Jestem tu po raz kolejny, bo serce mi krwawi widząc naszą stronę w tak fatalnym stanie. Wracam tym razem nie tylko z nadzieją na pozytywne zmiany, ale także z pomysłami i szczerą chęcią pomocy, aby ratować to co nam wszystkim tu zgromadzonym powinno przynosić radość i dumę, że możemy tu być razem i wspólnie cieszyć się z poczynań naszego ukochanego klubu.
Dużo osób narzeka na zmianę wyglądu strony, że zmiana ta zniechęca ich do zaglądania na stronę. Próbując znaleźć rozwiązanie tego problemu nasunął mi się pomysł, jednak nie wiem czy jest to możliwe do realizacji. Wiele stron oferuje różne skórki wyglądu, tak aby użytkownik mógł wybrać odpowiednią dla siebie. Pytanie z mojej strony. Czy jest możliwość ustawienia wyboru tak, żeby część użytkowników mogła wrócić do starego wyglądu, a osoby zadowolone ze zmiany mogły zostać przy obecnym?
Druga kwestia, która mnie osobiście bardzo dotknęła i pozbawiła jakiejkolwiek motywacji do dalszych działań to aktywność użytkowników odnośnie komentowania artykułów, a raczej jej brak. Wiele osób mówi, że nie komentuje, bo od tego jest forum, albo, że woli czytać na innych portalach, skoro tak myślicie to dlaczego narzekacie na jakość strony? Może wystarczy nam samo forum? Brak komentarzy utwierdzał mnie w przekonaniu, że nikt nie docenia mojego wkładu, że piszę wyłącznie dla siebie. Myślę że to się powinno zmienić, żeby osoby, które poświęcają swój czas na tłumaczenie i publikowanie treści czuły się docenione i miały motywację do swoich działań. Myślę że nie wymagam zbyt wiele, a w razie wypadku i potrzeby, zawsze można przenieść dyskusję na forum.
Mam jeszcze jedną sporą uwagę odnośnie organizacji wyjazdu na otwarcie nowego White hart lane. Jeżeli zostaje taki temat założony to moim skromnym zdaniem organizator powinien się zobowiązać do odpowiedzi na pytania użytkowników, tymczasem wiele pytań w temacie zostaje bez odpowiedzi, nie wiem z czego to wynika, ale jak dla mnie to bardzo nieprofesjonalne.
Koniec narzekania czas na obligacje.
Ze swojej strony jestem w stanie zaoferować treść zarówno, informacyjną, sprawozdania pomeczowe, oraz postaram się raz na jakiś czas dodać coś autorskiego. Mogę również zadbać o aktualizację tabeli, terminarza jak i innych podstron. Proponuję uzupełnienie zakładki redakcja, żeby przybliżyć “sylwetki” osób zaangażowanych w pracę na stronie, ale także po to żeby lepiej się poznać.
Proszę Was wszystkich, którzy przeczytali ten tekst do końca żebyście odpowiedzieli sobie na dwa pytania “Czy nie stać mnie na więcej”? oraz “Co mógłbym dać od siebie?” aby zaglądało się tu przyjemniej. Czasami zmiany trzeba zacząć od siebie. Pozdrawiam wszystkich wytrwałych. COYS!