Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  89  90  91  92  93    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
20 marca 2016, 16:11 [cytuj]
SOOOOOTOOOOON :D
SOOOOOTOOOOON :D
20 marca 2016, 16:14 [cytuj]
3:2 Soton. Premier League baby!
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
20 marca 2016, 16:16 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:

I do tego zmarnowali karnego :D
I do tego zmarnowali karnego :D
20 marca 2016, 16:22 [cytuj]
Jestem w ciężkim szoku :)
Jestem w ciężkim szoku :)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
20 marca 2016, 19:25 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
No ale mamy 11 punktów przewagi nad nimi.

Defoe znów strzela, oby Sunderland dowiózł, byłoby to potwierdzenie moich przypuszczeń że do utrzymania bardziej przyczynią się doświadczeni ligowcy (Allardyce, JD) niż gwiazdy (Benitez, Wijnaldum). Zresztą, ja zawsze będę trzymał z JD (kiedy nie gra przeciwko nam rzecz jasna), wkurzał bo wkurzał, ale zawsze jest Yido

+ z Newcastle można wyciągnąć kilku ciekawych graczy jak spadną. Mam na myśli głównie Sissoko i Wijnalduma, chociaż Perez i Mitrovic to też ciekawi piłkarze.
+ z Newcastle można wyciągnąć kilku ciekawych graczy jak spadną. Mam na myśli głównie Sissoko i Wijnalduma, chociaż Perez i Mitrovic to też ciekawi piłkarze
22 marca 2016, 17:17 [cytuj]
Chciałbym się zapytać, na jakich stronach czytacie najświeższe newsy ze świata? Wiadomo, jest niezależna, ale nie mogę się do niej przekonać. A WP, onety to wiadomo :)
Chciałbym się zapytać, na jakich stronach czytacie najświeższe newsy ze świata? Wiadomo, jest niezależna, ale nie mogę się do niej przekonać. A WP, onety to wiadomo :)
22 marca 2016, 20:25 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:

Na Polskich portalach raczej ciężko o rzetelne newsy, wszędzie jest masa błędów meytorycznych. Przynajmniej ja nie trafiłem na nic godnego uwagi.

Z zagranicznych polecam na przykład SkySports, czy Guardiana

Chyba, że mówisz o newsach niedotyczących piłki, bo w sumie nie jest to dla mnie do końca jasne ;)
Na Polskich portalach raczej ciężko o rzetelne newsy, wszędzie jest masa błędów meytorycznych. Przynajmniej ja nie trafiłem na nic godnego uwagi. Z zagranicznych polecam na przykład SkySports, czy Guardiana Chyba, że mówisz o newsach niedotyczących piłki, bo w sumie nie jest to dla mnie do końca jasne ;)
23 marca 2016, 00:46 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:
bbc - us , uk ,, Skysports,, Guardian,,Goal,,Cnn,,Nbcnews
23 marca 2016, 04:01 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:

chyba żartujesz z tą niezależną :D bardziej stronniczej strony nie można znaleźć w internecie
chyba żartujesz z tą niezależną :D bardziej stronniczej strony nie można znaleźć w internecie
23 marca 2016, 08:55 [cytuj]
Walu powiedział/a:
+ z Newcastle można wyciągnąć kilku ciekawych graczy jak spadną. Mam na myśli głównie Sissoko i Wijnalduma, chociaż Perez i Mitrovic to też ciekawi piłkarze

Ano ciekawi, ale nie wszyscy moim zdaniem. Dwóch pierwszych jak najbardziej, Mitrovic też, przy czym ja nigdy nie miałem przekonania do graczy ze wschodu Europy w Premier League (oczywiście są wyjątki). Za to Ayoze mnie kompletnie nie przekonuje, zwłaszcza jak przeczytałem jakiej kwoty (dokładnie już nie pamiętam ile, ale na pewno za dużo :P ) zażyczyli sobie za niego w letnim okienku.
Ano ciekawi, ale nie wszyscy moim zdaniem. Dwóch pierwszych jak najbardziej, Mitrovic też, przy czym ja nigdy nie miałem przekonania do graczy ze wschodu Europy w Premier League (oczywiście są wyjątki). Za to Ayoze mnie kompletnie nie przekonuje, zwłaszcza jak przeczytałem jakiej kwoty (dokładnie już nie pamiętam ile, ale na pewno za dużo :P ) zażyczyli sobie za niego w letnim okienku
COYS!
23 marca 2016, 13:20 [cytuj]
exe. powiedział/a:

a jakbym chciał poczytać newsy, co dzieję się w naszym kraju? ;)
a jakbym chciał poczytać newsy, co dzieję się w naszym kraju? ;)
23 marca 2016, 17:31 [cytuj]
Spróbuj może tok fm.
Spróbuj może tok fm
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
23 marca 2016, 23:34 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:
Rozumiem, że z tą niezależną i WP to żart?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
24 marca 2016, 19:17 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
Spróbuj może tok fm

Lepiej niech nie próbuje :)
Lepiej niech nie próbuje :)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
24 marca 2016, 23:26 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Niezależna to wiadomo jakie źródło informacji i kogo. A wp, onety to napisałem trochę żartem, bo ich newsy czasem są niepoważne.
Wciąż nie wiem, gdzie czytać codziennie rzetelne newsy co się dzieje w moim kraju :)
Niezależna to wiadomo jakie źródło informacji i kogo. A wp, onety to napisałem trochę żartem, bo ich newsy czasem są niepoważne. Wciąż nie wiem, gdzie czytać codziennie rzetelne newsy co się dzieje w moim kraju :)
25 marca 2016, 13:26 [cytuj]
nie ma takiego portalu w Polsce. pikio.pl próbuje przynajmniej. ja na fejsbuku mam polubione większość informacyjnych stron, krew mnie zalewa jak widzę newsy z tvn24 albo niezaleznej, ale odpowiednio sobie wszystko przefiltrujesz i samemu dochodzisz do odpowiednich wniosków :)
nie ma takiego portalu w Polsce. pikio.pl próbuje przynajmniej. ja na fejsbuku mam polubione większość informacyjnych stron, krew mnie zalewa jak widzę newsy z tvn24 albo niezaleznej, ale odpowiednio sobie wszystko przefiltrujesz i samemu dochodzisz do odpowiednich wniosków :)
25 marca 2016, 15:02 [cytuj]
Money.pl chociaż to bardziej od ekonomicznej strony. Ale możesz zobaczyć, może akurat Ci podpasuje :)
Money.pl chociaż to bardziej od ekonomicznej strony. Ale możesz zobaczyć, może akurat Ci podpasuje :)
26 marca 2016, 19:13 [cytuj]
Niemcy - Anglia dzisaj w Berlinie 20-45 :D
4 zawodników Spurs w podstawowym składzie
Niemcy - Anglia dzisaj w Berlinie 20-45 :D 4 zawodników Spurs w podstawowym składzie
26 marca 2016, 19:54 [cytuj]
na czym jest transmisja ?

edit; juz znalazlem, tvp sport
na czym jest transmisja ? edit; juz znalazlem, tvp sport
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
26 marca 2016, 20:17 [cytuj]
Maxiu_Spurs powiedział/a:
Niemcy - Anglia dzisaj w Berlinie 20-45 :D
4 zawodników Spurs w podstawowym składzie

Dobrze, że dziś. We wtorek niech odpoczywają :D
Dobrze, że dziś. We wtorek niech odpoczywają :D
|<  <<  <  89  90  91  92  93    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 6 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się