Forum dyskusyjne
31 stycznia 2016, 19:41 [cytuj]
Obligatoryjnych nie ma w FA Cup w ogóle (są tylko w półfinałach CoC). Przy remisie w pierwszym meczu jak najbardziej. Dopiero od półfinału jest jeden mecz na Wembley z dogrywką i karnymi.
Obligatoryjnych nie ma w FA Cup w ogóle (są tylko w półfinałach CoC). Przy remisie w pierwszym meczu jak najbardziej. Dopiero od półfinału jest jeden mecz na Wembley z dogrywką i karnymi
COYS!
3 lutego 2016, 20:57 [cytuj]
Townsend w podstawowym składzie Srok.
Townsend w podstawowym składzie Srok
4 lutego 2016, 14:01 [cytuj]
Czetnik powiedział/a:
Townsend w podstawowym składzie Srok
Pojedynek Lennon vs Townsend :<
Pojedynek Lennon vs Townsend :<
4 lutego 2016, 16:28 [cytuj]
https://www.facebook.com/AndrzejTwarowskiIRafalNahorny/photos/a.317013991738300.61132.212884465484587/803380063101688/?type=3&theater
Mistrzostwo świata
https://www.facebook.com/AndrzejTwarowskiIRafalNahorny/photos/a.317013991738300.61132.212884465484587/803380063101688/?type=3&theater
Mistrzostwo świata :rotfl:
6 lutego 2016, 14:52 [cytuj]
Leicester mistrzem?
Leicester mistrzem?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
6 lutego 2016, 14:53 [cytuj]
Jestem zaskoczony ;o ciekawe czy City się jeszcze obudzi w tym meczu
Jestem zaskoczony ;o ciekawe czy City się jeszcze obudzi w tym meczu
6 lutego 2016, 14:53 [cytuj]
Oglądam mecz Leicester z Man City i nie wiem czemu my się boimy tego wyjazdu na Etihad. Oni są kur*a tragiczni
Oglądam mecz Leicester z Man City i nie wiem czemu my się boimy tego wyjazdu na Etihad. Oni są kur*a tragiczni :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
6 lutego 2016, 14:56 [cytuj]
Chyba naprawdę trzeba zacząć ich brać na poważnie
Chyba naprawdę trzeba zacząć ich brać na poważnie :krzyk:
6 lutego 2016, 15:03 [cytuj]
3:0

jadąą!
3:0 :D jadąą!
6 lutego 2016, 15:03 [cytuj]
Przecież to się w pale nie mieści. HAHAHA
Przecież to się w pale nie mieści. HAHAHA :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
6 lutego 2016, 15:04 [cytuj]
To dzisiaj panowie walczymy o wicelidera
To dzisiaj panowie walczymy o wicelidera :D
6 lutego 2016, 15:06 [cytuj]
Para Otamendi-Demichelis to jest jakiś żart
Para Otamendi-Demichelis to jest jakiś żart :)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
6 lutego 2016, 15:14 [cytuj]
To jest niewiarygodne! W pierwszej polowie posiadanie pilki 71-29%. Masakra.
To jest niewiarygodne! W pierwszej polowie posiadanie pilki 71-29%. Masakra
7 lutego 2016, 18:54 [cytuj]
chelsea - united idealny dla nas wynik
chelsea chyba już można oficjalnie skreślić z walki o top4 a united oddala się od nas
chelsea - united idealny dla nas wynik :)
chelsea chyba już można oficjalnie skreślić z walki o top4 a united oddala się od nas :)
7 lutego 2016, 19:03 [cytuj]
Wiecie może, czy Kompany będzie gotowy na mecz z nami? Gdzieś czytałem, że powoli wraca do treningu
Wiecie może, czy Kompany będzie gotowy na mecz z nami? Gdzieś czytałem, że powoli wraca do treningu
7 lutego 2016, 19:03 [cytuj]
smackey powiedział/a:
chelsea - united idealny dla nas wynik
chelsea chyba już można oficjalnie skreślić z walki o top4 a united oddala się od nas

Idealnym wynikiem byłoby zwycięstwo Chelsea, ale i tak jest dobrze

Chelsea odpadła z walki o TOP4 , kilka kolejek temu.
Btw. Fazio w 25 minucie meczu Sevilli zarobił czerwoną kartkę
Idealnym wynikiem byłoby zwycięstwo Chelsea, ale i tak jest dobrze :cwaniak: Chelsea odpadła z walki o TOP4 , kilka kolejek temu.
Btw. Fazio w 25 minucie meczu Sevilli zarobił czerwoną kartkę :brawo:
7 lutego 2016, 19:29 [cytuj]
Fazio klasa, 25 minut 2 żółte...
Klasyk
Fahrenheit powiedział/a:
wg. FPL teoretycznie ma być dostępny, ciekawe, jak to wyjdzie w praktyce.
Widzieliście kontuzję Zoumy? :00
wg. FPL teoretycznie ma być dostępny, ciekawe, jak to wyjdzie w praktyce.
Widzieliście kontuzję Zoumy? :00
7 lutego 2016, 21:11 [cytuj]
Fahrenheit powiedział/a:
Niedawno czytałem, że w naszym meczu jeszcze nie zagra, może znajdzie się na ławce rezerwowych. Na pewno nie zagra De Bruyne i są też wątpliwości odnośnie stanu zdrowia Silvy.
Ostatni raz wygraliśmy z nimi na wyjeździe ... 5 lat temu, w sezonie który dał nam Champions League

może to jakiś znak?
Niedawno czytałem, że w naszym meczu jeszcze nie zagra, może znajdzie się na ławce rezerwowych. Na pewno nie zagra De Bruyne i są też wątpliwości odnośnie stanu zdrowia Silvy.
Ostatni raz wygraliśmy z nimi na wyjeździe ... 5 lat temu, w sezonie który dał nam Champions League ;) może to jakiś znak?
7 lutego 2016, 21:33 [cytuj]
Pamiętam ten mecz na Eithad z sezonu 11/12 byliśmy wtedy chyba wiceliderem (?) Przegrywalismy 2:0 odrobilismy straty w drugiej połowie i pod koniec meczu defoe nie trafił do pustej bramki. Chwilę później balotelli strzela nam z karniaka. Bardziej wspominam tą potyczkę niż gola Crauch'a. W tym sezonie jestem o dziwo spokojny. Mam nadzieje tylko nadzieje, ze nie wyjdziemy w roli faworyta. Bardzo często się to źle kończy.
Pamiętam ten mecz na Eithad z sezonu 11/12 byliśmy wtedy chyba wiceliderem (?) Przegrywalismy 2:0 odrobilismy straty w drugiej połowie i pod koniec meczu defoe nie trafił do pustej bramki. Chwilę później balotelli strzela nam z karniaka. Bardziej wspominam tą potyczkę niż gola Crauch'a. W tym sezonie jestem o dziwo spokojny. Mam nadzieje tylko nadzieje, ze nie wyjdziemy w roli faworyta. Bardzo często się to źle kończy
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
7 lutego 2016, 22:40 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Pamiętam ten mecz na Eithad z sezonu 11/12 byliśmy wtedy chyba wiceliderem (?) Przegrywalismy 2:0 odrobilismy straty w drugiej połowie i pod koniec meczu defoe nie trafił do pustej bramki. Chwilę później balotelli strzela nam z karniaka. Bardziej wspominam tą potyczkę niż gola Crauch'a. W tym sezonie jestem o dziwo spokojny. Mam nadzieje tylko nadzieje, ze nie wyjdziemy w roli faworyta. Bardzo często się to źle kończy
Wtedy Balo powinien też dostać czerwo za przekopanie Scotta Parkera. Ale się wtedy nakurwowałem
Wtedy Balo powinien też dostać czerwo za przekopanie Scotta Parkera. Ale się wtedy nakurwowałem
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne