najlepiej pytać u źródła
Twaro nie tak dawno narozrabiał po %%. Wystartował do kogoś z łapkami na firmowej imprezie. Dlatego miał przerwę w komentowaniu i prowadzeniu ligi+ ekstra. Pewnie dlatego ludzie tworzą jakieś dziwne ploty.
Podpytam Artka :p w końcu najlepiej pytać u źródła
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
21 marca 2015, 00:17 [cytuj]
O odsunięciu Twarowskiego i powodach słyszałem, ale byłem przekonany, że to już czas przeszły, i że wyżej wymienione rozrabianie nie miało nic wspólnego z Nahornym. Że nie do niego, ani do nikogo mu bliskiego startował, więc nie ma konfliktu. A tu jakieś głosy się podnoszą, szkoda by było.
O odsunięciu Twarowskiego i powodach słyszałem, ale byłem przekonany, że to już czas przeszły, i że wyżej wymienione rozrabianie nie miało nic wspólnego z Nahornym. Że nie do niego, ani do nikogo mu bliskiego startował, więc nie ma konfliktu. A tu jakieś głosy się podnoszą, szkoda by było
COYS!
21 marca 2015, 00:37 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
O odsunięciu Twarowskiego i powodach słyszałem, ale byłem przekonany, że to już czas przeszły, i że wyżej wymienione rozrabianie nie miało nic wspólnego z Nahornym. Że nie do niego, ani do nikogo mu bliskiego startował, więc nie ma konfliktu. A tu jakieś głosy się podnoszą, szkoda by było
Artek pracuje w NC+. Jest specem od sportu w canal+ i nsport. Pewnie mi powie co się święci. Jutro będę wiedział coś więcej.
BTW para Twarowski Rudzki nawet przyjemna do oglądania
Artek pracuje w NC+. Jest specem od sportu w canal+ i nsport. Pewnie mi powie co się święci. Jutro będę wiedział coś więcej.
BTW para Twarowski Rudzki nawet przyjemna do oglądania
21 marca 2015, 01:19 [cytuj]
Słysząc nasz mecz z CFC 1.01.15 to stwierdzam z całą stanowczością, że Twaro lubi wypić. (potem przepraszał za to, że m.in. nie kojarzył info przekazywanych mu na słuchawkę wielokrotnie). Musi chłop uważać bo zostanie dzienikarskim Masonem czy Gazzą :-)
Słysząc nasz mecz z CFC 1.01.15 to stwierdzam z całą stanowczością, że Twaro lubi wypić. (potem przepraszał za to, że m.in. nie kojarzył info przekazywanych mu na słuchawkę wielokrotnie). Musi chłop uważać bo zostanie dzienikarskim Masonem czy Gazzą :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 marca 2015, 10:14 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
A kto nie lubi
A kto nie lubi :kotek:
21 marca 2015, 10:44 [cytuj]
na komentowaniu meczu był pijany? jakoś ciężko mi w to wierzyć aby o godzinie 15 był nawalony i szedł do pracy
na komentowaniu meczu był pijany? jakoś ciężko mi w to wierzyć aby o godzinie 15 był nawalony i szedł do pracy
21 marca 2015, 12:18 [cytuj]
smackey powiedział/a:
Nie takie rzeczy się dzieją w telewizji
Nie takie rzeczy się dzieją w telewizji :tak:
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
21 marca 2015, 18:10 [cytuj]
Pijany za kierownicą siada, ale żeby zapiąć pasy przed startem to zawsze pamięta! Oj Jędruś, Jędruś!
Pijany za kierownicą siada, ale żeby zapiąć pasy przed startem to zawsze pamięta! Oj Jędruś, Jędruś!
22 marca 2015, 22:48 [cytuj]
lennon strzela bramkę

aby to powtórzył ze świętymi
lennon strzela bramkę :brawo: aby to powtórzył ze świętymi :D
23 marca 2015, 17:10 [cytuj]
smackey powiedział/a:
Pijany? Niekoniecznie pijany

wystarczy być na mocnym kacochu i już się nie ogarnia(wiem z autopsji) Wszyscy widzą jaki Twaro jest

imprezy z jego udziałem muszą być grube
W końcu jak mawia klasyk : Można bawić się bez alkoholu, ale po co się męczyć?
Pijany? Niekoniecznie pijany :P wystarczy być na mocnym kacochu i już się nie ogarnia(wiem z autopsji) Wszyscy widzą jaki Twaro jest :P imprezy z jego udziałem muszą być grube :rotfl:
W końcu jak mawia klasyk : Można bawić się bez alkoholu, ale po co się męczyć?
23 marca 2015, 21:51 [cytuj]
Mason dołącza do Kane'a, Walkera, Rose'a i Townsend'a. Tym sposobem, Tottenham staje się samodzielnym liderem pod względem ilości powołanych zawodników na najbliższe mecze reprezentacji
The future's bright! The future's lillywhite!
Mason dołącza do Kane'a, Walkera, Rose'a i Townsend'a. Tym sposobem, Tottenham staje się samodzielnym liderem pod względem ilości powołanych zawodników na najbliższe mecze reprezentacji :brawo:
The future's bright! The future's lillywhite!
24 marca 2015, 18:34 [cytuj]
Nie jestem pewny czy z powołania Walkera powinniśmy być dumni...
Nie jestem pewny czy z powołania Walkera powinniśmy być dumni
Can't Smile Without You!!!
24 marca 2015, 22:05 [cytuj]
Znalazł się i DeAndre Yedlin:
https://www.youtube.com/watch?v=gylEnLrHaOs&feature=youtu.be
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
25 marca 2015, 00:16 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Trzeba jakos utrzymac zainteresowanie fanow z USA.
Fajnie, ze sie pokazuje. Jak teraz nie zacznie grac(po przerwie) to raczej bedziemy musieli poczekac do nowego sezonu.
Trzeba jakos utrzymac zainteresowanie fanow z USA.
Fajnie, ze sie pokazuje. Jak teraz nie zacznie grac(po przerwie) to raczej bedziemy musieli poczekac do nowego sezonu
LMAO
25 marca 2015, 13:38 [cytuj]
jak Walker będzie zdrowy to pewnie będzie trzeba czekać do nowego sezonu, zrobił nie najlepiej, bo nie ma gdzie grać bo nie gramy w żadnym pucharze
jak Walker będzie zdrowy to pewnie będzie trzeba czekać do nowego sezonu, zrobił nie najlepiej, bo nie ma gdzie grać bo nie gramy w żadnym pucharze
26 marca 2015, 09:40 [cytuj]
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/32061144
Tottenham defender Danny Rose has withdrawn from the England squad to face Lithuania and Italy due to injury.
F...
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/32061144
Tottenham defender Danny Rose has withdrawn from the England squad to face Lithuania and Italy due to injury.
F
26 marca 2015, 18:35 [cytuj]
wczoraj Yedlin grał 25 min w meczu Dania-USA ......................................... nie chce narzekać ale słabo wyglądał
- za to Eriksen
wczoraj Yedlin grał 25 min w meczu Dania-USA ......................................... nie chce narzekać ale słabo wyglądał
- za to Eriksen :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 marca 2015, 21:48 [cytuj]
kurcze, na prawdę szkoda, że akurat teraz, kiedy był w dobrej formie i na fali
kurcze, na prawdę szkoda, że akurat teraz, kiedy był w dobrej formie i na fali
27 marca 2015, 00:10 [cytuj]
Jeśli wierzyć The Times, Dembele zaczął publicznie narzekać na zbyt mało gry w klubie. Ja mu się osobiście nie dziwię. Styczeń miał świetny, luty również przyzwoity a gdy cała drużyna miała słabszy okres, on stracił miejsce w składzie. Według mnie to jednak lepszy piłkarz od Masona, mam nadzieję, że nigdzie nie ucieknie.
Jeśli wierzyć The Times, Dembele zaczął publicznie narzekać na zbyt mało gry w klubie. Ja mu się osobiście nie dziwię. Styczeń miał świetny, luty również przyzwoity a gdy cała drużyna miała słabszy okres, on stracił miejsce w składzie. Według mnie to jednak lepszy piłkarz od Masona, mam nadzieję, że nigdzie nie ucieknie
27 marca 2015, 12:09 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Jeśli wierzyć The Times, Dembele zaczął publicznie narzekać na zbyt mało gry w klubie. Ja mu się osobiście nie dziwię. Styczeń miał świetny, luty również przyzwoity a gdy cała drużyna miała słabszy okres, on stracił miejsce w składzie. Według mnie to jednak lepszy piłkarz od Masona, mam nadzieję, że nigdzie nie ucieknie
Szkoda by było, ale z drugiej strony nie błyszczy

Może jak go sprzedamy zrobimy miejsce na Morgana (no i zdobędziemy gotówkę, by za niego zapłacić ^^)
Szkoda by było, ale z drugiej strony nie błyszczy :P Może jak go sprzedamy zrobimy miejsce na Morgana (no i zdobędziemy gotówkę, by za niego zapłacić ^^)