Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  77  78  79  80  81    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
20 grudnia 2015, 10:51 [cytuj]
MatMar; Uwielbiam tego gości! Szkoda, że u nas się nie odnalazł... ale życzę mu jak najlepiej i trzymam za niego kciuki!
MatMar; Uwielbiam tego gości! Szkoda, że u nas się nie odnalazł... ale życzę mu jak najlepiej i trzymam za niego kciuki!
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
20 grudnia 2015, 11:52 [cytuj]
Goldado najlepszy :D

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/6815260/Paul-Gascoine-collapses-at-spa.html?CMP=spklr-_-Editorial-_-FBPAGE-_-TheSunFootball-TheSunFootball-_-20151220-_-Sport-_-310737095-_-Imageandlink

Dziś rano znaleźli Gazza pijanego i zakrawionego w hotelu. Parę dni temu miał ponoć infekcję pęcherza, choć nie wiem, dlaczego było to wspomniane w artykule. Przeżył, ale wygląda na to, że jego problem z alkoholem nie został rozwiązany. Z artykułu można także wyczytać szereg innych problemów, z jakimi zmaga się Gascoigne: bulimia, zaburzenia obsesyjno-kompulsywne (nerwica natręctw) i zaburzenia afektywne dwubiegunowe.
Goldado najlepszy :D http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/6815260/Paul-Gascoine-collapses-at-spa.html?CMP=spklr-_-Editorial-_-FBPAGE-_-TheSunFootball-TheSunFootball-_-20151220-_-Sport-_-310737095-_-Imageandlink Dziś rano znaleźli Gazza pijanego i zakrawionego w hotelu. Parę dni temu miał ponoć infekcję pęcherza, choć nie wiem, dlaczego było to wspomniane w artykule. Przeżył, ale wygląda na to, że jego problem z alkoholem nie został rozwiązany. Z artykułu można także wyczytać szereg innych problemów, z jakimi zmaga się Gascoigne: bulimia, zaburzenia obsesyjno-kompulsywne (nerwica natręctw) i zaburzenia afektywne dwubiegunowe
20 grudnia 2015, 12:00 [cytuj]
ja pier****, jak on wygląda...
ja pier****, jak on wygląda
20 grudnia 2015, 15:45 [cytuj]
Liverpool 0:2 po 50 minutach. Co za sezon...
Liverpool 0:2 po 50 minutach. Co za sezon
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
20 grudnia 2015, 16:16 [cytuj]
Kupujemy Ighalo? :D
Kupujemy Ighalo? :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
20 grudnia 2015, 16:55 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Liverpool 0:2 po 50 minutach. Co za sezon

Temu to się akurat w ogóle nie dziwię, grają sąsiedzi w tabeli więc stawiam na gospodarzy.

W ogóle bawią mnie stwierdzenia (to już MatMar nie do Ciebie, ale np pojawiło się takie w zapowiedzi przedmeczowej), że Liverpool jest w gazie od kiedy zmienili trenera. Od kiedy zmienili trenera to zagrali JEDEN naprawdę dobry mecz, z City. Fakt, że wręcz nieziemsko dobry, ale jeden. Poza nim dwa razy wygrali z zespołami z dołu tabeli, a reszta to remisy i porażki.

Jest to ogromna niespodzianka, ale na chwilę obecną Watford gra po prostu lepiej niż Liverpool.

Inna sprawa, że nie ma w lidze zespołu mniej rotującego składem niż Watford, co może się zemścić.
Temu to się akurat w ogóle nie dziwię, grają sąsiedzi w tabeli więc stawiam na gospodarzy. W ogóle bawią mnie stwierdzenia (to już MatMar nie do Ciebie, ale np pojawiło się takie w zapowiedzi przedmeczowej), że Liverpool jest w gazie od kiedy zmienili trenera. Od kiedy zmienili trenera to zagrali JEDEN naprawdę dobry mecz, z City. Fakt, że wręcz nieziemsko dobry, ale jeden. Poza nim dwa razy wygrali z zespołami z dołu tabeli, a reszta to remisy i porażki. Jest to ogromna niespodzianka, ale na chwilę obecną Watford gra po prostu lepiej niż Liverpool. Inna sprawa, że nie ma w lidze zespołu mniej rotującego składem niż Watford, co może się zemścić
COYS!
20 grudnia 2015, 18:09 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:

W ogóle bawią mnie stwierdzenia (to już MatMar nie do Ciebie, ale np pojawiło się takie w zapowiedzi przedmeczowej), że Liverpool jest w gazie od kiedy zmienili trenera. Od kiedy zmienili trenera to zagrali JEDEN naprawdę dobry mecz, z City. Fakt, że wręcz nieziemsko dobry, ale jeden. Poza nim dwa razy wygrali z zespołami z dołu tabeli, a reszta to remisy i porażki.

to samo mówiłem, piona. btw bale zapakował 4 bramki i miał asystę ;)
to samo mówiłem, piona. btw bale zapakował 4 bramki i miał asystę ;)
20 grudnia 2015, 19:11 [cytuj]
Watford raczej nie zostanie tak wysoko, ale trzeba przyznac, ze graja naprawde dobrze. Sa solidni w obronie, a w ataku graja na Ighalo, ktory w ostatnim czasie sie czesto nie myli.

Zastanawiam sie tylko, jak te 'czarne konie' beda wygladaly po zimowym okienku transferowym. Oby nie sprzedawali swoich najlepszych zawodnikow.
Watford raczej nie zostanie tak wysoko, ale trzeba przyznac, ze graja naprawde dobrze. Sa solidni w obronie, a w ataku graja na Ighalo, ktory w ostatnim czasie sie czesto nie myli. Zastanawiam sie tylko, jak te 'czarne konie' beda wygladaly po zimowym okienku transferowym. Oby nie sprzedawali swoich najlepszych zawodnikow
LMAO
20 grudnia 2015, 19:28 [cytuj]
To jest skandal, że na kuponie takie Watford mi weszło, bramka Lukaku mi weszła, a zwycięstwo Bournemouth mi weszło, a Newcastle, którego byłem pewien najbardziej ze wszystkich meczów zremisowało :bezradny:

Hades powiedział/a:
Watford raczej nie zostanie tak wysoko, ale trzeba przyznac, ze graja naprawde dobrze. Sa solidni w obronie, a w ataku graja na Ighalo, ktory w ostatnim czasie sie czesto nie myli.

Zastanawiam sie tylko, jak te 'czarne konie' beda wygladaly po zimowym okienku transferowym. Oby nie sprzedawali swoich najlepszych zawodnikow

No chyba, ze do Nas - Mahrez + Ighalo + Kante :tak:
20 grudnia 2015, 19:36 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Wydatek 70+ mln funtów

Nie chciałbym u nas ani Ighalo ani Mahreza, a Kante nawet nie widziałem jak gra :D Nie to, że nie lubię tej dwójki, ale wątpię, czy Levy tyle kasy wyłoży, a jeszcze bardziej wątpię w to, czy wpiszą się prawidłowo w filozofię Pocha

Piękne zwycięstwo Watfordu, daje dużo nadziei na to, że top4 będzie nasze.

A te pochwały dla Kloppa faktycznie odrobinę za wcześnie, mea culpa, ja myślałem, że Lpool włącza się do gry o top5, ale widzę, że za szybko pochwaliłem.
Wydatek 70+ mln funtów Nie chciałbym u nas ani Ighalo ani Mahreza, a Kante nawet nie widziałem jak gra :D Nie to, że nie lubię tej dwójki, ale wątpię, czy Levy tyle kasy wyłoży, a jeszcze bardziej wątpię w to, czy wpiszą się prawidłowo w filozofię Pocha Piękne zwycięstwo Watfordu, daje dużo nadziei na to, że top4 będzie nasze. A te pochwały dla Kloppa faktycznie odrobinę za wcześnie, mea culpa, ja myślałem, że Lpool włącza się do gry o top5, ale widzę, że za szybko pochwaliłem
20 grudnia 2015, 19:59 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
Nie chciałbym u nas ani Ighalo ani Mahreza, a Kante nawet nie widziałem jak gra :D

Ja akurat Mahreza chętnie bym przytulił, chociaż jak znam rynek to pewnie Leicester zażąda ze 20 milionów funtów, albo lepiej. Na pewno nie chciałbym u nas Vardy'ego ani Ighalo, w naszym ataku wciąż najchętniej widziałbym Austina. Kante nie rzucił mi się w oczy, ale aż tak dużo Leicester nie oglądam, a on grając na pozycji na jakiej gra, nie ma tak "łatwego" nabijania statystyk jak Vardy i Mahrez.
Ja akurat Mahreza chętnie bym przytulił, chociaż jak znam rynek to pewnie Leicester zażąda ze 20 milionów funtów, albo lepiej. Na pewno nie chciałbym u nas Vardy'ego ani Ighalo, w naszym ataku wciąż najchętniej widziałbym Austina. Kante nie rzucił mi się w oczy, ale aż tak dużo Leicester nie oglądam, a on grając na pozycji na jakiej gra, nie ma tak "łatwego" nabijania statystyk jak Vardy i Mahrez
COYS!
21 grudnia 2015, 00:30 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Ja akurat Mahreza chętnie bym przytulił, chociaż jak znam rynek to pewnie Leicester zażąda ze 20 milionów funtów, albo lepiej. Na pewno nie chciałbym u nas Vardy'ego ani Ighalo, w naszym ataku wciąż najchętniej widziałbym Austina. Kante nie rzucił mi się w oczy, ale aż tak dużo Leicester nie oglądam, a on grając na pozycji na jakiej gra, nie ma tak "łatwego" nabijania statystyk jak Vardy i Mahrez

Powiedziałbym, że Kante razem z Mahrezem i Vardym to trzech najlepszych piłkarzy Leicester w tym sezonie i nie wiem w jakiej kolejności bym ich ułożył. Kante wcale nie musiałby być na trzecim miejscu. Gość w destrukcji jest genialny a oprócz tego ma ciąg na bramkę, dobry drybling no i zdarza mu się strzelić gola czy zaasystować (bramka i 2 gole w 17 meczach to przyzwoity wynik jak na DM).

Ciężko tutaj statsami operować, myślę, ze trzeba go raz czy dwa zobaczyć w akcji przez cały mecz a nie skróty żeby go docenić. Byłby znakomitym rywalem dla Diera, a jemu brakuje zmiennika. Dla Kane też konieczny jest jakiś rywal.
Powiedziałbym, że Kante razem z Mahrezem i Vardym to trzech najlepszych piłkarzy Leicester w tym sezonie i nie wiem w jakiej kolejności bym ich ułożył. Kante wcale nie musiałby być na trzecim miejscu. Gość w destrukcji jest genialny a oprócz tego ma ciąg na bramkę, dobry drybling no i zdarza mu się strzelić gola czy zaasystować (bramka i 2 gole w 17 meczach to przyzwoity wynik jak na DM). Ciężko tutaj statsami operować, myślę, ze trzeba go raz czy dwa zobaczyć w akcji przez cały mecz a nie skróty żeby go docenić. Byłby znakomitym rywalem dla Diera, a jemu brakuje zmiennika. Dla Kane też konieczny jest jakiś rywal
28 grudnia 2015, 18:35 [cytuj]
To co? ManU remis, Arsenal remis i gitara ;)
To co? ManU remis, Arsenal remis i gitara ;)
31 grudnia 2015, 16:37 [cytuj]
Wszystkim spursmaniakom życzę wszystkiego najlepszego w nadchodzącym nowym roku ! i samych zwycięstw spurs!! :hejka::muza:
Wszystkim spursmaniakom życzę wszystkiego najlepszego w nadchodzącym nowym roku ! i samych zwycięstw spurs!! :hejka::muza:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
2 stycznia 2016, 16:26 [cytuj]
Liverpool znowu w plecy. Kurde, ten nasz mecz z Evertonem jest naprawdę ważny.
Liverpool znowu w plecy. Kurde, ten nasz mecz z Evertonem jest naprawdę ważny
2 stycznia 2016, 16:53 [cytuj]
Do przerwy Lester, United i Arsenal 0:0, oby chociaż jedna z tych drużyn straciła punkty, bo potencjalnie wszystkie były faworytami i grają u siebie :cwaniak:
Do przerwy Lester, United i Arsenal 0:0, oby chociaż jedna z tych drużyn straciła punkty, bo potencjalnie wszystkie były faworytami i grają u siebie :cwaniak:
2 stycznia 2016, 17:29 [cytuj]
Bournemouth w 10, będzie im ciężko. Za to liczę na Swansea, United gra naprawdę żenująco w tym sezonie. Arsenal w teorii powinien nie mieć problemów, ale póki co 0:0.

EDIT: już 1:0...
Bournemouth w 10, będzie im ciężko. Za to liczę na Swansea, United gra naprawdę żenująco w tym sezonie. Arsenal w teorii powinien nie mieć problemów, ale póki co 0:0. EDIT: już 1:0
COYS!
3 stycznia 2016, 01:01 [cytuj]
Ale ManC miał dzisiaj farta... Dwie bramy w 80+ minucie... A tak trzymałem kciuki za Szerszenie, żeby dowiozły to 1:0.
Jutro po wspaniałym meczu, tzn. już dziś, byśmy wygrali i 3 miejsce byłoby nasze ;( .
No ale nie ma co się załamywać, wierzę w zwycięstwo z Evertonem i walczymy dalej!
Ale ManC miał dzisiaj farta... Dwie bramy w 80+ minucie... A tak trzymałem kciuki za Szerszenie, żeby dowiozły to 1:0. Jutro po wspaniałym meczu, tzn. już dziś, byśmy wygrali i 3 miejsce byłoby nasze ;( . No ale nie ma co się załamywać, wierzę w zwycięstwo z Evertonem i walczymy dalej!
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
3 stycznia 2016, 01:40 [cytuj]
trzeba trzymać kciuki za city aby mistrza zdobyli a nie arsenal (chyba, że ktoś jest takim optymistą i liczy, że to tottenham zdobędzie... :D )
trzeba trzymać kciuki za city aby mistrza zdobyli a nie arsenal (chyba, że ktoś jest takim optymistą i liczy, że to tottenham zdobędzie... :D )
3 stycznia 2016, 13:48 [cytuj]
Ja tam jestem optymistą ;)
Ja tam jestem optymistą ;)
|<  <<  <  77  78  79  80  81    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 5 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się