Forum dyskusyjne
7 czerwca 2009, 10:17 [cytuj]
nie wiem, do kogo konkretnie kierowac to pytanie, wiec wrzucam temat na forum...czy mysleliscie, zeby nawiazac wspolprace z oficjalna strona i stac sie oficjalnym serwisem Spurs w Polsce? Cos kojarze, ze ktos kiedys probowal i nie wyszlo, ale moze sie myle

jesli nie wyszlo, to dlaczego? Mysle, ze wtedy bylby dostep do wielu ciekawych rzeczy ze strony glownej, wiec jakby nie patrzec jako serwis bysmy sie rozwineli
nie wiem, do kogo konkretnie kierowac to pytanie, wiec wrzucam temat na forum...czy mysleliscie, zeby nawiazac wspolprace z oficjalna strona i stac sie oficjalnym serwisem Spurs w Polsce? Cos kojarze, ze ktos kiedys probowal i nie wyszlo, ale moze sie myle :P jesli nie wyszlo, to dlaczego? Mysle, ze wtedy bylby dostep do wielu ciekawych rzeczy ze strony glownej, wiec jakby nie patrzec jako serwis bysmy sie rozwineli :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
7 czerwca 2009, 20:27 [cytuj]
Myśle że ich arogancja i nasza mała dochodowość ich odstraszą
Myśle że ich arogancja i nasza mała dochodowość ich odstraszą :P
8 czerwca 2009, 08:25 [cytuj]
No właśnie, ile osób płaci składki?
No właśnie, ile osób płaci składki?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
9 czerwca 2009, 10:57 [cytuj]
Ja i my wife - to juz 2 sztuki./
Ja i my wife - to juz 2 sztuki./ :hejka:
9 czerwca 2009, 15:29 [cytuj]
Właściwie pytam retorycznie, bo już to wałkowaliśmy kilka razy. Niech kazdy sobie sam odpowie czy jest zainteresowany przerobieniem Spursmanii w oficjalny serwis.
Właściwie pytam retorycznie, bo już to wałkowaliśmy kilka razy. Niech kazdy sobie sam odpowie czy jest zainteresowany przerobieniem Spursmanii w oficjalny serwis
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
9 czerwca 2009, 15:36 [cytuj]
Zależy oczywiście, na czym by polegało funkcjonowanie takowego, np. co by dawało opłacanie składek przyszłym członkom oraz, oczywiście koszta.
Zależy oczywiście, na czym by polegało funkcjonowanie takowego, np. co by dawało opłacanie składek przyszłym członkom oraz, oczywiście koszta
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
9 czerwca 2009, 16:59 [cytuj]
Ja jestem jak najbardziej za, pójściem do przodu i "przerobieniem" nas w oficjalny fanclub. Od tego roku także i ja zostaję memberem, więc +1 jest. Warto się tym zainteresować i poważnie zacząć o tym myśleć.
Ja jestem jak najbardziej za, pójściem do przodu i "przerobieniem" nas w oficjalny fanclub. Od tego roku także i ja zostaję memberem, więc +1 jest. Warto się tym zainteresować i poważnie zacząć o tym myśleć
COYS
9 czerwca 2009, 23:24 [cytuj]
a ile kosztują składki?
a ile kosztują składki?
10 czerwca 2009, 16:27 [cytuj]
Wchwili obecnej na Spursmanii zarejestrowanych jest 652 osoby.Jak sądzicie nie zebrało by sie nas z 30 osób ktore zadeklarowały by sie płacic składki?Napisalem 30 bo cos koło tego jest minimum,ale moge sie mylic.Ja jestem jak najbardziej za.Wiec Paweł+Kasia+Sadzik i ja to już 4!Koszt pewnie byłby ok 200zł na rok(tak mysle)
Wchwili obecnej na Spursmanii zarejestrowanych jest 652 osoby.Jak sądzicie nie zebrało by sie nas z 30 osób ktore zadeklarowały by sie płacic składki?Napisalem 30 bo cos koło tego jest minimum,ale moge sie mylic.Ja jestem jak najbardziej za.Wiec Paweł+Kasia+Sadzik i ja to już 4!Koszt pewnie byłby ok 200zł na rok(tak mysle)
10 czerwca 2009, 23:20 [cytuj]
i jeszcze dodajac, na Spursmanii mamy 653zarejestrowanych użytkowników a w ankiecie udział wzięło 70...litości pokażmy ilu nas jest naprawdę
i jeszcze dodajac, na Spursmanii mamy 653zarejestrowanych użytkowników a w ankiecie udział wzięło 70...litości pokażmy ilu nas jest naprawdę ;)
COYS
11 czerwca 2009, 01:11 [cytuj]
hahah

no i jeszcze ja
hahah:D no i jeszcze ja
Audere est facere!
11 czerwca 2009, 01:35 [cytuj]
czyli jak widze sa chetni

wiec moze zapytam inaczej - czy ktos sie w ogole kontaktowal z oficjalna strona w tej sprawie? Moze by tak przeprowadzic glosowanie i jesli glosy za beda przewazac, wtedy mozna sie skontaktowac ze strona glowna...
Ja moge do nich napisac i zobaczymy, co odpowiedza ( jakie sa warunki itd.), ale samowolnie robic tego nie bede...natomiast jesli sa zainteresowani, ja chetnie sie podejme
czyli jak widze sa chetni :) wiec moze zapytam inaczej - czy ktos sie w ogole kontaktowal z oficjalna strona w tej sprawie? Moze by tak przeprowadzic glosowanie i jesli glosy za beda przewazac, wtedy mozna sie skontaktowac ze strona glowna...
Ja moge do nich napisac i zobaczymy, co odpowiedza ( jakie sa warunki itd.), ale samowolnie robic tego nie bede...natomiast jesli sa zainteresowani, ja chetnie sie podejme :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
11 czerwca 2009, 15:40 [cytuj]
oczywiście ja też przedłużyłem membership na kolejny sezon... Wiecie, problem w tym, że Klub zachowuje się tak, jakby niespecjalnie był zainteresowany oficjalnymi fanklubami... Więc może pomyślmy najpierw o założeniu stowarzyszenia (vide Lpool i Barca). Trzeba się spotkać, wyłonić władze itp. wysłać wniosek do właściwego organu i potem możemy walczyć o bycie oficjalną polską stroną kibiców THFC. Już to wałkowaliśmy... Trzeba się spotkać i tyle. Myślę, ze na hacjendzie Pawła coś ustalimy
oczywiście ja też przedłużyłem membership na kolejny sezon... Wiecie, problem w tym, że Klub zachowuje się tak, jakby niespecjalnie był zainteresowany oficjalnymi fanklubami... Więc może pomyślmy najpierw o założeniu stowarzyszenia (vide Lpool i Barca). Trzeba się spotkać, wyłonić władze itp. wysłać wniosek do właściwego organu i potem możemy walczyć o bycie oficjalną polską stroną kibiców THFC. Już to wałkowaliśmy... Trzeba się spotkać i tyle. Myślę, ze na hacjendzie Pawła coś ustalimy ;)
Na początku był kogut...
11 czerwca 2009, 16:03 [cytuj]
Ja będe marudzić i powiem że 200zł na rok to nie na moj portfel - nie mniej jednak troche od serca moge dorzucić...
Ja będe marudzić i powiem że 200zł na rok to nie na moj portfel - nie mniej jednak troche od serca moge dorzucić
11 czerwca 2009, 18:16 [cytuj]
A jeśli wykupie pakiet memberski na jeden rok, to za rok bedę musiał znów? Czy jeden pakiet mnie obliguje na dłużej? Bo jeśli nie, to i ja bym sobie w tym roku wykupił(bo to jakoś tak teraz się robi, nie?).(Sprawdził bym to sobie sam na oficjalnej ale mój angielski jest taki, ze regulaminów itp. nie łapie).
A jeśli wykupie pakiet memberski na jeden rok, to za rok bedę musiał znów? Czy jeden pakiet mnie obliguje na dłużej? Bo jeśli nie, to i ja bym sobie w tym roku wykupił(bo to jakoś tak teraz się robi, nie?).(Sprawdził bym to sobie sam na oficjalnej ale mój angielski jest taki, ze regulaminów itp. nie łapie)
11 czerwca 2009, 22:22 [cytuj]
membera wykupujesz na rok i przez tyle jest on wazny. Jesli jednak nie wykupisz go nastepnego roku to tracisz wszystkie przywileje, jak mozliwosc wczesniejszego zakupu biletow itd., ale np. za 2 lata chcesz znowu kupic to juz tylko przedluzasz. Tak to dziala, a przynajmniej tak mi sie wydaje
membera wykupujesz na rok i przez tyle jest on wazny. Jesli jednak nie wykupisz go nastepnego roku to tracisz wszystkie przywileje, jak mozliwosc wczesniejszego zakupu biletow itd., ale np. za 2 lata chcesz znowu kupic to juz tylko przedluzasz. Tak to dziala, a przynajmniej tak mi sie wydaje ;)
COYS
12 czerwca 2009, 11:32 [cytuj]
To fajnie. Jeśli faktycznie tak jest, to się poważnie zastanowię nad memberstwem.
To fajnie. Jeśli faktycznie tak jest, to się poważnie zastanowię nad memberstwem
13 czerwca 2009, 23:51 [cytuj]
Pomysł stowarzyszenia mi się podoba. Z przyjemnością wziąłbym w tym udział, płacił składki, etc. Tylko, żeby to miało ręce i nogi. Do przemyślenia w każdym razie
Pomysł stowarzyszenia mi się podoba. Z przyjemnością wziąłbym w tym udział, płacił składki, etc. Tylko, żeby to miało ręce i nogi. Do przemyślenia w każdym razie
26 lutego 2013, 21:49 [cytuj]
Ja również jestem za. Moja dziewczyna studiuje lingwistykę stosowaną więc w razie czego bez problemu mogła by tłumaczyć fachowo wszelkie potrzebne dokumenty.
Ja również jestem za. Moja dziewczyna studiuje lingwistykę stosowaną więc w razie czego bez problemu mogła by tłumaczyć fachowo wszelkie potrzebne dokumenty. :)
Harry Kane: "Never f*cking give up!"