Forum dyskusyjne
31 października 2009, 23:06 [cytuj]
Dzięki!
Dzięki! :zalamka:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
31 października 2009, 23:20 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
Czemu zawsze musi kłótnię robić varba... żal...
Słuchaj no, Juri... czy nie uważasz, że robiąc stronę o drużynie X będąc kibicem drużyny Y, zachowujesz się jak chorągiewka która lgnie do drużyny która akurat pnie się w górę?
Twój kolega chce tworzyć stronkę? A mi się wydaję, że ktoś tu chce pieniądze zbić. Powodzenia. Zarejestrowałem się, ale korzystać nie będę. Dlaczego? Skoro chcecie konkurencji to
www.spursmania.org się postara o to, żebyście polecieli na łeb na szyję
Pozdrawiam
huopcy hateemel'owcy
buahahahah
Drogi kolego Nylonie jesteś dla mnie postacią anonimową bo rzadko się udzielasz na spursmanii, odpowiadając na twoje pytanie, to że ktoś ma odmienne zdanie na jakiś temat i o tym mówi to nie znaczy że to już jest kłótnia. Nie da się zbudować dyskusji gdy wszyscy mają takie samo zdanie, Bronię swoich poglądów i tobie też życzę odwagi by ich bronić nie bój się komuś narazić.
Drogi kolego Nylonie jesteś dla mnie postacią anonimową bo rzadko się udzielasz na spursmanii, odpowiadając na twoje pytanie, to że ktoś ma odmienne zdanie na jakiś temat i o tym mówi to nie znaczy że to już jest kłótnia. Nie da się zbudować dyskusji gdy wszyscy mają takie samo zdanie, Bronię swoich poglądów i tobie też życzę odwagi by ich bronić nie bój się komuś narazić
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 listopada 2009, 00:31 [cytuj]
Witam! Widze, że jak w wielu miejscach także i tu znajdują się osoby nic nie rozumiejące i zawistne. To teraz informuje Was, że jestem i zawsze będę kibicem Portsmouth FC, a Tottenhamowi nie kibicuje. Mój kolega jest fanem Spurs i w momencie, kiedy mnie poprosił o pomoc przy stronie to się zgodziłem, bo uważam, że taka strona w sieci się przyda. W sumie nie wiem czemu moja osoba tak tu niektórych poruszyła i niektórzy w moim kierunku pisali jakieś uwagi. Dziwi mnie fakt, że są głosy źle mówiące o samym pomyśle Tottenham.com.pl, ale dlaczego? Jakbym był kibicem Spurs to cieszył bym się z tego. Wiadomo Spursmania to hisoria i mnóstwo zjednoczonych kibiców, którzy toczą ze sobą wiele dyskusji, ale czy przeszkadza Wam, że na innej stronie też będą pisać o Waszym ulubionym klubie i czasem dowiecie się czegoś innego niż na Spursmanii. Ktoś wspomiał też moje słowa z fwsn.net. Mam prawo do swojego zdania i jako zupełnie obojętny Waszemu klubowi człowiek uważam, że potencjał MERYTORYCZNY (czytaj newsy,działy i multimedia) jeśli chodzi o Spurs tutaj jest nie w pełni wykorzystany. Mam nadzieję, że Tottenham.com.pl spróbuje ten potencjał wykorzystać także dzięki mojej skromnej pomocy. Prosiłbym niektórych malkontentów, żeby więcej już nic tu o mnie nie pisali jeśli nic nie wiedzą. Jeśli ktoś ma jakieś pretensje do mnie to proszę pisac na gg, które jest podane na mojej stronie o Pompey. Pozdrawiam
Witam! Widze, że jak w wielu miejscach także i tu znajdują się osoby nic nie rozumiejące i zawistne. To teraz informuje Was, że jestem i zawsze będę kibicem Portsmouth FC, a Tottenhamowi nie kibicuje. Mój kolega jest fanem Spurs i w momencie, kiedy mnie poprosił o pomoc przy stronie to się zgodziłem, bo uważam, że taka strona w sieci się przyda. W sumie nie wiem czemu moja osoba tak tu niektórych poruszyła i niektórzy w moim kierunku pisali jakieś uwagi. Dziwi mnie fakt, że są głosy źle mówiące o samym pomyśle Tottenham.com.pl, ale dlaczego? Jakbym był kibicem Spurs to cieszył bym się z tego. Wiadomo Spursmania to hisoria i mnóstwo zjednoczonych kibiców, którzy toczą ze sobą wiele dyskusji, ale czy przeszkadza Wam, że na innej stronie też będą pisać o Waszym ulubionym klubie i czasem dowiecie się czegoś innego niż na Spursmanii. Ktoś wspomiał też moje słowa z fwsn.net. Mam prawo do swojego zdania i jako zupełnie obojętny Waszemu klubowi człowiek uważam, że potencjał MERYTORYCZNY (czytaj newsy,działy i multimedia) jeśli chodzi o Spurs tutaj jest nie w pełni wykorzystany. Mam nadzieję, że Tottenham.com.pl spróbuje ten potencjał wykorzystać także dzięki mojej skromnej pomocy. Prosiłbym niektórych malkontentów, żeby więcej już nic tu o mnie nie pisali jeśli nic nie wiedzą. Jeśli ktoś ma jakieś pretensje do mnie to proszę pisac na gg, które jest podane na mojej stronie o Pompey. Pozdrawiam :)
1 listopada 2009, 00:48 [cytuj]
Oczywiście przecież ja w żadnym wypadku nie miałem zamiaru atakować Spursmanii czy coś podobnego. Wyraziłem swoje zdanie i mam nadzieję, że w przyszłości któryś z serwisów doprowadzi do tego, że na nic nie będzie można ponarzekać.
Oczywiście przecież ja w żadnym wypadku nie miałem zamiaru atakować Spursmanii czy coś podobnego. Wyraziłem swoje zdanie i mam nadzieję, że w przyszłości któryś z serwisów doprowadzi do tego, że na nic nie będzie można ponarzekać
1 listopada 2009, 00:50 [cytuj]
varba powiedział/a:
Czy nie uważacie że jedna stronka to za mało dla tak dużego klubu jak Tottenham, wszystkie większe kluby mają po kilka, konkurencja jeszcze nikomu nie zaszkodziła

Zwróć uwagę, że te większe kluby typu Barcelona, MU, Arsenal, Chelsea, Liverpool jednak mają po kilka stron z prostej przyczyny...są po prostu znane bardziej w świecie. Ich mecze częściej są pokazywane w TV na całym świecie niż np. nasze. Więc ich marka jest bardziej rozpoznawalna. Co za tym idzie mają więcej kibiców napływowych.Więc nic dziwnego, że co jakiś czas "fani" zakładają nowe strony o "swoim ukochanym" klubie. Spójrzcie co się stało z Man City. Kiedyś jak pamiętam ta strona ledwo ciągnęła,a teraz? po 1000głosów w sondach, wielu nowych użytkowników itd itd. I to dlatego,że szejk sypnął forsą i kupił znane nazwiska i promuje klub. Taka prawda, my nie mamy ani sukcesów sportowych, ani wielkich mega gwiazd więc nie mamy w kraju tylu kibiców. Zresztą co tu daleko szukać 770 osób prawie zarejestrowanych na spursmanii, a jaka jest aktywność? nawet połowa się tutaj nie udziela. Wątpię więc by z nową stroną było lepiej, bo ja osobiście nie będę pisał w dwóch różnych miejscach na ten sam temat bo to strata czasu. Poza tym, jak ktoś uważa, że potencjał tej strony jest niewykorzystany itd itd to mógłby pomóc ją rozwijać przecież. Bo sądzę, że jeśli miałby ciekawe pomysł i przedstawił konkrety to mógłby spokojnie dołączyć do redakcji. Uważam też, że lepiej budować jedną, ale dużą i zajebistą stronę o Tottenhamie niż dzielić się na drobne. Takie jest moje zdanie.
Zwróć uwagę, że te większe kluby typu Barcelona, MU, Arsenal, Chelsea, Liverpool jednak mają po kilka stron z prostej przyczyny...są po prostu znane bardziej w świecie. Ich mecze częściej są pokazywane w TV na całym świecie niż np. nasze. Więc ich marka jest bardziej rozpoznawalna. Co za tym idzie mają więcej kibiców napływowych.Więc nic dziwnego, że co jakiś czas "fani" zakładają nowe strony o "swoim ukochanym" klubie. Spójrzcie co się stało z Man City. Kiedyś jak pamiętam ta strona ledwo ciągnęła,a teraz? po 1000głosów w sondach, wielu nowych użytkowników itd itd. I to dlatego,że szejk sypnął forsą i kupił znane nazwiska i promuje klub. Taka prawda, my nie mamy ani sukcesów sportowych, ani wielkich mega gwiazd więc nie mamy w kraju tylu kibiców. Zresztą co tu daleko szukać 770 osób prawie zarejestrowanych na spursmanii, a jaka jest aktywność? nawet połowa się tutaj nie udziela. Wątpię więc by z nową stroną było lepiej, bo ja osobiście nie będę pisał w dwóch różnych miejscach na ten sam temat bo to strata czasu. Poza tym, jak ktoś uważa, że potencjał tej strony jest niewykorzystany itd itd to mógłby pomóc ją rozwijać przecież. Bo sądzę, że jeśli miałby ciekawe pomysł i przedstawił konkrety to mógłby spokojnie dołączyć do redakcji. Uważam też, że lepiej budować jedną, ale dużą i zajebistą stronę o Tottenhamie niż dzielić się na drobne. Takie jest moje zdanie
Tottenham 'Til I Die
1 listopada 2009, 04:54 [cytuj]
TypOks powiedział/a:
Zwróć uwagę, że te większe kluby typu Barcelona, MU, Arsenal, Chelsea, Liverpool jednak mają po kilka stron z prostej przyczyny...są po prostu znane bardziej w świecie. Ich mecze częściej są pokazywane w TV na całym świecie niż np. nasze. Więc ich marka jest bardziej rozpoznawalna. Co za tym idzie mają więcej kibiców napływowych.Więc nic dziwnego, że co jakiś czas "fani" zakładają nowe strony o "swoim ukochanym" klubie. Spójrzcie co się stało z Man City. Kiedyś jak pamiętam ta strona ledwo ciągnęła,a teraz? po 1000głosów w sondach, wielu nowych użytkowników itd itd. I to dlatego,że szejk sypnął forsą i kupił znane nazwiska i promuje klub. Taka prawda, my nie mamy ani sukcesów sportowych, ani wielkich mega gwiazd więc nie mamy w kraju tylu kibiców. Zresztą co tu daleko szukać 770 osób prawie zarejestrowanych na spursmanii, a jaka jest aktywność? nawet połowa się tutaj nie udziela. Wątpię więc by z nową stroną było lepiej, bo ja osobiście nie będę pisał w dwóch różnych miejscach na ten sam temat bo to strata czasu. Poza tym, jak ktoś uważa, że potencjał tej strony jest niewykorzystany itd itd to mógłby pomóc ją rozwijać przecież. Bo sądzę, że jeśli miałby ciekawe pomysł i przedstawił konkrety to mógłby spokojnie dołączyć do redakcji. Uważam też, że lepiej budować jedną, ale dużą i zajebistą stronę o Tottenhamie niż dzielić się na drobne. Takie jest moje zdanie
Rozumiem cie, też nie mam zamiaru pisać tego samego dwa razy, ale nie wszystkie artykuły muszą się powtarzać, wiadomo raport pomeczowy będzie na obydwóch, ale reszta zależy od kreatywności redaktorów.
Rozumiem cie, też nie mam zamiaru pisać tego samego dwa razy, ale nie wszystkie artykuły muszą się powtarzać, wiadomo raport pomeczowy będzie na obydwóch, ale reszta zależy od kreatywności redaktorów
1 listopada 2009, 09:01 [cytuj]
varba powiedział/a:
Nie bądź dziecinny jak chcesz to poproszę jakiegoś polonistę żeby sprawdził twój artykuł z takim podejściem jakie ty masz. Chłopaki chcą dobrze a wy tylko zawiść! Czy nie uważacie że jedna stronka to za mało dla tak dużego klubu jak Tottenham, wszystkie większe kluby mają po kilka, konkurencja jeszcze nikomu nie zaszkodziła

Varba, tu nie chodzi o zawiść. Ale ja nie rozumiem po prostu jak można robić stronę Spurs nie będąc kibiem. Od razu nasuwa się podejrzenie, że albo mamy do czynienia z sezonowcem, albo z kolesiem, który zamierza w jakiś nieokreślony sposób zarabiać na tej marce. A konkurencja faktycznie nkomu nie zaszkodzi. Ale zdrowa konkurencja.
Varba, tu nie chodzi o zawiść. Ale ja nie rozumiem po prostu jak można robić stronę Spurs nie będąc kibiem. Od razu nasuwa się podejrzenie, że albo mamy do czynienia z sezonowcem, albo z kolesiem, który zamierza w jakiś nieokreślony sposób zarabiać na tej marce. A konkurencja faktycznie nkomu nie zaszkodzi. Ale zdrowa konkurencja
Na początku był kogut...
1 listopada 2009, 09:29 [cytuj]
samsung powiedział/a:
Heh, bez kitu:
http://img405.imageshack.us/img405/293/screenshot047c.jpg
no to jest żenujące
no to jest żenujące
Na początku był kogut...
1 listopada 2009, 09:47 [cytuj]
zajrzałem i choć jako właściciel Spursmanii nie powinienem się wypowiadać, to nie sposób nie zauważyć, że strona kolegi z Porthsmouth nie dodaje żadnej wartości. A nawet dodam, że wręcz czyni naszą markę gorszą. Ale to tylko moje zdanie. Powodzenia chłopaki.
zajrzałem i choć jako właściciel Spursmanii nie powinienem się wypowiadać, to nie sposób nie zauważyć, że strona kolegi z Porthsmouth nie dodaje żadnej wartości. A nawet dodam, że wręcz czyni naszą markę gorszą. Ale to tylko moje zdanie. Powodzenia chłopaki
Na początku był kogut...
1 listopada 2009, 14:21 [cytuj]
varba varba varba... podaj mi przykład gdzie nie broniłem swoich poglądów. Skoro jestem dla ciebie anonimowy to dlaczego mówisz jaki jestem? potrafisz tylko krytykować. Ja ci proponuje bo jesteś taki alfa i omega to się zamień z HR i poprowadź Koguty. Przecież wiesz wszystko najlepiej, ale wiesz co? Nawet jeśli byś zdobył mistrzostwo nigdy bym ci nie pogratulował
varba varba varba... podaj mi przykład gdzie nie broniłem swoich poglądów. Skoro jestem dla ciebie anonimowy to dlaczego mówisz jaki jestem? potrafisz tylko krytykować. Ja ci proponuje bo jesteś taki alfa i omega to się zamień z HR i poprowadź Koguty. Przecież wiesz wszystko najlepiej, ale wiesz co? Nawet jeśli byś zdobył mistrzostwo nigdy bym ci nie pogratulował ;)
.upadamy na dno by odbić się od niego.
1 listopada 2009, 14:32 [cytuj]
Ja chcę zamienić Harrego to widać że ty o mnie też nic nie wiesz!!!
Ja chcę zamienić Harrego to widać że ty o mnie też nic nie wiesz!!!
1 listopada 2009, 16:22 [cytuj]
i nie mam zamiaru wiedzieć

to nie mój poziom

możesz być dumny
i nie mam zamiaru wiedzieć ;) to nie mój poziom :) możesz być dumny
.upadamy na dno by odbić się od niego.
1 listopada 2009, 17:45 [cytuj]
No cóż. Życzę powodzenia. Waląc takie byki jak to 'Line' bedzie Wam cholernie potrzebne
PS. Czy mi się zdaje, czy przy tabeli, przy każdym klubie widnieje logo Bordeaux?
No cóż. Życzę powodzenia. Waląc takie byki jak to 'Line' bedzie Wam cholernie potrzebne:)
PS. Czy mi się zdaje, czy przy tabeli, przy każdym klubie widnieje logo Bordeaux?
1 listopada 2009, 18:35 [cytuj]
Idźcie lepiej na groby, co?
Idźcie lepiej na groby, co?:F
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
1 listopada 2009, 19:05 [cytuj]
No cóż... tak jak już pisałem wcześniej - KURCZACZEK NIE POWINIEN WYPOWIADAĆ SIĘ O KOGUTACH

. Daleka droga do przebycia panowie z Pompeys. A Ty Varba nie bierz tak wszystkiego do siebie, bo się przeziębisz

. Jeśli dla Ciebie redaktor i właściciel strony Portsmouth są właściwymi osobami do tworzenia strony o Spurs to gratki ogromne...
No cóż... tak jak już pisałem wcześniej - KURCZACZEK NIE POWINIEN WYPOWIADAĆ SIĘ O KOGUTACH :D. Daleka droga do przebycia panowie z Pompeys. A Ty Varba nie bierz tak wszystkiego do siebie, bo się przeziębisz ;). Jeśli dla Ciebie redaktor i właściciel strony Portsmouth są właściwymi osobami do tworzenia strony o Spurs to gratki ogromne
Can't Smile Without You!!!
1 listopada 2009, 19:50 [cytuj]
Koledzy licza na rosnaca popularnosc Tottenhamu.A na takiej stronce zawsze mozna zarobic,jakas reklame sie wrzuci,jakis program partnerski.Bardzo dobry pomysl,dziwne ze nikt ze spursmani nie zalozyl drugiej strony(w koncu jest tu sporo osob).Jak beda ciekawe i aktualne newsy to bede czytal i pisal glupie komentarze.Zobaczymy czy autorzy powaznie podejda do tego projektu.Od strony graficznej wyglada to bardzo dobrze.
Pewien Buddysta z nudow zaczal czytac Biblie,tresc bardzo mu sie spodobala.Teraz jest gorliwym Chrzescijaninem.Rozumiesz Jurii?
Koledzy licza na rosnaca popularnosc Tottenhamu.A na takiej stronce zawsze mozna zarobic,jakas reklame sie wrzuci,jakis program partnerski.Bardzo dobry pomysl,dziwne ze nikt ze spursmani nie zalozyl drugiej strony(w koncu jest tu sporo osob).Jak beda ciekawe i aktualne newsy to bede czytal i pisal glupie komentarze.Zobaczymy czy autorzy powaznie podejda do tego projektu.Od strony graficznej wyglada to bardzo dobrze.
Pewien Buddysta z nudow zaczal czytac Biblie,tresc bardzo mu sie spodobala.Teraz jest gorliwym Chrzescijaninem.Rozumiesz Jurii?:)
You'll Never Walk Alone
1 listopada 2009, 20:26 [cytuj]
a tak ogólnie "o co caman??"
a tak ogólnie "o co caman??" ;)
Kogucie życie!