Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  81  82  83  84  85    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
7 lutego 2016, 22:53 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Pamiętam ten mecz na Eithad z sezonu 11/12 byliśmy wtedy chyba wiceliderem (?) Przegrywalismy 2:0 odrobilismy straty w drugiej połowie i pod koniec meczu defoe nie trafił do pustej bramki. Chwilę później balotelli strzela nam z karniaka. Bardziej wspominam tą potyczkę niż gola Crauch'a. W tym sezonie jestem o dziwo spokojny. Mam nadzieje tylko nadzieje, ze nie wyjdziemy w roli faworyta. Bardzo często się to źle kończy
to mecz po którym nie mogłem się otrząsnąć bardzo długo... :zmeczony: balotelli wtedy nadepnął na głowę Parkera, moim zdaniem celowo i powinien wylecieć . straszny to był mecz . za tydzień będzie dobrze . oglądając mecz z leicester w ogóle nie widziałem zaangażowania i woli walki po stronie city. wydaje mi się, że ogłoszenie tej decyzji o zakontraktwoaniu Guardioli nie było dobrym pomysłem. ja obstawiam na dzień dzisiejszy 0:4 :muza:
to mecz po którym nie mogłem się otrząsnąć bardzo długo... :zmeczony: balotelli wtedy nadepnął na głowę Parkera, moim zdaniem celowo i powinien wylecieć . straszny to był mecz . za tydzień będzie dobrze . oglądając mecz z leicester w ogóle nie widziałem zaangażowania i woli walki po stronie city. wydaje mi się, że ogłoszenie tej decyzji o zakontraktwoaniu Guardioli nie było dobrym pomysłem. ja obstawiam na dzień dzisiejszy 0:4 :muza:
7 lutego 2016, 23:51 [cytuj]
sportowiec07 powiedział/a:
to mecz po którym nie mogłem się otrząsnąć bardzo długo... :zmeczony:

Myślę, że takich meczy jest tyle, że nie starczy obu rąk do liczenia :rotfl:
Myślę, że takich meczy jest tyle, że nie starczy obu rąk do liczenia :rotfl:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
8 lutego 2016, 15:43 [cytuj]
mieliśmy wtedy trzecie miejsce :) wiceliderem na typ etapie to ja w życiu nie widziałem w swojej historii kibicowania spurs :)
mieliśmy wtedy trzecie miejsce :) wiceliderem na typ etapie to ja w życiu nie widziałem w swojej historii kibicowania spurs :)
9 lutego 2016, 13:13 [cytuj]
http://www.footyheadlines.com/2016/02/all-new-premier-league-logo.html

Nowe logo Premier League. Moim zdaniem bardzo ładnie im to wyszło :ok:
http://www.footyheadlines.com/2016/02/all-new-premier-league-logo.html Nowe logo Premier League. Moim zdaniem bardzo ładnie im to wyszło :ok:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
9 lutego 2016, 16:55 [cytuj]
straszne
straszne
9 lutego 2016, 23:04 [cytuj]
Czarosła powiedział/a:
http://www.footyheadlines.com/2016/02/all-new-premier-league-logo.html

Nowe logo Premier League. Moim zdaniem bardzo ładnie im to wyszło :ok:

Moim zdaniem brzydkie jak noc listopadowa :D
Jakby próbowali lwa wpisać w koło.
Mam nadzieję, że tylko na jeden sezon będzie to logo.
Moim zdaniem brzydkie jak noc listopadowa :D Jakby próbowali lwa wpisać w koło. Mam nadzieję, że tylko na jeden sezon będzie to logo
10 lutego 2016, 11:05 [cytuj]
https://2.bp.blogspot.com/-czZLt76xTm8/Vrp1middN2I/AAAAAAAAzRQ/izQciuWTtZw/s1600/new-premier-league-logo-2016-17-1.jpg

A tak to będzie wyglądało na koszulkach.
https://2.bp.blogspot.com/-czZLt76xTm8/Vrp1middN2I/AAAAAAAAzRQ/izQciuWTtZw/s1600/new-premier-league-logo-2016-17-1.jpg A tak to będzie wyglądało na koszulkach
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
10 lutego 2016, 20:53 [cytuj]
Okropne. Logo Premier League zawsze miało w sobie to czego nie miały wszystkie pozostałe. Teraz przypomina mi znaczek jakiejś chińskiej ligi.
Okropne. Logo Premier League zawsze miało w sobie to czego nie miały wszystkie pozostałe. Teraz przypomina mi znaczek jakiejś chińskiej ligi
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
10 lutego 2016, 23:46 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
Okropne. Logo Premier League zawsze miało w sobie to czego nie miały wszystkie pozostałe. Teraz przypomina mi znaczek jakiejś chińskiej ligi

Fakt. Teraz to chyba bundesliga będzie miała najlepsze logo.
Fakt. Teraz to chyba bundesliga będzie miała najlepsze logo
11 lutego 2016, 20:42 [cytuj]
lol, zwykłe logo. ja nawet nie pamiętam jakie jest teraz, nie przeżywajcie :)
lol, zwykłe logo. ja nawet nie pamiętam jakie jest teraz, nie przeżywajcie :)
12 lutego 2016, 10:54 [cytuj]
LOGO JAK LOGO . Podobno z tego co można wyczytać po sezonie Chelsea Londyn chce naszego trenera na własność ? co o tym sądzicie , plotka czy chcą po prostu zakręcić Pochettino w głowie :mysli:

http://www.tottenham24.pl/news/Chelsea-kusi-Pochettino-4841
LOGO JAK LOGO . Podobno z tego co można wyczytać po sezonie Chelsea Londyn chce naszego trenera na własność ? co o tym sądzicie , plotka czy chcą po prostu zakręcić Pochettino w głowie :mysli: http://www.tottenham24.pl/news/Chelsea-kusi-Pochettino-4841
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
12 lutego 2016, 16:44 [cytuj]
myślę że można włożyc to między bajki
myślę że można włożyc to między bajki
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
13 lutego 2016, 14:11 [cytuj]
Nie wiem co Wam tak przeszkadza to logo, dla mnie jest lepsze od obecnego.

Chelsea wezmie kogos duzo bardziej medialnego i latwiej dostepnego.
Nie wiem co Wam tak przeszkadza to logo, dla mnie jest lepsze od obecnego. Chelsea wezmie kogos duzo bardziej medialnego i latwiej dostepnego
13 lutego 2016, 17:21 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:
LOGO JAK LOGO . Podobno z tego co można wyczytać po sezonie Chelsea Londyn chce naszego trenera na własność ? co o tym sądzicie , plotka czy chcą po prostu zakręcić Pochettino w głowie :mysli:

http://www.tottenham24.pl/news/Chelsea-kusi-Pochettino-4841

Zdaje się są jakieś rozmowy o przedłużenie kontraktu Pocha. Odszkodowanie za niego to coś około 20 mln funtów.
Zdaje się są jakieś rozmowy o przedłużenie kontraktu Pocha. Odszkodowanie za niego to coś około 20 mln funtów
13 lutego 2016, 18:13 [cytuj]
United przegrało. Zdaję się, że zagrożeniem dla nas w tym sezonie nie będą :cwaniak:
United przegrało. Zdaję się, że zagrożeniem dla nas w tym sezonie nie będą :cwaniak:
13 lutego 2016, 19:31 [cytuj]
Mnie ciekawi czy czasem pierwsza czwórka już nie jest wyłoniona i pozostaje tylko rozdział lokat. Bo patrząc na grupę pościgową, to nadal gra ona bardzo w kratkę i nie zanosi się na poprawę.
Mnie ciekawi czy czasem pierwsza czwórka już nie jest wyłoniona i pozostaje tylko rozdział lokat. Bo patrząc na grupę pościgową, to nadal gra ona bardzo w kratkę i nie zanosi się na poprawę
13 lutego 2016, 20:09 [cytuj]
Wolff powiedział/a:
Mnie ciekawi czy czasem pierwsza czwórka już nie jest wyłoniona i pozostaje tylko rozdział lokat. Bo patrząc na grupę pościgową, to nadal gra ona bardzo w kratkę i nie zanosi się na poprawę

Chelsea wrzuciła piąty bieg ;)
Chelsea wrzuciła piąty bieg ;)
13 lutego 2016, 20:41 [cytuj]
Ade i Townsend z bramkami :))
Ade i Townsend z bramkami :))
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
13 lutego 2016, 22:13 [cytuj]
Po meczu Sunderland - United mogę napisać jedno.

Mimo tylu lat kibicowania Kogutom, która to czynność wspaniale uczy, żeby nie mówić "hop", nie wyobrażam sobie miejsca poza top4. Nie w takim sezonie.
Po meczu Sunderland - United mogę napisać jedno. Mimo tylu lat kibicowania Kogutom, która to czynność wspaniale uczy, żeby nie mówić "hop", nie wyobrażam sobie miejsca poza top4. Nie w takim sezonie
COYS!
14 lutego 2016, 00:04 [cytuj]
Znajac Spurs to pewnie zajma 4 miejsce, a Wlosi wyprzedza Anglie w rankingu. To by bylo swietne podsumowanie ostatnich kilku lat :bezradny:
Znajac Spurs to pewnie zajma 4 miejsce, a Wlosi wyprzedza Anglie w rankingu. To by bylo swietne podsumowanie ostatnich kilku lat :bezradny:
|<  <<  <  81  82  83  84  85    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 2 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się