Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  87  88  89  90  91    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
10 marca 2016, 18:00 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=DXIYVy1MiVM <- prowadzę audycję w Akademickim Radiu Pomorze, wczoraj wyjątkowo miałem okazję porozmawiać o piłce, także zapraszam do posłuchania, akcent o naszym ukochanym klubie też się znalazł :)

nie jest to nic wielkiego, moje umiejętności dziennikarskie nie są na najwyższym poziomie, ale staram się :luzik:
https://www.youtube.com/watch?v=DXIYVy1MiVM <- prowadzę audycję w Akademickim Radiu Pomorze, wczoraj wyjątkowo miałem okazję porozmawiać o piłce, także zapraszam do posłuchania, akcent o naszym ukochanym klubie też się znalazł :) nie jest to nic wielkiego, moje umiejętności dziennikarskie nie są na najwyższym poziomie, ale staram się :luzik:
12 marca 2016, 09:26 [cytuj]
http://sportowefakty.wp.pl/sportowybar/586089/skandal-w-kobiecych-derbach-londynu-pilkarka-stanela-rywalce-na-glowie
http://sportowefakty.wp.pl/sportowybar/586089/skandal-w-kobiecych-derbach-londynu-pilkarka-stanela-rywalce-na-glowie
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
12 marca 2016, 13:06 [cytuj]

Ojj Alexandra nieładne zachowanie :<

bart powiedział/a:
https://www.youtube.com/watch?v=DXIYVy1MiVM <- prowadzę audycję w Akademickim Radiu Pomorze, wczoraj wyjątkowo miałem okazję porozmawiać o piłce, także zapraszam do posłuchania, akcent o naszym ukochanym klubie też się znalazł :)

nie jest to nic wielkiego, moje umiejętności dziennikarskie nie są na najwyższym poziomie, ale staram się :luzik:

Spoko audycja :P Tylko gość mówiący o lidze hiszpańskiej i o tym, że oglądanie hiszpańskich średniaków jest przyjemne - co? :D Kibicowałem Rayo jak jeszcze byli w 2 lidze, także jak awansowali do pierwszej i... Mecze Everton - Soton czy Stoke - Crystal Palace nie są słabsze niż Rayo v Sevilla czy inne. Nawet są ciekawsze.

Jeśli chodzi o fajne techniczne zagrania, to myślę, że lepsza niż liga hiszpańska jest, np. liga argentyńska. Super Classico to było po prostu cudowna uczta dla oczu. Pomimo niewielkiej ilości bramek.
Ojj Alexandra nieładne zachowanie :< [quote=bart] https://www.youtube.com/watch?v=DXIYVy1MiVM <- prowadzę audycję w Akademickim Radiu Pomorze, wczoraj wyjątkowo miałem okazję porozmawiać o piłce, także zapraszam do posłuchania, akcent o naszym ukochanym klubie też się znalazł :) nie jest to nic wielkiego, moje umiejętności dziennikarskie nie są na najwyższym poziomie, ale staram się :luzik:
12 marca 2016, 15:43 [cytuj]
City traci punkty :brawo: jeszcze w poniedziałek poproszę o udany debiut Beniteza ;)
City traci punkty :brawo: jeszcze w poniedziałek poproszę o udany debiut Beniteza ;)
12 marca 2016, 17:41 [cytuj]
Walu powiedział/a:

W Premier League nie ma łatwych meczy. Drużyny które walczą ze spadkiem jeszcze nie raz sprawią niespodziankę. Dlatego jutro trzeba się spiąć na maksa. Jak słyszę komentarze, że Pochettino niepotrzebnie oszczędza piłkarzy na Aston Villa, to uśmiecham się pod nosem. Jutro trzeba wyjść jak na finał ligi mistrzów i tak w każdym meczu do końca sezonu, jeżeli chcemy pozostać w top4
W Premier League nie ma łatwych meczy. Drużyny które walczą ze spadkiem jeszcze nie raz sprawią niespodziankę. Dlatego jutro trzeba się spiąć na maksa. Jak słyszę komentarze, że Pochettino niepotrzebnie oszczędza piłkarzy na Aston Villa, to uśmiecham się pod nosem. Jutro trzeba wyjść jak na finał ligi mistrzów i tak w każdym meczu do końca sezonu, jeżeli chcemy pozostać w top4
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
12 marca 2016, 19:02 [cytuj]
varba powiedział/a:

Jasne że tak, co sezon tak jest i dalej tak będzie. Rok temu o tej porze sezonu Leicester był ostatni w lidze i nikt im nie dawał szans na utrzymanie - czyli był w takiej sytuacji jak teraz AV. Jak się skończyło - nie trzeba nikomu przypominać.

Kilka sezonów temu City było o sekundy od przegrania mistrzostwa Anglii w ostatniej kolejce w meczu z broniącym się przed spadkiem QPR.

Przykłady możnaby mnożyć godzinami
Jasne że tak, co sezon tak jest i dalej tak będzie. Rok temu o tej porze sezonu Leicester był ostatni w lidze i nikt im nie dawał szans na utrzymanie - czyli był w takiej sytuacji jak teraz AV. Jak się skończyło - nie trzeba nikomu przypominać. Kilka sezonów temu City było o sekundy od przegrania mistrzostwa Anglii w ostatniej kolejce w meczu z broniącym się przed spadkiem QPR. Przykłady możnaby mnożyć godzinami
13 marca 2016, 08:47 [cytuj]
Jeśli nie wygramy z AV, to kiepsko widzę pozostałą część sezonu. Już nawet pal licho stratę punktów, bałbym się raczej, że kolejny mecz bez zwycięstwa rozłożyłby naszych psychicznie. Do tego dołożyć zrozumiałe zmęczenie - i kryzys jak się patrzy. No ale to katastroficzne wizje, wierzę, że dzisiaj wygramy, i to zdecydowanie :)
Jeśli nie wygramy z AV, to kiepsko widzę pozostałą część sezonu. Już nawet pal licho stratę punktów, bałbym się raczej, że kolejny mecz bez zwycięstwa rozłożyłby naszych psychicznie. Do tego dołożyć zrozumiałe zmęczenie - i kryzys jak się patrzy. No ale to katastroficzne wizje, wierzę, że dzisiaj wygramy, i to zdecydowanie :)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
14 marca 2016, 08:36 [cytuj]
Taka statystyka:

Harry Kane - 75 występów, 43 gole
Gareth Bale - 146 występów, 42 gole

Ja wiem, że Bale nie jest napastnikiem, ale jednak robi to wrażenie.
Taka statystyka: Harry Kane - 75 występów, 43 gole Gareth Bale - 146 występów, 42 gole Ja wiem, że Bale nie jest napastnikiem, ale jednak robi to wrażenie
14 marca 2016, 21:29 [cytuj]
po majstrze
po majstrze
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
14 marca 2016, 21:36 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Taka statystyka:

Harry Kane - 75 występów, 43 gole
Gareth Bale - 146 występów, 42 gole

Ja wiem, że Bale nie jest napastnikiem, ale jednak robi to wrażenie

Ale Bale to był obrońca przez pierwsze 80 występów xd
Ale Bale to był obrońca przez pierwsze 80 występów xd
14 marca 2016, 22:47 [cytuj]
Leicester dziś na farcie. Najpierw gol ze spalonego, potem ewidentny karny dla Newcaslte
Leicester dziś na farcie. Najpierw gol ze spalonego, potem ewidentny karny dla Newcaslte
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 marca 2016, 22:56 [cytuj]
varba powiedział/a:

Na farcie jak przez większość sezonu. To w ogóle nie powinno dziwić.
Na farcie jak przez większość sezonu. To w ogóle nie powinno dziwić
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
14 marca 2016, 23:03 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
po majstrze

chyba się nie spodziewałeś, że akurat newcastle na wyjeździe im zabierze punkty..
chyba się nie spodziewałeś, że akurat newcastle na wyjeździe im zabierze punkty
14 marca 2016, 23:24 [cytuj]
Ja liczyłem na udany debiut Bekaniteza, w sumie mógł się tak ten mecz zakończyć ale oczywiście szcześćie sprzyjało Lisom.. Ja nie wiem o chodzi, może jest obecnie jakiś chiński rok lisa? Ciekawe kiedy będzie rok koguta... No ale jest ciekawie. Dawno nie było tak ciekawie i dawno żadne rozgrywki mnie tak nie elektryzowały. BPL :**
Ja liczyłem na udany debiut Bekaniteza, w sumie mógł się tak ten mecz zakończyć ale oczywiście szcześćie sprzyjało Lisom.. Ja nie wiem o chodzi, może jest obecnie jakiś chiński rok lisa? Ciekawe kiedy będzie rok koguta... No ale jest ciekawie. Dawno nie było tak ciekawie i dawno żadne rozgrywki mnie tak nie elektryzowały. BPL :**
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
15 marca 2016, 09:15 [cytuj]
Wybaczcie panowie, może to ja jestem głupi, także potraktujcie to co napiszę jako mój punkt widzenia, a nie jako wjazd na Was, ale...

Ale nie załamujcie mnie ;)

Newcastle dostało nowego trenera to od razu ma ograć lidera na wyjeździe? My tracimy majstra przez to, że wyżej wymienione nie nastąpiło? Leicester ma najwięcej zwycięstw i najmniej porażek w lidze dzięki fartowi? No przepraszam Was, ale czy piłkę nożną oglądacie od wczoraj?

Na takim farcie jak Leicester to Man United zdobył większość tytułów. Zresztą juz kilka razy pisałem, że z takim Arsenalem Lisy przegrały mega pechowo (a to mecz z bezpośrednim rywalem do tytułu), z AV nie wykorzystali karnego itd. A nas to jeden raz w tym sezonie ratowało obramowanie bramki (pierwsze co mi przychodzi do głowy to wyjazd do Sunderlandu, czy domowy mecz z CP)? To po pierwsze. Po drugie, 5 punktów przewagi to nie jest po majstrze (chociaż ja w mistrzostwo i tak nie wierzę, ale to inna sprawa, na pewno nie wyrobiłem sobie tego przekonania po jednej kolejce), przypomnijcie sobie sezon 11/12. Po trzecie, jeśli chodzi o Beniteza to ja rozumiem że Sroki nie mają czasu czekać na efekty, ale trzy dni pracy w klubie to jednak za mało żeby wygrać na boisku lidera. Dużo lepszym testem dla nich będzie Sunderland, bo utrzymania nie załatwia się urywając punkty liderom, tylko pokonując inne dzbany.

Generalnie nie polecam oceny czegokolwiek i kogokolwiek po jednym meczu. Początki Pochettino i czarną serię przy WHL to w ogóle pamiętacie?

Sorry panowie, nie rozumiem za grosz sensu kilku z ostatnich postów, takie jest moje zdanie.
Wybaczcie panowie, może to ja jestem głupi, także potraktujcie to co napiszę jako mój punkt widzenia, a nie jako wjazd na Was, ale... Ale nie załamujcie mnie ;) Newcastle dostało nowego trenera to od razu ma ograć lidera na wyjeździe? My tracimy majstra przez to, że wyżej wymienione nie nastąpiło? Leicester ma najwięcej zwycięstw i najmniej porażek w lidze dzięki fartowi? No przepraszam Was, ale czy piłkę nożną oglądacie od wczoraj? Na takim farcie jak Leicester to Man United zdobył większość tytułów. Zresztą juz kilka razy pisałem, że z takim Arsenalem Lisy przegrały mega pechowo (a to mecz z bezpośrednim rywalem do tytułu), z AV nie wykorzystali karnego itd. A nas to jeden raz w tym sezonie ratowało obramowanie bramki (pierwsze co mi przychodzi do głowy to wyjazd do Sunderlandu, czy domowy mecz z CP)? To po pierwsze. Po drugie, 5 punktów przewagi to nie jest po majstrze (chociaż ja w mistrzostwo i tak nie wierzę, ale to inna sprawa, na pewno nie wyrobiłem sobie tego przekonania po jednej kolejce), przypomnijcie sobie sezon 11/12. Po trzecie, jeśli chodzi o Beniteza to ja rozumiem że Sroki nie mają czasu czekać na efekty, ale trzy dni pracy w klubie to jednak za mało żeby wygrać na boisku lidera. Dużo lepszym testem dla nich będzie Sunderland, bo utrzymania nie załatwia się urywając punkty liderom, tylko pokonując inne dzbany. Generalnie nie polecam oceny czegokolwiek i kogokolwiek po jednym meczu. Początki Pochettino i czarną serię przy WHL to w ogóle pamiętacie? Sorry panowie, nie rozumiem za grosz sensu kilku z ostatnich postów, takie jest moje zdanie
COYS!
15 marca 2016, 12:53 [cytuj]
¬;Probowalem dostac bilet na SPURS V SOUTHAMPTON
K....wa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 godziny czekania w kolejce i patrzenia na kolko po czym mnie zalogowalo i pokazalo, ze bilety wyprzedane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fuck!
Jestem wk..wiony!!
¬Probowalem dostac bilet na SPURS V SOUTHAMPTON K....wa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 godziny czekania w kolejce i patrzenia na kolko po czym mnie zalogowalo i pokazalo, ze bilety wyprzedane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fuck! Jestem wk..wiony!!
15 marca 2016, 20:14 [cytuj]
Szanse na tytuł dalej są. Jest do zdobycia 27 punktów, musimy z tej puli zgarnąć więcej niż Leicester. To oni rozdają karty i w zasadzie tylko od nich wszystko zależy.
Moim zdaniem Leicester nie wypuści już tytułu z rąk.
Musimy i tak dawać 100% w razie, jakby powinęła im się noga. No i tuż za plecami Arsenal, to najważniejsze. Obecnie 6 punktów przewagi nad armatami bez kulek i 7 nad City, może stopnieć do 3 i 4 gdy zagrają zaległe mecze. Nad WHU i ManU przewaga wydaje się bezpieczna, ale i tak z niepokojem jeszcze na nich patrzę. :D
Szanse na tytuł dalej są. Jest do zdobycia 27 punktów, musimy z tej puli zgarnąć więcej niż Leicester. To oni rozdają karty i w zasadzie tylko od nich wszystko zależy. Moim zdaniem Leicester nie wypuści już tytułu z rąk. Musimy i tak dawać 100% w razie, jakby powinęła im się noga. No i tuż za plecami Arsenal, to najważniejsze. Obecnie 6 punktów przewagi nad armatami bez kulek i 7 nad City, może stopnieć do 3 i 4 gdy zagrają zaległe mecze. Nad WHU i ManU przewaga wydaje się bezpieczna, ale i tak z niepokojem jeszcze na nich patrzę. :D
17 marca 2016, 00:51 [cytuj]
http://scr.hu/4d5/isnsg

http://www.worldfootball.net/table_calculator/eng-premier-league/

sami możecie sobie zobaczyć czy wyjdzie na mistrz. na moje przewidywania, to ledwo ledwo i dodatkowo miejsca 2-4 mają tyle samo punktów :D
http://scr.hu/4d5/isnsg http://www.worldfootball.net/table_calculator/eng-premier-league/ sami możecie sobie zobaczyć czy wyjdzie na mistrz. na moje przewidywania, to ledwo ledwo i dodatkowo miejsca 2-4 mają tyle samo punktów :D
17 marca 2016, 10:27 [cytuj]
smacke powiedział/a:
http://scr.hu/4d5/isnsg

http://www.worldfootball.net/table_calculator/eng-premier-league/

sami możecie sobie zobaczyć czy wyjdzie na mistrz. na moje przewidywania, to ledwo ledwo i dodatkowo miejsca 2-4 mają tyle samo punktów :D

Oprócz tego że pewnie z 50% wyników w optymistycznym wariancie się nie zgodzi to wszystko jest ok ;) nawet nie probuje wpisywać swoich wyników bo i tak już po pierwszej kolejce moje założenia wezmą w łeb
Oprócz tego że pewnie z 50% wyników w optymistycznym wariancie się nie zgodzi to wszystko jest ok ;) nawet nie probuje wpisywać swoich wyników bo i tak już po pierwszej kolejce moje założenia wezmą w łeb
17 marca 2016, 11:52 [cytuj]
Se bekę z Garetha cisną :rotfl:

http://weszlo.com/2016/03/16/pilka-nozna-to-gra-szczegolow-bale-o-tym-wie/
Se bekę z Garetha cisną :rotfl: http://weszlo.com/2016/03/16/pilka-nozna-to-gra-szczegolow-bale-o-tym-wie/
|<  <<  <  87  88  89  90  91    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się