Forum dyskusyjne
17 kwietnia 2016, 21:26 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
można byłoby zmienić zawodników pojawiających się na grafice w prawym górnym rogu, większość z nich już u nas nie gra(defoe, lennon, dempsey, bale)
Niedługo będzie nowa strona
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 kwietnia 2016, 21:45 [cytuj]
Dobrych kilka godzin już minęło a mi się dalej nie mieści w pale to, ze Carroll na 15 sekund przed końcem meczu w kompletnie niegroźnej sytuacji, w samym rogu pola karnego, będąc asekurowanym przez obrońcę sfaulował Schluppa który wybiegał z pola karnego i kompletnie nie miał opcji żeby piłkę dostarczyć jakoś pod bramkę. Karny jak najbardziej słuszny (chwilę wcześniej też się należał za faul na Robercie Huth), ale ten faul był tak kurwa głupi... Szkoda. Jeśli jutro wygramy to tytuł wciąż pozostanie kwestią otwartą, Leicester poczuje naż oddech bliżej i zaczną się u nich nerwy a wtedy wszystko jest możliwe, zwłaszcza kiedy będą grać bez Vardy'ego który w ostatnich dwóch meczach ich ciągnął za uszy (bo Mahrez trochę bez formy).
Dobrych kilka godzin już minęło a mi się dalej nie mieści w pale to, ze Carroll na 15 sekund przed końcem meczu w kompletnie niegroźnej sytuacji, w samym rogu pola karnego, będąc asekurowanym przez obrońcę sfaulował Schluppa który wybiegał z pola karnego i kompletnie nie miał opcji żeby piłkę dostarczyć jakoś pod bramkę. Karny jak najbardziej słuszny (chwilę wcześniej też się należał za faul na Robercie Huth), ale ten faul był tak kurwa głupi... Szkoda. Jeśli jutro wygramy to tytuł wciąż pozostanie kwestią otwartą, Leicester poczuje naż oddech bliżej i zaczną się u nich nerwy a wtedy wszystko jest możliwe, zwłaszcza kiedy będą grać bez Vardy'ego który w ostatnich dwóch meczach ich ciągnął za uszy (bo Mahrez trochę bez formy)
18 kwietnia 2016, 00:34 [cytuj]
Jak najbardziej słuszny? Żartujesz chyba.
Jak najbardziej słuszny? Żartujesz chyba
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
18 kwietnia 2016, 10:30 [cytuj]
Ten karny był całkiem z kapelusza. Sędzia oddał to co zabrał przy przytrzymywaniu Hutha. Oby się posypali bez Vardyego, bo jakoś nie wierzę żeby np. Ulloa mógł go godnie zastąpić, min. dlatego że głównym atutem Vardyego to szybkość. Może być ciekawie ze Swansea.
Ten karny był całkiem z kapelusza. Sędzia oddał to co zabrał przy przytrzymywaniu Hutha. Oby się posypali bez Vardyego, bo jakoś nie wierzę żeby np. Ulloa mógł go godnie zastąpić, min. dlatego że głównym atutem Vardyego to szybkość. Może być ciekawie ze Swansea
18 kwietnia 2016, 12:22 [cytuj]
Generalnie obydwa karne były z kapelusza.
Natomiast to, jak zanurkował Vardy to absolutne 10/10 na każdym konkursie skoków do wody.
Jestem bardzo ciekaw Leicester bez Vardy'ego, wygląda to tak, jakby pojedynek o mistrzostwo miał się otworzyć na nowo, jeśli dziś wygramy.
Generalnie obydwa karne były z kapelusza.
Natomiast to, jak zanurkował Vardy to absolutne 10/10 na każdym konkursie skoków do wody.
Jestem bardzo ciekaw Leicester bez Vardy'ego, wygląda to tak, jakby pojedynek o mistrzostwo miał się otworzyć na nowo, jeśli dziś wygramy
18 kwietnia 2016, 13:00 [cytuj]
Ale tak swoją drogą, to jeśli zachowanie Carrolla było głupie to co powiedzieć o Vardym?
Prowadzą, w miarę kontrolują mecz, on ma żółtą kartkę i nurkuje... Bardzo głupie zachowanie.
Nie żebym miał coś przeciw
Ale tak swoją drogą, to jeśli zachowanie Carrolla było głupie to co powiedzieć o Vardym?
Prowadzą, w miarę kontrolują mecz, on ma żółtą kartkę i nurkuje... Bardzo głupie zachowanie.
Nie żebym miał coś przeciw :P
COYS!
18 kwietnia 2016, 13:26 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Nie żebym miał coś przeciw

Może sodówa zaczyna odbijać
Może sodówa zaczyna odbijać :)
18 kwietnia 2016, 13:27 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
I to jest dobra wiadomość
I to jest dobra wiadomość :brawo:
18 kwietnia 2016, 14:03 [cytuj]
Ta druga żółta dla Vardy'ego to była bzdura - normalna walka o pozycję, próbował się wpakować przed obrońcę i się wyj..ał. Przy dobrym sędziowaniu kontynuowano by zapewne grę. Leicester mogłoby się zapewne odwołać od czerwonej - ale Vardy po kartce sporo pyskował. Niech się martwią teraz.
Z "faulem" Carrolla podobnie - jak tu grać bark w bark z gościem 15cm niższym?
Ta druga żółta dla Vardy'ego to była bzdura - normalna walka o pozycję, próbował się wpakować przed obrońcę i się wyj..ał. Przy dobrym sędziowaniu kontynuowano by zapewne grę. Leicester mogłoby się zapewne odwołać od czerwonej - ale Vardy po kartce sporo pyskował. Niech się martwią teraz.
18 kwietnia 2016, 15:50 [cytuj]
and1 powiedział/a:
Przede wszystkim po co on tak grał. Swoim bezsensownym starcie sprowokowal całą sytuację a Schlupp wybiegał z pola karnego gdzieś w kierunku rogu boiska i nie miał nikogo komu mógłby podać. Trzeba było po prostu biec obok niego i kontrolować sytuację a ewentualną próbę odbioru podjąć poza polem karnym
Przede wszystkim po co on tak grał. Swoim bezsensownym starcie sprowokowal całą sytuację a Schlupp wybiegał z pola karnego gdzieś w kierunku rogu boiska i nie miał nikogo komu mógłby podać. Trzeba było po prostu biec obok niego i kontrolować sytuację a ewentualną próbę odbioru podjąć poza polem karnym
18 kwietnia 2016, 19:15 [cytuj]
https://www.facebook.com/events/982951475092765/
Ktoś się wybiera? Myślę, że warto.
https://www.facebook.com/events/982951475092765/
Ktoś się wybiera? Myślę, że warto
18 kwietnia 2016, 20:55 [cytuj]
A czy Leicester w nastepnej kolejce napewno zagra bez Vardy'ego??
Wkoncu czerwona byla wynikiem drugiej zoltej kartki a nie bezposrednio??
A czy Leicester w nastepnej kolejce napewno zagra bez Vardy'ego??
Wkoncu czerwona byla wynikiem drugiej zoltej kartki a nie bezposrednio??
18 kwietnia 2016, 23:49 [cytuj]
http://www.skysports.com/football/news/11712/10248780/leicester-striker-jamie-vardy-charged-with-improper-conduct
Czyżby z United też bez Vardy'ego?
http://www.skysports.com/football/news/11712/10248780/leicester-striker-jamie-vardy-charged-with-improper-conduct
Czyżby z United też bez Vardy'ego? :)
19 kwietnia 2016, 12:59 [cytuj]
Kolejna sympatyczna ciekawostka:
Równo 4 lata temu, 19 kwietnia 2012, Man City tracił 5 punktów do United na 4 mecze przed końcem rozgrywek i został mistrzem Anglii.
Może uda się pójść w ich ślady?
Równo 4 lata temu, 19 kwietnia 2012, Man City tracił 5 punktów do United na 4 mecze przed końcem rozgrywek i został mistrzem Anglii.
COYS!
19 kwietnia 2016, 15:10 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Dwie bramki w doliczonym czasie gry z Newcastle? Czemu nie?
Dwie bramki w doliczonym czasie gry z Newcastle? Czemu nie? :D
19 kwietnia 2016, 15:32 [cytuj]
Coraz więcej plotek na temat tego, że Arteta ma dołączyć do naszego sztabu szkoleniowego. Nie wiem po jaką cholere
Coraz więcej plotek na temat tego, że Arteta ma dołączyć do naszego sztabu szkoleniowego. Nie wiem po jaką cholere :mysli:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
19 kwietnia 2016, 17:23 [cytuj]
ja w zeszłym sezonie zapomniałem, ale pod koniec tego 'zorganizuje' coś takiego jak dwa lata temu:
http://spursmania.org/index/forum/strona/1/cat/5/topic/741
ja w zeszłym sezonie zapomniałem, ale pod koniec tego 'zorganizuje' coś takiego jak dwa lata temu:
http://spursmania.org/index/forum/strona/1/cat/5/topic/741
19 kwietnia 2016, 18:40 [cytuj]
Arteta może i anaal. Z Pochettino zna się od wspólnej gry w PSG. Ale jak patrzę że chyba MU go chce to może i nie taki głupi pomysł skoro ma być dobrym ogniwem w sztabie. A jeśli się taki okaże to kibice będą mieli szansę w przyśpiewce
Arteta może i anaal. Z Pochettino zna się od wspólnej gry w PSG. Ale jak patrzę że chyba MU go chce to może i nie taki głupi pomysł skoro ma być dobrym ogniwem w sztabie. A jeśli się taki okaże to kibice będą mieli szansę w przyśpiewce :kwiatek:
20 kwietnia 2016, 10:36 [cytuj]
Podobno opóźnia się podpisanie nowego kontraktu przez Pocha :blee::blee::blee:
20 kwietnia 2016, 10:45 [cytuj]
Zabobony, gdzie chłop będzie miał lepiej?
W United? Jakbym był trenerem to nie wyobrażam sobie takich pieniędzy, za które mógłbym się władować do klubu, gdzie z urzędu będę porównywany z Fergusonem.
Zabobony, gdzie chłop będzie miał lepiej?
W United? Jakbym był trenerem to nie wyobrażam sobie takich pieniędzy, za które mógłbym się władować do klubu, gdzie z urzędu będę porównywany z Fergusonem
COYS!