Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » jest nowa strona Spurs
31 października 2009, 09:00 [cytuj]
http://tottenham.com.pl/
http://tottenham.com.pl/
Na początku był kogut...
31 października 2009, 10:40 [cytuj]
weźta tego Keana z głównej. Wstdy ;)
weźta tego Keana z głównej. Wstdy ;)
Kogucie życie!
31 października 2009, 11:25 [cytuj]
no właśnie on chyba kibicem i redaktorem strony o Portsmouth jest...spursmania mu nie pasuje?!:P
no właśnie on chyba kibicem i redaktorem strony o Portsmouth jest...spursmania mu nie pasuje?!:P
Tottenham 'Til I Die
31 października 2009, 12:00 [cytuj]
na FWSN.net napisał, że nie wykorzystujemy wpełni potencjału takiego klubu, jakim jest Tottenham
na FWSN.net napisał, że nie wykorzystujemy wpełni potencjału takiego klubu, jakim jest Tottenham
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
31 października 2009, 12:09 [cytuj]
ja nie wykorzystuję swojego potencjału wobec kobiet, i co, mam przestac??
ja nie wykorzystuję swojego potencjału wobec kobiet, i co, mam przestac??
Na początku był kogut...
31 października 2009, 13:37 [cytuj]
chyba specjalnie na niebiesko jest fragment 'ham' w nagłówku :)
chyba specjalnie na niebiesko jest fragment 'ham' w nagłówku :)
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
31 października 2009, 14:33 [cytuj]
TypOks powiedział/a:

Tak jestem kibicem i właścicelem strony o Portsmouth. Mój kolega wpadł na pomysł strony o Tottenhamie, więc nie widziałem przeszkód, żeby mu w tym pomóc, bo uważam, że to dobry pomysł i tyle w tym temacie. Pozdrawiam
Tak jestem kibicem i właścicelem strony o Portsmouth. Mój kolega wpadł na pomysł strony o Tottenhamie, więc nie widziałem przeszkód, żeby mu w tym pomóc, bo uważam, że to dobry pomysł i tyle w tym temacie. Pozdrawiam
31 października 2009, 15:47 [cytuj]
Heh, bez kitu:

http://img405.imageshack.us/img405/293/screenshot047c.jpg
Heh, bez kitu: http://img405.imageshack.us/img405/293/screenshot047c.jpg
31 października 2009, 16:19 [cytuj]
Jurii powiedział/a:

Świetna robota Jurii!!!!:brawo:
Świetna robota Jurii!!!!:brawo:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
31 października 2009, 16:29 [cytuj]
raku powiedział/a:
To jeszcze się sporo o Tottenhamie Ty, jak również kolega musicie nauczyć. Btw. White Hart LAne nie White Hart LIne, gwoli ścisłości ;)

Nie bądź dziecinny jak chcesz to poproszę jakiegoś polonistę żeby sprawdził twój artykuł z takim podejściem jakie ty masz. Chłopaki chcą dobrze a wy tylko zawiść! Czy nie uważacie że jedna stronka to za mało dla tak dużego klubu jak Tottenham, wszystkie większe kluby mają po kilka, konkurencja jeszcze nikomu nie zaszkodziła:)
Nie bądź dziecinny jak chcesz to poproszę jakiegoś polonistę żeby sprawdził twój artykuł z takim podejściem jakie ty masz. Chłopaki chcą dobrze a wy tylko zawiść! Czy nie uważacie że jedna stronka to za mało dla tak dużego klubu jak Tottenham, wszystkie większe kluby mają po kilka, konkurencja jeszcze nikomu nie zaszkodziła:)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
31 października 2009, 18:41 [cytuj]
Myślisz Varba, że ktoś z nas boi się konkurencji ? Jesteś w ogromnym błędzie. I nie chodzi tu o sprawdzanie poprawności językowej, a o samą znajomość tematu. Bo kurczak nie wypowiada się o Kogucie...
Myślisz Varba, że ktoś z nas boi się konkurencji ? Jesteś w ogromnym błędzie. I nie chodzi tu o sprawdzanie poprawności językowej, a o samą znajomość tematu. Bo kurczak nie wypowiada się o Kogucie
Can't Smile Without You!!!
31 października 2009, 19:47 [cytuj]
varba powiedział/a:

No varba, dawno nie zgadzałem się z tobą tak bardzo jak w tej kwestii. Chłopaki się starają, to najważniejsze. A ten cały Jurii chce pomóc koledze i tyle, nie ma się go co czepiać. Ja Spursmanii na pewno nie zostawię, ale życzę chłopakom powodzenia. Teraz nie ma co porównywać, bo dopiero zaczęli, ale za jakiś czas o tym kto jest lepszy zadecyduje rynek. Normalny, czysty liberalizm. Tylko tego "lepszy" nie ma co traktować jako jakiejś niezdrowej konkurencji, raczej wzajemne motywowanie się. Mnie to może też zmotywuje do wzmożenia aktywności redaktorskiej. Niby jestem dość zajęty, ale czas na obszerny komentarz zawsze się znajdzie. Znajdzie się więc i na jakiś artykulik;)
Jeszcze raz chłopaki powodzenia:brawo:
No varba, dawno nie zgadzałem się z tobą tak bardzo jak w tej kwestii. Chłopaki się starają, to najważniejsze. A ten cały Jurii chce pomóc koledze i tyle, nie ma się go co czepiać. Ja Spursmanii na pewno nie zostawię, ale życzę chłopakom powodzenia. Teraz nie ma co porównywać, bo dopiero zaczęli, ale za jakiś czas o tym kto jest lepszy zadecyduje rynek. Normalny, czysty liberalizm. Tylko tego "lepszy" nie ma co traktować jako jakiejś niezdrowej konkurencji, raczej wzajemne motywowanie się. Mnie to może też zmotywuje do wzmożenia aktywności redaktorskiej. Niby jestem dość zajęty, ale czas na obszerny komentarz zawsze się znajdzie. Znajdzie się więc i na jakiś artykulik;) Jeszcze raz chłopaki powodzenia:brawo:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
31 października 2009, 21:38 [cytuj]
Mnie ta strona nie przeszkadza, ale po jakiego grzyba, będąc kibicem jednej drużyny, robić stronę o innej? Jakieś nieporozumienie. "Niech pan jedzie na grzyby"- taką mam koncepcję.
Mnie ta strona nie przeszkadza, ale po jakiego grzyba, będąc kibicem jednej drużyny, robić stronę o innej? Jakieś nieporozumienie. "Niech pan jedzie na grzyby"- taką mam koncepcję
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
31 października 2009, 22:10 [cytuj]
Czemu zawsze musi kłótnię robić varba... żal...

Słuchaj no, Juri... czy nie uważasz, że robiąc stronę o drużynie X będąc kibicem drużyny Y, zachowujesz się jak chorągiewka która lgnie do drużyny która akurat pnie się w górę?
Twój kolega chce tworzyć stronkę? A mi się wydaję, że ktoś tu chce pieniądze zbić. Powodzenia. Zarejestrowałem się, ale korzystać nie będę. Dlaczego? Skoro chcecie konkurencji to www.spursmania.org się postara o to, żebyście polecieli na łeb na szyję :)
Pozdrawiam

huopcy hateemel'owcy

buahahahah
Czemu zawsze musi kłótnię robić varba... żal... Słuchaj no, Juri... czy nie uważasz, że robiąc stronę o drużynie X będąc kibicem drużyny Y, zachowujesz się jak chorągiewka która lgnie do drużyny która akurat pnie się w górę? Twój kolega chce tworzyć stronkę? A mi się wydaję, że ktoś tu chce pieniądze zbić. Powodzenia. Zarejestrowałem się, ale korzystać nie będę. Dlaczego? Skoro chcecie konkurencji to www.spursmania.org się postara o to, żebyście polecieli na łeb na szyję :) Pozdrawiam huopcy hateemel'owcy buahahahah
.upadamy na dno by odbić się od niego.
31 października 2009, 22:17 [cytuj]
On jej nie robi dla siebie pomógł koledze, bo jego kolega jest fanem Tottenhamu. Dlaczego nie mogę używać obydwóch portali skoro są tego samego klubu. Dlaczego mam rezygnować ze spursmanii!? Jest kliku spursmaniaków piszących swój blog oni też mają zrezygnować, ich też pożegnasz Raku!? Skoro Jurii pomaga mu robić oprawę techniczną to nie wiem w czym problem. Tuczi chyba sobie trochę dopowiedziałeś, bo jeśli nie to mnie zacytuj gdzie napisałem że ktoś boi się konkurencji, napisałem że konkurencja jest dobra i bo motywuje do działania.
On jej nie robi dla siebie pomógł koledze, bo jego kolega jest fanem Tottenhamu. Dlaczego nie mogę używać obydwóch portali skoro są tego samego klubu. Dlaczego mam rezygnować ze spursmanii!? Jest kliku spursmaniaków piszących swój blog oni też mają zrezygnować, ich też pożegnasz Raku!? Skoro Jurii pomaga mu robić oprawę techniczną to nie wiem w czym problem. Tuczi chyba sobie trochę dopowiedziałeś, bo jeśli nie to mnie zacytuj gdzie napisałem że ktoś boi się konkurencji, napisałem że konkurencja jest dobra i bo motywuje do działania
31 października 2009, 22:33 [cytuj]
To Varba jednak się nie przestrajasz na tamtą stronkę?? Kiepski dzień. Spurs w plecy, ty zostajesz... eeeee do dupy. :P;P:P;P
To Varba jednak się nie przestrajasz na tamtą stronkę?? Kiepski dzień. Spurs w plecy, ty zostajesz... eeeee do dupy. :P;P:P;P
Kogucie życie!
1  2  3  4  5    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 40 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się