Forum dyskusyjne
15 maja 2015, 19:56 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
Okropne są te nowe koszulki. Pas w poprzek wygląda elegancko tylko wtedy jeżeli jest jednolity. Wolałbym już Macrona niż to całe UA. Z sezonu na sezon coraz gorsze projekty. Ciekawe kiedy zacznie ubierać nas Nike, Umbro, Adidas albo NB
Mi się podobają, lepsze od obecnych i poprzednich.
Mi się podobają, lepsze od obecnych i poprzednich
15 maja 2015, 23:22 [cytuj]
Przynajmniej nie ma gołego napisu AIA, chociaż rzeczywiści mogłyby prezentować się lepiej.
Przynajmniej nie ma gołego napisu AIA, chociaż rzeczywiści mogłyby prezentować się lepiej
16 maja 2015, 09:37 [cytuj]
Wg mnie poinniśmy my zmienić UA na Nike czy Adidasa a nawet na Pume. Odkąd jest UA nie mieliśmy jakiś naprawdę ładnych koszulek, te na następny są chyba najlepsze od UA. Wiadomo, że Nike, Adidas i Pumę potrafią "wytworzyć" naprawdę fajne koszulki. No i ten sponsor AIA denerwuje.
Wg mnie poinniśmy my zmienić UA na Nike czy Adidasa a nawet na Pume. Odkąd jest UA nie mieliśmy jakiś naprawdę ładnych koszulek, te na następny są chyba najlepsze od UA. Wiadomo, że Nike, Adidas i Pumę potrafią "wytworzyć" naprawdę fajne koszulki. No i ten sponsor AIA denerwuje
16 maja 2015, 09:38 [cytuj]
Najlepszym wyjściem byłaby zmiana UA na Nike, Adidasa czy Pume.
Najlepszym wyjściem byłaby zmiana UA na Nike, Adidasa czy Pume
16 maja 2015, 11:05 [cytuj]
Kogucior powiedział/a:
Najlepszym wyjściem byłaby zmiana UA na Nike, Adidasa czy Pume
Dadzą więcej to się zmieni, UA jest coraz większą firmą, to inne firmy będą miały coraz wiekszy problem aby ich przebijać
Bo wiecie ze to klub dostaje za noszenie koszulek a nie za nie płaci
Dadzą więcej to się zmieni, UA jest coraz większą firmą, to inne firmy będą miały coraz wiekszy problem aby ich przebijać ;)
Bo wiecie ze to klub dostaje za noszenie koszulek a nie za nie płaci ;P
16 maja 2015, 11:39 [cytuj]
Middlesbrough w finale play-off. Oby awansowali, bardzo lubię ten klub.
Middlesbrough w finale play-off. Oby awansowali, bardzo lubię ten klub
COYS!
16 maja 2015, 14:37 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
Ciekawe kiedy zacznie ubierać nas Nike, Umbro, Adidas albo NB
Nieprędko. Kontrakt z UA na 5 lat podpisany.
Nieprędko. Kontrakt z UA na 5 lat podpisany
16 maja 2015, 16:32 [cytuj]
Gdy w burdelu nie idzie zmienia się kur*y a nie firanki
Zamiana UA na innego producenta nic nie zmieni. UA robi wysokiej jakości produkty, osobiście ze wszystkich firm robiących odzież sportową ta jest najlepsza. To nie pokaz mody, żeby się wszystkim podobać.
Poza tym, obecne koszulki, wyłączając czerwone logo, są świetne. Najlepsze w lidze, to na pewno. Chociaż wszystko w barwach Spurs zawsze będzie lepsze.
Poza tym, zdaje się, że kontrakt obowiązuje już ostatni sezon (do 2017 miał być, chyba, że przedłużyli)
Gdy w burdelu nie idzie zmienia się kur*y a nie firanki
Zamiana UA na innego producenta nic nie zmieni. UA robi wysokiej jakości produkty, osobiście ze wszystkich firm robiących odzież sportową ta jest najlepsza. To nie pokaz mody, żeby się wszystkim podobać.
Poza tym, obecne koszulki, wyłączając czerwone logo, są świetne. Najlepsze w lidze, to na pewno. Chociaż wszystko w barwach Spurs zawsze będzie lepsze. :P
Poza tym, zdaje się, że kontrakt obowiązuje już ostatni sezon (do 2017 miał być, chyba, że przedłużyli)
16 maja 2015, 16:50 [cytuj]
Dla mnie nkwe koszulki są zajebiste, tylko poprzednie mnie nie zachwycały, a konkretnie 2 i 3 komplet. Jestem ciekaw jak jak będzie wyglądał 2 i 3 komplet na następny sezon, oby mnie nie zawidli
Dla mnie nkwe koszulki są zajebiste, tylko poprzednie mnie nie zachwycały, a konkretnie 2 i 3 komplet. Jestem ciekaw jak jak będzie wyglądał 2 i 3 komplet na następny sezon, oby mnie nie zawidli :rotfl:
16 maja 2015, 16:50 [cytuj]
*zawiedli
*zawiedli
16 maja 2015, 20:38 [cytuj]
Onet jak zawsze w formie.. Boże kto tam pracuje

"Rezultat meczu na White Hart Lane w 54. minucie otworzył Nacer Chadli wykorzystując podanie Argentyńczyka Erika Lameli. Podopieczni Manuela Pellegriniego na 2:0 zdobyli bramkę w 61. minucie po tym, jak podanie Ryana Masona wykorzystał Danny Rose. Dzięki kompletowi punktów Koguty pozostali na 6. miejscu dającym udział w europejskich pucharach w przyszłym sezonie."
Onet jak zawsze w formie.. Boże kto tam pracuje :D "Rezultat meczu na White Hart Lane w 54. minucie otworzył Nacer Chadli wykorzystując podanie Argentyńczyka Erika Lameli. Podopieczni Manuela Pellegriniego na 2:0 zdobyli bramkę w 61. minucie po tym, jak podanie Ryana Masona wykorzystał Danny Rose. Dzięki kompletowi punktów Koguty pozostali na 6. miejscu dającym udział w europejskich pucharach w przyszłym sezonie."
16 maja 2015, 21:50 [cytuj]
Cała prawda o Rose. Zaczerpnąłem opinię z fanpage COYS News na Facebooku.
Rose - 8 - Not for the first time this season our best player. Bundles of energy from the first minute to the last, crucnching tackles, fearless battling, offered crosses and plenty of forward link-up play and rounded it off with a great finish for a well deserved goal. Personally I couldn't give a damn what colour his hair is and if some idiots want to question his allegiance over it then maybe they ought to pay more attention to how he's played for us this season.
Popieracie?
Rose - 8 - Not for the first time this season our best player. Bundles of energy from the first minute to the last, crucnching tackles, fearless battling, offered crosses and plenty of forward link-up play and rounded it off with a great finish for a well deserved goal. Personally I couldn't give a damn what colour his hair is and if some idiots want to question his allegiance over it then maybe they ought to pay more attention to how he's played for us this season.
Popieracie?
16 maja 2015, 23:55 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
Popieracie?
Jak najbardziej! W obronie nawet Dany zaczął dobrze grać, choć dalej jestem zdania, że powinien być skrzydłowym pomocnikiem, nie obrońcą

Ale jak progres się utrzyma, to już niedługo będzie najlepszym lewym obrońcą w Anglii
Jak najbardziej! W obronie nawet Dany zaczął dobrze grać, choć dalej jestem zdania, że powinien być skrzydłowym pomocnikiem, nie obrońcą :D Ale jak progres się utrzyma, to już niedługo będzie najlepszym lewym obrońcą w Anglii
17 maja 2015, 01:04 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
Jak najbardziej! W obronie nawet Dany zaczął dobrze grać, choć dalej jestem zdania, że powinien być skrzydłowym pomocnikiem, nie obrońcą

Ale jak progres się utrzyma, to już niedługo będzie najlepszym lewym obrońcą w Anglii
A kto w tym sezonie był od niego lepszy na tej pozycji?
A kto w tym sezonie był od niego lepszy na tej pozycji? :)
17 maja 2015, 09:05 [cytuj]
Davies jest solidnym lewym obrońcą. Tylko solidnym, nic więcej. Danny z kolei (moim zdaniem) to topowy LO w Premier League. Zwłaszcza, że wkomponowuje się w pełni w styl nowoczesnego lewego obrońcy, który gra dobrze w obronie, ale często i skutecznie podłącza się do akcji ofensywnych. Już jeden taki na się trafił ostatnimi czasy, pamiętacie?
Davies jest solidnym lewym obrońcą. Tylko solidnym, nic więcej. Danny z kolei (moim zdaniem) to topowy LO w Premier League. Zwłaszcza, że wkomponowuje się w pełni w styl nowoczesnego lewego obrońcy, który gra dobrze w obronie, ale często i skutecznie podłącza się do akcji ofensywnych. Już jeden taki na się trafił ostatnimi czasy, pamiętacie?
17 maja 2015, 09:12 [cytuj]
Rose toidealny zawidnik na 3-5-2 tylko że na to potrzeba 3 solidnych stoperów a my takich nie mamy.
Rose toidealny zawidnik na 3-5-2 tylko że na to potrzeba 3 solidnych stoperów a my takich nie mamy
17 maja 2015, 10:23 [cytuj]
co do ustawienia to według mnie to w obronie mamy 4-4-1-1, a w ataku 2(środkowy obronca)-1(defpom)-3(defpom+boczni obroncy)-3(skrzydłowi i ofensywny)-1(napastnik)
jak idzie obronca wrzucić to w oofensywie robi sie 1 ofensywny i 3 napastników
Tak według mnie to wygląda
co do ustawienia to według mnie to w obronie mamy 4-4-1-1, a w ataku 2(środkowy obronca)-1(defpom)-3(defpom+boczni obroncy)-3(skrzydłowi i ofensywny)-1(napastnik)
jak idzie obronca wrzucić to w oofensywie robi sie 1 ofensywny i 3 napastników;P
Tak według mnie to wygląda;P
17 maja 2015, 10:34 [cytuj]
Walu powiedział/a:
A kto w tym sezonie był od niego lepszy na tej pozycji?

Azpilicueta.
Azpilicueta
17 maja 2015, 11:47 [cytuj]
Mimo wszystko Baines.
Mimo wszystko Baines
17 maja 2015, 12:07 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
Mimo wszystko Baines
Baines już opada z sił na koniec kariery
Baines już opada z sił na koniec kariery