Forum dyskusyjne
12 listopada 2015, 13:54 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Walke z rakiem w wieku 32 lat przegral Marton Fulop, byl kilka lat pilkarzem Spurs ale nie zadebiutowal. Ja osobiscie kojarze go glownie z Sunderlandu
A ja z meczu z City.
A ja z meczu z City
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
12 listopada 2015, 15:17 [cytuj]
A ja niestety z meczu WBA - Arsenal, przykro mi nic na to nie poradzę.
A ja niestety z meczu WBA - Arsenal, przykro mi nic na to nie poradzę
COYS!
12 listopada 2015, 16:46 [cytuj]
Smutno się czyta o piłkarzu, który był w tym klubie (choć tylko epizodycznie), do tego młodszym od człowieka. Niestety pierwsze skojarzenie jakie przyszło mi do głowy to tak jak u Wduwka mecz WBA 2 - 3 Arsenal.
Smutno się czyta o piłkarzu, który był w tym klubie (choć tylko epizodycznie), do tego młodszym od człowieka. Niestety pierwsze skojarzenie jakie przyszło mi do głowy to tak jak u Wduwka mecz WBA 2 - 3 Arsenal
12 listopada 2015, 18:17 [cytuj]
Ja również pamiętam tylko jak niemal własnoręcznie pozbawił nas bodaj 4 miejsca w lidze, grając w barwach WBA. Nadal nie chce mi się wierzyć, że to był przypadek.
Ja również pamiętam tylko jak niemal własnoręcznie pozbawił nas bodaj 4 miejsca w lidze, grając w barwach WBA. Nadal nie chce mi się wierzyć, że to był przypadek
17 listopada 2015, 11:27 [cytuj]
http://www.hitc.com/en-gb/2015/11/16/tottenham-teenagers-shayon-harrison-and-harry-winks-train-with-s/page/1/
http://www.hitc.com/en-gb/2015/11/16/tottenham-teenagers-shayon-harrison-and-harry-winks-train-with-s/page/1/
17 listopada 2015, 21:54 [cytuj]
Dele Alli to jest skarb. Co za brama!
Dele Alli to jest skarb. Co za brama!
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
20 listopada 2015, 15:51 [cytuj]
Ale się zrobiła cisza na forum - zapadliście w zimowy sen czy to wina przerwy na reprezentacje?
Ale się zrobiła cisza na forum - zapadliście w zimowy sen czy to wina przerwy na reprezentacje? :)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
20 listopada 2015, 23:00 [cytuj]
Już od dłuższego czasu nie tylko na forum, ale również w komentarzach pod newsami zmniejszyła się aktywność. Gdzie te czasy, że pod każdym newsem po ligowym spotkaniu było po kilkadziesiąt komentarzy
Już od dłuższego czasu nie tylko na forum, ale również w komentarzach pod newsami zmniejszyła się aktywność. Gdzie te czasy, że pod każdym newsem po ligowym spotkaniu było po kilkadziesiąt komentarzy :bezradny:
21 listopada 2015, 07:35 [cytuj]
Damian88 powiedział/a:
Już od dłuższego czasu nie tylko na forum, ale również w komentarzach pod newsami zmniejszyła się aktywność. Gdzie te czasy, że pod każdym newsem po ligowym spotkaniu było po kilkadziesiąt komentarzy

Parę przegranych i komentatorzy się znajdą
Parę przegranych i komentatorzy się znajdą ;)
COYS!
21 listopada 2015, 20:34 [cytuj]
Leicester na szczycie tabeli, kto się spodziewał, że tak będzie?

Ciekawe, czy ostatecznie załapia się do europejskich pucharów
Leicester na szczycie tabeli, kto się spodziewał, że tak będzie? :D Ciekawe, czy ostatecznie załapia się do europejskich pucharów
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 listopada 2015, 20:44 [cytuj]
Obstawiam, że tak. Wyglądają naprawdę mocno na tle tego rodzaju rewelacji, które w latach ubiegłych spadały z hukiem w głąb tabeli. Drużyna budowana bardzo rozważnie, niezwykle doświadczony trener i ta niesamowita dwójka Vardy-Mahrez. WHU i CP, które w początkach sezonu miały podobny dorobek punktowy do Lisów pikują w dół, a oni się trzymają.
PS: jak oglądam skróty to mam czasem wrażenie, że zawodnicy Leicester poprzebierali się w koszulki Chelsea i odwrotnie
Obstawiam, że tak. Wyglądają naprawdę mocno na tle tego rodzaju rewelacji, które w latach ubiegłych spadały z hukiem w głąb tabeli. Drużyna budowana bardzo rozważnie, niezwykle doświadczony trener i ta niesamowita dwójka Vardy-Mahrez. WHU i CP, które w początkach sezonu miały podobny dorobek punktowy do Lisów pikują w dół, a oni się trzymają.
PS: jak oglądam skróty to mam czasem wrażenie, że zawodnicy Leicester poprzebierali się w koszulki Chelsea i odwrotnie :P
COYS!
21 listopada 2015, 20:55 [cytuj]
A ja myślę, że skończą gdzieś w granicach 8-10. Zawsze się tak kończy. Życzę im, żeby udało im się jakoś wywalczyć to 6-7 miejsce i zagrać za rok w pucharach, ale nie sądzę żeby było to możliwe. Wypadnie czy to Vardy, czy Mahrez na kilka kolejek i się zacznie tracenie punktów. Ale na razie niech grają jak najlepiej i urywają punkty czołówce tka jak nam urwali
A ja myślę, że skończą gdzieś w granicach 8-10. Zawsze się tak kończy. Życzę im, żeby udało im się jakoś wywalczyć to 6-7 miejsce i zagrać za rok w pucharach, ale nie sądzę żeby było to możliwe. Wypadnie czy to Vardy, czy Mahrez na kilka kolejek i się zacznie tracenie punktów. Ale na razie niech grają jak najlepiej i urywają punkty czołówce tka jak nam urwali :)
21 listopada 2015, 21:30 [cytuj]
Ja miałem długą przerwę, bo byłem daaaleko od internetu całe wakacje, a po powrocie zobaczyłem, że forum jakby podupadło. Ale w sumie zastanawiałem się ciągle co jest przyczyną
Moim zdaniem kontuzja Vardyego/Mahreza i mocno spadną. Drużyna gra solidnie, osobiście mam nadzieję, że utrzymają się wysoko. Nie zdziwiłbym się, gdyby skończyli na 6-7, może 8 miejscu.
Trzeb wziąć pod uwagę, że Klopp zrobił z Liverpoolu bardzo solidną drużynę i trzeba ich dodać do grona faworytów do top 5, może kosztem naszym lub Lisów.
Jeśli uda się pokonać jutro West Ham i znacząco zmniejszyć stratę do Top4, to LM w przyszłym sezonie to cel jak najbardziej realny. Ale to samo, co w meczu z Arsenalem - KONCENTRACJA od pierwszego gwizdka do samego końca, w razie konieczności gryźć trawę. Tego czasem, niestety, brakuje.
In Poch We Trust, jutro mamy zwycięstwo
Ja miałem długą przerwę, bo byłem daaaleko od internetu całe wakacje, a po powrocie zobaczyłem, że forum jakby podupadło. Ale w sumie zastanawiałem się ciągle co jest przyczyną
Moim zdaniem kontuzja Vardyego/Mahreza i mocno spadną. Drużyna gra solidnie, osobiście mam nadzieję, że utrzymają się wysoko. Nie zdziwiłbym się, gdyby skończyli na 6-7, może 8 miejscu.
Trzeb wziąć pod uwagę, że Klopp zrobił z Liverpoolu bardzo solidną drużynę i trzeba ich dodać do grona faworytów do top 5, może kosztem naszym lub Lisów.
Jeśli uda się pokonać jutro West Ham i znacząco zmniejszyć stratę do Top4, to LM w przyszłym sezonie to cel jak najbardziej realny. Ale to samo, co w meczu z Arsenalem - KONCENTRACJA od pierwszego gwizdka do samego końca, w razie konieczności gryźć trawę. Tego czasem, niestety, brakuje.
In Poch We Trust, jutro mamy zwycięstwo :D
21 listopada 2015, 21:47 [cytuj]
Vardy i Mahrez mogą równie dobrze przejść sezon bez kontuzji, albo z takimi co to eliminują na 2-3 mecze.
Zobaczymy, ale ja już jakiś czas temu zwracałem uwagę na różnicę między nimi a CP i WHU (które wówczas były jeszcze w pobliżu lisów). Póki co się potwierdza. Stawiam, że zdobędą miejsce w granicach 5-6. Nie ukrywam jednak, że sprawa jest bardzo niepewna w tym punkcie sezonu, w zasadzie strzelam.
Vardy i Mahrez mogą równie dobrze przejść sezon bez kontuzji, albo z takimi co to eliminują na 2-3 mecze.
Zobaczymy, ale ja już jakiś czas temu zwracałem uwagę na różnicę między nimi a CP i WHU (które wówczas były jeszcze w pobliżu lisów). Póki co się potwierdza. Stawiam, że zdobędą miejsce w granicach 5-6. Nie ukrywam jednak, że sprawa jest bardzo niepewna w tym punkcie sezonu, w zasadzie strzelam
COYS!
21 listopada 2015, 21:55 [cytuj]
Tego im naturalnie życzę

Może nawet Vardy pobije rekord, na to się zanosi
Tego im naturalnie życzę :) Może nawet Vardy pobije rekord, na to się zanosi :D
22 listopada 2015, 11:58 [cytuj]
co do Leicester to do tej pory mieli bardzo łatwy terminarz. do zakończenia rundy zostało 6 kolejek, w których zagrają z United, Swansea, Chelsea, Liverpoolem, Evertonem i City . myślę że max 5-7 punktów zdobędą w tych spotkaniach i trochę w tabeli spadną. co nie zmienia faktu że są fenomenalni w tym sezonie
co do Leicester to do tej pory mieli bardzo łatwy terminarz. do zakończenia rundy zostało 6 kolejek, w których zagrają z United, Swansea, Chelsea, Liverpoolem, Evertonem i City . myślę że max 5-7 punktów zdobędą w tych spotkaniach i trochę w tabeli spadną. co nie zmienia faktu że są fenomenalni w tym sezonie :tak:
22 listopada 2015, 12:21 [cytuj]
sportowiec07 powiedział/a:
co do Leicester to do tej pory mieli bardzo łatwy terminarz. do zakończenia rundy zostało 6 kolejek, w których zagrają z United, Swansea, Chelsea, Liverpoolem, Evertonem i City . myślę że max 5-7 punktów zdobędą w tych spotkaniach i trochę w tabeli spadną. co nie zmienia faktu że są fenomenalni w tym sezonie

Mają trudny terminarz, to bez wątpienia, i będą mieli sporo szczęścia jak ugrają z tego 5 pkt, ale do wygrania ligi wystarczy ogrywanie ogórków spoza top4
Mają trudny terminarz, to bez wątpienia, i będą mieli sporo szczęścia jak ugrają z tego 5 pkt, ale do wygrania ligi wystarczy ogrywanie ogórków spoza top4 :D
23 listopada 2015, 20:02 [cytuj]
Czytaliście gdzieś o naszym mniemanym zainteresowaniu Pato? Coś poza transfery.info, jakieś rzetelne źródło? Mam nadzieje, że to tylko ploty
Czytaliście gdzieś o naszym mniemanym zainteresowaniu Pato? Coś poza transfery.info, jakieś rzetelne źródło? Mam nadzieje, że to tylko ploty ;)
24 listopada 2015, 21:49 [cytuj]
Jablona22 powiedział/a:
Czytaliście gdzieś o naszym mniemanym zainteresowaniu Pato? Coś poza transfery.info, jakieś rzetelne źródło? Mam nadzieje, że to tylko ploty

Ja mam nadzieję, że trafi do nas

Nie powinien być drogi a przecież i tak tylko rezerwowego potrzebujemy.
Plotki są takie, że jest duże zainteresowanie angielskich klubów tym zawodnikiem.
The Sun twierdzi, że za kwotę 10 mln funtów mamy go kupić i, że agent Pato jest w Londynie na rozmowach z Tottenhamem. (z 23 listopada)
Szef Corinthians powiedział, że uzgodniony został transfer z Liverpoolem (7 listopada) na zimowe okienko [dziwne, bo przecież gra w Sao Paulo).
Zainteresowanie jest także ze strony Barcelony (zeszły miesiąc)
Ja mam nadzieję, że trafi do nas :P Nie powinien być drogi a przecież i tak tylko rezerwowego potrzebujemy.
Plotki są takie, że jest duże zainteresowanie angielskich klubów tym zawodnikiem.
The Sun twierdzi, że za kwotę 10 mln funtów mamy go kupić i, że agent Pato jest w Londynie na rozmowach z Tottenhamem. (z 23 listopada)
Szef Corinthians powiedział, że uzgodniony został transfer z Liverpoolem (7 listopada) na zimowe okienko [dziwne, bo przecież gra w Sao Paulo).
25 listopada 2015, 12:44 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
Ja mam nadzieję, że trafi do nas

Nie powinien być drogi a przecież i tak tylko rezerwowego potrzebujemy.
Gra w Sao Paulo bo jest tam wypożyczony z Corinthians do końca roku, więc ewentualny transfer będzie negocjować Corinthians a nie Sao Paulo
Gra w Sao Paulo bo jest tam wypożyczony z Corinthians do końca roku, więc ewentualny transfer będzie negocjować Corinthians a nie Sao Paulo