Forum dyskusyjne
31 marca 2016, 01:04 [cytuj]
http://www.standard.co.uk/sport/football/jermain-defoe-i-want-to-help-tottenham-win-the-league-by-beating-leicester-a3213876.html
JD świetny gość.
http://www.standard.co.uk/sport/football/jermain-defoe-i-want-to-help-tottenham-win-the-league-by-beating-leicester-a3213876.html
JD świetny gość. :D
31 marca 2016, 09:45 [cytuj]
Yiddo!
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
31 marca 2016, 11:07 [cytuj]
Pomyśleć, że pozbyliśmy się Defoe, pomimo wieku, grając w takim zespole jak Sunderland 12 bramek w lidze, nie raz irytował, ale bramki strzelał, byłby dobrym zmiennikiem dla Kane'a. Szkoda, że się go pozbyliśmy. Prawdziwy Yidddo ! Widać, że Tottenham ma w sercu, zawsze do nas wracał, grał jak najlepiej potrafił. Niech strzeli i 4 bramki Leicester

.
Pomyśleć, że pozbyliśmy się Defoe, pomimo wieku, grając w takim zespole jak Sunderland 12 bramek w lidze, nie raz irytował, ale bramki strzelał, byłby dobrym zmiennikiem dla Kane'a. Szkoda, że się go pozbyliśmy. Prawdziwy Yidddo ! Widać, że Tottenham ma w sercu, zawsze do nas wracał, grał jak najlepiej potrafił. Niech strzeli i 4 bramki Leicester :)
31 marca 2016, 21:22 [cytuj]
Toby magicznie ozdrowiał, jak tylko wrócił do Londynu
Także Jan wrócił na treningi.
Kondycja Lameli po przerwie na mecze międzynarodowej jednak nie jest pewna w 100% i będą sprawdzać, czy może grać.
Clinton też jest niepewny
Toby magicznie ozdrowiał, jak tylko wrócił do Londynu :D
Także Jan wrócił na treningi.
Kondycja Lameli po przerwie na mecze międzynarodowej jednak nie jest pewna w 100% i będą sprawdzać, czy może grać.
Clinton też jest niepewny
3 kwietnia 2016, 15:04 [cytuj]
Niewiarygodne. Jak dużo szczęścia jeszcze mogą mieć Lisy. Mane trafia to praktycznie z każdym zespołem, a teraz trafia w Simpsona...
Niewiarygodne. Jak dużo szczęścia jeszcze mogą mieć Lisy. Mane trafia to praktycznie z każdym zespołem, a teraz trafia w Simpsona
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
3 kwietnia 2016, 17:42 [cytuj]
Kolejna wygrana 1:0. Szczęście im ogromnie sprzyja w tym sezonie.
Kolejna wygrana 1:0. Szczęście im ogromnie sprzyja w tym sezonie
3 kwietnia 2016, 19:07 [cytuj]
Odnośnie Leicester, widziałem już karne po takich rękach jak Simpsona i Hutha. Dzisiaj obejrzałem kolejne ich spotkanie, grają realnie gorzej niż Tottenham, Arsenal, WHU, obecnie Chelsea, a jednak jakoś to 1:0 potrafią wyciągnąć. Masakra.
Odnośnie Leicester, widziałem już karne po takich rękach jak Simpsona i Hutha. Dzisiaj obejrzałem kolejne ich spotkanie, grają realnie gorzej niż Tottenham, Arsenal, WHU, obecnie Chelsea, a jednak jakoś to 1:0 potrafią wyciągnąć. Masakra
4 kwietnia 2016, 21:13 [cytuj]
tomasz87 powiedział/a:
Odnośnie Leicester, widziałem już karne po takich rękach jak Simpsona i Hutha. Dzisiaj obejrzałem kolejne ich spotkanie, grają realnie gorzej niż Tottenham, Arsenal, WHU, obecnie Chelsea, a jednak jakoś to 1:0 potrafią wyciągnąć. Masakra
Ja jak oglądam ich mecze mam wrażenie, że sędziowie ratują im wiele wyników. Bardzo wiele.
Sprzyja im szczęście, w końcu się skończy. Nie w tym, to w następnym
Ja jak oglądam ich mecze mam wrażenie, że sędziowie ratują im wiele wyników. Bardzo wiele.
Sprzyja im szczęście, w końcu się skończy. Nie w tym, to w następnym :P
9 kwietnia 2016, 15:05 [cytuj]
a WHU pomaga nam się utrzymać na pozycji wicelidera

aby dowieźli tylko
a WHU pomaga nam się utrzymać na pozycji wicelidera :) aby dowieźli tylko
9 kwietnia 2016, 15:06 [cytuj]
smackey powiedział/a:
a WHU pomaga nam się utrzymać na pozycji wicelidera

aby dowieźli tylko
dominują także czekam aż strzelą kolejną brame!
dominują także czekam aż strzelą kolejną brame!
9 kwietnia 2016, 15:39 [cytuj]
no nie udało się, ale remis też dobry 3 punkty przewagi nad arsenalem i przewaga bramkowa, OBY OBY!
no nie udało się, ale remis też dobry 3 punkty przewagi nad arsenalem i przewaga bramkowa, OBY OBY!
9 kwietnia 2016, 15:40 [cytuj]
Ale to był mecz!

(WHU v ARS)
Ale to był mecz! :D (WHU v ARS)
9 kwietnia 2016, 15:42 [cytuj]
Szkoda, że WHU nie ustrzelił czwartej, ale przynajmniej było więcej emocji. A taki wynik też nam pasuje. No to Arsenal wypadł całkowicie z walki o mistrza.
Szkoda, że WHU nie ustrzelił czwartej, ale przynajmniej było więcej emocji. A taki wynik też nam pasuje. No to Arsenal wypadł całkowicie z walki o mistrza
9 kwietnia 2016, 22:00 [cytuj]
Trzeba jutro zrobić swoje i pokonać MU
Trzeba jutro zrobić swoje i pokonać MU :cwaniak:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
10 kwietnia 2016, 01:13 [cytuj]
Szkoda że West Ham tego nei wygrał. Fajną piłkę grają i liczyłem na to, że załapią się do top4
Szkoda że West Ham tego nei wygrał. Fajną piłkę grają i liczyłem na to, że załapią się do top4
10 kwietnia 2016, 15:56 [cytuj]
No żesz kurwa, kolejny mecz z rzędu Lisy nic nei grają i strzelają bramkę. I oczywiście po zagraniu dzidy do przodu...
Jeszcze ROdwell marnuje 200% o czemu by nie?
No żesz kurwa, kolejny mecz z rzędu Lisy nic nei grają i strzelają bramkę. I oczywiście po zagraniu dzidy do przodu...
10 kwietnia 2016, 16:12 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Ten fart w końcu się skończy. Tylko zapewne na jesień jak będą grali w LM ;] Wtedy nawet fakt że będą losowani z pierwszego koszyka nie pomoże
Ten fart w końcu się skończy. Tylko zapewne na jesień jak będą grali w LM ;] Wtedy nawet fakt że będą losowani z pierwszego koszyka nie pomoże
10 kwietnia 2016, 16:23 [cytuj]
Malothein powiedział/a:
Co na obchodzi koniec ich farta jesienią jak za miesiąc sezon się kończy?
10 kwietnia 2016, 16:27 [cytuj]
Bez przesady, dzisiaj byli dużo lepsi.
Szanse na tytuł dla Spurs baaardzo zmalały
Bez przesady, dzisiaj byli dużo lepsi.
Szanse na tytuł dla Spurs baaardzo zmalały ;(
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
10 kwietnia 2016, 16:30 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
Właśnie o to mi chodzi, że fart się skończy wtedy kiedy nam to już w żaden sposób nie pomoże
Plus Anglia straci trochę pkt do rankingu jeśli szybko odpadną z LM
Właśnie o to mi chodzi, że fart się skończy wtedy kiedy nam to już w żaden sposób nie pomoże :(
Plus Anglia straci trochę pkt do rankingu jeśli szybko odpadną z LM