Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  85  86  87  88  89    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
1 marca 2016, 21:36 [cytuj]
Szkoda tego rykoszetu przy strzale Drinkwatera, który zakończył swój lot w siatcę ale nie ma co gadać West Brom tragiczny dzisiaj. Nic nie wykreowali prócz sytuacji z golem. Trzeba liczyć na szybkie wyrównanie i cofnięcie się do defensywy, bo o zwycięstwo gości będzie meeega trudno.
Szkoda tego rykoszetu przy strzale Drinkwatera, który zakończył swój lot w siatcę ale nie ma co gadać West Brom tragiczny dzisiaj. Nic nie wykreowali prócz sytuacji z golem. Trzeba liczyć na szybkie wyrównanie i cofnięcie się do defensywy, bo o zwycięstwo gości będzie meeega trudno
1 marca 2016, 21:38 [cytuj]
Po statystykach widzę, że zasłużenie?
Po statystykach widzę, że zasłużenie?
1 marca 2016, 21:53 [cytuj]
Ale brama :o
Ale brama :o
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
1 marca 2016, 22:36 [cytuj]
Wszystko w naszych nogach! :D
Wszystko w naszych nogach! :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
1 marca 2016, 22:40 [cytuj]
No to jutro gramy o lidera :) Kto by przypuszczał...
No to jutro gramy o lidera :) Kto by przypuszczał
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
1 marca 2016, 22:46 [cytuj]
Znajac zycie to nie wygramy 7 meczu z rzedu, ale trzeba wierzyc.
A do tego WHU bedzie mial o wiele wieksza motywacje. Jak wygraja to nie tylko nam zabiora punkty, ale tez potencjalnego lidera.
Znajac zycie to nie wygramy 7 meczu z rzedu, ale trzeba wierzyc. A do tego WHU bedzie mial o wiele wieksza motywacje. Jak wygraja to nie tylko nam zabiora punkty, ale tez potencjalnego lidera
LMAO
1 marca 2016, 22:47 [cytuj]
nie jestem pesymistą , ale myślę, że w końcu musimy zgubić jakieś punkty ... wolę żeby było to jutro niż w niedzielę :ok: COYS
nie jestem pesymistą , ale myślę, że w końcu musimy zgubić jakieś punkty ... wolę żeby było to jutro niż w niedzielę :ok: COYS
1 marca 2016, 23:00 [cytuj]
Zgubiliśmy ich wystarczająco dużo na starcie sezonu. Teraz los nam to oddaje serią zwycięstw :**
Zgubiliśmy ich wystarczająco dużo na starcie sezonu. Teraz los nam to oddaje serią zwycięstw :**
2 marca 2016, 19:39 [cytuj]
dzisiaj wbijamy na szczyt, a na weekend powiększamy przewagę nad resztą :ok:
dzisiaj wbijamy na szczyt, a na weekend powiększamy przewagę nad resztą :ok:
www.facebook.com/OgienOdSkaja
2 marca 2016, 23:37 [cytuj]
http://www.standard.co.uk/sport/football/arsenal-injury-news-petr-cech-and-laurent-koscielny-to-miss-tottenham-match-arsene-wenger-confirms-a3194296.html

Podobno Koscielny i Cech nie zagrają w derbach z powodu kontuzji
http://www.standard.co.uk/sport/football/arsenal-injury-news-petr-cech-and-laurent-koscielny-to-miss-tottenham-match-arsene-wenger-confirms-a3194296.html Podobno Koscielny i Cech nie zagrają w derbach z powodu kontuzji
2 marca 2016, 23:42 [cytuj]
A my bez Dembele, według FPL, ma szansę wrócić dopiero w okolicach 12 marca...
A my bez Dembele, według FPL, ma szansę wrócić dopiero w okolicach 12 marca
6 marca 2016, 18:33 [cytuj]
WBA wygrywa z ManU, oby utrzymali.
WBA wygrywa z ManU, oby utrzymali
6 marca 2016, 18:51 [cytuj]
Pięknie :ok:
Pięknie :ok:
6 marca 2016, 18:52 [cytuj]
No, choć jedna dobra wiadomość tego weekendu :)
No, choć jedna dobra wiadomość tego weekendu :)
6 marca 2016, 18:56 [cytuj]
Uff całe szczescie ze Man Utd zgubił punkty, brawo WBA :D
Uff całe szczescie ze Man Utd zgubił punkty, brawo WBA :D
6 marca 2016, 19:46 [cytuj]
Lol Man United xd
Van Gaal twierdzi teraz, że skupiają się na LE, bo nigdy nie zdobyli tego trofeum i to byłoby wielkie osiągnięcie xd
Lol Man United xd Van Gaal twierdzi teraz, że skupiają się na LE, bo nigdy nie zdobyli tego trofeum i to byłoby wielkie osiągnięcie xd
6 marca 2016, 21:06 [cytuj]
Kurs na nas z Dortmundem 7,0 ;o na Borussie 1,5, szczerze to myślałem że będzie na nas góra 3
Kurs na nas z Dortmundem 7,0 ;o na Borussie 1,5, szczerze to myślałem że będzie na nas góra 3
7 marca 2016, 12:23 [cytuj]
Idiotyczne są te kursy. Też myślałem o jakimś 2,0 do 3,5 albo coś około, a o dziwo traktują Borussię jako zdecydowanych faworytów. Ale często tak jest z kursami.
Idiotyczne są te kursy. Też myślałem o jakimś 2,0 do 3,5 albo coś około, a o dziwo traktują Borussię jako zdecydowanych faworytów. Ale często tak jest z kursami
7 marca 2016, 15:22 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

sprawdzałem wczoraj jakoś koło 22 jak przeczytałem Twojego posta na fortunie i kurs 2,75. Na jakim bukmacherze można było taki hajs skosić?
sprawdzałem wczoraj jakoś koło 22 jak przeczytałem Twojego posta na fortunie i kurs 2,75. Na jakim bukmacherze można było taki hajs skosić?
.upadamy na dno by odbić się od niego.
7 marca 2016, 16:52 [cytuj]
Na bet365

Dortmund 1.50
remis 4.00
Tottenham 7.00
Na bet365 Dortmund 1.50 remis 4.00 Tottenham 7.00
|<  <<  <  85  86  87  88  89    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 7 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się