Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  92  93  94  95  96    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
10 kwietnia 2016, 16:30 [cytuj]
Ze dziś byli lepsi to jedno, a że od pięciu kolejek wygrywają bez starty bramki to drugie. Ja wiem, że okrutnie męczyli po 1:0, ale gdybyśmy my zanotowali serię 500 minut bez straty gola to pewnie reakcja byłaby diametralnie inna i porzcezki, spalone itd nikomu by nie przeszkadzały...
Ze dziś byli lepsi to jedno, a że od pięciu kolejek wygrywają bez starty bramki to drugie. Ja wiem, że okrutnie męczyli po 1:0, ale gdybyśmy my zanotowali serię 500 minut bez straty gola to pewnie reakcja byłaby diametralnie inna i porzcezki, spalone itd nikomu by nie przeszkadzały
COYS!
10 kwietnia 2016, 16:31 [cytuj]
Trzeba się skupić na utrzymaniu drugiego miejsca co też proste nie jest, przy takim terminarzu i farcie i formie Lisów na mistrzostwo nie ma już co moim zdaniem liczyć...
Trzeba się skupić na utrzymaniu drugiego miejsca co też proste nie jest, przy takim terminarzu i farcie i formie Lisów na mistrzostwo nie ma już co moim zdaniem liczyć
10 kwietnia 2016, 16:45 [cytuj]
Nie ma i to moim zdaniem tak już m.in. od dwóch kolejek... ja cały czas bardziej patrzę na ManU, Man City i Arsenal niż na Lisy, a zdanie o ich farcie to już taka smutna konstatacja z naszego pktu widzenia.
Nie ma i to moim zdaniem tak już m.in. od dwóch kolejek... ja cały czas bardziej patrzę na ManU, Man City i Arsenal niż na Lisy, a zdanie o ich farcie to już taka smutna konstatacja z naszego pktu widzenia
10 kwietnia 2016, 16:52 [cytuj]
Ja akurat uważam, że miejsce w top4 mamy w miarę bezpieczne. Tak jak Leicester jest dla nas mega, mega trudne do dogonienia, tak United będzie miało ekstremalne kłopoty żeby przeskoczyć nas (nie mówię, że na pewno nie wejdą do czwórki, ale raczej nie naszym kosztem). Jeszcze jak dziś wygrają to może (chociaż mało realne), ale jak stracą punkty to IMO są bez szans.
Ja akurat uważam, że miejsce w top4 mamy w miarę bezpieczne. Tak jak Leicester jest dla nas mega, mega trudne do dogonienia, tak United będzie miało ekstremalne kłopoty żeby przeskoczyć nas (nie mówię, że na pewno nie wejdą do czwórki, ale raczej nie naszym kosztem). Jeszcze jak dziś wygrają to może (chociaż mało realne), ale jak stracą punkty to IMO są bez szans
COYS!
12 kwietnia 2016, 13:16 [cytuj]
http://www.theguardian.com/football/2016/apr/11/leicester-city-finances-football-league-financial-fair-play-investigation

Ciekawe newsy zaczęły się pojawiać, jakoby Leicester złamało zasady Fiancial Fair Play (i to więcej niż raz). To może skończyć się karą finansową lub odjęciem punktów. To może skończyć się tym, że najbardziej romantyczna historia w historii BPL legnie w gruzach przez kasę. Trochę w takim wypadku byłoby mi żal kibiców Lisów. Ale nie klubu ani piłkarzy.

Z drugiej strony, jeśli to prawda, to nie powinno ich nawet być w Premier League.
http://www.theguardian.com/football/2016/apr/11/leicester-city-finances-football-league-financial-fair-play-investigation Ciekawe newsy zaczęły się pojawiać, jakoby Leicester złamało zasady Fiancial Fair Play (i to więcej niż raz). To może skończyć się karą finansową lub odjęciem punktów. To może skończyć się tym, że najbardziej romantyczna historia w historii BPL legnie w gruzach przez kasę. Trochę w takim wypadku byłoby mi żal kibiców Lisów. Ale nie klubu ani piłkarzy. Z drugiej strony, jeśli to prawda, to nie powinno ich nawet być w Premier League
12 kwietnia 2016, 14:08 [cytuj]
No już pędzą do zielonego stolika żeby odjąć im 7 punktów. Litości.
No już pędzą do zielonego stolika żeby odjąć im 7 punktów. Litości
12 kwietnia 2016, 15:15 [cytuj]
Żenujące są takie afery. Poziom ekstraklapy...
Żenujące są takie afery. Poziom ekstraklapy
12 kwietnia 2016, 15:30 [cytuj]
Póki co, to jest w fazie takich plotek, że chyba nie ma się tym co specjalnie zajmować. Ja mocno wątpię w te ujemne punkty, a jeśli już to w przyszłym sezonie.
Póki co, to jest w fazie takich plotek, że chyba nie ma się tym co specjalnie zajmować. Ja mocno wątpię w te ujemne punkty, a jeśli już to w przyszłym sezonie
COYS!
12 kwietnia 2016, 17:11 [cytuj]
No właśnie. jak za fair play to najwyżej w przyszłym. Żeby to była korupcja to co innego.
No właśnie. jak za fair play to najwyżej w przyszłym. Żeby to była korupcja to co innego
12 kwietnia 2016, 22:36 [cytuj]
No, City w półfinale, ja tam się cieszę.
No, City w półfinale, ja tam się cieszę
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
12 kwietnia 2016, 23:29 [cytuj]
https://www.facebook.com/totwhl/

Od jakiegos czasu prowadze bloga na fb związanego z Tottenhamem. Jesli ktos ma wolną chwilę to można zajrzeć :D
https://www.facebook.com/totwhl/ Od jakiegos czasu prowadze bloga na fb związanego z Tottenhamem. Jesli ktos ma wolną chwilę to można zajrzeć :D
13 kwietnia 2016, 10:37 [cytuj]
Dribble success rates this season:

Lionel Messi: 64,3%
Cristiano Ronaldo: 52,5%
Neymar Jr: 56,3%
Mousa Dembele: 91,7%

Sympatyczna ciekawostka :)

Maxiu, ja wolnej chwili żeby dokładniej się przyjrzeć aktualnie nie mam, ale z tego co rzuciłem okiem, to bardzo mi się podoba regularność w dodawaniu nowych wpisów, w zasadzie wszystko co się dzieje w związku z Kogutami jest na bieżąco aktualizowane.
Dribble success rates this season: Lionel Messi: 64,3% Cristiano Ronaldo: 52,5% Neymar Jr: 56,3% Mousa Dembele: 91,7% Sympatyczna ciekawostka :) Maxiu, ja wolnej chwili żeby dokładniej się przyjrzeć aktualnie nie mam, ale z tego co rzuciłem okiem, to bardzo mi się podoba regularność w dodawaniu nowych wpisów, w zasadzie wszystko co się dzieje w związku z Kogutami jest na bieżąco aktualizowane
COYS!
13 kwietnia 2016, 10:37 [cytuj]
Mnie też cieszy awans City :D im więcej angielskich klubów w półfinale tym lepiej

Interesujemy się kolejnym Dembele - Ousmane Dembele. Tym razem z Rennes. Może uda się trzech Dembele w składzie mieć? :D
Mnie też cieszy awans City :D im więcej angielskich klubów w półfinale tym lepiej Interesujemy się kolejnym Dembele - Ousmane Dembele. Tym razem z Rennes. Może uda się trzech Dembele w składzie mieć? :D
13 kwietnia 2016, 21:20 [cytuj]
O kurde, będą ludzie z tego Rashforda - ale załadował!
13 kwietnia 2016, 21:23 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

LVG na niego narzeka. :P
14 kwietnia 2016, 11:39 [cytuj]
iZgone powiedział/a:

To niech go odda Pochettino ;)
14 kwietnia 2016, 19:47 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

Dobry pomysł. :D Przekonaj włodarzy Man United, żeby utrzymali LVG jako menago, to dostaniemy go za friko :D

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3538664/Premier-League-switch-referee-picked-charge-Tottenham-Leicester-fan-title-race-hots-up.html

Kevin Friend miał być sędzią na nasz mecz ze Stoke, ale został zmieniony ponieważ jest fanem lisów oraz mieszka w pobliżu Leicester.

Z transferowych plotek:
Ibra zaprzeczył plotkom, jakoby miał dołączyć do Manchesteru United. (Dokładnie, to powiedział, że jest zainteresowany jedynie klubem, który ma szanse coś wygrać, więc chyba dobrze zrozumiałem? :D)
Dobry pomysł. :D Przekonaj włodarzy Man United, żeby utrzymali LVG jako menago, to dostaniemy go za friko :D http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3538664/Premier-League-switch-referee-picked-charge-Tottenham-Leicester-fan-title-race-hots-up.html Kevin Friend miał być sędzią na nasz mecz ze Stoke, ale został zmieniony ponieważ jest fanem lisów oraz mieszka w pobliżu Leicester. Z transferowych plotek: Ibra zaprzeczył plotkom, jakoby miał dołączyć do Manchesteru United. (Dokładnie, to powiedział, że jest zainteresowany jedynie klubem, który ma szanse coś wygrać, więc chyba dobrze zrozumiałem? :D)
15 kwietnia 2016, 14:08 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Dribble success rates this season:

Lionel Messi: 64,3%
Cristiano Ronaldo: 52,5%
Neymar Jr: 56,3%
Mousa Dembele: 91,7%

Sympatyczna ciekawostka :)

Źródło? :D
Źródło? :D
15 kwietnia 2016, 22:00 [cytuj]
Panowie gdzie oglądacie mecze? W tym miesiącu zrezygnowałem z oferty nc+. Interesuje mnie jakaś płatna strona, żeby jakość była dość dobra itd. Czy jakaś telewizja może ma jakąś dobrą ofertę sportowa? Nie ogarniam tego kompletnie...;(
Panowie gdzie oglądacie mecze? W tym miesiącu zrezygnowałem z oferty nc+. Interesuje mnie jakaś płatna strona, żeby jakość była dość dobra itd. Czy jakaś telewizja może ma jakąś dobrą ofertę sportowa? Nie ogarniam tego kompletnie...;(
16 kwietnia 2016, 07:08 [cytuj]
Może nie płatna, ale generalnie na telewizjada.net powinieneś znaleźć wszystkie interesujące kanały w spoko jakości.

Natomiast w przypadku hitowych spotkań kiedy telewizjada może być obciążona niezawodny jest eplsite.com, którego ktoś kiedyś wrzucał tu na forum :)

Z płatnych jest natomiast weeb.tv, ale tam akurat bardzo dawno nie zaglądałem.
Może nie płatna, ale generalnie na telewizjada.net powinieneś znaleźć wszystkie interesujące kanały w spoko jakości. Natomiast w przypadku hitowych spotkań kiedy telewizjada może być obciążona niezawodny jest eplsite.com, którego ktoś kiedyś wrzucał tu na forum :) Z płatnych jest natomiast weeb.tv, ale tam akurat bardzo dawno nie zaglądałem
|<  <<  <  92  93  94  95  96    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się