Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  72  73  74  75  76    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
3 października 2015, 12:24 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
To słabo coś się interesujesz. W ostatnim czasie miał baraże na awans do Championship razem ze Swindon. Strzelił też bramkę w finale mistrzostw Azji

Szczerze to mam totalną wyjebkę na to kto dostanie złotą piłkę w tym roku albo kto ją dostał rok temu czy jeszcze wcześniej. Po prostu mnie to nie interesuje :)

Jeszcze pytanie do wyjadaczy - będąc posiadaczem One Hotspur Bronze Membership, muszę zrobić zakupy za 50 GBP żeby odebrać voucher na kolejne 10, dobrze to rozumiem? Oprócz tego wyczytałem na stronie, że dostanę np jakiś welcome pack, czy personalised membership card with stadium access ale nic takiego jak na razie nie miało miejsca. Ktoś jest w stanie coś więcej powiedzieć jak sprawa wygląda?

+ pytanie do Trzaskala, kiedy będzie można się zapisywać na marcowe NLD? :cwaniak:

Ktoś jeszcze się pisze na ten mecz?
Szczerze to mam totalną wyjebkę na to kto dostanie złotą piłkę w tym roku albo kto ją dostał rok temu czy jeszcze wcześniej. Po prostu mnie to nie interesuje :) Jeszcze pytanie do wyjadaczy - będąc posiadaczem One Hotspur Bronze Membership, muszę zrobić zakupy za 50 GBP żeby odebrać voucher na kolejne 10, dobrze to rozumiem? Oprócz tego wyczytałem na stronie, że dostanę np jakiś welcome pack, czy personalised membership card with stadium access ale nic takiego jak na razie nie miało miejsca. Ktoś jest w stanie coś więcej powiedzieć jak sprawa wygląda? + pytanie do Trzaskala, kiedy będzie można się zapisywać na marcowe NLD? :cwaniak: Ktoś jeszcze się pisze na ten mecz?
3 października 2015, 15:10 [cytuj]
ktoś wie ile będzie nas kosztowac mniej więcej przebudowa stadionu ?
i na ilu tysiącach pojemności staneło ?
ktoś wie ile będzie nas kosztowac mniej więcej przebudowa stadionu ? i na ilu tysiącach pojemności staneło ?
3 października 2015, 20:20 [cytuj]
@ Robert; sprawa wygląda następująco... Pojemność stanęła na 61 tysiącach ponieważ stadion będziemy dzielić z drużyną NFL, a kosztów jeszcze nie ujawnili :).

podrzucam link z ciekawym info:
http://stadiony.net/projekty/eng/new_tottenham_stadium
@ Robert; sprawa wygląda następująco... Pojemność stanęła na 61 tysiącach ponieważ stadion będziemy dzielić z drużyną NFL, a kosztów jeszcze nie ujawnili :). podrzucam link z ciekawym info: http://stadiony.net/projekty/eng/new_tottenham_stadium
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
3 października 2015, 20:31 [cytuj]
Lotar powiedział/a:
@ Robert; sprawa wygląda następująco... Pojemność stanęła na 61 tysiącach ponieważ stadion będziemy dzielić z drużyną NFL, a kosztów jeszcze nie ujawnili :).

podrzucam link z ciekawym info:
http://stadiony.net/projekty/eng/new_tottenham_stadium

dzieki
dzieki
4 października 2015, 09:38 [cytuj]
Mousa is back!

The midfielder has made good progress in his recovery from a foot injury and is in contention for a place in the squad at the Liberty Stadium.
Mousa is back! The midfielder has made good progress in his recovery from a foot injury and is in contention for a place in the squad at the Liberty Stadium
9 października 2015, 10:40 [cytuj]
Juergen Klopp w Liverpoolu, myślę że The Reds na poważnie włączą się do walki o TOP 4, a może nawet o mistrza. Dla mnie to trener naprawdę dobry, a styl gry oparty na pressingu idealnie będzie pasował do ligi angielskiej.
Juergen Klopp w Liverpoolu, myślę że The Reds na poważnie włączą się do walki o TOP 4, a może nawet o mistrza. Dla mnie to trener naprawdę dobry, a styl gry oparty na pressingu idealnie będzie pasował do ligi angielskiej
9 października 2015, 11:10 [cytuj]
Zatrudnili chyba najlepszego z możliwych obecnie menedżerów. Oby nie ogarnął jeszcze drużyny przed meczem z nami. Można im szczerze pozazdrościć menedżera.
Zatrudnili chyba najlepszego z możliwych obecnie menedżerów. Oby nie ogarnął jeszcze drużyny przed meczem z nami. Można im szczerze pozazdrościć menedżera
9 października 2015, 13:13 [cytuj]
Poch zły też nie jest, nie ma co narzekać. Klopp z miejsca raczej nie zacznie wszystkiego wygrywać. Myślę, że z Liverpoolem i Chelsea będziemy do końca walczyć o TOP 4. MOże jeszcze się jakiś czarny koń w stylu Crystal Palace, Southampton czy Everton włączy, ale tego typu drużyny prędzej czy później zawsze wymiękają.

Pritchard przeszedł operację kolana i wróci do treningów w okolicach nowego roku. To już wiadomo czemu się nie pojawiał nawet na ławce :(
Poch zły też nie jest, nie ma co narzekać. Klopp z miejsca raczej nie zacznie wszystkiego wygrywać. Myślę, że z Liverpoolem i Chelsea będziemy do końca walczyć o TOP 4. MOże jeszcze się jakiś czarny koń w stylu Crystal Palace, Southampton czy Everton włączy, ale tego typu drużyny prędzej czy później zawsze wymiękają. Pritchard przeszedł operację kolana i wróci do treningów w okolicach nowego roku. To już wiadomo czemu się nie pojawiał nawet na ławce :(
10 października 2015, 12:58 [cytuj]
Christian Eriksen - Free Kick Genius

https://www.youtube.com/watch?v=BBd_2f5dNnU
Christian Eriksen - Free Kick Genius https://www.youtube.com/watch?v=BBd_2f5dNnU
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
10 października 2015, 13:09 [cytuj]
I jeszcze nowy filmik o Pochu:

https://www.youtube.com/watch?v=59UBe7M8Y1w
I jeszcze nowy filmik o Pochu: https://www.youtube.com/watch?v=59UBe7M8Y1w
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
10 października 2015, 23:09 [cytuj]
Mnie osobiście bardzo martwi to, że Klopp został managerem przed meczem z nami. Podobnie było z Crystal Palace i nie daliśmy rady.
Co prawda Rogers nie był złym managerem, moim zdaniem, prowadził na początku sezonu Lpool lepiej, niż Mou Chelsea :D Ale o to raczej nie trudno.
Tak czy inaczej, liczę, że Klopp ich nie pozbiera jeszcze do kupy, ale jest jeden problem - nie do końca wiadomo, czego się spodziewać. Taktyka Pocha będzie mniej więcej do przewidzenia - to, jak ustawi Lpool Klopp - nie do końca.
Mnie osobiście bardzo martwi to, że Klopp został managerem przed meczem z nami. Podobnie było z Crystal Palace i nie daliśmy rady. Co prawda Rogers nie był złym managerem, moim zdaniem, prowadził na początku sezonu Lpool lepiej, niż Mou Chelsea :D Ale o to raczej nie trudno. Tak czy inaczej, liczę, że Klopp ich nie pozbiera jeszcze do kupy, ale jest jeden problem - nie do końca wiadomo, czego się spodziewać. Taktyka Pocha będzie mniej więcej do przewidzenia - to, jak ustawi Lpool Klopp - nie do końca
11 października 2015, 01:15 [cytuj]
To, że zatrudnili jednego z lepszych trenerów to jedno, drugie natomiast, że Liverpool wymaga sporej przebudowy personalnej i tutaj nawet najlepszy trener może nie pomóc.
To, że zatrudnili jednego z lepszych trenerów to jedno, drugie natomiast, że Liverpool wymaga sporej przebudowy personalnej i tutaj nawet najlepszy trener może nie pomóc
11 października 2015, 02:06 [cytuj]
Ja się ogólnie cieszę że Klopp będzie pracował w BPL. Takiego świra brakowało w tej lidze. Co do meczu z nami, wiadomo, może zadziałać efekt miotły, ogromna motywacja zawodników Liverpoolu, ale też nie popadajmy w skrajności, oni przed zwolnieniem Brendana grali bardzo kiepsko a w kilka dni Klopp za dużo nie naprawi

PS. Klopp do właścicieli Liverpoolu po pierwszym treningu:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/06/bd/16/06bd166665c211cbb16772bcc8d4389a.jpg
Ja się ogólnie cieszę że Klopp będzie pracował w BPL. Takiego świra brakowało w tej lidze. Co do meczu z nami, wiadomo, może zadziałać efekt miotły, ogromna motywacja zawodników Liverpoolu, ale też nie popadajmy w skrajności, oni przed zwolnieniem Brendana grali bardzo kiepsko a w kilka dni Klopp za dużo nie naprawi PS. Klopp do właścicieli Liverpoolu po pierwszym treningu: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/06/bd/16/06bd166665c211cbb16772bcc8d4389a.jpg
13 października 2015, 10:32 [cytuj]
Walu powiedział/a:

PS. Klopp do właścicieli Liverpoolu po pierwszym treningu:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/06/bd/16/06bd166665c211cbb16772bcc8d4389a.jpg

http://s519.photobucket.com/user/khinks01-02/media/Animations/conan-rofl.gif.html

Damian88 powiedział/a:
To, że zatrudnili jednego z lepszych trenerów to jedno, drugie natomiast, że Liverpool wymaga sporej przebudowy personalnej i tutaj nawet najlepszy trener może nie pomóc

Masz oczywiście rację, ale to samo myślałem, jak Pardew przechodził do Crystal Palace - nie da się przebudować drużyny w tak krótkim czasie, ale przypominam, że wtedy przegraliśmy 2-1.
http://s519.photobucket.com/user/khinks01-02/media/Animations/conan-rofl.gif.html [quote=Damian88]To, że zatrudnili jednego z lepszych trenerów to jedno, drugie natomiast, że Liverpool wymaga sporej przebudowy personalnej i tutaj nawet najlepszy trener może nie pomóc
13 października 2015, 16:02 [cytuj]
Przed sobotnim meczem Klopp będzie miał jakieś 2-3 dni na pracę z zespołem, Liverpool który wybiegnie na WHL nie będzie się zbytnio różnił od tego prowadzonego przez Rodgersa. Zagrają ambitniej, z większą werwą, ale nie ma co panikować - równie dobrze to my możemy zaskoczyć Kloppa naszym przygotowaniem, wybieganiem, pressingiem i pokazać mu, że to Premier League, a nie jakieś tam kopanie się po czołach z Herthą czy innym Koeln.
Przed sobotnim meczem Klopp będzie miał jakieś 2-3 dni na pracę z zespołem, Liverpool który wybiegnie na WHL nie będzie się zbytnio różnił od tego prowadzonego przez Rodgersa. Zagrają ambitniej, z większą werwą, ale nie ma co panikować - równie dobrze to my możemy zaskoczyć Kloppa naszym przygotowaniem, wybieganiem, pressingiem i pokazać mu, że to Premier League, a nie jakieś tam kopanie się po czołach z Herthą czy innym Koeln
13 października 2015, 18:34 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
Przed sobotnim meczem Klopp będzie miał jakieś 2-3 dni na pracę z zespołem, Liverpool który wybiegnie na WHL nie będzie się zbytnio różnił od tego prowadzonego przez Rodgersa. Zagrają ambitniej, z większą werwą, ale nie ma co panikować - równie dobrze to my możemy zaskoczyć Kloppa naszym przygotowaniem, wybieganiem, pressingiem i pokazać mu, że to Premier League, a nie jakieś tam kopanie się po czołach z Herthą czy innym Koeln

czy innym tam bayernem, bayerem czy wolsburgiem ;)
13 października 2015, 18:52 [cytuj]
Robert powiedział/a:

naturalnie, tam też rywalizował z gigantami (właściwie jednym), ale Premier League to inna liga, inna para kaloszy, inne tempo rozgrywki, inne rozwiązania taktyczne ... Klopp może nas zaskoczyć i zobaczymy Liverpool zap***** od pierwszej do ostatniej minuty, ale jeśli zagramy swoje to i my możemy go zaskoczyć. Nie dopisujmy LFC 3 punktów tylko dlatego, że trenerem został tam Klopp.
naturalnie, tam też rywalizował z gigantami (właściwie jednym), ale Premier League to inna liga, inna para kaloszy, inne tempo rozgrywki, inne rozwiązania taktyczne ... Klopp może nas zaskoczyć i zobaczymy Liverpool zap***** od pierwszej do ostatniej minuty, ale jeśli zagramy swoje to i my możemy go zaskoczyć. Nie dopisujmy LFC 3 punktów tylko dlatego, że trenerem został tam Klopp
16 października 2015, 12:54 [cytuj]
Do tego należy dodać całkiem udaną kampanię w LM, kiedy awansowali do finału. Oczywiście że nie ma co dopisywać 3 pkt. przed meczem z nami, moją intencją było raczej to, że Liverpool dołączy do Chelsea, MU, MC czy Arsenalu w walce o LM, przez co będzie nam znacznie trudniej się załapać na 4. miejsce. Za Rodgersa było jak było, stąd te nasze 5. miejsca pod rząd.
Do tego należy dodać całkiem udaną kampanię w LM, kiedy awansowali do finału. Oczywiście że nie ma co dopisywać 3 pkt. przed meczem z nami, moją intencją było raczej to, że Liverpool dołączy do Chelsea, MU, MC czy Arsenalu w walce o LM, przez co będzie nam znacznie trudniej się załapać na 4. miejsce. Za Rodgersa było jak było, stąd te nasze 5. miejsca pod rząd
17 października 2015, 00:59 [cytuj]
Raz na jakiś czas piszę tutaj w sprawie muzycznej, zazwyczaj będąc ignorowanym, ale może tym razem się uda. Jako równorzędny członek społeczności fanów Tottenhamu liczę na jakąkolwiek pomoc :)

Wraz z zespołem możemy zagrać na dużym festiwalu, szczecińskiej Arenie Hałasu. Aby to się stało faktem, musielibyśmy wygrać nienawidzony przez wszystkich (również nas) konkurs lajkowy. Jeśli chcielibyście pomóc, na tym wydarzeniu:
https://www.facebook.com/events/701906193271444/
znajdziecie post z zespołem SZAJKOBANDA - jeżeli pod nim zostawicie łapkę w górę, to może nam bardzo pomóc w osiągnięciu sukcesu, jakim niewątpliwie byłoby zagranie z Łonami, Zeusami, Sokołami i innymi Taco Hemingwayami (ostatni swoją drogą również jest zadeklarowanym kibicem Tottenhamu :]). Do końca głosowania jeszcze sobota i niedziela, ale już teraz jesteśmy w czołówce.

Jeśli ktokolwiek zdecyduje się pomóc, będę bardzo szczęśliwy ;)
Raz na jakiś czas piszę tutaj w sprawie muzycznej, zazwyczaj będąc ignorowanym, ale może tym razem się uda. Jako równorzędny członek społeczności fanów Tottenhamu liczę na jakąkolwiek pomoc :) Wraz z zespołem możemy zagrać na dużym festiwalu, szczecińskiej Arenie Hałasu. Aby to się stało faktem, musielibyśmy wygrać nienawidzony przez wszystkich (również nas) konkurs lajkowy. Jeśli chcielibyście pomóc, na tym wydarzeniu: https://www.facebook.com/events/701906193271444/ znajdziecie post z zespołem SZAJKOBANDA - jeżeli pod nim zostawicie łapkę w górę, to może nam bardzo pomóc w osiągnięciu sukcesu, jakim niewątpliwie byłoby zagranie z Łonami, Zeusami, Sokołami i innymi Taco Hemingwayami (ostatni swoją drogą również jest zadeklarowanym kibicem Tottenhamu :]). Do końca głosowania jeszcze sobota i niedziela, ale już teraz jesteśmy w czołówce. Jeśli ktokolwiek zdecyduje się pomóc, będę bardzo szczęśliwy ;)
17 października 2015, 11:38 [cytuj]
bart powiedział/a:
Raz na jakiś czas piszę tutaj w sprawie muzycznej, zazwyczaj będąc ignorowanym, ale może tym razem się uda. Jako równorzędny członek społeczności fanów Tottenhamu liczę na jakąkolwiek pomoc :)

Wraz z zespołem możemy zagrać na dużym festiwalu, szczecińskiej Arenie Hałasu. Aby to się stało faktem, musielibyśmy wygrać nienawidzony przez wszystkich (również nas) konkurs lajkowy. Jeśli chcielibyście pomóc, na tym wydarzeniu:
https://www.facebook.com/events/701906193271444/
znajdziecie post z zespołem SZAJKOBANDA - jeżeli pod nim zostawicie łapkę w górę, to może nam bardzo pomóc w osiągnięciu sukcesu, jakim niewątpliwie byłoby zagranie z Łonami, Zeusami, Sokołami i innymi Taco Hemingwayami (ostatni swoją drogą również jest zadeklarowanym kibicem Tottenhamu :]). Do końca głosowania jeszcze sobota i niedziela, ale już teraz jesteśmy w czołówce.

Jeśli ktokolwiek zdecyduje się pomóc, będę bardzo szczęśliwy ;)

Ja i moja dziewczyna polajkowaliśmy :) daj znać jak Wam poszło!
Ja i moja dziewczyna polajkowaliśmy :) daj znać jak Wam poszło!
|<  <<  <  72  73  74  75  76    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 6 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się