Forum dyskusyjne
16 kwietnia 2016, 09:09 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Źródło?

Twitter
Naprawdę chętnie podałbym dokładniej, ale żywotność wpisu na ćwierkaczu długa nie jest, ciężko znaleźć informację sprzed 4 czy 5 dni.
Twitter :P
Naprawdę chętnie podałbym dokładniej, ale żywotność wpisu na ćwierkaczu długa nie jest, ciężko znaleźć informację sprzed 4 czy 5 dni
COYS!
16 kwietnia 2016, 11:29 [cytuj]
http://livetv.sx/en/allupcomingsports/1/
Ja używam tego do znajdowania sopcastów. Są po rusku, ale darmowe i w niezłej jakości
http://livetv.sx/en/allupcomingsports/1/
Ja używam tego do znajdowania sopcastów. Są po rusku, ale darmowe i w niezłej jakości
16 kwietnia 2016, 12:40 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Twitter
Naprawdę chętnie podałbym dokładniej, ale żywotność wpisu na ćwierkaczu długa nie jest, ciężko znaleźć informację sprzed 4 czy 5 dni
http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2015/2016/mousa_dembélé/165/165/493/0/p|la_liga/2015/2016/lionel_messi/176/176/1569/0/p|la_liga/2015/2016/cristiano_ronaldo/176/176/232/0/p|la_liga/2015/2016/neymar/176/176/5001/0/p#successful_take_ons_%#total
A twitter wziął to ze Squawka
http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2015/2016/mousa_dembélé/165/165/493/0/p|la_liga/2015/2016/lionel_messi/176/176/1569/0/p|la_liga/2015/2016/cristiano_ronaldo/176/176/232/0/p|la_liga/2015/2016/neymar/176/176/5001/0/p#successful_take_ons_%#total
A twitter wziął to ze Squawka
16 kwietnia 2016, 15:00 [cytuj]
A Defoe znów udowadnia że coś tam jeszcze potrafi
A Defoe znów udowadnia że coś tam jeszcze potrafi :D
COYS!
16 kwietnia 2016, 18:07 [cytuj]
a berahino zmarnował dwa karne w jednym meczu
a berahino zmarnował dwa karne w jednym meczu :rotfl:
16 kwietnia 2016, 18:52 [cytuj]
smackey powiedział/a:
a berahino zmarnował dwa karne w jednym meczu

Gomes stanął na wysokości zadania
EDIT. I jeszcze triple captain na Aguero, pięknie
Gomes stanął na wysokości zadania :D
EDIT. I jeszcze triple captain na Aguero, pięknie :D
16 kwietnia 2016, 22:32 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
Gomes stanął na wysokości zadania
EDIT. I jeszcze triple captain na Aguero, pięknie
Też zagrałem triple na Aguero. Szkoda tylko że może wyprzedzić Harrego w wyścigu po koronę króla strzelców
Też zagrałem triple na Aguero. Szkoda tylko że może wyprzedzić Harrego w wyścigu po koronę króla strzelców
16 kwietnia 2016, 23:23 [cytuj]
http://www.spursfanatic.com/blog/erik-lamela-premier-leagues-best-two-way-player/
polecam - ciekawy artykuł
http://www.spursfanatic.com/blog/erik-lamela-premier-leagues-best-two-way-player/
polecam - ciekawy artykuł :)
16 kwietnia 2016, 23:53 [cytuj]
Widać ze City wraca do formy niestety... i ja jestem troche zły ze Aguero ustrzleił hat-trick'a bo niebezpiecznie zblizył się do Kane'a.
Widać ze City wraca do formy niestety... i ja jestem troche zły ze Aguero ustrzleił hat-trick'a bo niebezpiecznie zblizył się do Kane'a
17 kwietnia 2016, 01:36 [cytuj]
Maxiu_Spurs powiedział/a:
Widać ze City wraca do formy niestety... i ja jestem troche zły ze Aguero ustrzleił hat-trick'a bo niebezpiecznie zblizył się do Kane'a
Jakoś specjalnie ich powrotem do formy się nie martwię. Jak będą musieli godzić ligę angielską z ligą mistrzów to jeszcze pogubią punkty, a ostatnio całkiem fajną piłkę grają i jest szansa, że ograją Real
Jakoś specjalnie ich powrotem do formy się nie martwię. Jak będą musieli godzić ligę angielską z ligą mistrzów to jeszcze pogubią punkty, a ostatnio całkiem fajną piłkę grają i jest szansa, że ograją Real :)
17 kwietnia 2016, 07:25 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Jakoś specjalnie ich powrotem do formy się nie martwię. Jak będą musieli godzić ligę angielską z ligą mistrzów to jeszcze pogubią punkty, a ostatnio całkiem fajną piłkę grają i jest szansa, że ograją Real

To się uśmiałem
To się uśmiałem :rotfl:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
17 kwietnia 2016, 08:03 [cytuj]
Maxiu_Spurs powiedział/a:
ja jestem troche zły ze Aguero ustrzleił hat-trick'a bo niebezpiecznie zblizył się do Kane'a
To prawda, jedna bramka przewagi to żaden bufor, chociaż ja mam wrażenie że Aguero w tym sezonie gra trochę jak Defoe w 2009/10 - albo hat-trick, albo nic. A przy takim strzelaniu ciężko o koronę króla strzelców.
Mam nadzieję
To prawda, jedna bramka przewagi to żaden bufor, chociaż ja mam wrażenie że Aguero w tym sezonie gra trochę jak Defoe w 2009/10 - albo hat-trick, albo nic. A przy takim strzelaniu ciężko o koronę króla strzelców.
Mam nadzieję ;)
COYS!
17 kwietnia 2016, 11:41 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
To się uśmiałem
Nie mówię, że są faworytami, ale w meczu z PSG też mieli dostać bęcki a zagrali lepiej od Paryżan. IMO w tym sezonie angielskie drużyny grają w Europie najlepiej od kilku lat, a Real nie przekonuje.
Nie mówię, że są faworytami, ale w meczu z PSG też mieli dostać bęcki a zagrali lepiej od Paryżan. IMO w tym sezonie angielskie drużyny grają w Europie najlepiej od kilku lat, a Real nie przekonuje
17 kwietnia 2016, 13:13 [cytuj]
Teoretycznie możliwe jest, że zajecie 4 miejsca nie da ligi mistrzow. stalo by sie tak gdyby man city i liverpool wygraly oba europejskie puchary ale skonczyly sezon poza top 4 w lidze. wiadomo, że szanse na spełnienie obu tych warunków duże nie są ale jakieś tam są
Teoretycznie możliwe jest, że zajecie 4 miejsca nie da ligi mistrzow. stalo by sie tak gdyby man city i liverpool wygraly oba europejskie puchary ale skonczyly sezon poza top 4 w lidze. wiadomo, że szanse na spełnienie obu tych warunków duże nie są ale jakieś tam są
17 kwietnia 2016, 14:32 [cytuj]
Nie wierzę, po prostu kurwa nie wierzę. Dwa słupki. Nie ma nadziei...
Nie wierzę, po prostu kurwa nie wierzę. Dwa słupki. Nie ma nadziei
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
17 kwietnia 2016, 14:32 [cytuj]
Leicester zaczyna jazdę na farcie
Leicester zaczyna jazdę na farcie :bezradny:
17 kwietnia 2016, 15:16 [cytuj]
Na początku fart, ale potem już dominacja. WHU póki co nie istnieje, aż trudno uwierzyć.
Na początku fart, ale potem już dominacja. WHU póki co nie istnieje, aż trudno uwierzyć
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
17 kwietnia 2016, 15:18 [cytuj]
WHU bez pomysłu. Skończyli grać w piątej minucie...
WHU bez pomysłu. Skończyli grać w piątej minucie
17 kwietnia 2016, 15:24 [cytuj]
Niby Leicester też nic nie gra, ale poszła kontra i gol. Każdy kto gra z Leicester to tak jakby zapomniał gry w piłkę, boją się ich, że to liderzy Premier League. No i oczywiście zawsze Lisy mają szczęscie bo żeby piłka odbiła się od dwóch słupków i nie wpadła do bramki... Dziwi mnie także brak zmęczenia u graczy Leicester... Ta sama jedenastka ciągle, mam wrażenie, że niektórzy gracze faktycznie mogą brać niedozwolone środki.
Niby Leicester też nic nie gra, ale poszła kontra i gol. Każdy kto gra z Leicester to tak jakby zapomniał gry w piłkę, boją się ich, że to liderzy Premier League. No i oczywiście zawsze Lisy mają szczęscie bo żeby piłka odbiła się od dwóch słupków i nie wpadła do bramki... Dziwi mnie także brak zmęczenia u graczy Leicester... Ta sama jedenastka ciągle, mam wrażenie, że niektórzy gracze faktycznie mogą brać niedozwolone środki
17 kwietnia 2016, 15:27 [cytuj]
A ja uważam, że rywale specjalnie nie chcą im strzelać bramek, żeby Tottenham nie wygrał ligi...
A ja uważam, że rywale specjalnie nie chcą im strzelać bramek, żeby Tottenham nie wygrał ligi
COYS!