Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  88  89  90  91  92    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
17 marca 2016, 20:03 [cytuj]
Ale Lazio dostaje bęcki od Pragi :D Niby Praga w obronie, ale nie przeszkadza im to :D
Ale Lazio dostaje bęcki od Pragi :D Niby Praga w obronie, ale nie przeszkadza im to :D
17 marca 2016, 20:25 [cytuj]
iZgone powiedział/a:

Jednocześnie taki wynik to już 100% gwarancji, że w przyszłym sezonie PL, nadal będą cztery miejsca dające prawo gry w LM.
Jednocześnie taki wynik to już 100% gwarancji, że w przyszłym sezonie PL, nadal będą cztery miejsca dające prawo gry w LM
19 marca 2016, 13:44 [cytuj]
dzisiaj lennon niech hattricka jebnie :D
dzisiaj lennon niech hattricka jebnie :D
19 marca 2016, 14:12 [cytuj]
Everton dzisiaj jest tragiczny. Na razie to niestety wygląda jakby nasi sąsiedzi mieli jebnąć 3 bramki...
Everton dzisiaj jest tragiczny. Na razie to niestety wygląda jakby nasi sąsiedzi mieli jebnąć 3 bramki
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
19 marca 2016, 14:31 [cytuj]
Wygląda to trochę tak jakby Everton mecz sprzedał.
Wygląda to trochę tak jakby Everton mecz sprzedał
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
19 marca 2016, 15:33 [cytuj]
Aż mi się poprzedni sezon przypomniał jak po wygraniu NLD Tottenham zaczął gubić punkty, a odbyty przeciwnie :wnerw:
Aż mi się poprzedni sezon przypomniał jak po wygraniu NLD Tottenham zaczął gubić punkty, a odbyty przeciwnie :wnerw:
19 marca 2016, 15:38 [cytuj]
Jak skończymy za nimi to tylko na własne życzenie. Wszystko w naszych rękach.
Jak skończymy za nimi to tylko na własne życzenie. Wszystko w naszych rękach
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
19 marca 2016, 15:44 [cytuj]
no cóż nie postarali się, ale sam lennon chyba lekko odżył po transferze do evertonu :)
no cóż nie postarali się, ale sam lennon chyba lekko odżył po transferze do evertonu :)
19 marca 2016, 16:18 [cytuj]
Ale sobie Młoty pogrywają, niesamowite.
Ale sobie Młoty pogrywają, niesamowite
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
19 marca 2016, 16:35 [cytuj]
Brawo West Ham trzymam za nich kciuki. Powiew świeżości w lidze mistrzów nie zaszkodzi i liczę na to, że zajmą 4 miejsce. Liverpool i Manchester United nie wychodziło z grupy ostatnio, więc czemu teraz inni nie mieliby spróbować swoich sił.

Jak już piszę posta to pochwalę się tortem, który dostałem wczoraj od narzeczonej. Chyba nie trzeba mówić, z czym był związany :D

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-0/s480x480/1656117_1716576098587677_5686773160112873550_n.jpg?oh=b959866ce69f9a62aa82d167060f5755&oe=5752A6B4
Brawo West Ham trzymam za nich kciuki. Powiew świeżości w lidze mistrzów nie zaszkodzi i liczę na to, że zajmą 4 miejsce. Liverpool i Manchester United nie wychodziło z grupy ostatnio, więc czemu teraz inni nie mieliby spróbować swoich sił. Jak już piszę posta to pochwalę się tortem, który dostałem wczoraj od narzeczonej. Chyba nie trzeba mówić, z czym był związany :D https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-0/s480x480/1656117_1716576098587677_5686773160112873550_n.jpg?oh=b959866ce69f9a62aa82d167060f5755&oe=5752A6B4
19 marca 2016, 16:44 [cytuj]
leicester, to jest niesamowite
leicester, to jest niesamowite
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
19 marca 2016, 16:46 [cytuj]
Póki co kolejka wybitnie nie pod nas, nie może nam się jutro powinąć noga.
Póki co kolejka wybitnie nie pod nas, nie może nam się jutro powinąć noga
19 marca 2016, 16:51 [cytuj]
No, Chelsea wyrównała, teraz tylko CP niech coś ustrzeli:)
No, Chelsea wyrównała, teraz tylko CP niech coś ustrzeli:)
19 marca 2016, 17:52 [cytuj]
pomijam te 2 czerwone kartki ktore powinny zobaczyc lisy, niech im nawet ci sedziowe beda pomagac, ale po poprzeczce w 92 minucie pozostaje tylko zalamac rece i okrzyknac leicester mistrzem. Ja juz w mistrza nie wierze, a szkoda bo takiego sezonu z tak slabymi druzynami bedziemy wyczekiwac nastepne 20 lat.
pomijam te 2 czerwone kartki ktore powinny zobaczyc lisy, niech im nawet ci sedziowe beda pomagac, ale po poprzeczce w 92 minucie pozostaje tylko zalamac rece i okrzyknac leicester mistrzem. Ja juz w mistrza nie wierze, a szkoda bo takiego sezonu z tak slabymi druzynami bedziemy wyczekiwac nastepne 20 lat
19 marca 2016, 18:36 [cytuj]
Jeszcze nie ma co, mimo wszystko, Leicester okrzykiwać mistrzem. Nie chce grzeszyć, ale patrząc na terminarz, dla mnie największym faworytem, o ile będą konsekwentnie punktować, jest Arsenal (zostały im dwa trudne spotkania - WHU i MC). Teoretycznie jeszcze wszystko może się zmienić. Najważniejsze to robić swoje, nie patrząc na tych przed nami/za nami. Trzeba zbierać punkty, a za dwa miesiące przekonamy się na które miejsce to wystarczy.
Jeszcze nie ma co, mimo wszystko, Leicester okrzykiwać mistrzem. Nie chce grzeszyć, ale patrząc na terminarz, dla mnie największym faworytem, o ile będą konsekwentnie punktować, jest Arsenal (zostały im dwa trudne spotkania - WHU i MC). Teoretycznie jeszcze wszystko może się zmienić. Najważniejsze to robić swoje, nie patrząc na tych przed nami/za nami. Trzeba zbierać punkty, a za dwa miesiące przekonamy się na które miejsce to wystarczy
19 marca 2016, 18:59 [cytuj]
Nie ma co się załamywać. Ostatnie mecze Leicester to wymęczone i często szczęśliwe 1:0 z rywalami z dolnej części tabeli - Crystal Palace, Newcastle, Norwich i Watford oraz remis z West Bromem. Przypominam, że ostatnie 7 kolejek grają z:
Southampton
Sunderland
West Ham
Swansea
United
Chelsea

Punkty pogubią na pewno a 5 pkt to nie jest mega strata gdy bilans bramkowy mamy znacznie lepszy. Pytanie tylko czy nasi zawodnicy są w stanie przez te 7 kolejek pogubić o 5 punktów mniej niż Leicester. Tak więc patrzmy tylko na siebie a będzie dobrze. Po meczach z Liverpoolem i United będziemy wiedzieli czy możemy realnie myśleć o mistrzostwie czy strata się powiększy i wtedy już raczej tylko na cud możemy liczyć.
Nie ma co się załamywać. Ostatnie mecze Leicester to wymęczone i często szczęśliwe 1:0 z rywalami z dolnej części tabeli - Crystal Palace, Newcastle, Norwich i Watford oraz remis z West Bromem. Przypominam, że ostatnie 7 kolejek grają z: Southampton Sunderland West Ham Swansea United Chelsea Punkty pogubią na pewno a 5 pkt to nie jest mega strata gdy bilans bramkowy mamy znacznie lepszy. Pytanie tylko czy nasi zawodnicy są w stanie przez te 7 kolejek pogubić o 5 punktów mniej niż Leicester. Tak więc patrzmy tylko na siebie a będzie dobrze. Po meczach z Liverpoolem i United będziemy wiedzieli czy możemy realnie myśleć o mistrzostwie czy strata się powiększy i wtedy już raczej tylko na cud możemy liczyć
20 marca 2016, 15:09 [cytuj]
Liverpool jest w takim gazie, że fiu fiu. Dobrze, że tak późno wystartowali.
Liverpool jest w takim gazie, że fiu fiu. Dobrze, że tak późno wystartowali
20 marca 2016, 15:26 [cytuj]
Nie mów, bo chyba w następnej kolejce z nimi gramy.
Nie mów, bo chyba w następnej kolejce z nimi gramy
20 marca 2016, 15:29 [cytuj]
No i łatwo nie będzie :P
No i łatwo nie będzie :P
20 marca 2016, 15:32 [cytuj]
No ale mamy 11 punktów przewagi nad nimi.

Defoe znów strzela, oby Sunderland dowiózł, byłoby to potwierdzenie moich przypuszczeń że do utrzymania bardziej przyczynią się doświadczeni ligowcy (Allardyce, JD) niż gwiazdy (Benitez, Wijnaldum). Zresztą, ja zawsze będę trzymał z JD (kiedy nie gra przeciwko nam rzecz jasna), wkurzał bo wkurzał, ale zawsze jest Yido.
No ale mamy 11 punktów przewagi nad nimi. Defoe znów strzela, oby Sunderland dowiózł, byłoby to potwierdzenie moich przypuszczeń że do utrzymania bardziej przyczynią się doświadczeni ligowcy (Allardyce, JD) niż gwiazdy (Benitez, Wijnaldum). Zresztą, ja zawsze będę trzymał z JD (kiedy nie gra przeciwko nam rzecz jasna), wkurzał bo wkurzał, ale zawsze jest Yido
COYS!
|<  <<  <  88  89  90  91  92    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 13 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się