Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Dobry Film, warto o obejrze?- polecam
7 lutego 2010, 10:46 [cytuj]
a ja polecam komedie sex is zero(tylko uwaga nie ogladac jesli sie kotos czegos brzydzi w tych sprawach oraz jak ktos nie ma gietkiego poczucia humoru)

A z filmow akcji to ostatnio wpadl do mnie film z rekomendacji Tomasza Raczka. Battle Royale bardzo dobry film, ktory daje do myslenia.

jak ktos chce to moge zarzucic linkami
a ja polecam komedie sex is zero(tylko uwaga nie ogladac jesli sie kotos czegos brzydzi w tych sprawach oraz jak ktos nie ma gietkiego poczucia humoru) A z filmow akcji to ostatnio wpadl do mnie film z rekomendacji Tomasza Raczka. Battle Royale bardzo dobry film, ktory daje do myslenia. jak ktos chce to moge zarzucic linkami
8 lutego 2010, 20:51 [cytuj]
Polecam komedie z Georgem Clooneyem-'Bracie gdzie jestes?' (1999)
Polecam komedie z Georgem Clooneyem-'Bracie gdzie jestes?' (1999)
You'll Never Walk Alone
9 lutego 2010, 01:39 [cytuj]
bardzo polecam film oparty na prawdziwej historii - Into the Wild(2007) :ok:
http://wszystko.za.zycie.filmweb.pl/ (jakby ktoś reflektował ;))
bardzo polecam film oparty na prawdziwej historii - Into the Wild(2007) :ok: http://wszystko.za.zycie.filmweb.pl/ (jakby ktoś reflektował ;))
COYS
12 lutego 2010, 21:08 [cytuj]
Dlaczgo się tak meczę tą Wojna Polsko-Ruska...już trzecia próba a jestem jeszcze na 24 min:glupek:
Dlaczgo się tak meczę tą Wojna Polsko-Ruska...już trzecia próba a jestem jeszcze na 24 min:glupek:
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
13 lutego 2010, 08:15 [cytuj]
Nie wiem dlaczego, może dlatego że masz taki sam gust do filmów co rendino-JD18 :bezradny:
Nie wiem dlaczego, może dlatego że masz taki sam gust do filmów co rendino-JD18 :bezradny:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 lutego 2010, 11:30 [cytuj]
I tu mnie złapałeś... zresztą w wojsku obejrzałem jedną z cześci chyba:skromny:
I tu mnie złapałeś... zresztą w wojsku obejrzałem jedną z cześci chyba:skromny:
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
4 marca 2010, 22:44 [cytuj]
Pytanie skierowane do osób oglądających serial Supernatural (o którego wątki mi chodzi) lub inne paranormalne filmy:

Czy egzorcyzmy, które pojawiają się tam dość często, są prawdziwe? Teksty pokrywają się z rzeczywistymi modlitwami? Czy w filmach (za wyjątkiem specjalistycnzych filmów o egzorcyzmach) można uzywac oryginalnych słów? Pytam z czystej ciekawości.
Pytanie skierowane do osób oglądających serial Supernatural (o którego wątki mi chodzi) lub inne paranormalne filmy: Czy egzorcyzmy, które pojawiają się tam dość często, są prawdziwe? Teksty pokrywają się z rzeczywistymi modlitwami? Czy w filmach (za wyjątkiem specjalistycnzych filmów o egzorcyzmach) można uzywac oryginalnych słów? Pytam z czystej ciekawości
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
5 marca 2010, 00:41 [cytuj]
Jeśli chodzi o modlitwy (Egzorcyzm też jest modlitwą), to Kościół nie zastrzega sobie do nich praw autorskich, często w takich filmach nawet zatrudnia się księdza, aby był specjalistą w tej kwestii i odpowiadał nie tylko za tekst, ale też za formę takich Egzorcyzmów. Filmu Supernatural nie oglądałem, więc się nie odniosę, ale widziałem "Egzorcystę" i "Egzorcyzmy Emily Rose" i tam wszystko było rzetelne... z resztą polecam dokument "Egzorcyzmy Anneliese Michel" wyrobisz sobie pogląd, są tam oryginalne nagrania z egzorcyzmów...
Jeśli chodzi o modlitwy (Egzorcyzm też jest modlitwą), to Kościół nie zastrzega sobie do nich praw autorskich, często w takich filmach nawet zatrudnia się księdza, aby był specjalistą w tej kwestii i odpowiadał nie tylko za tekst, ale też za formę takich Egzorcyzmów. Filmu Supernatural nie oglądałem, więc się nie odniosę, ale widziałem "Egzorcystę" i "Egzorcyzmy Emily Rose" i tam wszystko było rzetelne... z resztą polecam dokument "Egzorcyzmy Anneliese Michel" wyrobisz sobie pogląd, są tam oryginalne nagrania z egzorcyzmów
5 marca 2010, 19:18 [cytuj]
"Egzorcyzmy Anneliese Michel" warto obejrzeć choćby po to, aby przekonać się, że Szatan to ma jednak słaby growl:|

:D
"Egzorcyzmy Anneliese Michel" warto obejrzeć choćby po to, aby przekonać się, że Szatan to ma jednak słaby growl:| :D
5 marca 2010, 22:20 [cytuj]
Nie oglądam na razie horrorów bo strasznie sobie banie poryłem przez oglądanie ich za dużo :krzyk:
Nie oglądam na razie horrorów bo strasznie sobie banie poryłem przez oglądanie ich za dużo :krzyk:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 marca 2010, 20:51 [cytuj]
Filmy-Lśnienie, Infiltracja, Burtonowski Batman, Football Factory (oczywiście od drugiej sceny :milczek:)
Z seriali tylko Criminal Minds i CSI
Filmy-Lśnienie, Infiltracja, Burtonowski Batman, Football Factory (oczywiście od drugiej sceny :milczek:) Z seriali tylko Criminal Minds i CSI
Here's pojeb !
17 marca 2010, 20:42 [cytuj]
Nowy serial Pacyfik będzie emitowany na HBO i na Sky movies, już nie mogę się doczekać. Strasznie podobało mi się Band of Brothers, a to kolejna genialna produkcja Toma Hanks i Spielberga
Nowy serial Pacyfik będzie emitowany na HBO i na Sky movies, już nie mogę się doczekać. Strasznie podobało mi się Band of Brothers, a to kolejna genialna produkcja Toma Hanks i Spielberga
17 marca 2010, 21:16 [cytuj]
http://rapidshare.com/files/364181660/The.Pacific.E01.PL.TVRip.XviD-N2R.part1.rar
http://rapidshare.com/files/364187508/The.Pacific.E01.PL.TVRip.XviD-N2R.part2.rar

Pierwszy odcinek do pobrania. Jeżeli nie można wstawiać takich linków, to z góry przepraszam, sytuacja się nie powtórzy.
http://rapidshare.com/files/364181660/The.Pacific.E01.PL.TVRip.XviD-N2R.part1.rar http://rapidshare.com/files/364187508/The.Pacific.E01.PL.TVRip.XviD-N2R.part2.rar Pierwszy odcinek do pobrania. Jeżeli nie można wstawiać takich linków, to z góry przepraszam, sytuacja się nie powtórzy
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
18 marca 2010, 19:26 [cytuj]
Polecam tytuł "The hurt locker" ostatnio oglądałem naprawde dobry film z horrorów "30 dni mroku" a jeżeli chodzi o komedie "Miss Marca" super komedia
Polecam tytuł "The hurt locker" ostatnio oglądałem naprawde dobry film z horrorów "30 dni mroku" a jeżeli chodzi o komedie "Miss Marca" super komedia
1 maja 2010, 22:44 [cytuj]
Właśnie obejrzałem dwie kapitalne animację-"Walca z Baszirem" i "Koralinę". Pierwszy film mnie przerósł, będę musiał do niego wrócić, podejrzewam nieraz. Ale wrażenie robi, choćby tylko od strony wizualnej. Co do drugiego to nie dajcie się nabrać, że to tylko bajka dla dzieci. Po drugie-no kto jak nie Neil Gaiman mógł wymyślić taką historię? Do tego świetna realizacja i jest film pierwsza klasa.
Właśnie obejrzałem dwie kapitalne animację-"Walca z Baszirem" i "Koralinę". Pierwszy film mnie przerósł, będę musiał do niego wrócić, podejrzewam nieraz. Ale wrażenie robi, choćby tylko od strony wizualnej. Co do drugiego to nie dajcie się nabrać, że to tylko bajka dla dzieci. Po drugie-no kto jak nie Neil Gaiman mógł wymyślić taką historię? Do tego świetna realizacja i jest film pierwsza klasa
2 maja 2010, 13:19 [cytuj]
Jak już jesteśmy przy egzorcyzmach i zjawiskach paranormalnych, polecam "Czwarty stopień". Trzyma w napięciu, bez zbędnej krwi. Fajny efekt tworzą wkomponowane w film nagrania autentyczne.
Jak już jesteśmy przy egzorcyzmach i zjawiskach paranormalnych, polecam "Czwarty stopień". Trzyma w napięciu, bez zbędnej krwi. Fajny efekt tworzą wkomponowane w film nagrania autentyczne
www.facebook.com/OgienOdSkaja
|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 81 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się