Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  8  9  10  11  12    >  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Dobry Film, warto o obejrze?- polecam
13 sierpnia 2010, 09:41 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=BMudF0MQgC0
no...chyba obowiazkowy ;)
http://www.youtube.com/watch?v=BMudF0MQgC0 no...chyba obowiazkowy ;)
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
5 września 2010, 17:59 [cytuj]
Four Lions-też dobry
Four Lions-też dobry
6 września 2010, 10:23 [cytuj]
wlasnie, four lions, kumpel ostatnio dzwonił i wręcz kazał wpaść z pendrivem, że koniecznie muszę zobaczyć.

Ze swej strony polecam Ghost Writera- Polański w starym, dobrym stylu.
wlasnie, four lions, kumpel ostatnio dzwonił i wręcz kazał wpaść z pendrivem, że koniecznie muszę zobaczyć. Ze swej strony polecam Ghost Writera- Polański w starym, dobrym stylu
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
6 września 2010, 12:39 [cytuj]
no,ale nie w sensie,że arabowie to koniecznie banda przygłupów :) dla mnie film po prosto przedstawia "problemy" tego typu w fajny sposób...
Ja czekam jeszcze na napisy do The Infidel-po prosto mój angielski nie pozwala mi spokojnie obejrzeć film bez nich...
no,ale nie w sensie,że arabowie to koniecznie banda przygłupów :) dla mnie film po prosto przedstawia "problemy" tego typu w fajny sposób... Ja czekam jeszcze na napisy do The Infidel-po prosto mój angielski nie pozwala mi spokojnie obejrzeć film bez nich
6 września 2010, 16:08 [cytuj]
A ja nadrabiam ostatnio klasykę. Tym razem "Czas Apokalipsy". Co.To.Jest.Za.Film:brawo: Podobał mi się prawie tak jak moja absolutnie ulubiona "Ziemia Niczyja".

Poza tym z filmów, które mi się ostatnio obejrzało świetny był horror (?) "Pozwól mi wejść". Cholera, lubię takie filmy, w których niby nic się nie dzieje (tu na dodatek same szarobure, pospolite scenerie i chyba zupełny brak ścieżki dźwiękowej) a oczu oderwać nie można.
A ja nadrabiam ostatnio klasykę. Tym razem "Czas Apokalipsy". Co.To.Jest.Za.Film:brawo: Podobał mi się prawie tak jak moja absolutnie ulubiona "Ziemia Niczyja". Poza tym z filmów, które mi się ostatnio obejrzało świetny był horror (?) "Pozwól mi wejść". Cholera, lubię takie filmy, w których niby nic się nie dzieje (tu na dodatek same szarobure, pospolite scenerie i chyba zupełny brak ścieżki dźwiękowej) a oczu oderwać nie można
6 września 2010, 16:45 [cytuj]
Mi bardzo podobał się "Invictus", lubie takie filmy i interesuje mnie ta tematyka, jezeli komuś też Afryka leży na sercu to polecam też "Catch a fire"
Mi bardzo podobał się "Invictus", lubie takie filmy i interesuje mnie ta tematyka, jezeli komuś też Afryka leży na sercu to polecam też "Catch a fire"
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 września 2010, 19:16 [cytuj]
A ja wam polecam film "Prawo Zemsty" (kozak film) i Cela 211 (to też jest super film, lecz nie dla każdego ale polecam):D
A ja wam polecam film "Prawo Zemsty" (kozak film) i Cela 211 (to też jest super film, lecz nie dla każdego ale polecam):D
9 września 2010, 21:10 [cytuj]
Co do The Infidel, to niestety wątek związany ze Spurs jest...nie za bardzo jest. Mahmud po protu dobrze czuje się w oldschoolowej koszulce Tottenhamu. Główny bohater jak wiadomo jest muzułmaninem, który dowiaduje się, że jest Żydem więc ta koszulka trochę do rangi symbolu może urosnąć. Z ciekawostek to dodam, ze scenarzysta filmu jest fanem Chelsea i przy okazji Żydem. Katusze cierpi przy każdym meczu z nami na SB. Może przez tego Mahmuda wychodzi, że w skrytości też jest kibicem Spurs?
Co do The Infidel, to niestety wątek związany ze Spurs jest...nie za bardzo jest. Mahmud po protu dobrze czuje się w oldschoolowej koszulce Tottenhamu. Główny bohater jak wiadomo jest muzułmaninem, który dowiaduje się, że jest Żydem więc ta koszulka trochę do rangi symbolu może urosnąć. Z ciekawostek to dodam, ze scenarzysta filmu jest fanem Chelsea i przy okazji Żydem. Katusze cierpi przy każdym meczu z nami na SB. Może przez tego Mahmuda wychodzi, że w skrytości też jest kibicem Spurs?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
17 lipca 2011, 22:52 [cytuj]
hm dla mnie najlepszy film jaki w życiu widziałem to avatar :)
hm dla mnie najlepszy film jaki w życiu widziałem to avatar :)
To ja nauczyłem Włochów "Bunga Bunga" - sprawdź http://mistrzseksu.pl/
17 lipca 2011, 23:05 [cytuj]
to malo mistrzu widziales ;)
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
18 lipca 2011, 01:16 [cytuj]
Wymienię tylko kilka filmów które zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie aczkolwiek wielkim znawcą na pewno nie jestem:

1. Być Jak John Malkovich - super pomysł na science - ficion, wydał mi się bardzo inteligentny, świetnie przedstawione ludzkie słabości.
2. Trzy Pogrzeby Melquiadesa Estrady - strażnik graniczny przypadkowo zabija z pozoru dla nikogo nieważnego człowieka. Jak się później okazuje odkupienie win będzie dla niego prawdziwą drogą przez mękę.
3. Rounders - najlepszy film o pokerze jaki kiedykolwiek widziałem, Genialne kreacje Malkovicha i Nortona.
4. Człowiek W Ogniu - każdy zna więc nie ma o czym pisać.
5. Yip Man - najlepszy fil o wschodnich sztukach walki ostatnich lat.
a ponaddto Dwunastu Gniewnych Ludzi, American History X, W Imię Ojca, Lektor, Lek Pierwotny i tak dalej i tak dalej. Moim ulubionym aktorem jest Norton, widziałem do tej pory wszystkie jego filmy oprócz najnowszego "Stone". Ponadto raczej nie będę oryginalny i bardzo cenię Pacino, De Niro, Peana oraz Kevina Spece, ago (wybacz mi chłopie za tą koślawą pisowanię) . A jeśli chodzi o aktorki to bardzo lubię Naomi Watts i Kate Winslet.
Wymienię tylko kilka filmów które zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie aczkolwiek wielkim znawcą na pewno nie jestem: 1. Być Jak John Malkovich - super pomysł na science - ficion, wydał mi się bardzo inteligentny, świetnie przedstawione ludzkie słabości. 2. Trzy Pogrzeby Melquiadesa Estrady - strażnik graniczny przypadkowo zabija z pozoru dla nikogo nieważnego człowieka. Jak się później okazuje odkupienie win będzie dla niego prawdziwą drogą przez mękę. 3. Rounders - najlepszy film o pokerze jaki kiedykolwiek widziałem, Genialne kreacje Malkovicha i Nortona. 4. Człowiek W Ogniu - każdy zna więc nie ma o czym pisać. 5. Yip Man - najlepszy fil o wschodnich sztukach walki ostatnich lat. a ponaddto Dwunastu Gniewnych Ludzi, American History X, W Imię Ojca, Lektor, Lek Pierwotny i tak dalej i tak dalej. Moim ulubionym aktorem jest Norton, widziałem do tej pory wszystkie jego filmy oprócz najnowszego "Stone". Ponadto raczej nie będę oryginalny i bardzo cenię Pacino, De Niro, Peana oraz Kevina Spece, ago (wybacz mi chłopie za tą koślawą pisowanię) . A jeśli chodzi o aktorki to bardzo lubię Naomi Watts i Kate Winslet
18 lipca 2011, 02:34 [cytuj]
ostatnio oglądałem dwa melodramaty na których ryczałem jak baba. ale co mi tam. wolno bo w nocy i nikt nie widział :P

Dear John / Wciąż ją kocham

Last Song / Ostatnia piosenka
ostatnio oglądałem dwa melodramaty na których ryczałem jak baba. ale co mi tam. wolno bo w nocy i nikt nie widział :P Dear John / Wciąż ją kocham Last Song / Ostatnia piosenka
.upadamy na dno by odbić się od niego.
18 lipca 2011, 10:07 [cytuj]
1. Ghost Rider
2. Avatar 3d
3. Szybcy i wściekli
1. Ghost Rider 2. Avatar 3d 3. Szybcy i wściekli
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
18 lipca 2011, 11:21 [cytuj]
Wczoraj widzialem swietny, angielski film "Damned United" - opowiada o epizodzie z poczatkow kariery Briana Clough - managerowaniu przez niego Leeds United, skad zostal wyrzucony po 6 tygodniach. Film bardzo dobry, ciekawa tematyka i, co najwazniejsze, nawet osobie nie majacej pojecia o angielskiej pilce noznej tamtego okresu, ani wrecz o pilce noznej w ogole (moja zona :) ), tez bardzo sie podobal
Wczoraj widzialem swietny, angielski film "Damned United" - opowiada o epizodzie z poczatkow kariery Briana Clough - managerowaniu przez niego Leeds United, skad zostal wyrzucony po 6 tygodniach. Film bardzo dobry, ciekawa tematyka i, co najwazniejsze, nawet osobie nie majacej pojecia o angielskiej pilce noznej tamtego okresu, ani wrecz o pilce noznej w ogole (moja zona :) ), tez bardzo sie podobal
18 lipca 2011, 12:35 [cytuj]
Chyba już było o Cholernym United, jakoś z pół roku temu albo nawet lepiej. Rzeczywiście dobre. Od Królowej zacząłem zwracać uwagę na Michaela Sheena, który był świetny we Frost/Nixon.

Ostatnio łyknąłem Rodzinę Borgiów. Mocno w typie Rzymu i Tudorów i niestety jednak od nich słabsze.
Chyba już było o Cholernym United, jakoś z pół roku temu albo nawet lepiej. Rzeczywiście dobre. Od Królowej zacząłem zwracać uwagę na Michaela Sheena, który był świetny we Frost/Nixon. Ostatnio łyknąłem Rodzinę Borgiów. Mocno w typie Rzymu i Tudorów i niestety jednak od nich słabsze
18 lipca 2011, 13:48 [cytuj]
"5 days of war" bardzo dobry film akcji o konflikcie zbrojnym w Gruzji, który miał miejsce nie tak dawno.
"5 days of war" bardzo dobry film akcji o konflikcie zbrojnym w Gruzji, który miał miejsce nie tak dawno
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 lipca 2011, 18:14 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:

szczerze to właśnie dużo oglądam, średnio 3 filmy na tydzień, czasem 5 jak czas pozwoli, ale awatar oglądałem 2 lata temu i na razie lepszego nie znalazłem, nie tyle treść co efekty i sposób nagrania.
szczerze to właśnie dużo oglądam, średnio 3 filmy na tydzień, czasem 5 jak czas pozwoli, ale awatar oglądałem 2 lata temu i na razie lepszego nie znalazłem, nie tyle treść co efekty i sposób nagrania
To ja nauczyłem Włochów "Bunga Bunga" - sprawdź http://mistrzseksu.pl/
|<  <<  <  8  9  10  11  12    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 5 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się