9 listopada 2009, 20:09 [cytuj]
Na tym polega wolny rynek
Na tym polega wolny rynek :P
9 listopada 2009, 20:42 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
Czemu zawsze musi kłótnię robić varba... żal...
Słuchaj no, Juri... czy nie uważasz, że robiąc stronę o drużynie X będąc kibicem drużyny Y, zachowujesz się jak chorągiewka która lgnie do drużyny która akurat pnie się w górę?
Twój kolega chce tworzyć stronkę? A mi się wydaję, że ktoś tu chce pieniądze zbić. Powodzenia. Zarejestrowałem się, ale korzystać nie będę. Dlaczego? Skoro chcecie konkurencji to
www.spursmania.org się postara o to, żebyście polecieli na łeb na szyję
Pozdrawiam
huopcy hateemel'owcy
buahahahah
Dzisiaj sobie wszedłem na tą nową stronę i patrze, a tu...
Nick: Nylon
Funkcja: redaktor
po takim wpisie, no nie spodziewałbym się akurat Ciebie w redakcji
po takim wpisie, no nie spodziewałbym się akurat Ciebie w redakcji ;)
Tottenham 'Til I Die
9 listopada 2009, 21:07 [cytuj]
TypOks powiedział/a:
po takim wpisie, no nie spodziewałbym się akurat Ciebie w redakcji

Nie no Nylon ostro

Ty huopcu hateemelowcu
Nie no Nylon ostro :rotfl: Ty huopcu hateemelowcu :rotfl:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 listopada 2009, 11:09 [cytuj]
Niektórym się dziwię... a szkoda pisać nawet na niektóre uwagi.
Może ktoś wyczuł jakąś rywalizację?? Mi nie przeszkadza nowa strona a i chętnie coś tam napiszę skoro ktoś chce czytać. I w cale nie znaczy że na spursmani nic nie napiszę a i owszem. A każda krytyczna uwaga wobec mnie jest mile widziana jeśli jest ona słuszna. Moge podać swój adres jak by ktoś chciał mnie zabić - zapraszam. Ja od 16 lat kibicuję kogutom a rywalizacja u mnie jest duża od WHU Arsenalem i MU. Kibicowałem Kogutom i zawsze będę nawet jak spadną, a niektórzy to olaliby od razu. W myśl zdrowej i na poziomie rywalizacji pozdrawiam prawdziwych kibiców i znawców THFC oraz ligi angielskiej
Ps. Chcesz mi dowalić pokonaj mnie w lidze spursmani w typowaniu meczy.
Może ktoś wyczuł jakąś rywalizację?? Mi nie przeszkadza nowa strona a i chętnie coś tam napiszę skoro ktoś chce czytać. I w cale nie znaczy że na spursmani nic nie napiszę a i owszem. A każda krytyczna uwaga wobec mnie jest mile widziana jeśli jest ona słuszna. Moge podać swój adres jak by ktoś chciał mnie zabić - zapraszam. Ja od 16 lat kibicuję kogutom a rywalizacja u mnie jest duża od WHU Arsenalem i MU. Kibicowałem Kogutom i zawsze będę nawet jak spadną, a niektórzy to olaliby od razu. W myśl zdrowej i na poziomie rywalizacji pozdrawiam prawdziwych kibiców i znawców THFC oraz ligi angielskiej
Ps. Chcesz mi dowalić pokonaj mnie w lidze spursmani w typowaniu meczy.:kotek:
www.instagram.com/spursmaniak
10 listopada 2009, 11:17 [cytuj]
Anel podaj adres
Anel podaj adres:)
You'll Never Walk Alone
10 listopada 2009, 11:20 [cytuj]
Na waszej stronie nie dziala wystawianie komentarzy.Zniechecilem sie.
Nylon to tak jak sie z toba umawialismy,pelny sabotaz

tylko ciii
Na waszej stronie nie dziala wystawianie komentarzy.Zniechecilem sie.
Nylon to tak jak sie z toba umawialismy,pelny sabotaz:)tylko ciii;)
You'll Never Walk Alone
10 listopada 2009, 11:24 [cytuj]
A co masz coś do Żydów... pewnie faszysta
A co masz coś do Żydów... pewnie faszysta;(
10 listopada 2009, 11:31 [cytuj]
Nie ma takiej opcji

Sprawdzales co z tymi komentarzami?
Nie ma takiej opcji:) Sprawdzales co z tymi komentarzami?
You'll Never Walk Alone
10 listopada 2009, 11:39 [cytuj]
ja bez problemu dodaję.
ja bez problemu dodaję
10 listopada 2009, 12:31 [cytuj]
Tato, a zalogowales sie?
Tato, a zalogowales sie?
10 listopada 2009, 12:44 [cytuj]
Ciekawe zapowiadają się transfery w zimie
Ciekawe zapowiadają się transfery w zimie:pies:
10 listopada 2009, 14:14 [cytuj]
Ja to traktuję jako zabawę a nie jak konkurencję i mam nadzieję że te strony będą się wzajemnie uzupełniały, bo po co tu rywalizować... jakoś nie widzę żeby strony np MU rywalizowały między sobą.
Prawdziwi kibice Kogutów łączmy się!!
Ja to traktuję jako zabawę a nie jak konkurencję i mam nadzieję że te strony będą się wzajemnie uzupełniały, bo po co tu rywalizować... jakoś nie widzę żeby strony np MU rywalizowały między sobą.
Prawdziwi kibice Kogutów łączmy się!!:skromny:
10 listopada 2009, 14:15 [cytuj]
A po za tym jak ktoś z redakcji spursmani chciałby żebym coś napisał na pewno nie odmówię. Bo to nie robię dla siebie ale dla innych by przybliżyć klub Tottenham.
A po za tym jak ktoś z redakcji spursmani chciałby żebym coś napisał na pewno nie odmówię. Bo to nie robię dla siebie ale dla innych by przybliżyć klub Tottenham.:zmeczony:
10 listopada 2009, 14:20 [cytuj]
Dzięki zwłaszcza że np dla mnie to nowe doświadczenie. A i zapewniam że nie zrezygnuję ze spursmani którą odwiedzam kilka razy dziennie a może i więcej
Dzięki zwłaszcza że np dla mnie to nowe doświadczenie. A i zapewniam że nie zrezygnuję ze spursmani którą odwiedzam kilka razy dziennie a może i więcej:brawo:
10 listopada 2009, 14:20 [cytuj]
no w sumie racja

no to powodzenia.
no w sumie racja ;) no to powodzenia.:)
Tottenham 'Til I Die
10 listopada 2009, 14:26 [cytuj]
Dobra, dobra, zapanowała tu sielanka i w ogóle to ja troche popsuje atmosfere miłości. O czym jest ten post, Anel?
Anel powiedział/a:
Ps. Chcesz mi dowalić pokonaj mnie w lidze spursmani w typowaniu meczy.

I tu też?
Anel powiedział/a:
A co masz coś do Żydów... pewnie faszysta

I tu też?
[quote=Anel]A co masz coś do Żydów... pewnie faszysta;(
10 listopada 2009, 14:54 [cytuj]
I tak nie zrozumiesz
I tak nie zrozumiesz:szok: