31 października 2016, 07:54 [cytuj]
witam, wszystkich spursmaniaków
mam dość nietypową sprawę - czy jest ktoś w stanie "pożyczyć" swój numer członkowski ?
Już wyjaśniam, wybiaramy się na derby z WHU i jak normalnie kupowałem bilety na stubhub, to teraz niestety wprowadzili ograniczenie że tylko ten kto posiada membership, może kupić bilet ( jak do nich dzwoniłem to mówili że to przez policję ) Nawet sobie taki dokupiłem, ale nie doczytałem że to tylko dla tych co byli członkiem przed 10 października
Także jakby była dobra dusza, które by mi pomogła, do dobrą flaszkę stawiam
Bilety kupie sam, na moje konto w stubhub, ale potrzebuję jedynie numer członka który był nim przed 10 października
pozdr
mariusz
witam, wszystkich spursmaniaków :)
mam dość nietypową sprawę - czy jest ktoś w stanie "pożyczyć" swój numer członkowski ?
Już wyjaśniam, wybiaramy się na derby z WHU i jak normalnie kupowałem bilety na stubhub, to teraz niestety wprowadzili ograniczenie że tylko ten kto posiada membership, może kupić bilet ( jak do nich dzwoniłem to mówili że to przez policję ) Nawet sobie taki dokupiłem, ale nie doczytałem że to tylko dla tych co byli członkiem przed 10 października :)
Także jakby była dobra dusza, które by mi pomogła, do dobrą flaszkę stawiam :) Bilety kupie sam, na moje konto w stubhub, ale potrzebuję jedynie numer członka który był nim przed 10 października
pozdr
mariusz