Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  86  87  88  89  90    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
7 marca 2016, 18:38 [cytuj]
[quote=Nylon]sprawdzałem wczoraj jakoś koło 22 jak przeczytałem Twojego posta na fortunie i kurs 2,75. Na jakim bukmacherze można było taki hajs skosić?[/quote http://www.flashscore.pl/mecz/bwwpJVl1/#zestawienie-kursow;kursy-1x2;koniec-meczu poważnie na fortunie tylko 2,75? :D złodzieje
http://www.flashscore.pl/mecz/bwwpJVl1/#zestawienie-kursow;kursy-1x2;koniec-meczu poważnie na fortunie tylko 2,75? :D złodzieje
7 marca 2016, 19:57 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
sprawdzałem wczoraj jakoś koło 22 jak przeczytałem Twojego posta na fortunie i kurs 2,75. Na jakim bukmacherze można było taki hajs skosić?
Nylon powiedział/a:
sprawdzałem wczoraj jakoś koło 22 jak przeczytałem Twojego posta na fortunie i kurs 2,75. Na jakim bukmacherze można było taki hajs skosić?
na fortunie jest taki kurs ale na mecz rewanżowy :F
[quote=Nylon]sprawdzałem wczoraj jakoś koło 22 jak przeczytałem Twojego posta na fortunie i kurs 2,75. Na jakim bukmacherze można było taki hajs skosić?
7 marca 2016, 20:59 [cytuj]
Skoro gadacie o meczu z BVB to ja w sumie zapytam :D jaka jest wasze zdanie na temat LE wartio walczyc z BVB wystawiajac najsilniejszy skład bo to jednak hitowy pojedynek czy po prostu podejsc sobie do tego na luzie. Zalezy wam na zwyciestwie w dwumeczu?
Skoro gadacie o meczu z BVB to ja w sumie zapytam :D jaka jest wasze zdanie na temat LE wartio walczyc z BVB wystawiajac najsilniejszy skład bo to jednak hitowy pojedynek czy po prostu podejsc sobie do tego na luzie. Zalezy wam na zwyciestwie w dwumeczu?
7 marca 2016, 21:46 [cytuj]
sportowiec07 powiedział/a:
[quote=Nylon]sprawdzałem wczoraj jakoś koło 22 jak przeczytałem Twojego posta na fortunie i kurs 2,75. Na jakim bukmacherze można było taki hajs skosić?

FAKTYCZNIE! :boisie: bo ja czuję tutaj piniondz... :rotfl:
FAKTYCZNIE! :boisie: bo ja czuję tutaj piniondz... :rotfl:
.upadamy na dno by odbić się od niego.
7 marca 2016, 21:50 [cytuj]
Mnie akurat zależy na tym dwumeczu bo czemu nie próbować jednak znów po ponad 30-u latach zdobyć Pucharu UEFA. ;) Jednak ciekawi mnie jakby ułożyły się jego wyniki gdyby grał tam jeszcze Lewy. :D
Mnie akurat zależy na tym dwumeczu bo czemu nie próbować jednak znów po ponad 30-u latach zdobyć Pucharu UEFA. ;) Jednak ciekawi mnie jakby ułożyły się jego wyniki gdyby grał tam jeszcze Lewy. :D
7 marca 2016, 21:58 [cytuj]
A mnie ciakawi jakby się ułożyły wyniki tych spotkań gdyby grał u nas Bale, Modric i King :glupek:
A mnie ciakawi jakby się ułożyły wyniki tych spotkań gdyby grał u nas Bale, Modric i King :glupek:
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
7 marca 2016, 22:38 [cytuj]
Warto wystawić podobny skład jak np. na Monaco. Dosyć mocny ale dać odpocząć najważniejszym - Kane'owi, Alliemu, Eriksenowi.
Warto wystawić podobny skład jak np. na Monaco. Dosyć mocny ale dać odpocząć najważniejszym - Kane'owi, Alliemu, Eriksenowi
7 marca 2016, 23:06 [cytuj]
Wlasnie ja rowniez licze na cos wlasnie podobnego jak z Monaco. I chciałbym zobaczyc Sona na szpicy moze tam sie lepiej zaprezentuje bo ostatnio wyglada dosyc miernie.
Wlasnie ja rowniez licze na cos wlasnie podobnego jak z Monaco. I chciałbym zobaczyc Sona na szpicy moze tam sie lepiej zaprezentuje bo ostatnio wyglada dosyc miernie
8 marca 2016, 09:34 [cytuj]
https://www.facebook.com/370962519673300/videos/687982431304639/

ciekawy filmik :)
https://www.facebook.com/370962519673300/videos/687982431304639/ ciekawy filmik :)
8 marca 2016, 09:49 [cytuj]
Plotki:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-open-talks-mauricio-pochettino-7513166
Plotki: http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-open-talks-mauricio-pochettino-7513166
8 marca 2016, 10:02 [cytuj]
fajne
https://www.facebook.com/370962519673300/videos/vb.370962519673300/687982431304639/?type=2&theater
fajne https://www.facebook.com/370962519673300/videos/vb.370962519673300/687982431304639/?type=2&theater
9 marca 2016, 12:01 [cytuj]
1.Proszę to potraktować z przymrużeniem oka(pół żartem ,pół serio).
2.W żaden sposób nie naśmiewam się z Pocha(Kubusia Puchatka zawsze lubiłem), co najwyżej zazdroszczę mu szczęścia, choć pewnych rzeczy jak np Dembele na skrzydle to nigdy nie zrozumiem.
3.Niektóre rzeczy są tylko wyłącznie, bo się rymowały albo w inny podobny sposób tylko pasowały.
4.Napisałem to przed derbami(końcówkę trzeba było zmienić), a pomysł powstawał wcześniej, więc niektóre rzeczy wydają się już nieaktualne.
5.Za wszystkie błędy przepraszam, chyba będę to jeszcze poprawiał, bo w co najmniej 2 miejscach jest jakby lekka dziura(a inne są naciągnięte)

"Oda do Kubusia"

Ile Cię trzeba cenić, to tylko my wiemy,
zdający sprawę z szczęścia, które zawdzięczamy
Tobie, klątwę z nas zdejmującego, magicznie,
bo co byś nie zrobił, złego nie ma znaczenia,
na środku pomocy obrońcy ustawianiem,
dla którego celne podanie jest wyzwaniem,
drugiego gracza w tej strefie grywającego,
którego przez bardzo długi czas sprzedać chciałeś,
lub kosztem przeciętniaka na ławce trzymałeś,
czy nie wiedzieć czemu, na skrzydle wystawiałeś,
rozgrywać za dwóch zmuszony przez Ciebie został,
i z miejsca naszym najważniejszym graczem się stał,
nierzadko przeciwników ustawieniem zmylasz,
tak bardzo, że nawet swych piłkarzy tym mylisz,
gdzie i jak grać mających tego niewiedzących,
lecz gola więcej od rywali strzelających,
zmiany często przeprowadzasz diwne taktycznie,
przebywających na boisku motywując,
utrudniając kolejnych bramek zdobywanie,
charaktery w trudnych sytuacjach testując,
wydobywając z nich mistrzowski gen specjalnie,
czyniąc to z góry dokładnie zaplanowanie,
nie zawsze jeszcze ze wzgląd na wynik udanie,
powodując niepotrzebne punktów tracenie,
nic nie szkodząc, bo rywale grają fatalnie,
przez cały ten dziwny sezon, słabo i równie,
nie lubisz w kadrze zawodników doświadczonych,
młokosów bardzo odważnie wnet wprowadzając,
czasem w zbyt dużej liczbie na raz wystawiając,
ani niczyich rad, nawet tych pożytecznych,
najmniejszej przy tym krytyki nie tolerując,
zasłużonych dla klubu graczy nie szanując,
jak za cudownym dotknięciem każdy sprzedany
piłkarz, który przez Ciebie został wyrzucony,
zaczyna strzelać bramki jak na zawołanie,
wracając do wysokiej formy momentalnie,
nieustannie chcesz napatników niedostępnych,
czy od dłuższego czasu nawet nie grających,
albo kupujesz tylko jakichś przyszywanych,
lecz strzela za trzech jedyny będący w kadrze,
więc mniej więcej nasza ilośc bramek się zgadza,
a przy kontuzji stopera podstawowego,
nie kupujesz bynajmniej w zastępstwie żadnego,
sprzedając(/oddając) ich dwóch dnia okienka ostatniego,
pozostałych, wcale się nie zastanawiając,
do gry na najwyzszych swych obrotach zmuszając,
żadnego większego pecha nie zakładając,
energooszczędnie absolutnie nie grając,
bo tajniki rotacji dopiero poznając,
za niektórymi piłkarzami nie przepadasz,
w niepotrzebne dalekie wyprawy zabierasz,
i grać w niemal każdym meczu im nakazując,
ulubionego konia bezczelnie zajeżdżasz,
niepotrzebnie też jego zdrowiem ryzykując,
w końcówkach, gdy zwycięstwo w kieszeni już mając,
lecz on walczy jak lew, łatwo się nie poddając,
bo z naszych panieniek uczyniłeś wściekłe psy,
choć zdarzają się im jeszcze wstydliwe klopsy,
to drogą na skróty prowadzisz nas po mistrza,
przypominając z wyglądu pewnego misia,
wnioski ze swoich błędów zazwyczaj wyciągasz,
aczkolwiek niekiedy się z tym zbytnio ociągasz,
bylebyś tylko znów gdziekolwiek nie pobłądził,
i na stałe z nami w marazmie nie zabłądził,
bo nie będzie drugiego sezonu takiego,
to grzech takich przentów nie wykorzystać,
tak wielu szans już nie będzie, trzeba skorzystać,
byle nie dostać miana frajera wielkiego.
1.Proszę to potraktować z przymrużeniem oka(pół żartem ,pół serio). 2.W żaden sposób nie naśmiewam się z Pocha(Kubusia Puchatka zawsze lubiłem), co najwyżej zazdroszczę mu szczęścia, choć pewnych rzeczy jak np Dembele na skrzydle to nigdy nie zrozumiem. 3.Niektóre rzeczy są tylko wyłącznie, bo się rymowały albo w inny podobny sposób tylko pasowały. 4.Napisałem to przed derbami(końcówkę trzeba było zmienić), a pomysł powstawał wcześniej, więc niektóre rzeczy wydają się już nieaktualne. 5.Za wszystkie błędy przepraszam, chyba będę to jeszcze poprawiał, bo w co najmniej 2 miejscach jest jakby lekka dziura(a inne są naciągnięte) "Oda do Kubusia" Ile Cię trzeba cenić, to tylko my wiemy, zdający sprawę z szczęścia, które zawdzięczamy Tobie, klątwę z nas zdejmującego, magicznie, bo co byś nie zrobił, złego nie ma znaczenia, na środku pomocy obrońcy ustawianiem, dla którego celne podanie jest wyzwaniem, drugiego gracza w tej strefie grywającego, którego przez bardzo długi czas sprzedać chciałeś, lub kosztem przeciętniaka na ławce trzymałeś, czy nie wiedzieć czemu, na skrzydle wystawiałeś, rozgrywać za dwóch zmuszony przez Ciebie został, i z miejsca naszym najważniejszym graczem się stał, nierzadko przeciwników ustawieniem zmylasz, tak bardzo, że nawet swych piłkarzy tym mylisz, gdzie i jak grać mających tego niewiedzących, lecz gola więcej od rywali strzelających, zmiany często przeprowadzasz diwne taktycznie, przebywających na boisku motywując, utrudniając kolejnych bramek zdobywanie, charaktery w trudnych sytuacjach testując, wydobywając z nich mistrzowski gen specjalnie, czyniąc to z góry dokładnie zaplanowanie, nie zawsze jeszcze ze wzgląd na wynik udanie, powodując niepotrzebne punktów tracenie, nic nie szkodząc, bo rywale grają fatalnie, przez cały ten dziwny sezon, słabo i równie, nie lubisz w kadrze zawodników doświadczonych, młokosów bardzo odważnie wnet wprowadzając, czasem w zbyt dużej liczbie na raz wystawiając, ani niczyich rad, nawet tych pożytecznych, najmniejszej przy tym krytyki nie tolerując, zasłużonych dla klubu graczy nie szanując, jak za cudownym dotknięciem każdy sprzedany piłkarz, który przez Ciebie został wyrzucony, zaczyna strzelać bramki jak na zawołanie, wracając do wysokiej formy momentalnie, nieustannie chcesz napatników niedostępnych, czy od dłuższego czasu nawet nie grających, albo kupujesz tylko jakichś przyszywanych, lecz strzela za trzech jedyny będący w kadrze, więc mniej więcej nasza ilośc bramek się zgadza, a przy kontuzji stopera podstawowego, nie kupujesz bynajmniej w zastępstwie żadnego, sprzedając(/oddając) ich dwóch dnia okienka ostatniego, pozostałych, wcale się nie zastanawiając, do gry na najwyzszych swych obrotach zmuszając, żadnego większego pecha nie zakładając, energooszczędnie absolutnie nie grając, bo tajniki rotacji dopiero poznając, za niektórymi piłkarzami nie przepadasz, w niepotrzebne dalekie wyprawy zabierasz, i grać w niemal każdym meczu im nakazując, ulubionego konia bezczelnie zajeżdżasz, niepotrzebnie też jego zdrowiem ryzykując, w końcówkach, gdy zwycięstwo w kieszeni już mając, lecz on walczy jak lew, łatwo się nie poddając, bo z naszych panieniek uczyniłeś wściekłe psy, choć zdarzają się im jeszcze wstydliwe klopsy, to drogą na skróty prowadzisz nas po mistrza, przypominając z wyglądu pewnego misia, wnioski ze swoich błędów zazwyczaj wyciągasz, aczkolwiek niekiedy się z tym zbytnio ociągasz, bylebyś tylko znów gdziekolwiek nie pobłądził, i na stałe z nami w marazmie nie zabłądził, bo nie będzie drugiego sezonu takiego, to grzech takich przentów nie wykorzystać, tak wielu szans już nie będzie, trzeba skorzystać, byle nie dostać miana frajera wielkiego
9 marca 2016, 13:16 [cytuj]
Ale gówno :blee:
9 marca 2016, 16:51 [cytuj]
http://www.footyheadlines.com/2016/03/tottenham-to-sign-nike-kit-deal.html

Ciekawe. Podobno jesteśmy blisko podpisania kontraktu z Nike od początku roku 2018, a więc planowanych przenosin na nowy stadion. 30 mln funtów rocznie, co plasowałoby nas na czwartym miejscu na świecie.
http://www.footyheadlines.com/2016/03/tottenham-to-sign-nike-kit-deal.html Ciekawe. Podobno jesteśmy blisko podpisania kontraktu z Nike od początku roku 2018, a więc planowanych przenosin na nowy stadion. 30 mln funtów rocznie, co plasowałoby nas na czwartym miejscu na świecie
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
9 marca 2016, 17:16 [cytuj]
Panowie czy to już sława? :rotfl:

http://ifotos.pl/zobacz/derby2png_swnhhre.png
Panowie czy to już sława? :rotfl: http://ifotos.pl/zobacz/derby2png_swnhhre.png
9 marca 2016, 17:21 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Łagodnie to określiłeś.
Łagodnie to określiłeś
COYS!
9 marca 2016, 17:28 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Dokładnie żenada i tyle.Nie wiem co NO10 miał na celu piszać te głupoty.
Dokładnie żenada i tyle.Nie wiem co NO10 miał na celu piszać te głupoty
9 marca 2016, 19:18 [cytuj]
Z Borussią bez Rose'a (kontuzja), Alliego (zawieszony) i Dier'a (odpoczywa). Nie wiem niestety na ile poważna jest kontuzja Rose'a :(
Z Borussią bez Rose'a (kontuzja), Alliego (zawieszony) i Dier'a (odpoczywa). Nie wiem niestety na ile poważna jest kontuzja Rose'a :(
9 marca 2016, 22:56 [cytuj]
po raz kolejny, na szczęście to 'tylko' LE i można odpaść...
po raz kolejny, na szczęście to 'tylko' LE i można odpaść
10 marca 2016, 13:11 [cytuj]
NO1o powiedział/a:
1.Proszę to potraktować z przymrużeniem oka(pół żartem ,pół serio).
2.W żaden sposób nie naśmiewam się z Pocha(Kubusia Puchatka zawsze lubiłem), co najwyżej zazdroszczę mu szczęścia, choć pewnych rzeczy jak np Dembele na skrzydle to nigdy nie zrozumiem.
3.Niektóre rzeczy są tylko wyłącznie, bo się rymowały albo w inny podobny sposób tylko pasowały.
4.Napisałem to przed derbami(końcówkę trzeba było zmienić), a pomysł powstawał wcześniej, więc niektóre rzeczy wydają się już nieaktualne.
5.Za wszystkie błędy przepraszam, chyba będę to jeszcze poprawiał, bo w co najmniej 2 miejscach jest jakby lekka dziura(a inne są naciągnięte)

"Oda do Kubusia"

Ile Cię trzeba cenić, to tylko my wiemy,
zdający sprawę z szczęścia, które zawdzięczamy
Tobie, klątwę z nas zdejmującego, magicznie,
bo co byś nie zrobił, złego nie ma znaczenia,
na środku pomocy obrońcy ustawianiem,
dla którego celne podanie jest wyzwaniem,
drugiego gracza w tej strefie grywającego,
którego przez bardzo długi czas sprzedać chciałeś,
lub kosztem przeciętniaka na ławce trzymałeś,
czy nie wiedzieć czemu, na skrzydle wystawiałeś,
rozgrywać za dwóch zmuszony przez Ciebie został,
i z miejsca naszym najważniejszym graczem się stał,
nierzadko przeciwników ustawieniem zmylasz,
tak bardzo, że nawet swych piłkarzy tym mylisz,
gdzie i jak grać mających tego niewiedzących,
lecz gola więcej od rywali strzelających,
zmiany często przeprowadzasz diwne taktycznie,
przebywających na boisku motywując,
utrudniając kolejnych bramek zdobywanie,
charaktery w trudnych sytuacjach testując,
wydobywając z nich mistrzowski gen specjalnie,
czyniąc to z góry dokładnie zaplanowanie,
nie zawsze jeszcze ze wzgląd na wynik udanie,
powodując niepotrzebne punktów tracenie,
nic nie szkodząc, bo rywale grają fatalnie,
przez cały ten dziwny sezon, słabo i równie,
nie lubisz w kadrze zawodników doświadczonych,
młokosów bardzo odważnie wnet wprowadzając,
czasem w zbyt dużej liczbie na raz wystawiając,
ani niczyich rad, nawet tych pożytecznych,
najmniejszej przy tym krytyki nie tolerując,
zasłużonych dla klubu graczy nie szanując,
jak za cudownym dotknięciem każdy sprzedany
piłkarz, który przez Ciebie został wyrzucony,
zaczyna strzelać bramki jak na zawołanie,
wracając do wysokiej formy momentalnie,
nieustannie chcesz napatników niedostępnych,
czy od dłuższego czasu nawet nie grających,
albo kupujesz tylko jakichś przyszywanych,
lecz strzela za trzech jedyny będący w kadrze,
więc mniej więcej nasza ilośc bramek się zgadza,
a przy kontuzji stopera podstawowego,
nie kupujesz bynajmniej w zastępstwie żadnego,
sprzedając(/oddając) ich dwóch dnia okienka ostatniego,
pozostałych, wcale się nie zastanawiając,
do gry na najwyzszych swych obrotach zmuszając,
żadnego większego pecha nie zakładając,
energooszczędnie absolutnie nie grając,
bo tajniki rotacji dopiero poznając,
za niektórymi piłkarzami nie przepadasz,
w niepotrzebne dalekie wyprawy zabierasz,
i grać w niemal każdym meczu im nakazując,
ulubionego konia bezczelnie zajeżdżasz,
niepotrzebnie też jego zdrowiem ryzykując,
w końcówkach, gdy zwycięstwo w kieszeni już mając,
lecz on walczy jak lew, łatwo się nie poddając,
bo z naszych panieniek uczyniłeś wściekłe psy,
choć zdarzają się im jeszcze wstydliwe klopsy,
to drogą na skróty prowadzisz nas po mistrza,
przypominając z wyglądu pewnego misia,
wnioski ze swoich błędów zazwyczaj wyciągasz,
aczkolwiek niekiedy się z tym zbytnio ociągasz,
bylebyś tylko znów gdziekolwiek nie pobłądził,
i na stałe z nami w marazmie nie zabłądził,
bo nie będzie drugiego sezonu takiego,
to grzech takich przentów nie wykorzystać,
tak wielu szans już nie będzie, trzeba skorzystać,
byle nie dostać miana frajera wielkiego

Gorszego gówna nie widziałem. Do niczego, mam wrażenie, że dziecko z podstawówki lepiej by to napisało.
Gorszego gówna nie widziałem. Do niczego, mam wrażenie, że dziecko z podstawówki lepiej by to napisało
|<  <<  <  86  87  88  89  90    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 8 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się