Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » jest nowa strona Spurs
9 listopada 2009, 20:09 [cytuj]
Na tym polega wolny rynek :P
Na tym polega wolny rynek :P
9 listopada 2009, 20:42 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
Czemu zawsze musi kłótnię robić varba... żal...

Słuchaj no, Juri... czy nie uważasz, że robiąc stronę o drużynie X będąc kibicem drużyny Y, zachowujesz się jak chorągiewka która lgnie do drużyny która akurat pnie się w górę?
Twój kolega chce tworzyć stronkę? A mi się wydaję, że ktoś tu chce pieniądze zbić. Powodzenia. Zarejestrowałem się, ale korzystać nie będę. Dlaczego? Skoro chcecie konkurencji to www.spursmania.org się postara o to, żebyście polecieli na łeb na szyję :)
Pozdrawiam

huopcy hateemel'owcy

buahahahah

Dzisiaj sobie wszedłem na tą nową stronę i patrze, a tu...
Nick: Nylon
Funkcja: redaktor

po takim wpisie, no nie spodziewałbym się akurat Ciebie w redakcji ;)
Dzisiaj sobie wszedłem na tą nową stronę i patrze, a tu... Nick: Nylon Funkcja: redaktor po takim wpisie, no nie spodziewałbym się akurat Ciebie w redakcji ;)
Tottenham 'Til I Die
9 listopada 2009, 21:07 [cytuj]
TypOks powiedział/a:
Dzisiaj sobie wszedłem na tą nową stronę i patrze, a tu...
Nick: Nylon
Funkcja: redaktor

po takim wpisie, no nie spodziewałbym się akurat Ciebie w redakcji ;)

Nie no Nylon ostro :rotfl: Ty huopcu hateemelowcu :rotfl:
Nie no Nylon ostro :rotfl: Ty huopcu hateemelowcu :rotfl:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 listopada 2009, 11:09 [cytuj]
Niektórym się dziwię... a szkoda pisać nawet na niektóre uwagi.
Może ktoś wyczuł jakąś rywalizację?? Mi nie przeszkadza nowa strona a i chętnie coś tam napiszę skoro ktoś chce czytać. I w cale nie znaczy że na spursmani nic nie napiszę a i owszem. A każda krytyczna uwaga wobec mnie jest mile widziana jeśli jest ona słuszna. Moge podać swój adres jak by ktoś chciał mnie zabić - zapraszam. Ja od 16 lat kibicuję kogutom a rywalizacja u mnie jest duża od WHU Arsenalem i MU. Kibicowałem Kogutom i zawsze będę nawet jak spadną, a niektórzy to olaliby od razu. W myśl zdrowej i na poziomie rywalizacji pozdrawiam prawdziwych kibiców i znawców THFC oraz ligi angielskiej
Ps. Chcesz mi dowalić pokonaj mnie w lidze spursmani w typowaniu meczy.:kotek:
Niektórym się dziwię... a szkoda pisać nawet na niektóre uwagi. Może ktoś wyczuł jakąś rywalizację?? Mi nie przeszkadza nowa strona a i chętnie coś tam napiszę skoro ktoś chce czytać. I w cale nie znaczy że na spursmani nic nie napiszę a i owszem. A każda krytyczna uwaga wobec mnie jest mile widziana jeśli jest ona słuszna. Moge podać swój adres jak by ktoś chciał mnie zabić - zapraszam. Ja od 16 lat kibicuję kogutom a rywalizacja u mnie jest duża od WHU Arsenalem i MU. Kibicowałem Kogutom i zawsze będę nawet jak spadną, a niektórzy to olaliby od razu. W myśl zdrowej i na poziomie rywalizacji pozdrawiam prawdziwych kibiców i znawców THFC oraz ligi angielskiej Ps. Chcesz mi dowalić pokonaj mnie w lidze spursmani w typowaniu meczy.:kotek:
www.instagram.com/spursmaniak
10 listopada 2009, 11:17 [cytuj]
Anel podaj adres:)
Anel podaj adres:)
You'll Never Walk Alone
10 listopada 2009, 11:20 [cytuj]
Na waszej stronie nie dziala wystawianie komentarzy.Zniechecilem sie.

Nylon to tak jak sie z toba umawialismy,pelny sabotaz:)tylko ciii;)
Na waszej stronie nie dziala wystawianie komentarzy.Zniechecilem sie. Nylon to tak jak sie z toba umawialismy,pelny sabotaz:)tylko ciii;)
You'll Never Walk Alone
10 listopada 2009, 11:24 [cytuj]
A co masz coś do Żydów... pewnie faszysta;(
10 listopada 2009, 11:31 [cytuj]
Nie ma takiej opcji:) Sprawdzales co z tymi komentarzami?
Nie ma takiej opcji:) Sprawdzales co z tymi komentarzami?
You'll Never Walk Alone
10 listopada 2009, 11:39 [cytuj]
ja bez problemu dodaję.
ja bez problemu dodaję
10 listopada 2009, 12:31 [cytuj]
Tato, a zalogowales sie?
Tato, a zalogowales sie?
10 listopada 2009, 12:44 [cytuj]
Ciekawe zapowiadają się transfery w zimie:pies:
Ciekawe zapowiadają się transfery w zimie:pies:
10 listopada 2009, 14:14 [cytuj]
Ja to traktuję jako zabawę a nie jak konkurencję i mam nadzieję że te strony będą się wzajemnie uzupełniały, bo po co tu rywalizować... jakoś nie widzę żeby strony np MU rywalizowały między sobą.
Prawdziwi kibice Kogutów łączmy się!!:skromny:
Ja to traktuję jako zabawę a nie jak konkurencję i mam nadzieję że te strony będą się wzajemnie uzupełniały, bo po co tu rywalizować... jakoś nie widzę żeby strony np MU rywalizowały między sobą. Prawdziwi kibice Kogutów łączmy się!!:skromny:
10 listopada 2009, 14:15 [cytuj]
A po za tym jak ktoś z redakcji spursmani chciałby żebym coś napisał na pewno nie odmówię. Bo to nie robię dla siebie ale dla innych by przybliżyć klub Tottenham.:zmeczony:
A po za tym jak ktoś z redakcji spursmani chciałby żebym coś napisał na pewno nie odmówię. Bo to nie robię dla siebie ale dla innych by przybliżyć klub Tottenham.:zmeczony:
10 listopada 2009, 14:20 [cytuj]
Dzięki zwłaszcza że np dla mnie to nowe doświadczenie. A i zapewniam że nie zrezygnuję ze spursmani którą odwiedzam kilka razy dziennie a może i więcej:brawo:
Dzięki zwłaszcza że np dla mnie to nowe doświadczenie. A i zapewniam że nie zrezygnuję ze spursmani którą odwiedzam kilka razy dziennie a może i więcej:brawo:
10 listopada 2009, 14:20 [cytuj]
no w sumie racja ;) no to powodzenia.:)
no w sumie racja ;) no to powodzenia.:)
Tottenham 'Til I Die
10 listopada 2009, 14:26 [cytuj]
Dobra, dobra, zapanowała tu sielanka i w ogóle to ja troche popsuje atmosfere miłości. O czym jest ten post, Anel?

Anel powiedział/a:
Niektórym się dziwię... a szkoda pisać nawet na niektóre uwagi.
Może ktoś wyczuł jakąś rywalizację?? Mi nie przeszkadza nowa strona a i chętnie coś tam napiszę skoro ktoś chce czytać. I w cale nie znaczy że na spursmani nic nie napiszę a i owszem. A każda krytyczna uwaga wobec mnie jest mile widziana jeśli jest ona słuszna. Moge podać swój adres jak by ktoś chciał mnie zabić - zapraszam. Ja od 16 lat kibicuję kogutom a rywalizacja u mnie jest duża od WHU Arsenalem i MU. Kibicowałem Kogutom i zawsze będę nawet jak spadną, a niektórzy to olaliby od razu. W myśl zdrowej i na poziomie rywalizacji pozdrawiam prawdziwych kibiców i znawców THFC oraz ligi angielskiej
Ps. Chcesz mi dowalić pokonaj mnie w lidze spursmani w typowaniu meczy.:kotek:

I tu też?

Anel powiedział/a:
I tu też? [quote=Anel]A co masz coś do Żydów... pewnie faszysta;(
10 listopada 2009, 14:54 [cytuj]
I tak nie zrozumiesz:szok:
I tak nie zrozumiesz:szok:
<  1  2  3  4  5    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się