Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Dobry Film, warto o obejrze?- polecam
18 marca 2009, 01:06 [cytuj]
Jestem fanem dobrego kina, lubię dobre filmy, chętnie posłucham propozycji jaki warto obejrzeć

I zgnojisz mnie że mi sie kac vegas podobał, albo informant nie podobał, albo sherlock holmes sie podobał... co to jest dobre kino? To co Tobie się podoba?
Zaczynam rozumieć te wpisy na komentach i forum

Jestem fanem dobrego kina, lubię dobre filmy, chętnie posłucham propozycji jaki warto obejrzeć I zgnojisz mnie że mi sie kac vegas podobał, albo informant nie podobał, albo sherlock holmes sie podobał... co to jest dobre kino? To co Tobie się podoba? Zaczynam rozumieć te wpisy na komentach i forum
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 marca 2009, 05:33 [cytuj]
Gran Torino-bardzo ciekawa historia.
Gran Torino-bardzo ciekawa historia
18 marca 2009, 08:53 [cytuj]
The Mirrors
The Mirrors
www.facebook.com/OgienOdSkaja
18 marca 2009, 11:23 [cytuj]
Ja tylko gołe dupy i futbol oglądam więc się nie przydam.:D
Ja tylko gołe dupy i futbol oglądam więc się nie przydam.:D
Kogucie życie!
18 marca 2009, 15:07 [cytuj]
wiekszosc Tarantino/Rodrigueza, szczególnie Od zmierzchu do świtu, Planet terror i Cztery pokoje.
Z pozostałych to Przypadek Harolda Cricka no i wszystko z Natali Portman;d
Z klasyki jak nie oglądałeś to przede wszystkim Skazani na Shawshank i The Hurricane
wiekszosc Tarantino/Rodrigueza, szczególnie Od zmierzchu do świtu, Planet terror i Cztery pokoje. Z pozostałych to Przypadek Harolda Cricka no i wszystko z Natali Portman;d Z klasyki jak nie oglądałeś to przede wszystkim Skazani na Shawshank i The Hurricane
18 marca 2009, 15:34 [cytuj]
Never back down(naciągane ale fajne efekty i ogolnie jakos mi sie spodobał ) , requiem dla snu(daje do myslenia ;) ) , Skazani na Showshank(szczegolnie polecam ) :)
Never back down(naciągane ale fajne efekty i ogolnie jakos mi sie spodobał ) , requiem dla snu(daje do myslenia ;) ) , Skazani na Showshank(szczegolnie polecam ) :)
18 marca 2009, 15:35 [cytuj]
A ja ostatnio nadrabiałem Oscary i tak:
Przypadek Benjamina Buttona- średni, nie zawielez tego wynika, ale stary, a za chwilę bardzo młody Brad Pitt, zrobiony naprawdę fajnie.
Slumdog- to nie jest jakiś wielki film, ale moim zdaniem jest dobry. Polecam. Zinnych filmów Boyle`a oczywiście Płytki grób i Trainspoting.
Gran Torino- było już wyżej więc tylko powtórzę, że warto, bo Eastwood coraz starejszy,a nikt inny niegra tak wkurzających Polaków o durnych poglądach, aleprzy tym bardzo porządnych gości.
Walkiria- raczej słabe
Body of Lies- lubię Ridleya Scotta więc uznajmy, że może być, kilka rzeczy np. agenci załatwiający wszystko przez telefon, prowadząc przy tym normalne życie bardzo mi się podobało.
Milk- Sean Penn - pure genius.
Znim diabeł dowie się, że nie żyjesz- przedostatni film Sidneya Lumeta, bardzo dobry.

A ja ostatnio nadrabiałem Oscary i tak: Przypadek Benjamina Buttona- średni, nie zawielez tego wynika, ale stary, a za chwilę bardzo młody Brad Pitt, zrobiony naprawdę fajnie. Slumdog- to nie jest jakiś wielki film, ale moim zdaniem jest dobry. Polecam. Zinnych filmów Boyle`a oczywiście Płytki grób i Trainspoting. Gran Torino- było już wyżej więc tylko powtórzę, że warto, bo Eastwood coraz starejszy,a nikt inny niegra tak wkurzających Polaków o durnych poglądach, aleprzy tym bardzo porządnych gości. Walkiria- raczej słabe Body of Lies- lubię Ridleya Scotta więc uznajmy, że może być, kilka rzeczy np. agenci załatwiający wszystko przez telefon, prowadząc przy tym normalne życie bardzo mi się podobało. Milk- Sean Penn - pure genius. Znim diabeł dowie się, że nie żyjesz- przedostatni film Sidneya Lumeta, bardzo dobry.
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
18 marca 2009, 19:57 [cytuj]
SKoro jestes fanem dobrego kina to o Tarantino, Scorsese, Coppoli czy Stonie chyba nie musze pisac. Jakis miesiac temu polozyl mnie na plecy film "Kropka nad I" ("Dot the I" bodajze). Na prawde goraco polecam. Z wymienionych przez aape "nowooskarowych" moge polecic "Slumdoga" i "Zanim diabel...". "Walkiria" slaba, "Ciekawy przypadek..." mega tragiczny, reszty jeszcze nie widzialem
SKoro jestes fanem dobrego kina to o Tarantino, Scorsese, Coppoli czy Stonie chyba nie musze pisac. Jakis miesiac temu polozyl mnie na plecy film "Kropka nad I" ("Dot the I" bodajze). Na prawde goraco polecam. Z wymienionych przez aape "nowooskarowych" moge polecic "Slumdoga" i "Zanim diabel...". "Walkiria" slaba, "Ciekawy przypadek..." mega tragiczny, reszty jeszcze nie widzialem
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
18 marca 2009, 20:22 [cytuj]
Eh te współczesne filmy.. :(

Mega zajawki, super zapowiedzi, oczojebne plakaty. I zawsze GÓWNO z tego jest. To taka aluzja do tych Benjaminów, Walkyrii itd.

Spóźniłem się, bo w zasadzie wypisaliście wszystko co dobre ;p Ale z tych 'nowości' nie wspomnieliście o "Dniu, w którym zatrzymała się Ziemia". Nie mówię, że zachęcam, bo jak dla mnie akcja się wlecze, ale byłem w kinie i podobał mi się duet Keanu-Connelly (ze wskazaniem na tą drugą :* ^^).

Czytałem wasze poprzednie posty, ale nie wiem czy wspominaliście jeszcze o braciach Cohenach? Ich twórczość też warta oglądnięcie :) Ostatni ich film jaki oglądałem to "To nie jest kraj dla starych ludzi" i był to chyba najlepszy thriller jaki zdarzyło mi się oglądać. Ale nie wiem czemu tak sądziłem, bo słabo go pamiętam ;p

W dzisiejszych czasach masz panie szeroki wachlarz, ino znaleźć coś dobrego i używać sobie! :tak:
Eh te współczesne filmy.. :( Mega zajawki, super zapowiedzi, oczojebne plakaty. I zawsze GÓWNO z tego jest. To taka aluzja do tych Benjaminów, Walkyrii itd. Spóźniłem się, bo w zasadzie wypisaliście wszystko co dobre ;p Ale z tych 'nowości' nie wspomnieliście o "Dniu, w którym zatrzymała się Ziemia". Nie mówię, że zachęcam, bo jak dla mnie akcja się wlecze, ale byłem w kinie i podobał mi się duet Keanu-Connelly (ze wskazaniem na tą drugą :* ^^). Czytałem wasze poprzednie posty, ale nie wiem czy wspominaliście jeszcze o braciach Cohenach? Ich twórczość też warta oglądnięcie :) Ostatni ich film jaki oglądałem to "To nie jest kraj dla starych ludzi" i był to chyba najlepszy thriller jaki zdarzyło mi się oglądać. Ale nie wiem czemu tak sądziłem, bo słabo go pamiętam ;p W dzisiejszych czasach masz panie szeroki wachlarz, ino znaleźć coś dobrego i używać sobie! :tak:
18 marca 2009, 23:43 [cytuj]
Sajmon z tym filmem "To nie kraj dla starych ludzi" to masz racje zajebisty ale "Dzień w który zatrzymała się Ziemia" to straszny średniak. Ginola jaki to gatunek filmu ta "Kropka nad I" bo chyba się skuszę skoro tak reklamujesz:cwaniak:
Sajmon z tym filmem "To nie kraj dla starych ludzi" to masz racje zajebisty ale "Dzień w który zatrzymała się Ziemia" to straszny średniak. Ginola jaki to gatunek filmu ta "Kropka nad I" bo chyba się skuszę skoro tak reklamujesz:cwaniak:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
19 marca 2009, 00:33 [cytuj]
Sajmon zobacz sobie The Day The Earth Stood Still z 1951 o wiele lepszy niz ten nowy.
Sajmon zobacz sobie The Day The Earth Stood Still z 1951 o wiele lepszy niz ten nowy
19 marca 2009, 00:53 [cytuj]
Woitek a na ilu zwojach taśmy jest ten film :D
Woitek a na ilu zwojach taśmy jest ten film :D
19 marca 2009, 12:03 [cytuj]
Kurde varba az nie wiem jak to okreslic. Generalnie jest to niskobudzetowy film o pewnym przekrecie, tyle ze nie chodzi tu o kase, a o milosc. Tak, wiem jak to tandetnie zabrzmialo, ale na prawde tandete nie jest:D Mi sie podobalo na maxa a na prawde jestem bardzo wymagajacy jesli chodzi o filmy. BTW, widzialem ze wczoraj lecial na dwojce film Johna Singeltona "Chlopaki z sasiedztwa". Jesli ktos nie widzial, takze polecam. Sam SPike Lee powiedzial,ze jest to najwazniejszy film w historii murzynskiego kina!!! Nawiasem mowiac to jest ku**a skandal zeby takie zajebiste filmy puszczac o polnocy, no ale coz, TVP jest i dlugo jeszcze mentalnie bedzie w poznym Gomolce, ew. wczesnym Gierku:|
Kurde varba az nie wiem jak to okreslic. Generalnie jest to niskobudzetowy film o pewnym przekrecie, tyle ze nie chodzi tu o kase, a o milosc. Tak, wiem jak to tandetnie zabrzmialo, ale na prawde tandete nie jest:D Mi sie podobalo na maxa a na prawde jestem bardzo wymagajacy jesli chodzi o filmy. BTW, widzialem ze wczoraj lecial na dwojce film Johna Singeltona "Chlopaki z sasiedztwa". Jesli ktos nie widzial, takze polecam. Sam SPike Lee powiedzial,ze jest to najwazniejszy film w historii murzynskiego kina!!! Nawiasem mowiac to jest ku**a skandal zeby takie zajebiste filmy puszczac o polnocy, no ale coz, TVP jest i dlugo jeszcze mentalnie bedzie w poznym Gomolce, ew. wczesnym Gierku:|
19 marca 2009, 13:38 [cytuj]
Już wytropiłem ten film na torrentach chciałem się tylko upewnić że to ten, Chłopaków z sąsiedztwa oglądałem kilka razy, oglądałem też Chłopaczków z sąsiedztwa parodię tego filmu nawet śmieszna była
Już wytropiłem ten film na torrentach chciałem się tylko upewnić że to ten, Chłopaków z sąsiedztwa oglądałem kilka razy, oglądałem też Chłopaczków z sąsiedztwa parodię tego filmu nawet śmieszna była
20 marca 2009, 00:03 [cytuj]
a jakieś dobre filmy pschyologiczne typu "lot nad kukułczym gniazdem" lub "piękny umysł" ktoś zna? tylko trochę nowsze niż ten pierwszy???
a jakieś dobre filmy pschyologiczne typu "lot nad kukułczym gniazdem" lub "piękny umysł" ktoś zna? tylko trochę nowsze niż ten pierwszy???
20 marca 2009, 00:10 [cytuj]
Dzisiaj obejrzałem Suspirię z 1975 roku. Fajny klasyczny horror bez efektów specjalnych i zarąbistym soundtrackiem ;]
Dzisiaj obejrzałem Suspirię z 1975 roku. Fajny klasyczny horror bez efektów specjalnych i zarąbistym soundtrackiem ;]
www.facebook.com/OgienOdSkaja
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się