Forum dyskusyjne
7 kwietnia 2015, 13:29 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Poczekaj aż wygramy z City, oni wypadną z top 4 a potem mimo wszystko okaże się że nam 2 punkty do LM zabrakło

Do tego , patrząc na terminarz , mecze ze Stoke , Evertonem i Świętymi na wyjeździe ... chociaż my podobno gramy lepiej na wyjazdach .
Do tego , patrząc na terminarz , mecze ze Stoke , Evertonem i Świętymi na wyjeździe ... chociaż my podobno gramy lepiej na wyjazdach
7 kwietnia 2015, 20:22 [cytuj]
Gdybyśmy wygrali wszystko do końca sezonu, to myślę, że moglibyśmy zająć 4 miejsce, ale jest tu ktoś taki, kto w to wierzy? Ja w niedzielę straciłem ostatki nadziei. Za AVB mieliśmy podobnie, zremisowaliśmy z jakimiś ogórami i na końcu okazało się, że strata tych dwóch punktów kosztowała nas brakiem gry w LM.
Gdybyśmy wygrali wszystko do końca sezonu, to myślę, że moglibyśmy zająć 4 miejsce, ale jest tu ktoś taki, kto w to wierzy? Ja w niedzielę straciłem ostatki nadziei. Za AVB mieliśmy podobnie, zremisowaliśmy z jakimiś ogórami i na końcu okazało się, że strata tych dwóch punktów kosztowała nas brakiem gry w LM
7 kwietnia 2015, 21:32 [cytuj]
Damian ty ostatnio mówiłeś że wystarczy wygrać wszystko. Przegraliśmy (tak, przegraliśmy bo to jest porażka) a ty dalej to samo. Nasz sezon się skończył jak nam ten nieudacznik z Liverpoolu strzelił. Potem to już lawina poszła.
Damian ty ostatnio mówiłeś że wystarczy wygrać wszystko. Przegraliśmy (tak, przegraliśmy bo to jest porażka) a ty dalej to samo. Nasz sezon się skończył jak nam ten nieudacznik z Liverpoolu strzelił. Potem to już lawina poszła
7 kwietnia 2015, 22:01 [cytuj]
wygrywając wszystko byśmy mieli 75 punktów i byśmy mieli 4 miejsce, no ale kurwa na to jest nie wiem 5% szansy?
wygrywając wszystko byśmy mieli 75 punktów i byśmy mieli 4 miejsce, no ale kurwa na to jest nie wiem 5% szansy?
7 kwietnia 2015, 23:04 [cytuj]
Pisałem, niemniej nie przewidywałem, że City załapie takiego doła, że 3 porażki do końca sezonu w ich przypadku są bardzo realne. Gorzej, że my i tak nie bylibyśmy w stanie tego wykorzystać, bo dobrze wiemy, że nie ma szans na komplet zwycięstw w naszym wykonaniu.
Moim zdaniem, ani mecz z Liverpoolem, ani z United nie był gwoździem do trumny. W naszym przypadku trudno mówić o jednym spotkaniu. Nam przede wszystkim brakuje regularności. Co z tego, że nawet z tym cholernym Liverpoolem byśmy wygrali skoro wtopimy z jakimiś dzbanami w następnej kolejce. Ot cały Tottenham.
Pisałem, niemniej nie przewidywałem, że City załapie takiego doła, że 3 porażki do końca sezonu w ich przypadku są bardzo realne. Gorzej, że my i tak nie bylibyśmy w stanie tego wykorzystać, bo dobrze wiemy, że nie ma szans na komplet zwycięstw w naszym wykonaniu.
Moim zdaniem, ani mecz z Liverpoolem, ani z United nie był gwoździem do trumny. W naszym przypadku trudno mówić o jednym spotkaniu. Nam przede wszystkim brakuje regularności. Co z tego, że nawet z tym cholernym Liverpoolem byśmy wygrali skoro wtopimy z jakimiś dzbanami w następnej kolejce. Ot cały Tottenham
8 kwietnia 2015, 09:23 [cytuj]
smackey powiedział/a:
Nie gadaj. W tamtym roku analsy miały 79 punktów będąc na 4 miejscu. Z roku na rok jest coraz gorzej. Pamiętacie sezon AVB? Coś pieprzył że jak zdobywamy 70 punktów to jesteśmy na 4. Zdobyliśmy 72 a byliśmy 1 punkt za 4.
Był nawet taki mem z siwym
Najlepszy sezon Tottenhamu w Premier League? Nadal za analsami.
Smutne ale prawdziwe
Nie gadaj. W tamtym roku analsy miały 79 punktów będąc na 4 miejscu. Z roku na rok jest coraz gorzej. Pamiętacie sezon AVB? Coś pieprzył że jak zdobywamy 70 punktów to jesteśmy na 4. Zdobyliśmy 72 a byliśmy 1 punkt za 4.
Był nawet taki mem z siwym
Najlepszy sezon Tottenhamu w Premier League? Nadal za analsami.
Smutne ale prawdziwe
15 kwietnia 2015, 14:03 [cytuj]
Klopp po sezonie odchodzi z BVB. A mógł Levy poczekać rok ze zwalnianiem Sherwooda
Klopp po sezonie odchodzi z BVB. A mógł Levy poczekać rok ze zwalnianiem Sherwooda :D
15 kwietnia 2015, 16:38 [cytuj]
I myślisz że przyszedłby do tego burdelu? Tu przychodzi kamikadze jak to ktoś napisał.
I myślisz że przyszedłby do tego burdelu? Tu przychodzi kamikadze jak to ktoś napisał
16 kwietnia 2015, 00:09 [cytuj]
Nie sadzilem, że ten moment kiedykolwiek nadejdzie ale mamy obronę na poziomie wielkiego Bayernu
Nie sadzilem, że ten moment kiedykolwiek nadejdzie ale mamy obronę na poziomie wielkiego Bayernu :D
16 kwietnia 2015, 16:24 [cytuj]
http://fangol.pl/view/95135/wykonczeni-pilkarze to jest to co chciałoby się oglądać w każdej drużynie, od razu widać że piłkarze FC Porto dali z siebie 100%
http://fangol.pl/view/95135/wykonczeni-pilkarze to jest to co chciałoby się oglądać w każdej drużynie, od razu widać że piłkarze FC Porto dali z siebie 100% :brawo:
19 kwietnia 2015, 18:00 [cytuj]
Tymczasem Villa wygrywa z Liverpoolem i tym samym oddalamy sie juz bardzo od Ligi Europy!
Tymczasem Villa wygrywa z Liverpoolem i tym samym oddalamy sie juz bardzo od Ligi Europy!
19 kwietnia 2015, 18:07 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Aston Villa musi wygrać. bycie w finale im nie gwarantuje LE w tym wypadku. Jeśli wygra odbyciarnia to LE przechodzi automatycznie na 7 miejsce w tabeli. Nowe przepisy.
Aston Villa musi wygrać. bycie w finale im nie gwarantuje LE w tym wypadku. Jeśli wygra odbyciarnia to LE przechodzi automatycznie na 7 miejsce w tabeli. Nowe przepisy
20 kwietnia 2015, 17:33 [cytuj]
Zasadnicze pytanie, mamy jeszcze szanse na Ligę Mistrzów. Bo jak tak się przyglądam liczbą, to na tą chwile mamy 57pkt. Tyle samo co Liverpool a do City jakieś 7pkt, co jest jeszcze całkiem możliwe. Bo gdyby nie patrzeć jeśli wygramy ze Świętymi którzy mają tylko jeden punkt straty do nas raptem mamy 60. Można liczyć na cud ze Manchester-owi podwinie się nóżka i przegra z AV Sherwood, BENTEKE jest w świetnej formie wiec może coś im wciśnie a poza tym oni ostatnio nie grają najlepiej. Wiem ze to tylko spekulacje bo my też możemy z byłym klubem Pochettino jeszcze dostać i stracić punkty. Ale jeśli by to się udało tracimy do City tylko wtedy 4 pkt. A zaraz po Świętych gramy z nimi . i Gdybyśmy zagrali tak jak z Cwelsi albo Analami mamy 1 pkt straty w najgorszym wypadku 2PKT.. Wiec możemy liczyć na cud , Nieprawdaż ?
Zasadnicze pytanie, mamy jeszcze szanse na Ligę Mistrzów. Bo jak tak się przyglądam liczbą, to na tą chwile mamy 57pkt. Tyle samo co Liverpool a do City jakieś 7pkt, co jest jeszcze całkiem możliwe. Bo gdyby nie patrzeć jeśli wygramy ze Świętymi którzy mają tylko jeden punkt straty do nas raptem mamy 60. Można liczyć na cud ze Manchester-owi podwinie się nóżka i przegra z AV Sherwood, BENTEKE jest w świetnej formie wiec może coś im wciśnie a poza tym oni ostatnio nie grają najlepiej. Wiem ze to tylko spekulacje bo my też możemy z byłym klubem Pochettino jeszcze dostać i stracić punkty. Ale jeśli by to się udało tracimy do City tylko wtedy 4 pkt. A zaraz po Świętych gramy z nimi . i Gdybyśmy zagrali tak jak z Cwelsi albo Analami mamy 1 pkt straty w najgorszym wypadku 2PKT.. Wiec możemy liczyć na cud , Nieprawdaż ?
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
20 kwietnia 2015, 17:53 [cytuj]
Nie zapomnij, że Liverpool, który ma tą samą liczbę punktów co my, zagra jeszcze zaległe spotkanie...
Nie zapomnij, że Liverpool, który ma tą samą liczbę punktów co my, zagra jeszcze zaległe spotkanie
Can't Smile Without You!!!
20 kwietnia 2015, 18:06 [cytuj]
Zaczyna się... kalkulacja.

W najlepszym wypadku to nam 1 punkt zabraknie. Takie życie Tottenhamu
Zaczyna się... kalkulacja. :wnerw: W najlepszym wypadku to nam 1 punkt zabraknie. Takie życie Tottenhamu
20 kwietnia 2015, 18:17 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:
Zasadnicze pytanie, mamy jeszcze szanse na Ligę Mistrzów
Nie.
Nie
COYS!
23 kwietnia 2015, 20:14 [cytuj]
http://prosoccertalk.nbcsports.com/2015/04/23/report-national-football-league-in-stadium-talks-with-tottenham-hotspur/?utm_network=facebook&utm_post=3612080&utm_source=FB%20-%20NBC%20Sports%20Soccer&utm_tags=srm[football%2Csoccer%2Carticle]
http://prosoccertalk.nbcsports.com/2015/04/23/report-national-football-league-in-stadium-talks-with-tottenham-hotspur/?utm_network=facebook&utm_post=3612080&utm_source=FB%20-%20NBC%20Sports%20Soccer&utm_tags=srm[football%2Csoccer%2Carticle]
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
23 kwietnia 2015, 20:57 [cytuj]
Ciekawe, ciekawe
25 kwietnia 2015, 19:23 [cytuj]
Witamy Watford w PL, będzie blisko na wyjazd i kolejne derby.
https://www.youtube.com/watch?v=85PLH96FKPM
Witamy Watford w PL, będzie blisko na wyjazd i kolejne derby.
https://www.youtube.com/watch?v=85PLH96FKPM
26 kwietnia 2015, 20:11 [cytuj]
Pritchard w drużynie roku Championship (PFA) ... gratz!
Pritchard w drużynie roku Championship (PFA) ... gratz!