Forum dyskusyjne
15 lipca 2015, 21:05 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Kiedyś ta bańka z ropą pierd...nie i arabusy będą jak cyganie łazić po autobusach prosić o 5 zł na chlieb
cześć arabów inwestuje, ze nie tylko bedą bogaczami z ropy;p
fakt, skonczy się, ale my tego nie doczekamy ;p
fakt, skonczy się, ale my tego nie doczekamy ;p
21 lipca 2015, 18:25 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Ale poleciałeś skoro nie wiesz że Harry zacznie sezon później ze względu na mistrzostwa U-21...
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2015/07/21/13772662/kane-ill-be-ready-for-tottenham-opener?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2015/07/21/13772662/kane-ill-be-ready-for-tottenham-opener?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Can't Smile Without You!!!
22 lipca 2015, 01:32 [cytuj]
Kane raczej nie miał powodu by tracić początek sezonu

Ani się rozgrzać nie zdążył 3 mecze i cześć.
Sam już zapowiedział, że będzie i, że znowu nastrzela goli!
Kane raczej nie miał powodu by tracić początek sezonu :P Ani się rozgrzać nie zdążył 3 mecze i cześć.
Sam już zapowiedział, że będzie i, że znowu nastrzela goli!
Offence win games, defence wins titles
22 lipca 2015, 13:01 [cytuj]
Ciekawe:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/rafael-van-der-vaart-exclusive-6113007
Ciekawe:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/rafael-van-der-vaart-exclusive-6113007
COYS!
24 lipca 2015, 13:28 [cytuj]
Muszę skrobnąć posta pod postem, bo widzę ze nikt inny się nie kwapi. Ja rozumiem, że docenianie osiągnięć rywali jest trudne, ale będę ponad tym.
Niniejszym gratuluję drużynie West Ham United pokonania w rzutach karnych trzeciej drużyny ligi maltańskiej.
Muszę skrobnąć posta pod postem, bo widzę ze nikt inny się nie kwapi. Ja rozumiem, że docenianie osiągnięć rywali jest trudne, ale będę ponad tym.
Niniejszym gratuluję drużynie West Ham United pokonania w rzutach karnych trzeciej drużyny ligi maltańskiej.
:D
COYS!
25 lipca 2015, 08:41 [cytuj]
Mam pytanie odnośnie fantasy league, mianowicie czy coś się stało z ligą Spursmanii ? Pamiętam, że w zeszłym roku zapisywało mnie automatycznie a w tym jestem zapisany do wszystkich poza naszą. Jeżeli tylko u mnie wystąpił ten problem to poprosiłbym kogoś o league code.
Mam pytanie odnośnie fantasy league, mianowicie czy coś się stało z ligą Spursmanii ? Pamiętam, że w zeszłym roku zapisywało mnie automatycznie a w tym jestem zapisany do wszystkich poza naszą. Jeżeli tylko u mnie wystąpił ten problem to poprosiłbym kogoś o league code
25 lipca 2015, 11:52 [cytuj]
skafander powiedział/a:
Mam pytanie odnośnie fantasy league, mianowicie czy coś się stało z ligą Spursmanii ? Pamiętam, że w zeszłym roku zapisywało mnie automatycznie a w tym jestem zapisany do wszystkich poza naszą. Jeżeli tylko u mnie wystąpił ten problem to poprosiłbym kogoś o league code
Dziś będzie odnowiona.
Dziś będzie odnowiona
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
25 lipca 2015, 23:38 [cytuj]
Duet Yedlin Dempsey wyrownuje dla USA w meczu o 3 miejsce
Duet Yedlin Dempsey wyrownuje dla USA w meczu o 3 miejsce
29 lipca 2015, 22:42 [cytuj]
Sprawdziłbym sam, ale nie bardzo mam jak: o której dzisiaj gramy? I czy jest szansa na jakieś streamy?
Sprawdziłbym sam, ale nie bardzo mam jak: o której dzisiaj gramy? I czy jest szansa na jakieś streamy?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
29 lipca 2015, 23:34 [cytuj]
jak dobrze widze to o 3 w nocy, SkySports 1
jak dobrze widze to o 3 w nocy, SkySports 1
30 lipca 2015, 00:26 [cytuj]
Jest na naszej oficjalnej. Wystarczy mieć nakładkę HOLA i bangla.
Jest na naszej oficjalnej. Wystarczy mieć nakładkę HOLA i bangla
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
31 lipca 2015, 11:45 [cytuj]
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/537173/w-liverpoolu-nie-ma-miejsca-dla-mario-balotellego?utm_source=wp&utm_medium=news&utm_campaign=wp_pilka-nozna
dobry komentarz MITCH'a
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/537173/w-liverpoolu-nie-ma-miejsca-dla-mario-balotellego?utm_source=wp&utm_medium=news&utm_campaign=wp_pilka-nozna
dobry komentarz MITCH'a
2 sierpnia 2015, 17:53 [cytuj]
Arsenal dziś rozegrał całkiem niezłe spotkanie
Arsenal dziś rozegrał całkiem niezłe spotkanie
2 sierpnia 2015, 20:57 [cytuj]
No to można powiedzieć, że angielska piłka dzisiaj wystartowała meczem o tarczę wspólnoty. Może widowisko samo w sobie nie porywało, na co na pewno miała wpływ temperatura 27 stopni, ale Arsenal zagrał dość solidnie, a Wenger w końcu pokonał Mourinho - czyżby to był ten sezon, w którym naprawdę można ich traktować jako jednego z głównych faworytów do mistrzostwa? ;D
No to można powiedzieć, że angielska piłka dzisiaj wystartowała meczem o tarczę wspólnoty. Może widowisko samo w sobie nie porywało, na co na pewno miała wpływ temperatura 27 stopni, ale Arsenal zagrał dość solidnie, a Wenger w końcu pokonał Mourinho - czyżby to był ten sezon, w którym naprawdę można ich traktować jako jednego z głównych faworytów do mistrzostwa? ;D
2 sierpnia 2015, 21:42 [cytuj]
Jak dla mnie TW to zwykły sparing. A jak daleko idące wnioski ktoś wyciąga ze sparingów to jego sprawa.
Osobiście uważam, że pewne zjawiska czy tendencje można w sparingach zauważyć, ale nie należy przyjmować ich jako pewne a co najwyżej możliwe do powtórzenia w sezonie zasadniczym.
Jak dla mnie TW to zwykły sparing. A jak daleko idące wnioski ktoś wyciąga ze sparingów to jego sprawa.
Osobiście uważam, że pewne zjawiska czy tendencje można w sparingach zauważyć, ale nie należy przyjmować ich jako pewne a co najwyżej możliwe do powtórzenia w sezonie zasadniczym
COYS!
3 sierpnia 2015, 00:41 [cytuj]
Dla mnie TW to tylko i wyłącznie nowa TV mianem Eleven Sports Network. Z jednej strony fajnie, bo mają w planach pokazywać FA cup, a z drugiej lipa i niepewność(tak jak przy TW). Szumnie ogłaszali start kanału, a skończyło się na transmisji w TV i TVN Turbo. Komentarz szkoda słów. Majdan i wszystko jasne. Według niego Petr Cech przeszedł transplantację czaszki
Przy kolejnej transmisji(mecz ligi belgijskiej) było jeszcze gorzej. Komentator nie mówi po Polsku, tylko mówić po polski. On chcieć centrować, ale ten druga spóźnić się o sekunda. Kto zatrudnia obcokrajowców do komentowania piłki nożnej??
Dla mnie TW to tylko i wyłącznie nowa TV mianem Eleven Sports Network. Z jednej strony fajnie, bo mają w planach pokazywać FA cup, a z drugiej lipa i niepewność(tak jak przy TW). Szumnie ogłaszali start kanału, a skończyło się na transmisji w TV i TVN Turbo. Komentarz szkoda słów. Majdan i wszystko jasne. Według niego Petr Cech przeszedł transplantację czaszki :rotfl:
Przy kolejnej transmisji(mecz ligi belgijskiej) było jeszcze gorzej. Komentator nie mówi po Polsku, tylko mówić po polski. On chcieć centrować, ale ten druga spóźnić się o sekunda. Kto zatrudnia obcokrajowców do komentowania piłki nożnej??
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
5 sierpnia 2015, 13:07 [cytuj]
Wduwek, komu podpadłeś że ktoś sobie taki nick zrobił?
Wduwek, komu podpadłeś że ktoś sobie taki nick zrobił?
5 sierpnia 2015, 14:01 [cytuj]
Kolega o specyficznym poczuciu humoru (a nawet bardzo specyficznym, zobacz kogo sobie wklepał w "ulubiony piłkarz"

). Próbuję go przekonać do zostania kibicem Tottenhamu, będzie nas czytał teraz.
Kolega o specyficznym poczuciu humoru (a nawet bardzo specyficznym, zobacz kogo sobie wklepał w "ulubiony piłkarz" :D ). Próbuję go przekonać do zostania kibicem Tottenhamu, będzie nas czytał teraz
COYS!
5 sierpnia 2015, 17:55 [cytuj]
Myślałem że komuś podpadłeś
Nie wiem jak sprawdzić bo posta nie napisał chyba żadnego i nie wiem jak wejść w jego profil. Strzelam że Paulinho albo Adebayor?
Myślałem że komuś podpadłeś :rotfl:
Nie wiem jak sprawdzić bo posta nie napisał chyba żadnego i nie wiem jak wejść w jego profil. Strzelam że Paulinho albo Adebayor?
5 sierpnia 2015, 18:07 [cytuj]
Spudłowałeś, Lamela
PS: Menu główne -> Lista użytkowników (oczywiście jest na niej ostatni).
Spudłowałeś, Lamela :P
PS: Menu główne -> Lista użytkowników (oczywiście jest na niej ostatni)
COYS!