Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  94  95  96  97  98    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
17 kwietnia 2016, 15:44 [cytuj]
Vardy czerwona, mam nadzieję że West Ham teraz przyciśnie
17 kwietnia 2016, 15:50 [cytuj]
Oby Leicester nie strzeliło jakiejś przypadkowej bramki na 2:0, bo wtedy Młoty raczej nie odrobią. Na 1:1 spokojnie mogą i powinni strzelić.
Oby Leicester nie strzeliło jakiejś przypadkowej bramki na 2:0, bo wtedy Młoty raczej nie odrobią. Na 1:1 spokojnie mogą i powinni strzelić
COYS!
17 kwietnia 2016, 16:14 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

I przycisnął!
I przycisnął!
17 kwietnia 2016, 16:15 [cytuj]
O ja, Leicester do tyłu :)
O ja, Leicester do tyłu :)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
17 kwietnia 2016, 16:17 [cytuj]
Mówiłem że szczęście lester musi się kiedyś skończyć ;) teraz musimy że stoke wygrać jutro!!!
Mówiłem że szczęście lester musi się kiedyś skończyć ;) teraz musimy że stoke wygrać jutro!!!
17 kwietnia 2016, 16:21 [cytuj]
kur** 94 minuta, karny dla Leicester
kur** 94 minuta, karny dla Leicester
17 kwietnia 2016, 16:22 [cytuj]
Skurwysyny jebane.
Skurwysyny jebane
17 kwietnia 2016, 16:24 [cytuj]
Nie no, bo zaraz uwierzę Zarzecznemu, że to wszystko jest ustawione pod Lester...
Nie no, bo zaraz uwierzę Zarzecznemu, że to wszystko jest ustawione pod Lester
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
17 kwietnia 2016, 16:26 [cytuj]
Remis też nie jest zły ale mega szkoda bo było zajebiscie blisko. W następnej kolejce grają że Swansea(?) bez Vardy'ego, może zgubią punkty
Remis też nie jest zły ale mega szkoda bo było zajebiscie blisko. W następnej kolejce grają że Swansea(?) bez Vardy'ego, może zgubią punkty
17 kwietnia 2016, 16:31 [cytuj]
Zgubią punkty, bardzo liczę na remis. Może jakaś czerwień dla japończyka albo mahreza i chłopaki nie będą bramek strzelać.
Zgubią punkty, bardzo liczę na remis. Może jakaś czerwień dla japończyka albo mahreza i chłopaki nie będą bramek strzelać
17 kwietnia 2016, 16:33 [cytuj]
3 słupki West Hamu, Lester gra w 10 a i tak remis. To jest normalnie przekupione.
3 słupki West Hamu, Lester gra w 10 a i tak remis. To jest normalnie przekupione
17 kwietnia 2016, 16:37 [cytuj]
olivier powiedział/a:
3 słupki West Hamu, Lester gra w 10 a i tak remis. To jest normalnie przekupione

A najbardziej przekupiona była druga żółta dla Vardy'ego. Sędzia pomylił go z Carrollem?
A najbardziej przekupiona była druga żółta dla Vardy'ego. Sędzia pomylił go z Carrollem?
COYS!
17 kwietnia 2016, 16:40 [cytuj]
Przekupiona ? Spójrz jak Vardy wepchał nogi pod obrońce.
Przekupiona ? Spójrz jak Vardy wepchał nogi pod obrońce
17 kwietnia 2016, 16:43 [cytuj]
Naprawdę nie rozumiesz poprzedniego posta?
Naprawdę nie rozumiesz poprzedniego posta?
COYS!
17 kwietnia 2016, 16:44 [cytuj]
Jak dla mnie karny z kapelusza dla Lisów. Ale jak zawsze słaby ten sędzia. Mogłoby być pięknie ale nie jest.
Jak dla mnie karny z kapelusza dla Lisów. Ale jak zawsze słaby ten sędzia. Mogłoby być pięknie ale nie jest
17 kwietnia 2016, 17:11 [cytuj]
Nie uważam, że tak kompletnie z kapelusza, ale to już rzecz wtórna. Mi chodzi o coś innego.

Ja już od jakiegoś czasu piszę, że nie podoba mi się podejście znacznej częsci tu komentujących, do ostatnich wyników Leicester. Nie chcieć żeby wygrywali to jedno, i to jest absolutnie normalne. Ale wylewać takie żale jak jakieś stare dziady co siedzą na ławeczce i psiocą że za komuny to było lepiej to drugie. Przekupstwo? Doping? Dla mnie ewidentnie podpada to pod ból dupy że udaje się komuś z mniejszymi możliwościami finansowymi, a nie pod normalne kibicowanie przeciwnikom sąsiadów z tabeli i moim zdaniem wystawia nam (kibicom Tottenhamu) nienajlepsze świadectwo.

Leicester ma pięć zwycięstw bez starty gola z rzędu. Sprawdziłem, ani Real, ani Barcelona, ani Bayern nie mają takiego wyniku w tym sezonie. Ale oczywiście zasługa farta... Zresztą skoro są tacy lamerscy to trzeba było ich ograć w meczu bezpośrednim. Tak się składa że oba widziałem i absolutnie nie traciliśmy tych punktów niesprawiedliwie.

PS: nie chce mi się sprawdzać, ale jak CP i Sunderland strzelało w nasze słupki, to pewnie większość krytyków stylu Leicester nie narzekała...

W każdym razie konkluzja jest taka (w zasadzie wracam do tego od czego zacząłem wywód), że rozumiem życzenie Lisom porażki, i też im jej życzę, ale nie idźmy za daleko z tym marudzeniem. Życzmy im 4 porażek do końca sezonu, ale jak już wygrywają to zachowujmy się z klasą i zamiast szukać podarowanych im przez szczęście punktów uznajmy ich ogromny postęp i wyniki ponad stan.
Moje zdanie.
Nie uważam, że tak kompletnie z kapelusza, ale to już rzecz wtórna. Mi chodzi o coś innego. Ja już od jakiegoś czasu piszę, że nie podoba mi się podejście znacznej częsci tu komentujących, do ostatnich wyników Leicester. Nie chcieć żeby wygrywali to jedno, i to jest absolutnie normalne. Ale wylewać takie żale jak jakieś stare dziady co siedzą na ławeczce i psiocą że za komuny to było lepiej to drugie. Przekupstwo? Doping? Dla mnie ewidentnie podpada to pod ból dupy że udaje się komuś z mniejszymi możliwościami finansowymi, a nie pod normalne kibicowanie przeciwnikom sąsiadów z tabeli i moim zdaniem wystawia nam (kibicom Tottenhamu) nienajlepsze świadectwo. Leicester ma pięć zwycięstw bez starty gola z rzędu. Sprawdziłem, ani Real, ani Barcelona, ani Bayern nie mają takiego wyniku w tym sezonie. Ale oczywiście zasługa farta... Zresztą skoro są tacy lamerscy to trzeba było ich ograć w meczu bezpośrednim. Tak się składa że oba widziałem i absolutnie nie traciliśmy tych punktów niesprawiedliwie. PS: nie chce mi się sprawdzać, ale jak CP i Sunderland strzelało w nasze słupki, to pewnie większość krytyków stylu Leicester nie narzekała... W każdym razie konkluzja jest taka (w zasadzie wracam do tego od czego zacząłem wywód), że rozumiem życzenie Lisom porażki, i też im jej życzę, ale nie idźmy za daleko z tym marudzeniem. Życzmy im 4 porażek do końca sezonu, ale jak już wygrywają to zachowujmy się z klasą i zamiast szukać podarowanych im przez szczęście punktów uznajmy ich ogromny postęp i wyniki ponad stan. Moje zdanie
COYS!
17 kwietnia 2016, 17:25 [cytuj]
O cholera. Po pierwszej połowie wyłączyłem bo myślałem, że Lisy dowiozą zwycięstwo. Nie możemy wypuścić takie okazji z rąk!
O cholera. Po pierwszej połowie wyłączyłem bo myślałem, że Lisy dowiozą zwycięstwo. Nie możemy wypuścić takie okazji z rąk!
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
17 kwietnia 2016, 18:54 [cytuj]
Brawo Crystal Palace :D
Brawo Crystal Palace :D
17 kwietnia 2016, 19:04 [cytuj]
no ja myślę jak wduwek, nie ma co płakać jak 13 letni fani realu. piękną niespodziankę sprawiło CP, w mega słabej formie na wyjeździe urwać punkty arsenalowi, brawo brawo. obyśmy tylko my ze stoke się nie potknęli
no ja myślę jak wduwek, nie ma co płakać jak 13 letni fani realu. piękną niespodziankę sprawiło CP, w mega słabej formie na wyjeździe urwać punkty arsenalowi, brawo brawo. obyśmy tylko my ze stoke się nie potknęli
17 kwietnia 2016, 21:18 [cytuj]
można byłoby zmienić zawodników pojawiających się na grafice w prawym górnym rogu, większość z nich już u nas nie gra(defoe, lennon, dempsey, bale).
można byłoby zmienić zawodników pojawiających się na grafice w prawym górnym rogu, większość z nich już u nas nie gra(defoe, lennon, dempsey, bale)
|<  <<  <  94  95  96  97  98    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 6 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się